Funda ya , nohut sisirmez mi? Persembe yemen iyi olmamıs sanki, yarın tartıyı etkileyebilir..
Bu arada profilindeki sensin galiba? Cok tatlısın:)
Kızlar...
Ben sözümü tutamadım...
Takımdan çık derseniz çıkarım
Geçen haftaya göre yine kilo verdim... Ama size söz verdim ve tutamadım çok özür dilerim
Ben yalan söyleyemeyiz açık sözlü biriyimdir sizi kandıramazdım... Menü mü de yazmadım farketmişsinizdir... Ben kısır yedim malesef arkadaşıma yapma diye aradığımda çoktan çayı bile demlemiş... Ve çok yedim... Ne gözüm doydu ne karnım midem patlıcan gibi bile olmadı çok çok yedim ... Şimdi tartıldım geçen haftaya göre bi kaç gram vermiştim yine...
Karar sizin kızlar ben çok özür dilerim iradesizim galiba... Vaya yavaş yavaş veririm acelem yok havasındayım bilmiyorum takımı kötü yönde etkiliyorsam çıkabilirim ...
Kızşar öyle keyifliyimki.. Gunu super bir sporla bitirdim, menumde kaçamağım olmustu ama telafi etmişimdir umarım..
Hemen yazayım menumu
Sabah 10:30 (arkadasımdaydım)
1 yumurta tavada
Domates peynir
4 ceviz
5 zeytin
Soslu biber bir kaç çatal
Cok azıcık yogurtlu kızartma
16:45
Yarım tabak makarna
17:30
Ev yapımı dondurma , biraz kaçtı...
19:00
2 yk pilav (zeytinyaglı)
2 tane elma dilim patates (kızartma değil)
Su 3 lt
Spor
Gunduz dısarıda 20+20 dk yurudum bebek arabasıyla (minibuse binmedim gidip gelirken)
5 km koşu bandında koşma yurume karısımı (45 dk)
45 dk da agırlık mekik squat vs egzersizler
Toplamda 1,5 saat fitness :) aksam 20:15-21:45 arası
Şimdi evdeyim, birseyler okuyacagım...
Fatmacım yemeyeydin daha iyidi amma velakin yemişsin yarın tartidaki zararını gòrünce haftaya daha dikkaf ddersinKızlar...
Ben sözümü tutamadım...
Geçen haftaya göre yine kilo verdim... Ama size söz verdim ve tutamadım çok özür dilerim
Ben yalan söyleyemeyiz açık sözlü biriyimdir sizi kandıramazdım... Menü mü de yazmadım farketmişsinizdir... Ben kısır yedim malesef arkadaşıma yapma diye aradığımda çoktan çayı bile demlemiş... Ve çok yedim... Ne gözüm doydu ne karnım midem patlıcan gibi bile olmadı çok çok yedim ... Şimdi tartıldım geçen haftaya göre bi kaç gram vermiştim yine...
Karar sizin kızlar ben çok özür dilerim iradesizim galiba... Vaya yavaş yavaş veririm acelem yok havasındayım bilmiyorum takımı kötü yönde etkiliyorsam çıkabilirim ...
Tubacım spor harikaKızşar öyle keyifliyimki.. Gunu super bir sporla bitirdim, menumde kaçamağım olmustu ama telafi etmişimdir umarım..
Hemen yazayım menumu
Sabah 10:30 (arkadasımdaydım)
1 yumurta tavada
Domates peynir
4 ceviz
5 zeytin
Soslu biber bir kaç çatal
Cok azıcık yogurtlu kızartma
16:45
Yarım tabak makarna
17:30
Ev yapımı dondurma , biraz kaçtı...
19:00
2 yk pilav (zeytinyaglı)
2 tane elma dilim patates (kızartma değil)
Su 3 lt
Spor
Gunduz dısarıda 20+20 dk yurudum bebek arabasıyla (minibuse binmedim gidip gelirken)
5 km koşu bandında koşma yurume karısımı (45 dk)
45 dk da agırlık mekik squat vs egzersizler
Toplamda 1,5 saat fitness :) aksam 20:15-21:45 arası
Şimdi evdeyim, birseyler okuyacagım...
Öyle değil aslında...nasılsa verdim bunuda veririm sabah yarım saat daha fazla yürürüm bir daha kısırı nerede bulacağım ki... Hem bulgurdan ne olacak... Düşünceleriyle yedim ...
Adım yağmur Zeynep :)
Evet tabii ki bu hafta az verdi ... Ama sonuçta verdim ya onunla teselli oluyorum... Oooof bilmiyorum ama tabii ki de diyeti bırakmayacağım... Ben Berk istiyorum bu a sadece 7kilo engel oluyor onun için vazgeçmem diyetten... Kendimi çok kısmayı sevmiyorum kıstıkça yiyesin geliyor... Yediğim pasta böğrek değil kısır diye avutuyorum işte kendimi...
Funda resimde ki sen misin :) çok tatlısuna kız sen zayıflama hiç :) güzelliğe bak :)
Yok kız ne patatesi... Kısırı senede bir kere dalan Anca bulur yerin ben... Kendimde hiç yapmadığım için ve bu tarz şeyleri tek yemeyi sevmediğim için yapmam... O yüzden yedim o kadr bi daha nerede bulacaksın diye ...kilo almamışım... Öyle çok rahatsızlanan etmedi yemem midem şişmedi yani... O yüDen pişmandeğilim açıkçası yalan söyleyemem... Ama nasılsa kaçamak diyipte (Rabbim büyük konuşturmasın) pasta masraf yemem yani... Oooof ne bileyim ya... Yedim işte arkadaşta diyette birbirimizi gazladık gazladık yedik."Pişman değilim." mi diyorsun yani şimdi?
O zaman bir daha aynı şeyleri tekrarlama potansiyelin büyük. Bugün kısır olan yarın patates kızartması olursa sorun olur. :) Ne kadar az kaçamak o kadar çabuk zayıflık. :)
Resimdeki benim canım, teşekkür ederim. :)
Ama o kalın kollarımı süsleyen bir de göbeğim var.Vermemekle olmuyor. :)
Yok kız ne patatesi... Kısırı senede bir kere dalan Anca bulur yerin ben... Kendimde hiç yapmadığım için ve bu tarz şeyleri tek yemeyi sevmediğim için yapmam... O yüzden yedim o kadr bi daha nerede bulacaksın diye ...kilo almamışım... Öyle çok rahatsızlanan etmedi yemem midem şişmedi yani... O yüDen pişmandeğilim açıkçası yalan söyleyemem... Ama nasılsa kaçamak diyipte (Rabbim büyük konuşturmasın) pasta masraf yemem yani... Oooof ne bileyim ya... Yedim işte arkadaşta diyette birbirimizi gazladık gazladık yedik.
:) evet :) öyle yapayım :)İyi bakalım... :)
Ama bir daha o arkadaşınla konuşurken gaz kalkanını eline almayı unutma.
:)Ay benim çok hoşuma gitti :):) içimden söyleyip dürüyorum :) kesin gece saydıklarım :) eşimde ne istiyon anamdan der :):) hehehehehe :)
rakip istemiyorum diyorsun yaniÜzülme canım arada birbirimizi yanlış anlayabiliriz. Hem takımda birden fazla da yardımcı olabiliyor. İllaki bir tane yardımcıya gerek yok. Hatta bana herkesin yardımcı olması lazım. Takım bu aralar maşallah çok iyi. Yavaş yavaş herkese hesaplamayı da öğreteceğim. Doğal olarak herkes öğrenmiş olacak. Ama dedim yaaa seni takımda çok istediğim için çağırdım. Geçen geldiğinde yine çağırmıştım ama kalamamıştın. O zaman seni bırakmıyoruz. Lüften gitme başka bir yere bizimle devam et.
canım kaptanımız haklı herkesin biraz bilmesi gerekli hesap işlerini ve evet acil durumlarda yardımcı olursan memnun olurum kendi adıma :)Canım ben demiştim herhalde ama yardımcı derken ben kaptan yardımcılığından bahsetmemiştim
Dönem dönem mesaj sayılarını veya hedef kilo gibi bilgileri tutmak olabilir
Bunların hepsi suçluluk duygusundan oluyor. Bilinçaltında "Zaten iyi gitmiyorum. Kaçamak yaptım, spor yapmadım." gibi düşünceler kayıtlı oluyor. Kontrol edilemeyen kaçamağın tek nedeni suçluluk. Onu yenmenin tek yolu da sabırlı olup bir süre kaçamak yapmamak, menüyü sporla desteklemek ve kendini affetmek... Bir de şu sözü aklında hiç çıkarma: "Şu an istediğin şey mi? En çok istediğin şey mi?"
heh işte tamda sorunun orta noktası ikinizde diyette yani birinizden biriniz o gazlamaya ters tepki yaratabilseydi keşkeeYok kız ne patatesi... Kısırı senede bir kere dalan Anca bulur yerin ben... Kendimde hiç yapmadığım için ve bu tarz şeyleri tek yemeyi sevmediğim için yapmam... O yüzden yedim o kadr bi daha nerede bulacaksın diye ...kilo almamışım... Öyle çok rahatsızlanan etmedi yemem midem şişmedi yani... O yüDen pişmandeğilim açıkçası yalan söyleyemem... Ama nasılsa kaçamak diyipte (Rabbim büyük konuşturmasın) pasta masraf yemem yani... Oooof ne bileyim ya... Yedim işte arkadaşta diyette birbirimizi gazladık gazladık yedik.
Canım olur böyle dönemler ama ne zaman başladın kilo verrmeyever daha ne kadar kilo verdin bilmiyorum bu tamamen benim kendi düşüncem canın birşeyi istiyorsa ben onu AZ NEFİS KORELTMESİ 'olacak kadar ye fazlası değil duracagin noktayı sen biliyorsun zaten seni su anki noktaya getirmesin yani eğer vermen gereken kilon az ise de kaçamak senin kilo vermeni engelleyip azaltıyor bunu takımda öğrenmiştim mesela bgn bende pasta yedim kliğimizin hemsiresinin doğum günüydü ve küçük bir parça aldım ve yerken de ben diyetteyim ve yediğim beni amacımdan vazgecirmyececigini biliyordum kaçamağın ince bi sınırı var ben ilk 5ay çok iyi kilo verdim bu takımla eski olanlar bilir başlarda inanıyordum yaptığımın kaçamaklar küçük ve onu dengeleyiyordum bi şekilde ve o kaçamağı akşam yapmamaya özen gösteriyordum ama zamanla kaçamaklar ve porsiyonlar büyümeye inancım azmim azalmaya basladi ve direncin kalmadı yemek yemeyi çok seven biriyim çünkü ve artık takıma uğramaz oldum hatta son zamanlarda sadece cuma dan cumaya kilo bildirimine geliyordum ve bakınca bunları söylememek adına bahanem de sınavlarım var oldu ama esasen benim inancım azmim kacamaklarin beni yolumdan dondurmeyecegine inancım bitmişti istesem 4. Bi ögün ekleyip çok da güzel devam edebildirdim başta fikrim buydu ama sonra olmadı tabiiki sigarayı bırakmak gibi diyet beyinde başlar sen inanırsan yaparsın sen istersen olur arkadaş bazen en iyi destek bazen de en iyi köstek oluyor malasef ben de benden daha zayıf ama kilolu bi arkadaşımla DİYETİSYEN eşliğinde diyete başladık sonuç o bıraktı bana da biraktirdi daha sonra ben tekrar burda takimla başladım 26kilo verdim o arkadaşm da yakın bi arkadaşım diyet yaptığım dönemde yine bana GAZ verdi '' aman ye iki lokma nolcak sen bunu çok seversin " bi düzenleme yapıp yemeklerden sonra buluşmaya başladım onla aslında demek istediğim de takımı bırakmayı sakın düşünme çünkü takımda hep fazlaliklarindan kurtulmaya kararlı azimli hatunlar var diyetisyenim çok çok iyiydi ama onla veremedim ben bu takımla burdaki azimli destekçi hatunlarla verdim.Kızlar...
Ben sözümü tutamadım...
Özel mesajla da yazmıştım hatırlıyorum ama yeniden listeye girebilmen için almış olduğun kilo varsa eğer hepsini vermen ve paylaşımlarını artırman lazımevet ben sormuştum izinliydim de ben takıma girmek istiyorum tekrar
Tatlım hemen kendini asıp kesip biçmişsin. Sebebi de anladığım kadarıyla biz yeme dediğimiz halde kısır yemiş olan ve bundan da pişman olmaman. Kısır yemek zararlı değil. Yiyebilirsin hatta istediğin kadar yiyebilirsin çünkü benim kanaatimce bulgur oldukça yararlı bir yiyecek. Ammmmaaaaaa bunu durup durupda tartıdan bir gün önce yapman problem. Ayrıca listedekilerin diğerlerine göre iki kat daha fazla dikkat etmesi gerekiyor. Hiç kimse en ufak bir kaçamakta sana takımdan çık demez bunu aklının bir kenarına yaz lütfen. Ve eğer bu sabah kilon + çıkarsa listedeki diğer bütün herkese haksızlık etmiş olacaksın. Bir diğer hususta yalan meselesi. Bu vesileyle takımdaki herkese söylemiş olayım. Burada hepimiz sanalız. Yalan söylemek ise sadece kendini kandırmak olurKızlar...
Ben sözümü tutamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?