Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugün okulda herkes börekleri tahinlileri götürdü ben sadece çay içtim kahvaltımı etmiştim o böreklerden yemedim ya kendimi tebrik ediyor
Gercekten buyuk basaır, kocamam alkıslıyorum:)

Funda, benimki dediğin kim? Spor hocan mı?
Bu arada dondurmayı kendim yapıyorum:)

Çok yoruldum kızlar bugün yaaaaa. Eklem yerlerim bile sızlıyor. İş yeri çok yoğundu. Akşama evde yemek yok ve ben ne yiyeceğimi bilmiyorum.

kızz Allah seni napmasınn yaa çok güldüm şu mesajına ilk başlada bazen bende yiyim ama yazmam dıodum ama sonra yemekten vazgeçıodum kendime kızıyordum sen yalan mı sölicen şimdi diye :)
birde her gün kahvaltını yap kahvaltı çok öenmli:))

Kızlar bugün okulda herkes börekleri tahinlileri götürdü ben sadece çay içtim kahvaltımı etmiştim o böreklerden yemedim ya kendimi tebrik ediyor

tebrik ederim canım seni:)

Funda cok kötüymüş dediğine göre mahalle:) ay bizimde üst kata yeni birileri tasınıcak , bir haftadır tadilat var, pat küt pat küt kırıp döküyorlar...

saatlerdir ev temizliyorum ve hala bitmedi hatta ilk halinden daha vahim bi hale geldi odaların yerlerini değiştirmeye kalktım ve elime yüzüme bulaştırdım sanırım ev darmadağınık oldu ve nasıl başedeceğimi bile bilmiyorum sanırım çıkıp bi yürüyüp gelcem

Çok yoruldum kızlar bugün yaaaaa. Eklem yerlerim bile sızlıyor. İş yeri çok yoğundu. Akşama evde yemek yok ve ben ne yiyeceğimi bilmiyorum.
sıcaklarla birde iş çok yorucu akşama ne yapsam derdi çok fena artık sadece yapması kolay olan şeylere bakıyorum bu günde ıspanaka alıp yapayım diyorum
canım benim tekrar takıma girmem için kaç kilo olmam gerekiyor

Funda, benimki dediğin kim? Spor hocan mı?
Bu arada dondurmayı kendim yapıyorum:)

Ne hocası kız. Sevgilime diyorum benimki diye, başka kime diyeceğim? Okumuyor musun yazdıklarımı yoksa... :)
Babam da bize bir dondurma makinesi de getirecekti. Makine de değil aslında, elektiriksiz, sallanan bir alet... Aylarca bekledim gelecek de damak tadıma göre dondurmalar yapacağım diye... Alet geldi, ben sütü bıraktım.

Çorba yapabilirsin hemen, salata yapabilirsin. Ev yemeği satan yerlerden de alabilirsin. Diyet bisküvi, belki biraz meyve...

Tebrikler :):)
Akraban falan yok mu yanında canım çağır birilerini yardım etsinler tek başına nelere kalkıştın öyle :/

Fundacım Allah sabır versin nasıl dayanıyorsun o mahalleye... Bizdekilerde dedikoducu :) her yerde bir sorun var ya..

Fundacım Allah sabır versin nasıl dayanıyorsun o mahalleye... Bizdekilerde dedikoducu :) her yerde bir sorun var ya..

Başka şans olmayınca dayanıyoruz işte canım, bizimkiler resmen günleri sayıyorlar.

Havvacım yeni taşındığımdan idmanlıyım, yakın olsam gelirdim valla yardıma. Odaları ordan oraya geçirme, her şeyin gerekli yerini tespit etme konusunda 1 hafta pratik yaptım. :) Tüm evi ben yerleştirdim sayılır, herkes işteydi, birkaç günde bitti. :)

Menüm :)
Sabah 06.15-07-15
Tempolu yürüyüş :)
11.00
1domates
2kk peynir
6zeytin
1fincan süt
Biraz ceviz ve fındık
Arada
1hurma
Sade Türk kahvesi
16.00
Çeyrek lahmacun
1kase şehriye çorbası
3yk patlıcan közlenmiş..
18.30
1domayes biraz peynir ve fındık..
19-20.00
Gibi süt içebilirim :)

3lt su :) 2hurma daha :) aralarda az az kuru üzüm yedim :)

Son 2 günlük tatil fiyaskosunun ardından bugünkü telafi menümü yazayım.

09:00
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates, yeşil biber
2 dilim ekmek

11:00
Şekersiz kahve

14:00
1 dilim ince hamur diyet pizza

18:00
6 kaşık sebze yemeği
1,5 dilim ekmek

Artık birşey yemem.

1,5 lt su. 2 lt ye tamamlayacağım.

Güze
güzel canım :) az yemişsin bugün acıkmadın mı hiç

diyet pizzamı varrr:s

ben sıkılıyorum birde kapılardan geçiremedim sıkılıp bıraktım her gün bu kadar yapsam önümüzdeki hafta amca biter

bence gayte iyi olmuş lahmacuna laf diyenler olacaktır ama ben de yemiştim hep

menümmmm:)

kahvaltı 7:30
1 haşlanmış yumurta
1küçük parça peynir
4 zeytin
çeyrek domates
4 dilim salatalık
2 küçük parça kırmızı biber
2-3 dal dere oto ve maydanoz

öğlen 13:00
1porsiyon tavuk şiş
salata
yarım bardak meyveli soda

akşam 18:45
2 tabağa yakın yeşil mercimek (az yağlı)

2.5 litre su içtim bgn ev işlerinde çok yoruldm

Bugunku menum
08:30
Bol salata
2,5 ceviz
Kucuk bir lokma peynir

11:00
1 salatalik

14:00
2 servis kasigi kısır(kasik cok buyuk degil)
Domates,salatalik,biber,marul
1,5 bardak ayran

18:30
1 salatalik
Bir kac yaprak marul
1-2 yemek kasigi kasigi kadar kisir
1 bardak ayran

2 sade soda
1 fincan cay
1 kupa yesil cay

Spor yok gibi:)
Hareketli bir gundu.
Aksam ustu cocugu parkta oynattim.
15-20 dk yurudum.

sutlu irmik tatlisiyla,kuru pogaca yapmistim kizlar sadece kizimin tabagindan varla yok arasi agzima koydum tatlarina bakmak amacli.
Sadece cay ictim.
Aslinda aksam yemicektim ama gec saatte acikmayim diye biraz yedim.:)
Birazdan yine birileri gelecek sonra gorusuruz kizlar...

Son düzenleme:
arkadaşım vardı da kursa gitti zor kısımlarını yaptık da bi dolap ve yatak depşecek D:

Sabah
2 tabak kızılcık çorbası
1/2 paket altınbaşak

Öğle
2 tabak kızılcık çorbası
1/2 paket altınbaşak

(E tabi çorbayla ve bisküviyle akşamı edersen işte olacaklar) (Saat, sıra falan kalmadı artık)
1 dev salata (2 domates, 1 soğan, 10 yaprak göbek, yağ ve limon ile)
3 dilim çavdar ekmeği
3 madalina
1 nektari
1 incir

Çok yorgunum ve takıma girdiğimden beri o kadar tembellik yaptım ki moralim bozuk. Bu akşam gelmezsem kusuruma bakmayın.

anca gelebildim bugün.. herkese merhaba :) ben artık pes ediyorum menüleri falan yazmaktan zaten yetişemiyorum da geçmişe kimseyle bi konuşamadım gitti.. ama yinede takip ederim arada katılırım size .. ne menülerimin ne de moralimin düzeleceği yok.. bugün yine sadece 2 öğün yedim akşamı son anda kurtardım ucundan ama sabah batırdım.. sonuç PES..

ya niye hemen moral bozmacalar falan dur bakalım bi gelmezsem ne demek olur mu hiç öyleyapman gereken sadece
bir tutam sabır
bir tutaz azim
bir tutam inanç
bir tutam dikkat
alabildiğince ben yaparım demek
sonuçta fit hoş bi hatun
malasef emek olmadan yemek olmuyor
neden bu kadar çabuk pes ediyorsun ki daha başındayız bu yolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…