Aaaaa ben o meyveyi pek sevmem ama ... Hımmm tadı nasıl ekşi mi ağız büzdürüyor mu.. Meyvesi benim ağzımı buruştuyor gibi bi tuhaf yapıyorKızılcık var ya canım, kiren de diyorlar... İşte ondan yapılıyor. Çok da güzel oluyor hem de... :) Rengi de pembe oluyor.
Bu halde toplanıyor:
Eki Görüntüle 1233847
Böyle un haline getiriliyor:
Eki Görüntüle 1233845
Böyle de çorbası oluyor:
Eki Görüntüle 1233846
Tabii ki de kendine geleceksin koca kadın Olmuşun evlenecek yaşın geliyor ..bunları düşüneceğim ve kendime geleceğim
Hahahah :) süper ya :)Benden kafası karışanlara gelsin...
Eki Görüntüle 1233873 Eki Görüntüle 1233874 Eki Görüntüle 1233875
Bakalım tanıdık yüzler şişman olsa nasıl olurmuş?
Eki Görüntüle 1233876
Şimdi de sizler zayıf olunca nasıl olacağınızı düşünebilirsiniz...
Aaaaa ben o meyveyi pek sevmem ama ... Hımmm tadı nasıl ekşi mi ağız büzdürüyor mu.. Meyvesi benim ağzımı buruştuyor gibi bi tuhaf yapıyor
yağmurcum menün güzel afiyet olsunMenüm :)
Sabah 06.15-07-15
Tempolu yürüyüş :)
11.00
1domates
2kk peynir
6zeytin
1fincan süt
Biraz ceviz ve fındık
Arada
1hurma
Sade Türk kahvesi
16.00
Çeyrek lahmacun
1kase şehriye çorbası
3yk patlıcan közlenmiş..
18.30
1domayes biraz peynir ve fındık..
19-20.00
Gibi süt içebilirim :)
3lt su :) 2hurma daha :) aralarda az az kuru üzüm yedim :)
güzel menü afiyet olsunSon 2 günlük tatil fiyaskosunun ardından bugünkü telafi menümü yazayım.
09:00
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates, yeşil biber
2 dilim ekmek
11:00
Şekersiz kahve
14:00
1 dilim ince hamur diyet pizza
18:00
6 kaşık sebze yemeği
1,5 dilim ekmek
Artık birşey yemem.
1,5 lt su. 2 lt ye tamamlayacağım.
Merak ettim kız :) şuan bulur muyun o meyveyi :)Ekşi oluyor canım. Ekşi sevmiyorsan hoşuna gitmez. Ben bayılırım. Dalında bulsam dalında da yerim. Çorbasını da biraz sarımsakla, ohhh, mis gibi benim için...
Teşekkür ederim canım :)yağmurcum menün güzel afiyet olsun
:) :)Tabii ki de kendine geleceksin koca kadın Olmuşun evlenecek yaşın geliyor ..
canım bir gerçek vaktimizi alıyor ama buradan uzaklaşınca da motivasyon olarak düşüyorsunYahu ne pes etmesi?
Tembellikten moralim bozuk dedim, rejimden demedim ki.
Takıma girdiğimden beri kendimi sadece rejime adadım, diğer işlerimi boşlar oldum, o canımı sıkıyordu. Ben de biraz gidip onları yapayım diye düşündüm. Sürekli ya takımdayım, ya youtube'da şişmanların zayıfladığı programları izliyorum. Rejim-spor yiyi gidiyor da, yapmam gereken diğer şeyler vicdan azabı veriyor.
Bir yere gitmeye niyetlendiğim falan yok yani, hala ilk günkü kadar motivasyonum yerinde.Hala cumayı hevesle bekliyorum. Sadece bundan sonra işleri bitirmeden buraya girme yasağı koymam gerekecek.
dilaracım menün süperrrrrrrrrKizlae menum
Sabah 9,30 kepekli tost bir tane kasarli,cay
Ogle 13,00 bir tabak taze fasulye,bol salata,2 dilim kepek ekmegi
Aksam 4 kofte,bir kase yogurt,domates,salatalik,2 dilim kepek ekmegi
Su 2 lt
Merak ettim kız :) şuan bulur muyun o meyveyi :)
bari bugün ki menümüde yazayım da ara vermiş gibi olmasın yarın dikkatli olacağım ama..
öğlen:3 (küçükte değil orta daikisinin ortası ) biber dolması+2 kaşık yoğurt
ara:şeftali
akşam:1 tabak tarhana, 1 küçük palamut (ama yağda), 3 dilim ekmek, 1 br limonata, çoook azıcıkta salatanın domatesiyle salatalığından aldım..
su yarım litre bile değil
pazara gittim bugün yarım saat eli boş, 45 dakıka da poşetlerle yürüdüm ama hafif tempoyla, 15 dk dans ettim..
canım bir gerçek vaktimizi alıyor ama buradan uzaklaşınca da motivasyon olarak düşüyorsun
funda bayıldım resimlereBenden kafası karışanlara gelsin...
Eki Görüntüle 1233873 Eki Görüntüle 1233874 Eki Görüntüle 1233875
Bakalım tanıdık yüzler şişman olsa nasıl olurmuş?
Eki Görüntüle 1233876
Şimdi de sizler zayıf olunca nasıl olacağınızı düşünebilirsiniz...
fundacım bende aynı bende haytımı baştan yazmaya karar verdimBulursun Yağmurcum, tam mevsimi... Aktarlarda, doğalcılarda kızılcık tarhanası diye sorsan da bulabilirsin belki... Yapması biraz zahmetlidir. Kurumak için zaman, ufalanmak için de yer ister.
Kız Ece, gerçek menün mü bu?Emin misin?
Çünkü pek batırmış bir durum yok ortada. Tabi benim gözüm bir şeyleri kaçırmıyorsa...
Uzaklaşmayacağım Zeynepcim, sadece siteye girmek için önce yapmam gereken bir şey üzerinde 1-2 saatlik çalışma şartı koyacağım. Böylece o işi de arada halletmiş olurum. Bu sene hayatımı baştan yazmayı aklıma koydum, en önemli değişmesi gereken şey de kilo. :)
funda bayıldım resimlere
fundacım bende aynı bende haytımı baştan yazmaya karar verdim
ve bunu yapabilmek için de sabahtan günü planlıyorum bu şekilde birçok olaya yetişebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?