Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün geç uyuyacağız galiba inşaallah sabah namaza kalkıp yürüyüşe gidebilirim hayırlı geceler kızlar :) tatlı uykular :)

Herkes gitmiş
Bende menumu yazıp yatayım

Sabah 9;45
1 haslanmıs yumurta
Domates salatalık
Peynir
8-10 tane fındık

Ara
Dondurma (ev yapımı)

Öğlen 13:45
2 servis kasıgı patlıcan oturtma (kızartma degil)
2 lokma ekmek

17:30
1 dilim aglayan pasta (cok hafifti ama olmamalıydı)
Sekersiz neskafe

19:00
1 tabak patlıcan oturtma

Su 2-2,5 lt
Spor 30 dk egzersizimsi dans :)

selam kızlar, benide takımınıza alın... kışın 7 kilo vermiştim bir kısmını hareketsizlik ve stresten geri aldım.şimdi yine başladım bu sefer daha kararlıyım ama tek başıma diyet yapamıyorum sıkılıyorum o yüzden benide takımınıza alın lütfen :) birlikte kilo verelim kurtulalım şu fazlalıklarımızdan :) bu arada belli bir diyet uygulamıyorum sadece dikkat ediyorum bide karbonatlı su içiyorum bi hafta olcak başlayalı spor olarak da düzenli olmamakla birlikte zumba ve yürüyüş yapıyorum..:)

Çok iyi de değil çok kötü de ... Bilemedim

Canım kaptanımız gelince seni yönlendirecektir :)

Günaydın :)
Kızlar ev işimi bitirmeden girmeyeceğim bugün :) şimdi spordayım :) yarın tartı günü bulgur vs yemeyin şişkinlik yapar :):)

Gunaydin kizlar...:)
Yarin tarti gunu ona gore dikkat edelim.
Kolay gelsin Yagmur'cugum.:)

Ev işim bitti :):) ooooh :):) uykum var yaaa :)
Nasılasınız kızlar :)

Ööönce alıntılar :)
Kız Ece, gerçek menün mü bu? Emin misin?
Çünkü pek batırmış bir durum yok ortada. Tabi benim gözüm bir şeyleri kaçırmıyorsa...
evet gerçek menüm ama benim içimi hiç açmadı suçlu hissediyorum kendimi...
Ladyline sen gelip burda yazınca arkadaşlarla lak lak ederken sınıfa hoca girmiş gibi hissediyorum..daha çok gel olmaz mı
güzeldi bu
Kızlar kaynanamı çok severim :) ama you tube den bi şarkı dinledim :) çatla patla kaynana diye :) ay çok hoşuma gitti :):) eşime de dinlersem mi ki diye düşünüyorum :)
amannn ne olur ne olmaz mizah durumu pek iyi değilse deneme
pasta bozmuş biraz belki 19.00 seansını daha hafif geçirebilirmişsin gibi geldi.. egzersizimsi dans'a da bayıldım

bugün normalden erken kalktım dahası gecede hiç rahat uyumadım.. beklediğim bir mesaj vardı onun yerine engel geldi dolayısıyla annem korkusu bile alıkoyamadı ayılmaktan.. yemeye başlamadım ama ilk uyandığımda su içerim ben bunu fırsata çevirmeye çalışıyorum şu an.. :)

geçen benim geldiğim gün yardımcılık bahsi vardı ve takımdan bir arkadaş da bu konuda yardımcı olabileceğini söylemişti.. bu konuyu tekrar açalım ve takımdan istekli biri varsa girsin.. Bende başka ihtiyacı olan bir takıma yardımcı olurum hem .. hitap olarak kaptana ama anlam olarak takımın geneline yazılmış bi mesaj oldu.. bekliyorum yorumları

Ayyyy bugünleri hep aç uyuyorum ama gebede 1kg falan veremedim oooof neyi yanlış yapıyrum...

Yağmurcum belki de hatan aç uyumaktır. Tok uyuma tabi ama açlıktan ölerek de uyuma... Yatmadan 2-3 saat önce 100 kalorilik bir atıştırmalık yap. Süt, yoğurt, kuruyemiş, meyve falan...

Herkese iyi geceler su tarhanayi bende merak ettim alım funda nasıl yapılıyor pekii

Canım kızılcıkla unla falan yapılıyor. Onu hamur haline getirip yoğuruyorlar, kurumaya bırakıyorlar, sonrada ufalıyorlar. Eğer aktardan bulamazsan ya da kendin yapmak istersen tam tarifini anneme sorarım.

Günaydın kızlar... Herkes menü öncesi ufak bir kulak çekme operasyonuna girmiş.
Benim menümde nohut ve meyve olacak. Listeye girmeyeceğim gerçi. Onlar şişkinlik yapmaz herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…