Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar , bayramdan beri 4 kilo almışım sinirimden dün gece uyuyamadım sabah kalkıp şok bir diyete başladım hemen

Kahvaltı : 1 haşlanmış patates ve bir kase yoğurt yedim
öğle yemeği : yanımda 2 haşlanmış patates ve bir kase yoğurt getirdim işe
akşam : bir kase yoğurt yiyip yatacağım

bakalım ne olacak sonucu paylaşacağım

menülerim:
1.9
08:00
1 dilim peynir
domates, salatalık

10:00 (ÇOK PİŞMANIM)
2 poğaça
1 dilim ıslak kek

12:30
4 kaşık tavuk döner
4 kaşık pilav
salata
Ayran

16:00
Yarım kumpir (mayonezsiz)

19:00
ızgara hindi eti,
Salata

1,5 lt su
20 dk çok tempolu yürüyüş
1 saat jimnastik
1 saat yüzme

Yok Fundacım. Ben geçen hafta başında geldim. Şuanda 80.1 kg ım. Takıma giremeden tatile çıktık.

Kilo vermeden listeye giremiyor muyuz?
Doğru karar aslında ama korktum valla... İnşallah ben de kilo veririm. Bu hafta iyi gibi ama ya haftaya vermezsem?

Ebrucuğum, kaç kilo verince alıyorsun listeye? Yoksa kilo verse 100 gr olsa bile alıyor musun?

Yeni gelenler, toplaşın, spor yapalım.

Kızlar aranızda İstanbul Maltepe'de oturan yoktur herhalde, değil mi? Yürüyüş yapmaya arkadaş olurduk.

2.9 tatilin son günü
08:00
menemen,
3 dilim ekmek
çay

10:00
1 küçük börek

12:30
ızgara balık
2 kaşık pilav
salata
yoğurt

15:00
1 dilim börek

20:00
3 köfte
ayran

1,5 lt su
yarım saat jimnastik
yarım saat yüzme

ve böylece tatil boyunca sağlıklı beslenemediğimi görmüş oldum. yaptığım sporlarla ancak kaçamakların kalorilerini yakabilmişim. Eleştirilerinize açığım kızlar. :):)

Canım ben Bursa'dayım malaesef. Böyle bir spor arkadaşına ihtiyacım var aslında.
Tam olarak bilmiyorum geçen hafta 900 gr vermiştim, ancak bu hafta kilo veremezsem girebileceğimi sanmıyorum.

Ebrucum bir açıklama yapıp yüreğime su serperse sevineceğim.

Kızlar profile açıklama nasıl ekleniyor? Ebrucum sen eklemişsin, nasıl oluyor.
Oraya adımı eklemek istiyorum. Kolaylık olsun diye.

Fatmacım poğaça ve ıslak kek üst üste kötü olmuş, zaten sen de biliyorsun. Ama ikinci gün her ne kadar börekli de olsa kötü değil bence... Ya cozutup her gördüğünü yeseydin?

Nefsine dört dörtlük sahip çıkabilen kim var? Ortalama rejimdeki tatilcilerden çok daha az yemişsin bence... Vahim bir durum yok.

Canım acilen evden çıkmam gerekiyordu ďışarida yemektense nesfit daha mantıklı geldi

Canım ben ne zaman böyle diyetler yaptıysam akabinde fazlasıyla aldım. Umarım sen de işe yarar.
Ben de katılıyorum. Yapmaya çalışıyorum hemen.

Kızlar profile açıklama nasıl ekleniyor? Ebrucum sen eklemişsin, nasıl oluyor.
Oraya adımı eklemek istiyorum. Kolaylık olsun diye.

Yardımcı olayım dedim ama açıklama derken neyi kastettiğini anlamadım.
Ebru'nun profilinde de öyle bir şey göremedim. Neyi diyorsun canım?

Canım acilen evden çıkmam gerekiyordu ďışarida yemektense nesfit daha mantıklı geldi

Bence de daha iyi... Nesfit ve türevlerinin zaten mantığı da bir nevi öyle, hazır ve düşük kalorili atıştırmalık...
Sabah yazacaktım da aradan 2,5 saat geçmiş, yiyeceğini çoktan yemiştir diye yazmadım. :)

Çapa'da yım ben canım maalesef:)

Fatma, profil ayarlarında profil resminin altında bir yer var oraya yazıyorsun acıklamayı

ben dogma büyüme pendikliyim ailemin yanında yaşıyo olsaydım bi koşu gelirdim maltepeye :)

Bende Muğla merkez malesef
ÖZlemcim inşaallah nesfit yememişsindir...bende paket gıdalara karşıyım ya tadı tuzu bi tuhaf geliyor ..
Havalar soğuyor artık :):) kışıok seviyorum ya :)

Ayyy nazmiyecim :) toparlarsın waffle inşaallah :):) bende közde kümefeyi çok seviyorum :) ne zaman yesem me yapsam bilemiyorum :)
Kızlar baya geçmiş birikiyor :) oluyorum ama hepsi aklımda kalmıyor :)
Kilo çizelgesi evet yapmak lazım :) ama nasıl???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…