Bende Muğla merkez malesef
ÖZlemcim inşaallah nesfit yememişsindir...bende paket gıdalara karşıyım ya tadı tuzu bi tuhaf geliyor ..
Havalar soğuyor artık :):) kışıok seviyorum ya :)
Ayyy nazmiyecim :) toparlarsın waffle inşaallah :):) bende közde kümefeyi çok seviyorum :) ne zaman yesem me yapsam bilemiyorum :)
Kızlar baya geçmiş birikiyor :) oluyorum ama hepsi aklımda kalmıyor :)
Kilo çizelgesi evet yapmak lazım :) ama nasıl???
Herkes mi yazacak açıklamayı ?? Ne yazacaz ki ben hiç bir şey anlamadım :)
Hoş geldin canım. Grubun ilk sayfasında takım kurallarımız yazılı. Okuduktan sonra anladım kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekiyor eğer kurallar senin için uygunsa.Selam arkadaslar bende zayiflamak istiyorum aranzda banada yer varmii
Kilo verememiş olman kötü ama almamanda güzel. Kazasız belasız atlattın şu tatili tebrik ediyorum seni.Günaydın kızlar, tatilden döndüm sonunda. Kötü haber, hiç kilo verememişim. Cumaya 2 gün kald. Kendimi sıkmam lazım. Yoksa bu hafta takıma giremeyeceğim
Yanlış yere mi yazdın yoksa özellikle bizim takıma mı tam anlamamış olsamda şok diyetlere takım olarak karşıyız. İlk hedefimiz sağlıklı beslenmeyi öğrenip hayatımızın geri kalan kısmını sağlıklı bir şekilde geçirebilmek. Sana da tavsiye ediyoruz. Bu şekilde kilo verebilirsin ama beslenme şeklin değiştiğinde muhtemel giden kilolar yeniden gelecektir.Günaydın kızlar , bayramdan beri 4 kilo almışım sinirimden dün gece uyuyamadım sabah kalkıp şok bir diyete başladım hemen
Kahvaltı : 1 haşlanmış patates ve bir kase yoğurt yedim
öğle yemeği : yanımda 2 haşlanmış patates ve bir kase yoğurt getirdim işe
akşam : bir kase yoğurt yiyip yatacağım
bakalım ne olacak sonucu paylaşacağım
Tatlım kilo sınırı yok takıma girebilmek için. 3 hafta deneme süresi var ama bu kişinin performansına göre değişiyor. Doğal olarak verdiği kilo da performansa yansıyor. Senin paylaşımların oldukça güzel. Üzerine birde güzel kilolar verirsen listeye daha çabuk girme ihtimalin var. Bu arada yanlız mı yaşıyordun Funda?Kilo vermeden listeye giremiyor muyuz?
Doğru karar aslında ama korktum valla...İnşallah ben de kilo veririm. Bu hafta iyi gibi ama ya haftaya vermezsem?
Ebrucuğum, kaç kilo verince alıyorsun listeye? Yoksa kilo verse 100 gr olsa bile alıyor musun?
Yeni gelenler, toplaşın, spor yapalım.
Kızlar aranızda İstanbul Maltepe'de oturan yoktur herhalde, değil mi? Yürüyüş yapmaya arkadaş olurduk.
Listeye girebilmen için canım kilo verebilmen gerekiyor. Veremezsen eğer bir hafta daha bekleriz artık.Canım ben Bursa'dayım malaesef. Böyle bir spor arkadaşına ihtiyacım var aslında.
Tam olarak bilmiyorum geçen hafta 900 gr vermiştim, ancak bu hafta kilo veremezsem girebileceğimi sanmıyorum.
Ebrucum bir açıklama yapıp yüreğime su serperse sevineceğim.
Profilden ekleniyor canım aynen açıklama diye yazıyor. Denersin yapamazsan yine detaylı yardım yaparım.Kızlar profile açıklama nasıl ekleniyor? Ebrucum sen eklemişsin, nasıl oluyor.
Oraya adımı eklemek istiyorum. Kolaylık olsun diye.
Fatmacım hangisini sayayım çpk fazla kaçamak varmenülerim:
1.9
08:00
1 dilim peynir
domates, salatalık
10:00 (ÇOK PİŞMANIM)
2 poğaça
1 dilim ıslak kek
12:30
4 kaşık tavuk döner
4 kaşık pilav
salata
Ayran
16:00
Yarım kumpir (mayonezsiz)
19:00
ızgara hindi eti,
Salata
1,5 lt su
20 dk çok tempolu yürüyüş
1 saat jimnastik
1 saat yüzme
Canım borekler olmamış hiç yoksa menün güzelmiş2.9 tatilin son günü
08:00
menemen,
3 dilim ekmek
çay
10:00
1 küçük börek
12:30
ızgara balık
2 kaşık pilav
salata
yoğurt
15:00
1 dilim börek
20:00
3 köfte
ayran
1,5 lt su
yarım saat jimnastik
yarım saat yüzme
ve böylece tatil boyunca sağlıklı beslenemediğimi görmüş oldum. yaptığım sporlarla ancak kaçamakların kalorilerini yakabilmişim. Eleştirilerinize açığım kızlar. :):)
Uuuu beybi, sporumu yaptım, bugun bi ayrı terledim yaa:))
Çok guzel, az önce dondurma yemiştim de onun vicdan azabıyla hemen kalkıp spor yaptım.. İnsallah yakmısımdır..
Tatlım kilo sınırı yok takıma girebilmek için. 3 hafta deneme süresi var ama bu kişinin performansına göre değişiyor. Doğal olarak verdiği kilo da performansa yansıyor. Senin paylaşımların oldukça güzel. Üzerine birde güzel kilolar verirsen listeye daha çabuk girme ihtimalin var. Bu arada yanlız mı yaşıyordun Funda?
Kızlar bugün okulda herkes börekleri tahinlileri götürdü ben sadece çay içtim kahvaltımı etmiştim o böreklerden yemedim ya kendimi tebrik ediyor
Canım bence de belirle kendine 2 gün o günlerde dinlen her gün önermiyorlarNe güzel, nasıl özendim sana...
Ben de tam spor yapacaktım benimki yasakladı. "Haftanın 7 günü spor olmaz, 2 gün dinlenmen lazım yoksa olan kaslarını da eritirsin." dedi.Canım da nasıl step çekmek istiyor, iyice alıştım... Belki yürürüm ama... 7 gün yürüyebilirmişim.
Buzlu dondurmalardansa kesin yakmışsındır. Ama kornet ya da magnum falansa onlar yüksek kalorili.
Ay hadi bakalım.İnşallah haftaya girerim.
Bir de deneme süresi 3 hafta demişsin ama kurallarda 2 hafta yazıyor Ebrucuğum. İstersen onu bir güncellet. Gerçi o zman bütün kuralları bir daha gözden geçirip toplu bir güncellemeye gitmek lazım ki püsküüt'ü de hep rahatsız etmeyelim. :) Ya da yeni gelenlere kurallara ek olarak deneme süresinin 3 hafta olduğunu söyleyebilirsin. :)
Yok canım yalnız yaşamıyorum, annem babam erkek kardeşim bir aradayız. Ama yalnız yaşıyor da sayılabilirim. Çünkü onlar çalıştıkları için anca gece geliyorlar. Haftasonu da herkes bir yerlere gidiyor.
Canım bence de belirle kendine 2 gün o günlerde dinlen her gün önermiyorlar
Ben pazartesi ve çarşambayı belirledim şimdilik ama okulda programa göre de değişiklikler yaparım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?