Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aaaaa ben o meyveyi pek sevmem ama ... Hımmm tadı nasıl ekşi mi ağız büzdürüyor mu.. Meyvesi benim ağzımı buruştuyor gibi bi tuhaf yapıyor

bunları düşüneceğim ve kendime geleceğim
Tabii ki de kendine geleceksin koca kadın Olmuşun evlenecek yaşın geliyor ..
Hahahah :) süper ya :)

Aaaaa ben o meyveyi pek sevmem ama ... Hımmm tadı nasıl ekşi mi ağız büzdürüyor mu.. Meyvesi benim ağzımı buruştuyor gibi bi tuhaf yapıyor

Ekşi oluyor canım. Ekşi sevmiyorsan hoşuna gitmez. Ben bayılırım. Dalında bulsam dalında da yerim. Çorbasını da biraz sarımsakla, ohhh, mis gibi benim için...

yağmurcum menün güzel afiyet olsun

güzel menü afiyet olsun

kızlar menüler gayet güzel
yavaş yavaş menüler düzene giriyor
bundan sonra daha düzenli kilo vereceğiz inşallah

bari bugün ki menümüde yazayım da ara vermiş gibi olmasın yarın dikkatli olacağım ama..
öğlen:3 (küçükte değil orta da ikisinin ortası ) biber dolması+2 kaşık yoğurt
ara:şeftali
akşam:1 tabak tarhana, 1 küçük palamut (ama yağda), 3 dilim ekmek, 1 br limonata, çoook azıcıkta salatanın domatesiyle salatalığından aldım..
su yarım litre bile değil
pazara gittim bugün yarım saat eli boş, 45 dakıka da poşetlerle yürüdüm ama hafif tempoyla, 15 dk dans ettim..

canım bir gerçek vaktimizi alıyor ama buradan uzaklaşınca da motivasyon olarak düşüyorsun

Merak ettim kız :) şuan bulur muyun o meyveyi :)

Bulursun Yağmurcum, tam mevsimi... Aktarlarda, doğalcılarda kızılcık tarhanası diye sorsan da bulabilirsin belki... Yapması biraz zahmetlidir. Kurumak için zaman, ufalanmak için de yer ister.

Kız Ece, gerçek menün mü bu? Emin misin?
Çünkü pek batırmış bir durum yok ortada. Tabi benim gözüm bir şeyleri kaçırmıyorsa...

canım bir gerçek vaktimizi alıyor ama buradan uzaklaşınca da motivasyon olarak düşüyorsun

Uzaklaşmayacağım Zeynepcim, sadece siteye girmek için önce yapmam gereken bir şey üzerinde 1-2 saatlik çalışma şartı koyacağım. Böylece o işi de arada halletmiş olurum. Bu sene hayatımı baştan yazmayı aklıma koydum, en önemli değişmesi gereken şey de kilo. :)

fundacım bende aynı bende haytımı baştan yazmaya karar verdim
ve bunu yapabilmek için de sabahtan günü planlıyorum bu şekilde birçok olaya yetişebiliyorum

funda bayıldım resimlere

Hep destek...

fundacım bende aynı bende haytımı baştan yazmaya karar verdim
ve bunu yapabilmek için de sabahtan günü planlıyorum bu şekilde birçok olaya yetişebiliyorum

Ben de öyle yaparım normalde... Dakikasına kadar planlarım ne yapacağımı. Ama buraya iyice sardım, yatmadan önce yine o programlardan hazırlayayım en iyisi. :)

İyi geceler Zeynepcim, iyi geceler kızlar...

Hımmm:) kızılcık tarhanası tamam canım :) aktara sorayım bakalım :)
Ya bende çok takılıyorum buraya kızlar ev işi falan kalıyor.. Gene a az düzene girdi amma.... Daha fazlası gerekiyor... Bende mi kendi kendime saatler kursan ki... Kuruyorum bira ama uyanıyorum ya.. Sabah erken ev işini yaptıysam oluyor yapamayıp uyuduysa m vay halimeeee...

Ayyyy bugünleri hep aç uyuyorum ama gebede 1kg falan veremedim oooof neyi yanlış yapıyrum...

Kızlar kaynanamı çok severim :) ama you tube den bi şarkı dinledim :) çatla patla kaynana diye :) ay çok hoşuma gitti :):) eşime de dinlersem mi ki diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…