diyet pizzamı varrr:s
ben sıkılıyorum birde kapılardan geçiremedim sıkılıp bıraktım her gün bu kadar yapsam önümüzdeki hafta amca biter
Diyet pizza İnce hamur (yaklaşık 3mm kalınlığında), sadece beyaz peynir, biber, domates, zeytinden oluşuyor.
Cnm kenDini tutamayip cok yersen coook fena olur.cok kotu siskinlik yapar ve + bile cikarsin.Kızlar bana çok kızacaksınızdün arkadaşımla Cumartesi için kısır yapalım diye anlaştık... Ay bugün demez mi bu akşam yapalım diye...
Bende kabul ettimayyy şişkinlik çok mu yapar oooof
Dün ki menüm
07:30
3 yk melemen
Bi parça peynir
5 zeytin
Domates/salatalık
12:30
Salata zeytinyaglı limonlu
Bir kepçe nohut susuz
Bir kase yogurt
19:45
5 yk patlıcan oturtma
2 yk bulgur pilavı tereyağlı
Cacık
5 yk Köz kırmızı biber yogurtlu
2 lt su..
İstediğim gibi olmuyo maalesef menüler sporlar sıvılar..
Eğer bu hafta iyi bir kilo verirsen seni listeye almayı düşünüyordum canım. Listeye girmeyeceğim diye bişey yok. Paylaşımların çok güzel. Umarım güzel de kilo verirsin. Ama nohut yersen şişkinlik yapar yarın tartıda normalden fazla çıkarsın. Dikkat et bence.
Fundacım yazdıklarına bayıldım. Yaklaşımın harika!!!!!
Elmalarım olmak üzere :) almadım pazardan :) öyle onu yiyeyim bari :)Canım bana kalırsa zaten başlı başına bir sindirim problemi süt... :) Ama sen tüketiyorsun diye dedim. 20 yaş civarımda diyetisyene giderdim, o da bana akşamları süt verirdi, onu içerdim. Ama madem öyle diyorsun -ki zaten öyle, üstelik gecesi gündüzü pek yok- kuruyemiş yap dediğin gibi... Ama çok şekerli olmayacak bir meyve de olabilir bence... Sen bilirsin.
Bilmem ki çok mu yapar?Ben de ilk defa burda duydum. İstersen yarın sabah tartıdan sonra ye, ya da akşam sadece 1-2 kaşıkla tadına bak.
Çok kötü değil mi... Tesadüfe bak yaaaabebişim bulgur yemeyelim diyorsun kısır mı yiceksin şimdi
Yağmur, kısır yeme, şişersin valla, al yanına yarın yerain, tadına bak sadece
Tamam yemeyeceğim kızlar... Söz veriyorum size.. Iyi ki varsınız :) cuma öğlene ertelemeye çalışacağım :) konuşacağım arkadaşımlar :)Bende sürekli buralarda olmak istiyorum canım ama gündüz iş yerinde çok yoğun oluyorum. Birde benim bilgisayarımın interneti kısıtlı. Başka bir bilgisayardan yazıyorum şuan. Onun içinde boş denk gelmem lazım. Genelde başkaları oluyor. İş çıkışında minik kız rahat bırakmıyor onunla ilgilenmemi istiyor. Akşam yemeği bebek derken bazen hiç gelemiyorum. Cep telefonunda internetim var ama bulunduğum yerde telefon çekmiyor. Çekse de telefondan girmeyi sevmiyorum. Anlayacağın durum bu. Biraz daha böyle idare etmemiz gerekecek. Aslında kaptanlığı devralacak birisi olsa bırakmayı bile düşündüm ama nedense kimse böyle bir sorumluluk almak istemiyor. Bende takımı yüzüstü bırakamayacak biriyim ki hamileyken bile devam ettim kaptanlığa. Bir ara bıraktım döndüğümde takım kapanıyordu. Son anda kurtardım. 13. takım benim hayatımda bir dönüm noktası. Burası sayesinde onca kilo verdim. O nedenle asla yüz üstü bırakamam. Sözün özü birazcık böyle idare edeceğiz hep birlikte.
Bence dinletme boş ver. Sana belli etmese bile bence hoşuna gitmeyecektir.
Takımın ilk sayfasında kurallarımız var canım. Onları okuduktan sonra eğer senin için de uygunsa okudum anladım kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.
Karar senin canım. Ben kal ya da git diyemem. Eğer bizimle iyi olduğunu düşünüyorsan eğer burada kal. Yok illaki başka bir takıma yardım etmek istiyorum dersen eğer yardıma ihtiyacı olan takımlarla konuş. Ben burada bizimle birlikte kalmanı isterim ama dediğim gibi son karar sana ait.
Eğer bu hafta iyi bir kilo verirsen seni listeye almayı düşünüyordum canım. Listeye girmeyeceğim diye bişey yok. Paylaşımların çok güzel. Umarım güzel de kilo verirsin. Ama nohut yersen şişkinlik yapar yarın tartıda normalden fazla çıkarsın. Dikkat et bence.
Kısır olmaz Yağmur yeme lütfen. Cumartesi yapın. Hem sen listedesin artık verdiğin ya da veremediğin her kilo önemli. Dediğim gibi yaa yarın yapın ya da başka bir gün ama bugün yeme.
Ay benim çok hoşuma gitti :):) içimden söyleyip dürüyorum :) kesin gece saydıklarım :) eşimde ne istiyon anamdan der :):) hehehehehe :)hoşgeldin o zamaan :)
dinlet dinlet neydi şarkının ismi oynaksa bugün de onunla dans edeyim
çıkarmazdı kiböyle birden bire çıktığına göre biriyle buluşcan der, diyo yani..
bence tadına da bakmasın gerisi mutlaka gelir onun
Aynen bende öylenin ... Akşam elma falan yesek olur mu ki yaAcıkmaz olur muyum canım, mide gurultusu ile uyudum :)
Yemeyeceğim canım :) hafta içi bi ara 66.4çıktım... İşte in çık in çık 66larda geziyor kilo sabitlemeye çalışıyor kendini :) ama 67çıkmıyorum şükür :) tok karnına 67.3falan çıkıyorum öğlen gibi :) böyle :) bu hafta kaptanı memnun eder miyiz ki yaCnm kenDini tutamayip cok yersen coook fena olur.cok kotu siskinlik yapar ve + bile cikarsin.
Ama 2 yemek kasigi ile yetinirim diyorsan bise olmaZ belki.amaa uvvv birde aksam yapicaksiniz.
En iyisi iptal edin.
--
Kilo durumun nasil? Ne kadar verdin?
ben eda canım :)Menun bence cok guzel zeynepcim, niye begenmedinki..
eşim hayatta yemez öyle..karatay teyze halis tereyaginı tüketebilirsiniz diyodu aslında...cnm menun guzel pilavda tere yagi yerine zeytin yagi tercih edersen daha iyi olur
Üzülme canım arada birbirimizi yanlış anlayabiliriz. Hem takımda birden fazla da yardımcı olabiliyor. İllaki bir tane yardımcıya gerek yok. Hatta bana herkesin yardımcı olması lazım. Takım bu aralar maşallah çok iyi. Yavaş yavaş herkese hesaplamayı da öğreteceğim. Doğal olarak herkes öğrenmiş olacak. Ama dedim yaaa seni takımda çok istediğim için çağırdım. Geçen geldiğinde yine çağırmıştım ama kalamamıştın. O zaman seni bırakmıyoruz. Lüften gitme başka bir yere bizimle devam et.canım bunu yanlış anlamana üzüldüm doğrusuben gitmek istediğimden değil, takım içinde istekli birisi varsa hevesini kırmamak için dedim.. ve hatta daha mesajı yazarken hem buraya hem oraya yetişmek zor olur ama şöyle şöyle yapar yetişirim diye içimden geçirdim öyle olsa bile burayı seviyorum ben..
ayyy çok heycanlıyım yarın tartı günü bakalım ne sonuç çıkacak
evet ben sormuştum izinliydim de ben takıma girmek istiyorum tekrarCanım sen mi sormuştun bir ara hatırlayamadım şimdi listeye girmek için ne yapılması gerektiğini? Sanırım cevap vermedim arada kaynadı.
Pardon eda ya, dalgınlıgıma gelmiş:)ben eda canım :)
Olmuyo çünkü spor yok su az ne bilim sinmiyo içime.. Ama vakit yok meşguliyet çok
eşim hayatta yemez öyle..karatay teyze halis tereyaginı tüketebilirsiniz diyodu aslında...
Canım ben demiştim herhalde ama yardımcı derken ben kaptan yardımcılığından bahsetmemiştimgeçen benim geldiğim gün yardımcılık bahsi vardı ve takımdan bir arkadaş da bu konuda yardımcı olabileceğini söylemişti.. bu konuyu tekrar açalım ve takımdan istekli biri varsa girsin.. Bende başka ihtiyacı olan bir takıma yardımcı olurum hem .. hitap olarak kaptana ama anlam olarak takımın geneline yazılmış bi mesaj oldu.. bekliyorum yorumları
Verelim arkadaşıminşallah canım verelim kiloları birlikte:)
Edacım gayet güzel benceDün ki menüm
07:30
3 yk melemen
Bi parça peynir
5 zeytin
Domates/salatalık
12:30
Salata zeytinyaglı limonlu
Bir kepçe nohut susuz
Bir kase yogurt
19:45
5 yk patlıcan oturtma
2 yk bulgur pilavı tereyağlı
Cacık
5 yk Köz kırmızı biber yogurtlu
2 lt su..
İstediğim gibi olmuyo maalesef menüler sporlar sıvılar..
hoşgeldin canım..masaallah yaa ne güzel heyecanlar bunlar..acaba ben ne zaman anne olucam 30 u bulur kesin :))Kızlar selam
Ancak geldim çarşıdan
Kızım okula başlıyor onun cicilerini aldık
Çok az eksiğimuz kaldı inşallah onları da tamamlayıp kuzucuğum pazartesi okula gidecek
Canım rabbim herkese nasip etsinhoşgeldin canım..masaallah yaa ne güzel heyecanlar bunlar..acaba ben ne zaman anne olucam 30 u bulur kesin :))
Kızlar selam
Ancak geldim çarşıdan
Kızım okula başlıyor onun cicilerini aldık
Çok az eksiğimuz kaldı inşallah onları da tamamlayıp kuzucuğum pazartesi okula gidecek
Şu kaynanam bi gitsin süper olacak o evdeyken sauna esofmanları giyip haşur huşur yürüyüş yapmak istemiyorum bizim yeni gelin zayıflamaya çalışıyo demesin sagda solda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?