Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar kızlar! Ne ööyle pes etmeler vazgecmeler filan, bu ayın tercihleri önümüzdeki ayın görüntüsü unutmayın, okumustum biryerde aynen öyle..

Pes etmek yok takımda kararlı ve iradeli insanlar istiyorum. Birimizin moral bozukluğu hepimize yansıyor. Hem Ece hem Funda kendinize gelin. Şuandan itibaren moralinizi yükseltecek ne varsa onu yapın. Artık izin vermiyorum kimsenin kendini bırakmasını. Özellikle Ece senin. Bu gidişin bir de dönüşü var unutma ama dönüş berbat olabilir. Anlatabildim mi? En iyisi hiç gitmemek.

Gözlerime inanamadım Tuba. Bunları sen mi yazdın

sabah(9.30)

1 haşlanmış yumurta
biraz süzme peynir
1 dilim kepekli ekmek
yeşil çay

öğle(13.00)

5 yk menemen
biraz süzme peynir
1 dilim kepekli ekmek
yeşil çay

ara(16.30)

2 yk yulaf ezmesi
2 yk yoğurt
4 kuru kayısı
biraz kuru üzüm

akşam(19.00)

küçük bir porsiyon ızgara tavuk
yağsız yeşil salata

gün içinde 2 sade türk kahvesi
1 kare parça bitter çikolata

tam hesaplayamadım ama 2-2,5 litre kadar su

neden bu kadar çabuk pes ediyorsun ki daha başındayız bu yolun
ben tam olarak başında sayılmam.. verdiklerim geri geldi, buraya geri dmnüşüm kaçıncı hatırlamıyorum..
Kızlar kızlar! Ne ööyle pes etmeler vazgecmeler filan, bu ayın tercihleri önümüzdeki ayın görüntüsü unutmayın, okumustum biryerde aynen öyle..

ve olmuyor .. buraya menü yazmam da değiştirmedi hiçbir şeyi ne su içebiliyorum ne de yediklerimi düzene sokabiliyorum

Yahu ne pes etmesi?
Tembellikten moralim bozuk dedim, rejimden demedim ki.
Takıma girdiğimden beri kendimi sadece rejime adadım, diğer işlerimi boşlar oldum, o canımı sıkıyordu. Ben de biraz gidip onları yapayım diye düşündüm. Sürekli ya takımdayım, ya youtube'da şişmanların zayıfladığı programları izliyorum. Rejim-spor yiyi gidiyor da, yapmam gereken diğer şeyler vicdan azabı veriyor.

Bir yere gitmeye niyetlendiğim falan yok yani, hala ilk günkü kadar motivasyonum yerinde. Hala cumayı hevesle bekliyorum. Sadece bundan sonra işleri bitirmeden buraya girme yasağı koymam gerekecek.

Kizlae menum

Sabah 9,30 kepekli tost bir tane kasarli,cay

Ogle 13,00 bir tabak taze fasulye,bol salata,2 dilim kepek ekmegi

Aksam 4 kofte,bir kase yogurt,domates,salatalik,2 dilim kepek ekmegi

Su 2 lt

Bugun öğünlerim iyiydi ama aralarda iki tane kaçamagım oldu.. İnsallah yarın telafi ederim..

Canım ek
Kizlae menum

Su 2 lt
ekmekler cok fazla olmus dilara, kilonu bilmiyorum telefondan tickerin gorunmuyor ama, bence azaltsan iyi olur gibi..
Afiyet olsun:)

Güzel olmuş, az bile olmuş. :)

Diyet pizza nasıl oluyor kız? Kaşarı mı yok, sosisi mi yok? Pizza dediğin ne kadar diyet olur ki?
Bir dilim yediğine göre pek diyet değildir. :)

Sabahtan akşama doğru kaloriler git gide artıyor. Kötü bir menü değil tabi ki, ama sabahı daha sağlam tutsan daha iyi olabilir.

Kız vur deyince öldürme. Ayranlar olmasaymış bayılırmışsın açlıktan. Az daha ye.

Güzel menü. :)

Cok yoruldum kizlar annem ve kardeslerim tatile gitti.evde abim ve babamlayim.is cikisi gelip yemek yapayin dedim ama acaip yoruldum uzerine ev supurup sildim.evlenince nasil yapicam bilmiyorum.

Kilo verme gereği ve isteği insanın içinden asla yok olmaz. Bak ben neredeyse 20 yıldır uğraşıyorum. Yetişkin oldum olalı 68'in altını hiç görmedim. Çocukluğumda, ergenliğimde hep şişmandım. Zaten bu aralar yeme ve alma eğilimin var. Benim gibi olup da 20 yıl uğraşmak ister misin? Çünkü saldığın zaman böyle olur. Genç yaşta atmak lazım kiloları... Ne kadar genç zayıf, o kadar oturmuş zayıf...

Takım seni gaza getirmez, takım menülerini düzeltmez. Sen gaza gelir ve takımı bunu devam ettirmek için kullanırsın. Sen menülerinin ne güzel olduğunu, bu işe kendini nasıl adadığını başkalarına göstermek istersin. İş takımda değil, sende bitiyor, öncelikle bunu unutma. Kendini başlamaya hazır hissetmelisin.

Sabah yiyip akşam kurtarmayı, ya da bir gün yiyip ertesi gün telafi etmeyi düşünmemelisin. Bu en büyük yanlışlardan biri... Her anı kurtarmaya odaklanmalısın. Genel başarıya odaklanmalısın.

Kaçıncı geri dönüşüm, demişsin. Demek ki yeme alışkanlıklarında yanlış var. Rejim yaparken az yiyorsun ama bitince bir anda çok yemeye belki de zararlı yemeye geri dönüyorsun. Bunun senin bedenin ve senin hayatın olduğunu unutma. Sağlıklı yaşamayı amaç edin. Sadece beslenme yönünden de değil, her yönden... Sağlıklı giyin, sağlıklı uyu, sağlıklı düşün... Birinden başlayınca diğerleri geliyor. Asıl istediğin sağlık olunca da kötü menüler olmuyor.

Bence bu aralar (ama mümkünse bu gece) internette bunları araştır. Başarı öykülerini oku. Rejim sürecini bir işkence gibi değil, gerçek sana kavuşacağın kutsal bir yolculuk, kutsal bir ayin gibi düşün...

Çeyrakti yasa :) görümden yerken bi yerim şişmesin diye yedim :)
Soğan yok evde ne yemek yapacağımı bilemedim inan ki. :)

Kahvaltıya bayıldım :) bende dere otu ekliyorum menü me :):) çok güzel canım :)

Bravooo :) nasıl dayandın kız :) ay sizin kadar azimli idareli olsam ya bende :)

arkadaşım vardı da kursa gitti zor kısımlarını yaptık da bi dolap ve yatak depşecek D:
Oooooh :) mis gibi olmuştur evin :) bende yarın bi silip süpürüm toz alıp çamaşır yıkayacağım :):) ne çok işim var yaaaa :)

Kızıllık çorbası nasıl bir şey kız :):) beğendim gene ama :) salata harika görünüyor :)

Eeeee ne güzel kışın spor salonuna gidecektin?? Pes etme ya kızım Anca toparlasın zaten ke dine zaman ver ufak ufak oluyor herşey...ye ye uyu uyu nereye kadar ki.. Benden hepi topu 1yaş küçüksün kendini çok salıyorsun az toparlan kendini sev ya vücuduna iyilik yap bi dinle kalbini söz ver kendine..hadi baştan başlıyorsun sil baştan anlaştık mı??
Kuzlar yarın kahvaltıya davetliyim, arkadasımla yaptıgım pazarlığa bakın:)Eki Görüntüle 1233779
Harika :):) tebrik ediyorum seni :)

Süper :):)

Kizlae menum

Su 2 lt
Hep köfte yiyorsun :) afiyet olsun :) menü güzel :)

Akşam ne yemek yapacağımı bilemedim ki öyle domatesler geçiştirdim :)

Yaa işte, nerde misafirliğe pasta borek yemek için giden tubaaaa, nerde bunları yazan tuba, bosuna demiyoeum bu sefer hedefe cok yakınım diye:)

Misafirliği pasta börek için mi gidiyordun kız?
Aman iyi ki geçmişte kalmış.

Kizlae menum

Su 2 lt

Öğünler harika ama günde 1 tane bile olsa ara öğün arıyor gözüm. Kimileri ara öğünlerle kilo veremiyormuş, eğer bu gruptan değilsen ara öğün yap derim ben.

Kızıllık çorbası nasıl bir şey kız :):) beğendim gene ama :) salata harika görünüyor :)

Kızılcık var ya canım, kiren de diyorlar... İşte ondan yapılıyor. Çok da güzel oluyor hem de... :) Rengi de pembe oluyor.

Bu halde toplanıyor:

Böyle un haline getiriliyor:

Böyle de çorbası oluyor:

bunları düşüneceğim ve kendime geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…