Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bana çok kızacaksınız dün arkadaşımla Cumartesi için kısır yapalım diye anlaştık... Ay bugün demez mi bu akşam yapalım diye...
Bende kabul ettim ayyy şişkinlik çok mu yapar oooof
Cnm kenDini tutamayip cok yersen coook fena olur.cok kotu siskinlik yapar ve + bile cikarsin.
Ama 2 yemek kasigi ile yetinirim diyorsan bise olmaZ belki.amaa uvvv birde aksam yapicaksiniz.
En iyisi iptal edin.
--
Kilo durumun nasil? Ne kadar verdin?

cnm menun guzel pilavda tere yagi yerine zeytin yagi tercih edersen daha iyi olur

En az 2 hafta deneme diye düşünmüştüm ben, ondan öyle dedim Ebrucuğum. :)
Yarın girersem ne çok sevinirim valla. Zaten takıma demir attığımı da belli ettim sanırım.
Nohutu hali hazırda zaten yemiş bulunuyorum. Ben pek şişkinlik yapacağını düşünmüyorum ama artık yarın göreceğiz. :) Bir de birkaç gün üst üste protein yemeyince doyamaz hale geliyorum. Dünkü akşama yığılmış menünün üzerine bugün nohut yesem benim için daha iyi olur. Çünkü onu yemesem bir sürü ekmek ve şekerli meyve yiyebilirim. Zaten kahvaltıyı atlamak zorunda kaldım, yemeği hazırlaması çok uzun sürdü 12:30 da anca yedim. Genel kaloriyi düşük tutmaya çalışacağım. Şimdi de gidip bol bol spor yapayım ki yarın listeye gireyim.

Fundacım yazdıklarına bayıldım. Yaklaşımın harika!!!!!

Teşekkür ederim Fatmacım.

Elmalarım olmak üzere :) almadım pazardan :) öyle onu yiyeyim bari :)
Bilmem ki çok mu yapar? Ben de ilk defa burda duydum. İstersen yarın sabah tartıdan sonra ye, ya da akşam sadece 1-2 kaşıkla tadına bak.

bebişim bulgur yemeyelim diyorsun kısır mı yiceksin şimdi
Çok kötü değil mi... Tesadüfe bak yaaaa

Yağmur, kısır yeme, şişersin valla, al yanına yarın yerain, tadına bak sadece

Tamam yemeyeceğim kızlar... Söz veriyorum size.. Iyi ki varsınız :) cuma öğlene ertelemeye çalışacağım :) konuşacağım arkadaşımlar :)

Ay benim çok hoşuma gitti :):) içimden söyleyip dürüyorum :) kesin gece saydıklarım :) eşimde ne istiyon anamdan der :):) hehehehehe :)

Acıkmaz olur muyum canım, mide gurultusu ile uyudum :)
Aynen bende öylenin ... Akşam elma falan yesek olur mu ki ya

Cnm kenDini tutamayip cok yersen coook fena olur.cok kotu siskinlik yapar ve + bile cikarsin.
Ama 2 yemek kasigi ile yetinirim diyorsan bise olmaZ belki.amaa uvvv birde aksam yapicaksiniz.
En iyisi iptal edin.
--
Kilo durumun nasil? Ne kadar verdin?
Yemeyeceğim canım :) hafta içi bi ara 66.4çıktım... İşte in çık in çık 66larda geziyor kilo sabitlemeye çalışıyor kendini :) ama 67çıkmıyorum şükür :) tok karnına 67.3falan çıkıyorum öğlen gibi :) böyle :) bu hafta kaptanı memnun eder miyiz ki ya

Menun bence cok guzel zeynepcim, niye begenmedinki..
ben eda canım :)
Olmuyo çünkü spor yok su az ne bilim sinmiyo içime.. Ama vakit yok meşguliyet çok

cnm menun guzel pilavda tere yagi yerine zeytin yagi tercih edersen daha iyi olur
eşim hayatta yemez öyle..karatay teyze halis tereyaginı tüketebilirsiniz diyodu aslında...

Üzülme canım arada birbirimizi yanlış anlayabiliriz. Hem takımda birden fazla da yardımcı olabiliyor. İllaki bir tane yardımcıya gerek yok. Hatta bana herkesin yardımcı olması lazım. Takım bu aralar maşallah çok iyi. Yavaş yavaş herkese hesaplamayı da öğreteceğim. Doğal olarak herkes öğrenmiş olacak. Ama dedim yaaa seni takımda çok istediğim için çağırdım. Geçen geldiğinde yine çağırmıştım ama kalamamıştın. O zaman seni bırakmıyoruz. Lüften gitme başka bir yere bizimle devam et.

Kızlar kızlar kızlar unutmayın yarın cuma. İnşallah hep beraber çok güzel sonuçlar alırız. Ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama regl oldum inşallah tartıya çok yansımaz. Çünkü bu hafta çok iyi kilo vermeyi düşündüm hep. Tek problem bu oldu. O nedenle akşam herkes yediğine içtiğine dikkat etsin lütfen.

ayyy çok heycanlıyım yarın tartı günü bakalım ne sonuç çıkacak

Canım sen mi sormuştun bir ara hatırlayamadım şimdi listeye girmek için ne yapılması gerektiğini? Sanırım cevap vermedim arada kaynadı.

Kızlar selam
Ancak geldim çarşıdan
Kızım okula başlıyor onun cicilerini aldık
Çok az eksiğimuz kaldı inşallah onları da tamamlayıp kuzucuğum pazartesi okula gidecek

Canım ben demiştim herhalde ama yardımcı derken ben kaptan yardımcılığından bahsetmemiştim
Dönem dönem mesaj sayılarını veya hedef kilo gibi bilgileri tutmak olabilir

Edacım gayet güzel bence

Kızlar selam
Ancak geldim çarşıdan
Çok az eksiğimuz kaldı inşallah onları da tamamlayıp kuzucuğum pazartesi okula gidecek
hoşgeldin canım..masaallah yaa ne güzel heyecanlar bunlar..acaba ben ne zaman anne olucam 30 u bulur kesin :))

Şu kaynanam bi gitsin süper olacak o evdeyken sauna esofmanları giyip haşur huşur yürüyüş yapmak istemiyorum bizim yeni gelin zayıflamaya çalışıyo demesin sagda solda :))

Kızlar selam
Ancak geldim çarşıdan

Ayyy ne güzel... :)
Bir sürü yeni defter ve kalem ve boyalar...
Nasıl biri olacağımı 16 yaşımdayken bilseydim, kesin öğretmen olurdum.
Okumayı da öğreteceksin ona evdeyken, düşünsene Zeynepcim, ne kadar güzel olacak. :) İkiniz için de eğlenceli ve kolay bir yıl olmasını dilerim.

Şu kaynanam bi gitsin süper olacak o evdeyken sauna esofmanları giyip haşur huşur yürüyüş yapmak istemiyorum bizim yeni gelin zayıflamaya çalışıyo demesin sagda solda :))

Valla düşünemiyorum.
Der mi ki öyle? Derse yapmamakta haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…