ben tam olarak başında sayılmam.. verdiklerim geri geldi, buraya geri dmnüşüm kaçıncı hatırlamıyorum..neden bu kadar çabuk pes ediyorsun ki daha başındayız bu yolun
Kızlar kızlar! Ne ööyle pes etmeler vazgecmeler filan, bu ayın tercihleri önümüzdeki ayın görüntüsü unutmayın, okumustum biryerde aynen öyle..
ve olmuyor .. buraya menü yazmam da değiştirmedi hiçbir şeyi ne su içebiliyorum ne de yediklerimi düzene sokabiliyorumPes etmek yok takımda kararlı ve iradeli insanlar istiyorum. Birimizin moral bozukluğu hepimize yansıyor. Hem Ece hem Funda kendinize gelin. Şuandan itibaren moralinizi yükseltecek ne varsa onu yapın. Artık izin vermiyorum kimsenin kendini bırakmasını. Özellikle Ece senin. Bu gidişin bir de dönüşü var unutma ama dönüş berbat olabilir. Anlatabildim mi? En iyisi hiç gitmemek.
Yaa işte, nerde misafirliğe pasta borek yemek için giden tubaaaa, nerde bunları yazan tuba, bosuna demiyoeum bu sefer hedefe cok yakınım diye:)Gözlerime inanamadım Tuba. Bunları sen mi yazdın
ekmekler cok fazla olmus dilara, kilonu bilmiyorum telefondan tickerin gorunmuyor ama, bence azaltsan iyi olur gibi..Kizlae menum
Sabah 9,30 kepekli tost bir tane kasarli,cay
Ogle 13,00 bir tabak taze fasulye,bol salata,2 dilim kepek ekmegi
Aksam 4 kofte,bir kase yogurt,domates,salatalik,2 dilim kepek ekmegi
Su 2 lt
Menüm :)
Sabah 06.15-07-15
Tempolu yürüyüş :)
11.00
1domates
2kk peynir
6zeytin
1fincan süt
Biraz ceviz ve fındık
Arada
1hurma
Sade Türk kahvesi
16.00
Çeyrek lahmacun
1kase şehriye çorbası
3yk patlıcan közlenmiş..
18.30
1domayes biraz peynir ve fındık..
19-20.00
Gibi süt içebilirim :)
3lt su :) 2hurma daha :) aralarda az az kuru üzüm yedim :)
Son 2 günlük tatil fiyaskosunun ardından bugünkü telafi menümü yazayım.
09:00
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates, yeşil biber
2 dilim ekmek
11:00
Şekersiz kahve
14:00
1 dilim ince hamur diyet pizza
18:00
6 kaşık sebze yemeği
1,5 dilim ekmek
Artık birşey yemem.
1,5 lt su. 2 lt ye tamamlayacağım.
menümmmm:)
kahvaltı 7:30
1 haşlanmış yumurta
1küçük parça peynir
4 zeytin
çeyrek domates
4 dilim salatalık
2 küçük parça kırmızı biber
2-3 dal dere oto ve maydanoz
öğlen 13:00
1porsiyon tavuk şiş
salata
yarım bardak meyveli soda
akşam 18:45
2 tabağa yakın yeşil mercimek (az yağlı)
2.5 litre su içtim bgn ev işlerinde çok yoruldm
Bugunku menum
08:30
Bol salata
2,5 ceviz
Kucuk bir lokma peynir
1 salatalik
2 servis kasigi kısır(kasik cok buyuk degil)
Domates,salatalik,biber,marul
1,5 bardak ayran
18:30
1 salatalik
Bir kac yaprak marul
1-2 yemek kasigi kasigi kadar kisir
1 bardak ayran
2 sade soda
1 fincan cay
1 kupa yesil cay
Spor yok gibi:)
Hareketli bir gundu.
Aksam ustu cocugu parkta oynattim.
15-20 dk yurudum.
sutlu irmik tatlisiyla,kuru pogaca yapmistim kizlar sadece kizimin tabagindan varla yok arasi agzima koydum tatlarina bakmak amacli.
Sadece cay ictim.
Aslinda aksam yemicektim ama gec saatte acikmayim diye biraz yedim.:)
Birazdan yine birileri gelecek sonra gorusuruz kizlar...
sabah(9.30)
1 haşlanmış yumurta
biraz süzme peynir
1 dilim kepekli ekmek
yeşil çay
öğle(13.00)
5 yk menemen
biraz süzme peynir
1 dilim kepekli ekmek
yeşil çay
ara(16.30)
2 yk yulaf ezmesi
2 yk yoğurt
4 kuru kayısı
biraz kuru üzüm
akşam(19.00)
küçük bir porsiyon ızgara tavuk
yağsız yeşil salata
gün içinde 2 sade türk kahvesi
1 kare parça bitter çikolata
tam hesaplayamadım ama 2-2,5 litre kadar su
Kızlar bugün okulda herkes börekleri tahinlileri götürdü ben sadece çay içtim kahvaltımı etmiştim o böreklerden yemedim ya kendimi tebrik ediyor
anca gelebildim bugün.. herkese merhaba :) ben artık pes ediyorum menüleri falan yazmaktan zaten yetişemiyorum da geçmişe kimseyle bi konuşamadım gitti.. ama yinede takip ederim arada katılırım size .. ne menülerimin ne de moralimin düzeleceği yok.. bugün yine sadece 2 öğün yedim akşamı son anda kurtardım ucundan ama sabah batırdım.. sonuç PES..
ben tam olarak başında sayılmam.. verdiklerim geri geldi, buraya geri dmnüşüm kaçıncı hatırlamıyorum..
ve olmuyor .. buraya menü yazmam da değiştirmedi hiçbir şeyi ne su içebiliyorum ne de yediklerimi düzene sokabiliyorum
Çeyrakti yasa :) görümden yerken bi yerim şişmesin diye yedim :)diyet pizzamı varrr:s
ben sıkılıyorum birde kapılardan geçiremedim sıkılıp bıraktım her gün bu kadar yapsam önümüzdeki hafta amca biter
bence gayte iyi olmuş lahmacuna laf diyenler olacaktır ama ben de yemiştim hep
Kahvaltıya bayıldım :) bende dere otu ekliyorum menü me :):) çok güzel canım :)menümmmm:)
kahvaltı 7:30
1 haşlanmış yumurta
1küçük parça peynir
4 zeytin
çeyrek domates
4 dilim salatalık
2 küçük parça kırmızı biber
2-3 dal dere oto ve maydanoz
öğlen 13:00
1porsiyon tavuk şiş
salata
yarım bardak meyveli soda
akşam 18:45
2 tabağa yakın yeşil mercimek (az yağlı)
2.5 litre su içtim bgn ev işlerinde çok yoruldm
Bravooo :) nasıl dayandın kız :) ay sizin kadar azimli idareli olsam ya bende :)Bugunku menum
08:30
Bol salata
2,5 ceviz
Kucuk bir lokma peynir
1 salatalik
2 servis kasigi kısır(kasik cok buyuk degil)
Domates,salatalik,biber,marul
1,5 bardak ayran
18:30
1 salatalik
Bir kac yaprak marul
1-2 yemek kasigi kasigi kadar kisir
1 bardak ayran
2 sade soda
1 fincan cay
1 kupa yesil cay
Spor yok gibi:)
Hareketli bir gundu.
Aksam ustu cocugu parkta oynattim.
15-20 dk yurudum.
sutlu irmik tatlisiyla,kuru pogaca yapmistim kizlar sadece kizimin tabagindan varla yok arasi agzima koydum tatlarina bakmak amacli.
Sadece cay ictim.
Aslinda aksam yemicektim ama gec saatte acikmayim diye biraz yedim.:)
Birazdan yine birileri gelecek sonra gorusuruz kizlar...
Oooooh :) mis gibi olmuştur evin :) bende yarın bi silip süpürüm toz alıp çamaşır yıkayacağım :):) ne çok işim var yaaaa :)arkadaşım vardı da kursa gitti zor kısımlarını yaptık da bi dolap ve yatak depşecek D:
Kızıllık çorbası nasıl bir şey kız :):) beğendim gene ama :) salata harika görünüyor :)Sabah
2 tabak kızılcık çorbası
1/2 paket altınbaşak
Öğle
2 tabak kızılcık çorbası
1/2 paket altınbaşak
(E tabi çorbayla ve bisküviyle akşamı edersen işte olacaklar) (Saat, sıra falan kalmadı artık)
1 dev salata (2 domates, 1 soğan, 10 yaprak göbek, yağ ve limon ile)
3 dilim çavdar ekmeği
3 madalina
1 nektari
1 incir
Çok yorgunum ve takıma girdiğimden beri o kadar tembellik yaptım ki moralim bozuk. Bu akşam gelmezsem kusuruma bakmayın.
Eeeee ne güzel kışın spor salonuna gidecektin?? Pes etme ya kızım Anca toparlasın zaten ke dine zaman ver ufak ufak oluyor herşey...ye ye uyu uyu nereye kadar ki.. Benden hepi topu 1yaş küçüksün kendini çok salıyorsun az toparlan kendini sev ya vücuduna iyilik yap bi dinle kalbini söz ver kendine..hadi baştan başlıyorsun sil baştan anlaştık mı??anca gelebildim bugün.. herkese merhaba :) ben artık pes ediyorum menüleri falan yazmaktan zaten yetişemiyorum da geçmişe kimseyle bi konuşamadım gitti.. ama yinede takip ederim arada katılırım size .. ne menülerimin ne de moralimin düzeleceği yok.. bugün yine sadece 2 öğün yedim akşamı son anda kurtardım ucundan ama sabah batırdım.. sonuç PES..
Harika :):) tebrik ediyorum seni :)Kuzlar yarın kahvaltıya davetliyim, arkadasımla yaptıgım pazarlığa bakın:)Eki Görüntüle 1233779
Süper :):)sabah(9.30)
1 haşlanmış yumurta
biraz süzme peynir
1 dilim kepekli ekmek
yeşil çay
öğle(13.00)
5 yk menemen
biraz süzme peynir
1 dilim kepekli ekmek
yeşil çay
ara(16.30)
2 yk yulaf ezmesi
2 yk yoğurt
4 kuru kayısı
biraz kuru üzüm
akşam(19.00)
küçük bir porsiyon ızgara tavuk
yağsız yeşil salata
gün içinde 2 sade türk kahvesi
1 kare parça bitter çikolata
tam hesaplayamadım ama 2-2,5 litre kadar su
Hep köfte yiyorsun :) afiyet olsun :) menü güzel :)Kizlae menum
Su 2 lt
Akşam ne yemek yapacağımı bilemedim ki öyle domatesler geçiştirdim :)Güzel olmuş, az bile olmuş. :)
Diyet pizza nasıl oluyor kız? Kaşarı mı yok, sosisi mi yok? Pizza dediğin ne kadar diyet olur ki?
Bir dilim yediğine göre pek diyet değildir. :)
Sabahtan akşama doğru kaloriler git gide artıyor. Kötü bir menü değil tabi ki, ama sabahı daha sağlam tutsan daha iyi olabilir.
Kız vur deyince öldürme.Ayranlar olmasaymış bayılırmışsın açlıktan. Az daha ye.
Güzel menü. :)
Tuba'cim telefonu yan cevirince ticker gorunuyor.:)Canım ek
ekmekler cok fazla olmus dilara, kilonu bilmiyorum telefondan tickerin gorunmuyor ama, bence azaltsan iyi olur gibi..
Afiyet olsun:)
Yaa işte, nerde misafirliğe pasta borek yemek için giden tubaaaa, nerde bunları yazan tuba, bosuna demiyoeum bu sefer hedefe cok yakınım diye:)
Kizlae menum
Su 2 lt
Kızıllık çorbası nasıl bir şey kız :):) beğendim gene ama :) salata harika görünüyor :)
Kilo verme gereği ve isteği insanın içinden asla yok olmaz. Bak ben neredeyse 20 yıldır uğraşıyorum. Yetişkin oldum olalı 68'in altını hiç görmedim. Çocukluğumda, ergenliğimde hep şişmandım. Zaten bu aralar yeme ve alma eğilimin var. Benim gibi olup da 20 yıl uğraşmak ister misin? Çünkü saldığın zaman böyle olur. Genç yaşta atmak lazım kiloları... Ne kadar genç zayıf, o kadar oturmuş zayıf...
Takım seni gaza getirmez, takım menülerini düzeltmez. Sen gaza gelir ve takımı bunu devam ettirmek için kullanırsın. Sen menülerinin ne güzel olduğunu, bu işe kendini nasıl adadığını başkalarına göstermek istersin. İş takımda değil, sende bitiyor, öncelikle bunu unutma. Kendini başlamaya hazır hissetmelisin.
Sabah yiyip akşam kurtarmayı, ya da bir gün yiyip ertesi gün telafi etmeyi düşünmemelisin. Bu en büyük yanlışlardan biri... Her anı kurtarmaya odaklanmalısın. Genel başarıya odaklanmalısın.
Kaçıncı geri dönüşüm, demişsin. Demek ki yeme alışkanlıklarında yanlış var. Rejim yaparken az yiyorsun ama bitince bir anda çok yemeye belki de zararlı yemeye geri dönüyorsun. Bunun senin bedenin ve senin hayatın olduğunu unutma. Sağlıklı yaşamayı amaç edin. Sadece beslenme yönünden de değil, her yönden... Sağlıklı giyin, sağlıklı uyu, sağlıklı düşün... Birinden başlayınca diğerleri geliyor. Asıl istediğin sağlık olunca da kötü menüler olmuyor.
Bence bu aralar (ama mümkünse bu gece) internette bunları araştır. Başarı öykülerini oku. Rejim sürecini bir işkence gibi değil, gerçek sana kavuşacağın kutsal bir yolculuk, kutsal bir ayin gibi düşün...
Eeeee ne güzel kışın spor salonuna gidecektin?? Pes etme ya kızım Anca toparlasın zaten ke dine zaman ver ufak ufak oluyor herşey...ye ye uyu uyu nereye kadar ki.. Benden hepi topu 1yaş küçüksün kendini çok salıyorsun az toparlan kendini sev ya vücuduna iyilik yap bi dinle kalbini söz ver kendine..hadi baştan başlıyorsun sil baştan anlaştık mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?