Hadi bakalim insallahCuma gelsin de tartılalım. Çok merak ediyorum. Bence herkesin sonuçları birbirinden şahane olacak.
Hadi bakalim insallah
Bende yarin sabahi hafif gecistirrim.
Misafirim var kisir yicem ogleden sonra
Kızlar menüm
Sabah 9,30 bir yumurta,1 dilim peynir,2 dilim ekmek,domates
Öğle tavuk suyu çorba bir tabak,bol salata,bir bardak cola zero (13,00)
Ara meyveli light yoğurt
Akşam 21,00 bir tavuk butu küçük,bir kaşık bulgur,yoğurt bir kasa
Az öncede bir ekşi elme ve iki kırmızı erik
Muğla canım :) evet o yüzden mekik squat yapmaya korkuyorum yaHangi şehir diye sormuştum aslında... :) Neyse, bahçen varmış, yine de cevabı almış oldum. :)
1050 kalori görünüyor. Ama ben özellikle aldığım kalorileri hafif şişirip, yaktıklarımı da hafif indiriyorum ki beklentim çok olmasın... :)
Kaslar kilo alınmadığı sürece tekrar yağ olmaz. Ama tabi sıkı ve kaslı görünen bir karın çalışmayı bırakırsa o sıkılığını kaybedip normal bir karın olur. Her kası formunda tutmak için düzenli egzersiz yapmak gerek.
Hımmm....anlamadım açıkcası annen le sorunlarınız mı var :/canım 2 hafta sonra okul başlıyor zaten hemde şimdi erken uyanırsam annem çok konuşuyor ondan korkuma uyuyasım yoksa bile geri yatıyom
cola...akşam çok geç yemişsin canı. Ya...Kızlar menüm
Ara meyveli light yoğurt
Muğla canım :) evet o yüzden mekik squat yapmaya korkuyorum yaHangi şehir diye sormuştum aslında... :) Neyse, bahçen varmış, yine de cevabı almış oldum. :)
1050 kalori görünüyor. Ama ben özellikle aldığım kalorileri hafif şişirip, yaktıklarımı da hafif indiriyorum ki beklentim çok olmasın... :)
Kaslar kilo alınmadığı sürece tekrar yağ olmaz. Ama tabi sıkı ve kaslı görünen bir karın çalışmayı bırakırsa o sıkılığını kaybedip normal bir karın olur. Her kası formunda tutmak için düzenli egzersiz yapmak gerek.
Dklaracım zero cola dışında örnek menüKızlar menüm
Ara meyveli light yoğurt
Cnm ince bulguru isliyorsun.Ahhhh ahhh :) bana kimler kısır yapar kişi :) kızlar nasıl yapılıyor bu :) diyette yesek iyi olur mı :)
öyle tabi çeşitli zorlukları var ama gecici olduguna şartlarndırdım kendimi..bide empati yapıyorum eşim yok ve hiç bi evladım beni evine sığdıramıyo çok ağır olurdu gercekten..çok şükür bi zararı yok şimdilik umarım böyle devam eder..Ben aynı evde bile yaşamıyorum alt üst yaşıyorum ama bağımsız yaşamak gibi olmuyor benim de istediğini giyemessin gelip gidiliyor çünkü yalnizsa yjemek götürüyisun kendine kadar yspıp yemek götürünce ben aç kalıyorum
Kendi başına gibi olmuyor
canımm ben karatay diyetine canı gönülden inanmış başarısına bizzat tanık olduktan sonra başka diyet türüne ikna olmayan biriyim..yıllarca diyet spor maceramın son durağı olduguna inanıyorum..her ne kadar tam uygulamayasamda :) iki yumurtada karatay kahvaltısının vazgecilmezidir..ekmegin bütün çeşitleri yerine ceviz tavsiye edilir...ekmeksiz yaptığım bu kahvaltının beni ne kadar uzun süre tok tuttuguna inanamazsın :)Canım kahvaltında yumurtayı düşürmeni tavsiye ederim bende başta böyle yapıyordum.. Kayısıyı kâh önce 2tane yiyebilirsin bence maydanoz falan ekle kâh güzel oluyor :):) ara öğün yapmamışsanız :) patates tabiki çok olmuş sende farkındasın bence :)bulgurda pirinç kadar kalorisi ben geçen yedim kalor
Sepetine eklersen şok şok oldum bir tabağı 250 kal civarındaydı birada da yemedim..
Canım saatlerini yazmamışsın... Yediklerin çok iyi de değil çok kötü de değil :) bilemedim :) patates yediğine pişman olmuşun zaten o yğDen ona yorum yapmak istemedim :)
Yoooo :) ilk ke duyar mıyım hiç :) çok seciyorum :) Cumartesi pazardan malzemeleri alıp yapsam mı ki :) asıl tarif için :) bazılarında salça ile soğanı kavurmuş koyuyor...Cnm ince bulguru isliyorsun.
Icine domates ve biber salcasi koyup yoguruyorsun.nar eksisi ekliyorsun yogruyorsun.
Bulgur iyice yumusayinca dogranmis yesillikleride ilave ediyorsun(bol yesil sogan,maydonoz,nane)
Ve zeytin yagi koyup harmanliyorsun.
Yaninda domates,salataluk,biber,marul,tere ile.birlikte iyi gidiyor.ohhh birde ,buz gibi ayran..:)
Ilk defami duyuyorsun cnm kisiri.
Cok abarrtmazsak sıkınti olmaz
Aslinda carsamba,persembe yemezsek daha iyi olur.bulgur siskinlik yaptigi icin cuma gunu.tartida oynama yapma ihtimali olabilir.
Bende hiç ekmek kullanmıyorum :) aymen ceviz vs oluyoröyle tabi çeşitli zorlukları var ama gecici olduguna şartlarndırdım kendimi..bide empati yapıyorum eşim yok ve hiç bi evladım beni evine sığdıramıyo çok ağır olurdu gercekten..çok şükür bi zararı yok şimdilik umarım böyle devam eder..
canımm ben karatay diyetine canı gönülden inanmış başarısına bizzat tanık olduktan sonra başka diyet türüne ikna olmayan biriyim..yıllarca diyet spor maceramın son durağı olduguna inanıyorum..her ne kadar tam uygulamayasamda :) iki yumurtada karatay kahvaltısının vazgecilmezidir..ekmegin bütün çeşitleri yerine ceviz tavsiye edilir...ekmeksiz yaptığım bu kahvaltının beni ne kadar uzun süre tok tuttuguna inanamazsın :)
Diyecegim o ki tavsiyen için çok tesekkur etsemde iki yumurta midem bulanmadıgı sürece olur kahvaltımda :)
Cümleten hayırlı geceler kızlar :)
günaydın kıZlar günaydın yagmur :)Günaydın arkadaşlar :)
yyok cnm.asil tarif benim yazdigim gibi.Yoooo :) ilk ke duyar mıyım hiç :) çok seciyorum :) Cumartesi pazardan malzemeleri alıp yapsam mı ki :) asıl tarif için :) bazılarında salça ile soğanı kavurmuş koyuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?