Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yyok cnm.asil tarif benim yazdigim gibi.
icine yesil sogan,maydonoz,nane konuluyor.
Digerleri yaninda.ikram edilir.
Hic birsey pismiyor.bulgur haslanmiyor.
son halinin fotogtafini yollarim
Tamam canım yapayım öyle :):) teşekkür ederim :) yürüyüşden döndüm bende :) çok açım :)

Kizlar nesfit mi yesem kahvaltilikmi karar veremedim.

Günaydın. Herkese geçmişi okurken dalmışım okula gidicem şimdi herkese güzel bi gün olur inşallah:) sonra görüşürüz

Sarısını az tüketmeye çalış kolestrolu çok yükseltiyor ve çok fazla kalori var

günaydın çıtır hatunlar. dünkü menümü yazayım hemen malum dün evlilik yıldönümümüzdü biraz kaçtı telafi edicem kızlar söz
kahvaltı yok işe geç kalıyordum

12.30 1 parca haşlanmıs tavuk
1 kepçe cacık
1 kepçe mercimek çorbası

20:00 mantar soslu bonfile
2 yk pirinç pilavı
ızgara sebze
roka salatası (buraya kadar normaldi diyebiliriz)

21:30 dondurmalı waffle (eşim ısrar etti kıramadım )

1.5 saat yürüyüş
2 lt su

patlamış mısır daha iyi olurdu canım ya dozunda yersen

umarım kötü birşey yoktur canım. mevzu can sağlığı olmasın da herşey gelir geçer canını sıkma

kızlar 10 gün sonra yurda gidiyorum.. 15inde okul açılacak.. hergün minimum 1 saat yürüyüşüm olacak ve yurtta geniş kapsamlı bir spor salonumda var.. spor için arkadaş da var :) umutluyum bu yıldan :)

ne güzel bende yürüyordum üniversitedeyken eve döndüğümde annemler inanamamıştı halime fıstık gibi olmuştum ne yazıkki geri aldım.

gayet hafif geçirmişsin günü Özlemcim afiyetler olsun.

Zeynepçim bence nesfit falan pek tüketmemek gerekir menün güzel ama bu tarz hazır gıdalar gözüme takılıyor hep

kahvaltın bomba gibi olmuş Edacım. tebrikler. öğlen patates yemişin ara ara olur menün güzel afiyetler olsun

Aslında az yemişsin canım. patatesi yazmışın zaten bi tane yetermiş ama yine iyi acıkmamışsın

Dert vallahi...
Keşke herkese iyi kaynana düşse...

Aminnnn. Allah herkese benimki gibi bir ANNE nasip etsin. Ben kendisinden razıyım Allah da ondan razı olsun.

şu en son yediğin lahmacun olmasa çok güzel bir tane yeterliymiş aslında neyseki kalanı kaldırmışsın :)

colamı o zero da olsa cola olmaz

Gunaydın hanımlar
Birazdan gelip menumu yazıcam
Özlemcim misafirlerin için kolay gelsin sana :)

Dünkü menum

A
Sabah 9:30
2 yumurta sarısı (haslanmıs)
Domates salatalık
Peynir

12:45
1 tane muz

14:30
4 tane carliston biber
Peynir

16:30
2 dilim bitter (10 gr)
Sekersiz neskafe

19:00 aksam
1 tabak kıymalı patlıcan oturtma (kızartma değil)
2 yk mantar (yagsız)
2-3 yk salata

22:30
Üzüm-incir

Su 2-2,5 lt

Tubacım üzüm çok şekerli olduğu için özellikle akşam için sakıncalı. Yaklaşık 12 üzümün 60 kalori ediyor olması lazım. Bir de salkım salkım yendiği zaman farkında olmadan bir anda 300 kaloriyi mideye indirebiliyoruz. Mısır desen hele bir de yağdaysa feci... Yağsızsa bile bir su bardağı patlamış mısır 70 kalori ediyor. Bir de çok kilo aldırıyor mısır.

Ebru kalorilere takılmayın diyor. Ona katılıyorum aslında... Ama hiç takılmazlık etmiyorum. :) Zaten o da sanırım aynı fikirde... Ben hem 1000 kalori civarı yemeye çalışıyorum, hem de sağlıklı seçimler yapmaya çalışıyorum. Yoksa bir listeler var o sitede, nasılsa toplam kaloriyi geçmiyorum diye tiramisular, yaş pastalar...

Bence yeni bir sinema keyfi bulun. Bizim sinema keyfimiz de jelibondu eskiden... :) O alışveriş merkezlerindeki bebeto, harıbo standlarına gider 15-20 liralık çeşit çeşit doldururduk. Benim yeni film keyfim çay. :) Dışarıda olmuyor ama evdeyken on numara oluyor. :)

Nazmiyecim denecek her şeyi demişsin zaten. Özel günlerde olur böyle, sen halledersin.

Çok çok az bir menü... Tabi 22:30 un şekerli meyveleri var bir de... Bence ara öğünlerde biraz daha fazla tüket.

Bir de bir şey söyleyeceğim. Ebru kiloya göre yorum yapalım demiş, çok da güzel demiş. Ben de diyorum ki, nerde kilo çizelgeleri kızlar? Yine tickerfactory'den hazırlayıp, profilinizdeki imza kısmına yapıştırabilirsiniz. Bu şekilde kimin kaç kilo olduğunu hatırlamak özellikle benim gibi yeni gelen biri için çok zor. Bence hepimiz kilo çizelgesi ekleyelim.

Herkese günaydın. :)
Kahvaltı için bir şey hazırlamaya üşeniyorum, zaten saat 10 oldu. Hiçbir şey yapasım, hiçbir şey yiyesim yok. Ama birazdan acıkırım, ne yapacağım bilmiyorum.

Bu gece bir rüya gördüm. Canım acayip derecede çubuk kraker ve baharatlı crax istiyormuş. İkisinden de birer paket yeme hesabı yapıyorum, sonra diyorum "Takıma ne cevap veririm?" Birinci iç sesim "Amaaaan, başka bir şey yazarsın." diyor. İkinci iç sesim "Ne yediysen yazarsın, günün geri kalanını ona göre yersin, ama krakerlerin içindeki glikoz şurubundan fırçayı yiyebilirsin gerçi..." diyor.

Yine yemek rüyaları geri döndü. Oysa krakere düşkünlüğümde yok. Sanırım böyle rüyaların devamında "Olur mu hiç öyle? Ne krakeriymiş? Otur da barbunya ye." dediğim zaman bilinçaltım da durumu iyice kabullenmiş olacak.

Günaydın kızlar, tatilden döndüm sonunda. Kötü haber, hiç kilo verememişim. Cumaya 2 gün kald. Kendimi sıkmam lazım. Yoksa bu hafta takıma giremeyeceğim

Cnm afiyey olsun sende farkinfasin zaten wafflee olmasaydi iyiydi.
Ama ozel gununz oldugu icin gormezden gelinebilr.

Son düzenleme:
Ne çok mesaj birikmiş kızlar. Kafam karıştı valla. Ben de menülerimi yazayım.
1.9
İzinliydin galiba, değil mi Fatmacım?
Ne kadar vermen lazım tekrar listeye girebilmek için?
Yok Fundacım. Ben geçen hafta başında geldim. Şuanda 80.1 kg ım. Takıma giremeden tatile çıktık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…