- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Günaydın :)
Kızlar ev işimi bitirmeden girmeyeceğim bugün :) şimdi spordayım :) yarın tartı günü bulgur vs yemeyin şişkinlik yapar :):)
Misafirliği pasta börek için mi gidiyordun kız?
Aman iyi ki geçmişte kalmış.
Öğünler harika ama günde 1 tane bile olsa ara öğün arıyor gözüm. Kimileri ara öğünlerle kilo veremiyormuş, eğer bu gruptan değilsen ara öğün yap derim ben.
Ööönce alıntılar :)
evet gerçek menüm ama benim içimi hiç açmadı suçlu hissediyorum kendimi...
güzeldi bu
amannn ne olur ne olmazmizah durumu pek iyi değilse deneme
pasta bozmuş biraz belki 19.00 seansını daha hafif geçirebilirmişsin gibi geldi.. egzersizimsi dans'a da bayıldım
Aferin sana :) erken uyanmak nasıl bir duygu :) erkenden çık evden yürü gez öğlen dön eve madem annenden bu kadar çok çekiniyorsun...bugün normalden erken kalktım dahası gecede hiç rahat uyumadım.. beklediğim bir mesaj vardı onun yerine engel geldi dolayısıyla annem korkusu bile alıkoyamadı ayılmaktan.. yemeye başlamadım ama ilk uyandığımda su içerim ben bunu fırsata çevirmeye çalışıyorum şu an.. :)
Süt gece yatarken sindirimi durduruyormuş vs diye bir sürü şey duydum inan ne yapacağımı bilmiyorum... Bir iki fındık ceviz yerim artık :)Yağmurcum belki de hatan aç uyumaktır. Tok uyuma tabi ama açlıktan ölerek de uyuma... Yatmadan 2-3 saat önce 100 kalorilik bir atıştırmalık yap. Süt, yoğurt, kuruyemiş, meyve falan...
Canım kızılcıkla unla falan yapılıyor. Onu hamur haline getirip yoğuruyorlar, kurumaya bırakıyorlar, sonrada ufalıyorlar. Eğer aktardan bulamazsan ya da kendin yapmak istersen tam tarifini anneme sorarım.
kızlar menüler gayet güzel
yavaş yavaş menüler düzene giriyor
bundan sonra daha düzenli kilo vereceğiz inşallah
Süt gece yatarken sindirimi durduruyormuş vs diye bir sürü şey duydum inan ne yapacağımı bilmiyorum... Bir iki fındık ceviz yerim artık :)
Kızlar bana çok kızacaksınızdün arkadaşımla Cumartesi için kısır yapalım diye anlaştık... Ay bugün demez mi bu akşam yapalım diye...
Bende kabul ettimayyy şişkinlik çok mu yapar oooof
Kızlar bana çok kızacaksınızdün arkadaşımla Cumartesi için kısır yapalım diye anlaştık... Ay bugün demez mi bu akşam yapalım diye...
funda bayıldım resimlere
canım bir gerçek vaktimizi alıyor ama buradan uzaklaşınca da motivasyon olarak düşüyorsun
Selam hanımlar
Arkadasımdayın, kahvaltıyı cok iyi atlattım, sansıma burda da ceviz ardı, hiç ekmek yemedim, cok iyi..
Gunun kalanını da guzel gecirirsem yarın tartıda iyi bir sonuc bekliyorum
Bende sürekli buralarda olmak istiyorum canım ama gündüz iş yerinde çok yoğun oluyorum. Birde benim bilgisayarımın interneti kısıtlı. Başka bir bilgisayardan yazıyorum şuan. Onun içinde boş denk gelmem lazım. Genelde başkaları oluyor. İş çıkışında minik kız rahat bırakmıyor onunla ilgilenmemi istiyor. Akşam yemeği bebek derken bazen hiç gelemiyorum. Cep telefonunda internetim var ama bulunduğum yerde telefon çekmiyor. Çekse de telefondan girmeyi sevmiyorum. Anlayacağın durum bu. Biraz daha böyle idare etmemiz gerekecek. Aslında kaptanlığı devralacak birisi olsa bırakmayı bile düşündüm ama nedense kimse böyle bir sorumluluk almak istemiyor. Bende takımı yüzüstü bırakamayacak biriyim ki hamileyken bile devam ettim kaptanlığa. Bir ara bıraktım döndüğümde takım kapanıyordu. Son anda kurtardım. 13. takım benim hayatımda bir dönüm noktası. Burası sayesinde onca kilo verdim. O nedenle asla yüz üstü bırakamam. Sözün özü birazcık böyle idare edeceğiz hep birlikte.Ladyline sen gelip burda yazınca arkadaşlarla lak lak ederken sınıfa hoca girmiş gibi hissediyorum..daha çok gel olmaz mı
Bence dinletme boş ver. Sana belli etmese bile bence hoşuna gitmeyecektir.Kızlar kaynanamı çok severim :) ama you tube den bi şarkı dinledim :) çatla patla kaynana diye :) ay çok hoşuma gitti :):) eşime de dinlersem mi ki diye düşünüyorum :)
Takımın ilk sayfasında kurallarımız var canım. Onları okuduktan sonra eğer senin için de uygunsa okudum anladım kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.selam kızlar, benide takımınıza alın...kışın 7 kilo vermiştim bir kısmını hareketsizlik ve stresten geri aldım.şimdi yine başladım bu sefer daha kararlıyım ama tek başıma diyet yapamıyorum sıkılıyorum o yüzden benide takımınıza alın lütfen :) birlikte kilo verelim kurtulalım şu fazlalıklarımızdan :) bu arada belli bir diyet uygulamıyorum sadece dikkat ediyorum bide karbonatlı su içiyorum bi hafta olcak başlayalı spor olarak da düzenli olmamakla birlikte zumba ve yürüyüş yapıyorum..:)
Karar senin canım. Ben kal ya da git diyemem. Eğer bizimle iyi olduğunu düşünüyorsan eğer burada kal. Yok illaki başka bir takıma yardım etmek istiyorum dersen eğer yardıma ihtiyacı olan takımlarla konuş. Ben burada bizimle birlikte kalmanı isterim ama dediğim gibi son karar sana ait.geçen benim geldiğim gün yardımcılık bahsi vardı ve takımdan bir arkadaş da bu konuda yardımcı olabileceğini söylemişti.. bu konuyu tekrar açalım ve takımdan istekli biri varsa girsin.. Bende başka ihtiyacı olan bir takıma yardımcı olurum hem .. hitap olarak kaptana ama anlam olarak takımın geneline yazılmış bi mesaj oldu.. bekliyorum yorumları
Eğer bu hafta iyi bir kilo verirsen seni listeye almayı düşünüyordum canım. Listeye girmeyeceğim diye bişey yok. Paylaşımların çok güzel. Umarım güzel de kilo verirsin. Ama nohut yersen şişkinlik yapar yarın tartıda normalden fazla çıkarsın. Dikkat et bence.Günaydın kızlar... Herkes menü öncesi ufak bir kulak çekme operasyonuna girmiş.
Benim menümde nohut ve meyve olacak. Listeye girmeyeceğim gerçi. Onlar şişkinlik yapmaz herhalde...
Kısır olmaz Yağmur yeme lütfen. Cumartesi yapın. Hem sen listedesin artık verdiğin ya da veremediğin her kilo önemli. Dediğim gibi yaa yarın yapın ya da başka bir gün ama bugün yeme.Kızlar bana çok kızacaksınızdün arkadaşımla Cumartesi için kısır yapalım diye anlaştık... Ay bugün demez mi bu akşam yapalım diye...
Fundacım yazdıklarına bayıldım. Yaklaşımın harika!!!!!Kilo verme gereği ve isteği insanın içinden asla yok olmaz. Bak ben neredeyse 20 yıldır uğraşıyorum. Yetişkin oldum olalı 68'in altını hiç görmedim. Çocukluğumda, ergenliğimde hep şişmandım. Zaten bu aralar yeme ve alma eğilimin var. Benim gibi olup da 20 yıl uğraşmak ister misin? Çünkü saldığın zaman böyle olur. Genç yaşta atmak lazım kiloları... Ne kadar genç zayıf, o kadar oturmuş zayıf...
Takım seni gaza getirmez, takım menülerini düzeltmez. Sen gaza gelir ve takımı bunu devam ettirmek için kullanırsın. Sen menülerinin ne güzel olduğunu, bu işe kendini nasıl adadığını başkalarına göstermek istersin. İş takımda değil, sende bitiyor, öncelikle bunu unutma. Kendini başlamaya hazır hissetmelisin.
Sabah yiyip akşam kurtarmayı, ya da bir gün yiyip ertesi gün telafi etmeyi düşünmemelisin. Bu en büyük yanlışlardan biri... Her anı kurtarmaya odaklanmalısın. Genel başarıya odaklanmalısın.
Kaçıncı geri dönüşüm, demişsin. Demek ki yeme alışkanlıklarında yanlış var. Rejim yaparken az yiyorsun ama bitince bir anda çok yemeye belki de zararlı yemeye geri dönüyorsun. Bunun senin bedenin ve senin hayatın olduğunu unutma. Sağlıklı yaşamayı amaç edin. Sadece beslenme yönünden de değil, her yönden... Sağlıklı giyin, sağlıklı uyu, sağlıklı düşün... Birinden başlayınca diğerleri geliyor. Asıl istediğin sağlık olunca da kötü menüler olmuyor.
Bence bu aralar (ama mümkünse bu gece) internette bunları araştır. Başarı öykülerini oku. Rejim sürecini bir işkence gibi değil, gerçek sana kavuşacağın kutsal bir yolculuk, kutsal bir ayin gibi düşün...
hoşgeldin o zamaan :)eskiyim canım 3 ay önce mezun olmuştum.tekrar geri döndüm :)
dinlet dinlet neydi şarkının ismi oynaksa bugün de onunla dans edeyimYooo çok takmaz güler hatta :) bu gece dinletebilirim :)
Aferin sana :) erken uyanmak nasıl bir duygu :) erkenden çık evden yürü gez öğlen dön eve madem annenden bu kadar çok çekiniyorsun...
bence tadına da bakmasın gerisi mutlaka gelir onunYağmur, kısır yeme, şişersin valla, al yanına yarın yerain, tadına bak sadece
canım bunu yanlış anlamana üzüldüm doğrusuKarar senin canım. Ben kal ya da git diyemem. Eğer bizimle iyi olduğunu düşünüyorsan eğer burada kal. Yok illaki başka bir takıma yardım etmek istiyorum dersen eğer yardıma ihtiyacı olan takımlarla konuş. Ben burada bizimle birlikte kalmanı isterim ama dediğim gibi son karar sana ait.
Menun bence cok guzel zeynepcim, niye begenmedinki..Dün ki menüm
07:30
3 yk melemen
Bi parça peynir
5 zeytin
Domates/salatalık
12:30
Salata zeytinyaglı limonlu
Bir kepçe nohut susuz
Bir kase yogurt
19:45
5 yk patlıcan oturtma
2 yk bulgur pilavı tereyağlı
Cacık
5 yk Köz kırmızı biber yogurtlu
2 lt su..
İstediğim gibi olmuyo maalesef menüler sporlar sıvılar..
Acıkmaz olur muyum canım, mide gurultusu ile uyudum :)Güze
güzel canım :) az yemişsin bugün acıkmadın mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?