Gercekten buyuk basaır, kocamam alkıslıyorum:)Kızlar bugün okulda herkes börekleri tahinlileri götürdü ben sadece çay içtim kahvaltımı etmiştim o böreklerden yemedim ya kendimi tebrik ediyor
Ne güzel, nasıl özendim sana...
Ben de tam spor yapacaktım benimki yasakladı. "Haftanın 7 günü spor olmaz, 2 gün dinlenmen lazım yoksa olan kaslarını da eritirsin." dedi.Canım da nasıl step çekmek istiyor, iyice alıştım... Belki yürürüm ama... 7 gün yürüyebilirmişim.
Buzlu dondurmalardansa kesin yakmışsındır. Ama kornet ya da magnum falansa onlar yüksek kalorili.
Ay hadi bakalım.İnşallah haftaya girerim.
Bir de deneme süresi 3 hafta demişsin ama kurallarda 2 hafta yazıyor Ebrucuğum. İstersen onu bir güncellet. Gerçi o zman bütün kuralları bir daha gözden geçirip toplu bir güncellemeye gitmek lazım ki püsküüt'ü de hep rahatsız etmeyelim. :) Ya da yeni gelenlere kurallara ek olarak deneme süresinin 3 hafta olduğunu söyleyebilirsin. :)
Yok canım yalnız yaşamıyorum, annem babam erkek kardeşim bir aradayız. Ama yalnız yaşıyor da sayılabilirim. Çünkü onlar çalıştıkları için anca gece geliyorlar. Haftasonu da herkes bir yerlere gidiyor.
Herkese günaydın. :)
Kahvaltı için bir şey hazırlamaya üşeniyorum, zaten saat 10 oldu. Hiçbir şey yapasım, hiçbir şey yiyesim yok. Ama birazdan acıkırım, ne yapacağım bilmiyorum.
Bu gece bir rüya gördüm. Canım acayip derecede çubuk kraker ve baharatlı crax istiyormuş. İkisinden de birer paket yeme hesabı yapıyorum, sonra diyorum "Takıma ne cevap veririm?" Birinci iç sesim "Amaaaan, başka bir şey yazarsın." diyor.İkinci iç sesim "Ne yediysen yazarsın, günün geri kalanını ona göre yersin, ama krakerlerin içindeki glikoz şurubundan fırçayı yiyebilirsin gerçi..." diyor.
Yine yemek rüyaları geri döndü. Oysa krakere düşkünlüğümde yok. Sanırım böyle rüyaların devamında "Olur mu hiç öyle? Ne krakeriymiş? Otur da barbunya ye." dediğim zaman bilinçaltım da durumu iyice kabullenmiş olacak.
Kızlar bugün okulda herkes börekleri tahinlileri götürdü ben sadece çay içtim kahvaltımı etmiştim o böreklerden yemedim ya kendimi tebrik ediyor
sıcaklarla birde iş çok yorucu akşama ne yapsam derdi çok fena artık sadece yapması kolay olan şeylere bakıyorum bu günde ıspanaka alıp yapayım diyorumÇok yoruldum kızlar bugün yaaaaa. Eklem yerlerim bile sızlıyor. İş yeri çok yoğundu. Akşama evde yemek yok ve ben ne yiyeceğimi bilmiyorum.
Funda, benimki dediğin kim? Spor hocan mı?
Bu arada dondurmayı kendim yapıyorum:)
Çok yoruldum kızlar bugün yaaaaa. Eklem yerlerim bile sızlıyor. İş yeri çok yoğundu. Akşama evde yemek yok ve ben ne yiyeceğimi bilmiyorum.
Tebrikler :):)Kızlar bugün okulda herkes börekleri tahinlileri götürdü ben sadece çay içtim kahvaltımı etmiştim o böreklerden yemedim ya kendimi tebrik ediyor
Akraban falan yok mu yanında canım çağır birilerini yardım etsinler tek başına nelere kalkıştın öyle :/saatlerdir ev temizliyorum ve hala bitmedi hatta ilk halinden daha vahim bi hale geldi odaların yerlerini değiştirmeye kalktım ve elime yüzüme bulaştırdım sanırım ev darmadağınık oldu ve nasıl başedeceğimi bile bilmiyorum sanırım çıkıp bi yürüyüp gelcem
Fundacım Allah sabır versin nasıl dayanıyorsun o mahalleye... Bizdekilerde dedikoducu :) her yerde bir sorun var ya..
güzel canım :) az yemişsin bugün acıkmadın mı hiçSon 2 günlük tatil fiyaskosunun ardından bugünkü telafi menümü yazayım.
09:00
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates, yeşil biber
2 dilim ekmek
11:00
Şekersiz kahve
14:00
1 dilim ince hamur diyet pizza
18:00
6 kaşık sebze yemeği
1,5 dilim ekmek
Artık birşey yemem.
1,5 lt su. 2 lt ye tamamlayacağım.
Son 2 günlük tatil fiyaskosunun ardından bugünkü telafi menümü yazayım.
09:00
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates, yeşil biber
2 dilim ekmek
11:00
Şekersiz kahve
14:00
1 dilim ince hamur diyet pizza
18:00
6 kaşık sebze yemeği
1,5 dilim ekmek
Artık birşey yemem.
1,5 lt su. 2 lt ye tamamlayacağım.
Başka şans olmayınca dayanıyoruz işte canım, bizimkiler resmen günleri sayıyorlar.
Havvacım yeni taşındığımdan idmanlıyım, yakın olsam gelirdim valla yardıma. Odaları ordan oraya geçirme, her şeyin gerekli yerini tespit etme konusunda 1 hafta pratik yaptım. :) Tüm evi ben yerleştirdim sayılır, herkes işteydi, birkaç günde bitti. :)
bence gayte iyi olmuş lahmacuna laf diyenler olacaktır ama ben de yemiştim hepMenüm :)
Sabah 06.15-07-15
Tempolu yürüyüş :)
11.00
1domates
2kk peynir
6zeytin
1fincan süt
Biraz ceviz ve fındık
Arada
1hurma
Sade Türk kahvesi
16.00
Çeyrek lahmacun
1kase şehriye çorbası
3yk patlıcan közlenmiş..
18.30
1domayes biraz peynir ve fındık..
19-20.00
Gibi süt içebilirim :)
3lt su :) 2hurma daha :) aralarda az az kuru üzüm yedim :)
arkadaşım vardı da kursa gitti zor kısımlarını yaptık da bi dolap ve yatak depşecek D:Tebrikler :):)
Akraban falan yok mu yanında canım çağır birilerini yardım etsinler tek başına nelere kalkıştın öyle :/
Fundacım Allah sabır versin nasıl dayanıyorsun o mahalleye... Bizdekilerde dedikoducu :) her yerde bir sorun var ya..
ya niye hemen moral bozmacalar falan dur bakalım bi gelmezsem ne demek olur mu hiç öyleyapman gereken sadeceSabah
2 tabak kızılcık çorbası
1/2 paket altınbaşak
Öğle
2 tabak kızılcık çorbası
1/2 paket altınbaşak
(E tabi çorbayla ve bisküviyle akşamı edersen işte olacaklar) (Saat, sıra falan kalmadı artık)
1 dev salata (2 domates, 1 soğan, 10 yaprak göbek, yağ ve limon ile)
3 dilim çavdar ekmeği
3 madalina
1 nektari
1 incir
Çok yorgunum ve takıma girdiğimden beri o kadar tembellik yaptım ki moralim bozuk. Bu akşam gelmezsem kusuruma bakmayın.
neden bu kadar çabuk pes ediyorsun ki daha başındayız bu yolunanca gelebildim bugün.. herkese merhaba :) ben artık pes ediyorum menüleri falan yazmaktan zaten yetişemiyorum da geçmişe kimseyle bi konuşamadım gitti.. ama yinede takip ederim arada katılırım size .. ne menülerimin ne de moralimin düzeleceği yok.. bugün yine sadece 2 öğün yedim akşamı son anda kurtardım ucundan ama sabah batırdım.. sonuç PES..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?