Ebru'cum kilon fazla olmadigi icin az az gidiyordur.Bildirimimi yapayım. Şuan en kötü durumda benim dün regl olmam bütün işi bozdu ama olumlu düşüncem sayesinde sanırım azıcıkta olsa kilo verdim. Takımı kötü etkilediğim için üzgünüm. İnşallah haftaya çok daha iyi bir sonuç olacak. Ayrıca bugün daha iyi anladım ki artık spora başlamam şart.
Geçen hafta : 64.9
Bu hafta : 64.8
Fark: 0.1
Bildirimimi yapayım. Şuan en kötü durumda benim dün regl olmam bütün işi bozdu ama olumlu düşüncem sayesinde sanırım azıcıkta olsa kilo verdim. Takımı kötü etkilediğim için üzgünüm. İnşallah haftaya çok daha iyi bir sonuç olacak. Ayrıca bugün daha iyi anladım ki artık spora başlamam şart.
Kızlar yarın bildiriminizi yaparken, yarışmaya girerken vermekte sakınca bulmadığınız temel bilgilerle(ad yaş gibi zorunlu değildir..) birlikte başlangıç ve hedef kilo da belirtebilirseniz sevinirim.. bunları bir tablo oluşturuyor ve takımın durumunu gözümün önüne seriyorum, izinli olanlar, diskalifiye olanlar mezun olacak olanlar vs vs.. kaptan yardımcısı adayı olarak bir yerden başlayayım istiyorum ve bunu fazladan bir bahane edip kendimi düzeltme
Tebrik ederim canım süper bir sonuç ama dediğin gibi bunun çoğu ödem, geri kalan kısmıda son aldığın kilolar olduğu için gitmesi kolay olur.Günaydın Herkese tartı bu gün beni çok mutlu etti ama sanırım ödem çoğu
Geçen hafta 98.9
Bu hafta 94.7
Fark 4.2
Yüzde 4.43
Birde takıma ne zaman gircem???? Bu hafta girebilir miyim ki:)
Harika bir sonuç canım. Böyle devam edersen eğer yakın zamanda 8 li rakamları göreceksin inşallah. Bu arada bu hafta menülerin gayet güzeldi. Aynı düzen devam et. Haftaya daha güzel gideceğine eminim. Ama dediğim gibi kaçamaksız olması lazım.Geçen hafta 93,20
Bu hafta 92,10
Fark:1,10
Bu hafta fazla gitmedi sanki ama malum dönem yakın etkilemiş olabilir azcıkher hafta 1 kg ya da razıyım yeter ki gitsin şu fazlalıklar
Ben bakarım canım birazdan söylerim sana ayrıldığın kiloyu. Duruma göre karar veririz. Bu hafta paylaşımların iyiydi ama hep böyle devam etmesi lazım. Geçen seferden senin için endişeli olduğum için ısrar ediyorum sürekli. Mesaj saymıyoruz ama daha önce paylaşım konusunda çok yetersizdin. Listeye girdikten sonra paylaşım yetersizliği yapmaman gerekiyor.Günaydın canım:)
Her gün duenli olarak geliyorum artık izine ayrıldığım kiloyu bilmiyorum ışte sorun orda
Çok güzel bir sonuç canım maşallahKızlar kilomu bildireyim
Geçen hafta : 87.4
Bu hafta :86.1
Fark : 1.3
Kızlar çok değil ama olsun buna da şükür
Umarım herkes vermiştir
Özlem' cim muhteşem bir sonuç.
Gecen hafta: 76 kg
Bu hafta : 75 kg
Fark : 1 kg
Seni de tebrik ediyorum Fatma' cım. Tatilde olan bir insan için süper bir sonuç. Ben tatilde bir sürü kilo aldım. Az gibi görünüyor ama asıl tebriki hak eden kişi sensin. Haftaya çok güzel bir sonuç alacağına eminim. O nedenle senin liste işini bir hafta daha erteleyelim.Günaydın kızlar,
Giden kiloları görünce çok moralim bozuldu kendi adıma.
Sizin adınıza tabiki sevindim ama ben yerlerdeyim.
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 79.8
Fark 300 g
Olaylar karşısında bahane uydurmayı hiç sevmen ama bu hafta tatilde olmanın vermiş olduğu bir hediye oldu bu rakam bana. Önümüzdeki hafta bunu telafi edeceğim sözzzzzz...
Ececim buyur:
Boy: 1.66
Başlangıç kilo: 81.7
Hedef kilo: 60
Yaş da 27
Benim bildirimim:
Geçen hafta: 81.7
Bu hafta: 79.4
Fark: 2.3
Yüzde: % 2. 8151
Bu kadar beklemiyordum. İlk haftanın etkisidir büyük ihtimal, ama giden su da olsa ondalık rakam düşünce güzel oluyor. :)
Bence de gayet güzel bir sonuç. Ben senden bu kadarını beklemiyordum. Menülerin bana göre değil ama kilo vermiş olmana çok sevindim.
Hep böyle güzel paylaşımlar yapıp bizimle olacağına söz verirsen eğer seni listeye almak istiyorum bu hafta.
Günaydın kızlar.
Geçen hafta 81
Bu hafta 79.4
Fark 1.6
Günaydın canım:)
Her gün duenli olarak geliyorum artık izine ayrıldığım kiloyu bilmiyorum ışte sorun orda
Günaydın kızlar.
Geçen hafta 81
Bu hafta 79.4
Fark 1.6
Günaydın Herkese tartı bu gün beni çok mutlu etti ama sanırım ödem çoğu
Geçen hafta 98.9
Bu hafta 94.7
Fark 4.2
Yüzde 4.43
Birde takıma ne zaman gircem???? Bu hafta girebilir miyim ki:)
Geçen hafta 93,20
Bu hafta 92,10
Fark:1,10
Bu hafta fazla gitmedi sanki ama malum dönem yakın etkilemiş olabilir azcıkher hafta 1 kg ya da razıyım yeter ki gitsin şu fazlalıklar
Kızlar kilomu bildireyim
Umarım herkes vermiştir
Gecen hafta: 76 kg
Bu hafta : 75 kg
Fark : 1 kg
Günaydın kızlar,
Giden kiloları görünce çok moralim bozuldu kendi adıma.
Sizin adınıza tabiki sevindim ama ben yerlerdeyim.
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 79.8
Fark 300 g
Olaylar karşısında bahane uydurmayı hiç sevmen ama bu hafta tatilde olmanın vermiş olduğu bir hediye oldu bu rakam bana. Önümüzdeki hafta bunu telafi edeceğim sözzzzzz...
Bildirimimi yapayım. Şuan en kötü durumda benim dün regl olmam bütün işi bozdu ama olumlu düşüncem sayesinde sanırım azıcıkta olsa kilo verdim. Takımı kötü etkilediğim için üzgünüm. İnşallah haftaya çok daha iyi bir sonuç olacak. Ayrıca bugün daha iyi anladım ki artık spora başlamam şart.
Benim bildirimim:
Geçen hafta: 81.7
Bu hafta: 79.4
Fark: 2.3
Yüzde: % 2. 8151
Bu kadar beklemiyordum. İlk haftanın etkisidir büyük ihtimal, ama giden su da olsa ondalık rakam düşünce güzel oluyor. :)
bence güzel bir uygulama olacak canım. kura gercekten kötü olur. kilosu boyu birbirine yakın olanlar daha iyi olur.Ayrıca artık takımı ikişerli gruplara ayıracağım ve herkesin bir rakibi olacak. Kura çekme taraftarıyım ama bu kez kilosu az olanla çok olana haksızlık olacağından akşam kilosu yakın olanlara rakiplerini ben ayarlayacağım. Eminim bu yöntem motivasyonumuz için daha yararlı olacak.
Kızlar kilomu bildireyim
Umarım herkes vermiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?