Sagol cnmGunaydın hanımlar
Birazdan gelip menumu yazıcam
Özlemcim misafirlerin için kolay gelsin sana :)
Yok Fundacım. Ben geçen hafta başında geldim. Şuanda 80.1 kg ım. Takıma giremeden tatile çıktık.
Canım ben Bursa'dayım malaesef. Böyle bir spor arkadaşına ihtiyacım var aslında.Kilo vermeden listeye giremiyor muyuz?
Doğru karar aslında ama korktum valla...İnşallah ben de kilo veririm. Bu hafta iyi gibi ama ya haftaya vermezsem?
Ebrucuğum, kaç kilo verince alıyorsun listeye? Yoksa kilo verse 100 gr olsa bile alıyor musun?
Yeni gelenler, toplaşın, spor yapalım.
Kızlar aranızda İstanbul Maltepe'de oturan yoktur herhalde, değil mi? Yürüyüş yapmaya arkadaş olurduk.
Canım acilen evden çıkmam gerekiyordu ďışarida yemektense nesfit daha mantıklı geldiumarım kötü birşey yoktur canım. mevzu can sağlığı olmasın da herşey gelir geçer canını sıkma
ne güzel bende yürüyordum üniversitedeyken eve döndüğümde annemler inanamamıştı halime fıstık gibi olmuştum ne yazıkki geri aldım.
gayet hafif geçirmişsin günü Özlemcim afiyetler olsun.
Zeynepçim bence nesfit falan pek tüketmemek gerekir menün güzel ama bu tarz hazır gıdalar gözüme takılıyor hep
kahvaltın bomba gibi olmuş Edacım. tebrikler. öğlen patates yemişin ara ara olur menün güzel afiyetler olsun
Aslında az yemişsin canım. patatesi yazmışın zaten bi tane yetermiş ama yine iyi acıkmamışsın
Aminnnn. Allah herkese benimki gibi bir ANNE nasip etsin. Ben kendisinden razıyım Allah da ondan razı olsun.
şu en son yediğin lahmacun olmasa çok güzel bir tane yeterliymiş aslında neyseki kalanı kaldırmışsın :)
colamı ozero da olsa cola olmaz
Canım ben ne zaman böyle diyetler yaptıysam akabinde fazlasıyla aldım. Umarım sen de işe yarar.Günaydın kızlar , bayramdan beri 4 kilo almışım sinirimden dün gece uyuyamadım sabah kalkıp şok bir diyete başladım hemen
Kahvaltı : 1 haşlanmış patates ve bir kase yoğurt yedim
öğle yemeği : yanımda 2 haşlanmış patates ve bir kase yoğurt getirdim işe
akşam : bir kase yoğurt yiyip yatacağım
bakalım ne olacak sonucu paylaşacağım
Ben de katılıyorum. Yapmaya çalışıyorum hemen.Bir de bir şey söyleyeceğim. Ebru kiloya göre yorum yapalım demiş, çok da güzel demiş. Ben de diyorum ki, nerde kilo çizelgeleri kızlar?Yine tickerfactory'den hazırlayıp, profilinizdeki imza kısmına yapıştırabilirsiniz. Bu şekilde kimin kaç kilo olduğunu hatırlamak özellikle benim gibi yeni gelen biri için çok zor. Bence hepimiz kilo çizelgesi ekleyelim.
Kızlar ya tickerimizi nereye yazıyoruz ki değişmiş buralar, bulamadım
Kızlar profile açıklama nasıl ekleniyor? Ebrucum sen eklemişsin, nasıl oluyor.
Oraya adımı eklemek istiyorum. Kolaylık olsun diye.
Canım acilen evden çıkmam gerekiyordu ďışarida yemektense nesfit daha mantıklı geldi
Sagol canım deniyorum hemenProfildeki imza kısmına ekliyoruz. Tüm linki ekliyoruz, yani url'den başlayıp, diğer url'ye kadar...
Kilo vermeden listeye giremiyor muyuz?
Doğru karar aslında ama korktum valla...İnşallah ben de kilo veririm. Bu hafta iyi gibi ama ya haftaya vermezsem?
Ebrucuğum, kaç kilo verince alıyorsun listeye? Yoksa kilo verse 100 gr olsa bile alıyor musun?
Kızlar aranızda İstanbul Maltepe'de oturan yoktur herhalde, değil mi? Yürüyüş yapmaya arkadaş olurduk.
ben dogma büyüme pendikliyim ailemin yanında yaşıyo olsaydım bi koşu gelirdim maltepeye :)Kilo vermeden listeye giremiyor muyuz?
Herkes mi yazacak açıklamayı ?? Ne yazacaz ki ben hiç bir şey anlamadım :)Fatma, profil ayarlarında profil resminin altında bir yer var oraya yazıyorsun acıklamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?