Çok iyi de değil çok kötü de ... BilemedimHerkes gitmiş
Bende menumu yazıp yatayım
Sabah 9;45
1 haslanmıs yumurta
Domates salatalık
Peynir
8-10 tane fındık
Ara
Dondurma (ev yapımı)
Öğlen 13:45
2 servis kasıgı patlıcan oturtma (kızartma degil)
2 lokma ekmek
17:30
1 dilim aglayan pasta (cok hafifti ama olmamalıydı)
Sekersiz neskafe
19:00
1 tabak patlıcan oturtma
Su 2-2,5 lt
Spor 30 dk egzersizimsi dans :)
Canım kaptanımız gelince seni yönlendirecektir :)selam kızlar, benide takımınıza alın...kışın 7 kilo vermiştim bir kısmını hareketsizlik ve stresten geri aldım.şimdi yine başladım bu sefer daha kararlıyım ama tek başıma diyet yapamıyorum sıkılıyorum o yüzden benide takımınıza alın lütfen :) birlikte kilo verelim kurtulalım şu fazlalıklarımızdan :) bu arada belli bir diyet uygulamıyorum sadece dikkat ediyorum bide karbonatlı su içiyorum bi hafta olcak başlayalı spor olarak da düzenli olmamakla birlikte zumba ve yürüyüş yapıyorum..:)
evet gerçek menüm ama benim içimi hiç açmadı suçlu hissediyorum kendimi...Kız Ece, gerçek menün mü bu?Emin misin?
Çünkü pek batırmış bir durum yok ortada. Tabi benim gözüm bir şeyleri kaçırmıyorsa...
Ladyline sen gelip burda yazınca arkadaşlarla lak lak ederken sınıfa hoca girmiş gibi hissediyorum..daha çok gel olmaz mı
amannn ne olur ne olmazKızlar kaynanamı çok severim :) ama you tube den bi şarkı dinledim :) çatla patla kaynana diye :) ay çok hoşuma gitti :):) eşime de dinlersem mi ki diye düşünüyorum :)
pasta bozmuş biraz belki 19.00 seansını daha hafif geçirebilirmişsin gibi geldi.. egzersizimsi dans'a da bayıldımHerkes gitmiş
Bende menumu yazıp yatayım
Sabah 9;45
1 haslanmıs yumurta
Domates salatalık
Peynir
8-10 tane fındık
Ara
Dondurma (ev yapımı)
Öğlen 13:45
2 servis kasıgı patlıcan oturtma (kızartma degil)
2 lokma ekmek
17:30
1 dilim aglayan pasta (cok hafifti ama olmamalıydı)
Sekersiz neskafe
19:00
1 tabak patlıcan oturtma
Su 2-2,5 lt
Spor 30 dk egzersizimsi dans :)
günaydın canıım :) yaa ben üşengeçlikten atlıyorum bazen kaçırmışım yeni misin eski migünaydın kızlarr
eskiyim canım 3 ay önce mezun olmuştum.tekrar geri döndüm :)günaydın canıım :) yaa ben üşengeçlikten atlıyorum bazen kaçırmışım yeni misin eski mi
Ayyyy bugünleri hep aç uyuyorum ama gebede 1kg falan veremedim oooof neyi yanlış yapıyrum...
Herkese iyi geceler su tarhanayi bende merak ettim alım funda nasıl yapılıyor pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?