Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın canlarım

Özel mesajla da yazmıştım hatırlıyorum ama yeniden listeye girebilmen için almış olduğun kilo varsa eğer hepsini vermen ve paylaşımlarını artırman lazım
Günaydın canım:)
Her gün duenli olarak geliyorum artık izine ayrıldığım kiloyu bilmiyorum ışte sorun orda

Gunaydin kizlar..dun butun gun eleltrik yoktu gelemedim,tlf.kapanacakti.

Dunku menum
08:30 1 lira buyuklugunde 3 minik pogaca

12:00
2,5 yk kisir
1 kucuk salatalik
Bir kac lokma ekmek
Kk kadar karpuz

15:15
2 tane kucuk dolma-pirincli
Yarim bardak ayran
(kaynanam yapmis)

19:30
3 dilim kadar ekmege surulmus ucgen peynir
6 zeytin
1 salatalik ve cay

2 turk kahvesi
2 soda
2 L su

Kizlar aslinda kotu bir menu degil ama cokta guzel bir menude degil.
Daha saglikli olabilirdi.

Az once uyandim tartildim.
Biraz daha zaman gecsin yine tartilcam.
Maksat rakam duz hesap olsun.:):)
Sonuc guzel merak etmeyin.

Cok guzel sonuc cnm tebrikler:)
Geçen hafta 93,20
Bu hafta 92,10

Fark:1,10

Bu hafta fazla gitmedi sanki ama malum dönem yakın etkilemiş olabilir azcıkher hafta 1 kg ya da razıyım yeter ki gitsin şu fazlalıklar

Geçen hafta 93,20
Bu hafta 92,10

Bu hafta fazla gitmedi sanki ama malum dönem yakın etkilemiş olabilir azcıkher hafta 1 kg ya da razıyım yeter ki gitsin şu fazlalıklar
Tebrik ederim dilaracım
Gitmesi önemli canım
Damlaya damlaya göl olur
O yüzden az da olsa gitmiş

Yağmurcum biliyorum adını aslında oraya yazarken hatksr karışmış

Kızlar kilomu bildireyim
Geçen hafta : 87.4
Bu hafta :86.1
Fark : 1.3
Kızlar çok değil ama olsun buna da şükür
Umarım herkes vermiştir
guzel bir sonuc cnm.tebrikler.:)
Siz buna cok degil diyorsunuz ama her hafta 2 kilo vermek imkansiz cnm ve saglikli degil.:)

Menü pek iç açıcı değil
Merak ettim sonucu kliniğe yetiscem diye bende sabahın köründe kalkıp tartildim biraz daha beklemek iyi olabilirdi ilk bildirimi ben yaparim artık hep :)

guzel bir sonuc cnm.tebrikler.:)
Siz buna cok degil diyorsunuz ama her hafta 2 kilo vermek imkansiz cnm ve saglikli degil.:)
Özlemcim benim kilom çok ya o yüzden diyorum
60 kilo bir insanın 2 kilo vermesi çok zor zaten kilo az ama bende 90 kili vardı şimdi 8 leri gördüm verilecekler çok bizde kuzum

Evt cnm dun oyle oldu cok yemedim ama sagliksiz bir menu oldu.:)
Merak ettim sonucunu
Menü pek iç açıcı değil
Merak ettim sonucu kliniğe yetiscem diye bende sabahın köründe kalkıp tartildim biraz daha beklemek iyi olabilirdi ilk bildirimi ben yaparim artık hep :)

Geçen hafta 93,20
Bu hafta 92,10

Hafalik 1kotu bi sonuç değil cnm tebrik ederim

Kızlar kilomu bildireyim
Umarım herkes vermiştir
Tebrik ederim gayet iyi bi sonuc

Günaydın Herkese tartı bu gün beni çok mutlu etti ama sanırım ödem çoğu
Geçen hafta 98.9
Bu hafta 94.7
Fark 4.2
Yüzde 4.43
Birde takıma ne zaman gircem???? Bu hafta girebilir miyim ki:)
Gozumden kacmis cnm.:)
Bu ne kiss gecen cuma tartilmismiydin sen.:)
Cok sasirtici bir sonuc.tebrikler.:)

Günaydın kızlar,
Giden kiloları görünce çok moralim bozuldu kendi adıma.
Sizin adınıza tabiki sevindim ama ben yerlerdeyim.
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 79.8
Fark 300 g
Olaylar karşısında bahane uydurmayı hiç sevmen ama bu hafta tatilde olmanın vermiş olduğu bir hediye oldu bu rakam bana. Önümüzdeki hafta bunu telafi edeceğim sözzzzzz...

Öncelikle sözüm şu 1 kilonun üzerinde veripte az ama diyen hatunlardan Zeynep ve Dilara için. Kilonuz çokta olsa haftalık 1 kilo ideal. Fazlasını beklemiyorum hiç kimseden. Önemli olan kilo vermiş olmamız ve bunu yaparken sağlıklı beslenmiş olmamız.

Günaydın Herkese tartı bu gün beni çok mutlu etti ama sanırım ödem çoğu
Geçen hafta 98.9
Bu hafta 94.7
Fark 4.2
Yüzde 4.43
Birde takıma ne zaman gircem???? Bu hafta girebilir miyim ki:)

Valla çok şaşırtıcı bir sonuç gerçekten. Gerçi kilo yüksek olunca vermek daha kolay oluyor. Bu aralar sıkı tutarsan demek ki daha hızlı vereceksin. Tebrikler.

Geçen hafta 93,20
Bu hafta 92,10

Dilaracım biliyoruz ki 7000 kcal= 1 kg yağ. Yani bir günde 1000 kcal kar etsek bir haftada ancak 1 kg yağ veriyoruz. Bunun dışındakiler yanıltıcı olabiliyor. O yüzden sıkma canını, gayet güzel bir sonuç, tebrikler.

Kızlar kilomu bildireyim
Umarım herkes vermiştir

Zeynepcim gayet de çok vermişsin. :) Bir haftada bir kilo en ideali. Tebrikler.

Gecen hafta: 76 kg
Bu hafta : 75 kg
Fark : 1 kg

Ne güzel sonuçlar bunlar. :) Tebrik ederim canım.

Almamışsıb ya canım, ona bak. 300 gram da olsa vermişsin. Dinlenme haftası olur sana, ama haftaya güzel bir sonuç bekliyoruz ona göre.

Bildirimimi yapayım. Şuan en kötü durumda benim dün regl olmam bütün işi bozdu ama olumlu düşüncem sayesinde sanırım azıcıkta olsa kilo verdim. Takımı kötü etkilediğim için üzgünüm. İnşallah haftaya çok daha iyi bir sonuç olacak. Ayrıca bugün daha iyi anladım ki artık spora başlamam şart.

Geçen hafta : 64.9

Bu hafta : 64.8

Fark: 0.1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…