Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ebru'cum kilon fazla olmadigi icin az az gidiyordur.
Ama spor sart tabiki

Canım arada hepimizi regl şişkinliği vuracak, o yüzden üzülmene gerek yok. Takımı kötü etkilediğini düşünmüyorum. Önemli olan elinden geleni yapmak, tartıdaki rakam daha sonra geliyor bence... Hem bu vesileyle güzel de bir karar almışsın. :) Ödemler gidince de haftaya bonus olarak yansır sana. :)

Ececim buyur:

Boy: 1.66
Başlangıç kilo: 81.7
Hedef kilo: 60

Yaş da 27

Günaydın Herkese tartı bu gün beni çok mutlu etti ama sanırım ödem çoğu
Geçen hafta 98.9
Bu hafta 94.7
Fark 4.2
Yüzde 4.43
Birde takıma ne zaman gircem???? Bu hafta girebilir miyim ki:)
Tebrik ederim canım süper bir sonuç ama dediğin gibi bunun çoğu ödem, geri kalan kısmıda son aldığın kilolar olduğu için gitmesi kolay olur.

Geçen hafta 93,20
Bu hafta 92,10

Fark:1,10

Bu hafta fazla gitmedi sanki ama malum dönem yakın etkilemiş olabilir azcıkher hafta 1 kg ya da razıyım yeter ki gitsin şu fazlalıklar
Harika bir sonuç canım. Böyle devam edersen eğer yakın zamanda 8 li rakamları göreceksin inşallah. Bu arada bu hafta menülerin gayet güzeldi. Aynı düzen devam et. Haftaya daha güzel gideceğine eminim. Ama dediğim gibi kaçamaksız olması lazım.

Günaydın canım:)
Her gün duenli olarak geliyorum artık izine ayrıldığım kiloyu bilmiyorum ışte sorun orda
Ben bakarım canım birazdan söylerim sana ayrıldığın kiloyu. Duruma göre karar veririz. Bu hafta paylaşımların iyiydi ama hep böyle devam etmesi lazım. Geçen seferden senin için endişeli olduğum için ısrar ediyorum sürekli. Mesaj saymıyoruz ama daha önce paylaşım konusunda çok yetersizdin. Listeye girdikten sonra paylaşım yetersizliği yapmaman gerekiyor.

Kızlar kilomu bildireyim
Geçen hafta : 87.4
Bu hafta :86.1
Fark : 1.3
Kızlar çok değil ama olsun buna da şükür
Umarım herkes vermiştir
Çok güzel bir sonuç canım maşallah Bak gerçekten isteyince herşey ne kadar güzel oluyor. Böyle giderse senin de mezuniyetini göreceğim inşallah.

Gecen hafta: 76 kg
Bu hafta : 75 kg
Fark : 1 kg
Özlem' cim muhteşem bir sonuç. Her hafta böyle sonuçlar bekliyorum senden.

Seni de tebrik ediyorum Fatma' cım. Tatilde olan bir insan için süper bir sonuç. Ben tatilde bir sürü kilo aldım. Az gibi görünüyor ama asıl tebriki hak eden kişi sensin. Haftaya çok güzel bir sonuç alacağına eminim. O nedenle senin liste işini bir hafta daha erteleyelim.

Benim bildirimim:

Geçen hafta: 81.7
Bu hafta: 79.4
Fark: 2.3
Yüzde: % 2. 8151

Bu kadar beklemiyordum. İlk haftanın etkisidir büyük ihtimal, ama giden su da olsa ondalık rakam düşünce güzel oluyor. :)

Bence de gayet güzel bir sonuç. Ben senden bu kadarını beklemiyordum. Menülerin bana göre değil ama kilo vermiş olmana çok sevindim.

Hep böyle güzel paylaşımlar yapıp bizimle olacağına söz verirsen eğer seni listeye almak istiyorum bu hafta.

Hep böyle paylaşırım Ebrucum, söz. :) Zaten o kadar gevezeyim ki istesem de az yazamam. Al canım listeye, teşekkür ederim. Bir de yeni üye gibi işlem yapılacak ama 5. takımdan ayrılmıştım ya, onu belirtmen gerekir mi bilemiyorum ama yazayım dedim. :)

Bu yeni tercihlerimle rejimi ben de ilk defa yapıyorum. Uzun vadede etli, sütlü, yumurtalı rejimlerden daha farklı sonuçlar verip vermeyeceğini hep beraber göreceğiz. :)

Günaydın canım:)
Her gün duenli olarak geliyorum artık izine ayrıldığım kiloyu bilmiyorum ışte sorun orda

Havva' cım ayrıldığın kilo 92.1 canım. Buradan uzaklaşınca çok fazla kilo almışsın. Ama şükret ki bu hafta büyük bir çoğunluğunu hallettin. Umarım en kısa zamanda sende 8 li rakamları görürsün.

Kızlar takımdaki üye sayımız yeterince çoğaldı. Artık paylaşımları takip edip aklımda tutmam zorlaştı. Bu nedenle bugünden itibaren mesaj saymaya başlıyoruz. Herkes gün içinde yazdığı mesajını sayacak ve akşam en son mesajında ne kadar mesaj yazdığını söyleyecek. Eskiler bilirler anlamayanlarda sorabilir bilenler yardımcı olur. Bu arada izinde olsun olmasın listeye girmek isteyen herkes mesajlarını sayacak.

Ayrıca artık takımı ikişerli gruplara ayıracağım ve herkesin bir rakibi olacak. Kura çekme taraftarıyım ama bu kez kilosu az olanla çok olana haksızlık olacağından akşam kilosu yakın olanlara rakiplerini ben ayarlayacağım. Eminim bu yöntem motivasyonumuz için daha yararlı olacak.

Günaydın Herkese tartı bu gün beni çok mutlu etti ama sanırım ödem çoğu
Geçen hafta 98.9
Bu hafta 94.7
Fark 4.2
Yüzde 4.43
Birde takıma ne zaman gircem???? Bu hafta girebilir miyim ki:)

Geçen hafta 93,20
Bu hafta 92,10

Fark:1,10

Bu hafta fazla gitmedi sanki ama malum dönem yakın etkilemiş olabilir azcıkher hafta 1 kg ya da razıyım yeter ki gitsin şu fazlalıklar

Kızlar kilomu bildireyim
Geçen hafta : 87.4
Bu hafta :86.1
Fark : 1.3
Kızlar çok değil ama olsun buna da şükür
Umarım herkes vermiştir

Gecen hafta: 76 kg
Bu hafta : 75 kg
Fark : 1 kg

Benim bildirimim:

Geçen hafta: 81.7
Bu hafta: 79.4
Fark: 2.3
Yüzde: % 2. 8151

Bu kadar beklemiyordum. İlk haftanın etkisidir büyük ihtimal, ama giden su da olsa ondalık rakam düşünce güzel oluyor. :)

kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. çok güzel sonuçlar bunlar maşallah

Ben şimdilik kaçıyorum kızlar yapmam gereken çok iş var. Henüz bildirim yapmayanlar var. En geç bildirim saatimiz 11:30 o zamana kadar bildirimler tamamlanmış olur inşallah. Listeyi gelince hazırlarım. Bu haftada inşallah yine ilk üçte oluruz. Öpüyorum hepinizi

bence güzel bir uygulama olacak canım. kura gercekten kötü olur. kilosu boyu birbirine yakın olanlar daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…