canım o zaman ebru bizi eşleştirsin :) sana da uyarsa teklif edelim ebruya :)Canım tebrikler.
Aynı kilodayız şu an.:)
çatla patla kaynana :):)ismi neydi şu şarkının kıız bende bi dinliyim... olmayan kaynanama gelsin
rakip istemiyorum diyorsun yanitamam tamam.. ben izninle yarın arkadaşlardan bilgilerin tekrarını isteyeyim ve dosya açayım 13. takım 2014 diye.. hemde sende kendi bilgilerinle karşılaştırırsın arada tutarsızlık varsa gündeme gelmiş olur..
canım kaptanımız haklı herkesin biraz bilmesi gerekli hesap işlerini ve evet acil durumlarda yardımcı olursan memnun olurum kendi adıma :)
şeeey bunları kendi üstüme alınmalıyım sanırım
heh işte tamda sorunun orta noktası ikinizde diyette yani birinizden biriniz o gazlamaya ters tepki yaratabilseydi keşkee
Yorumun için teşekkür ederim canım... Ben de hayatımda ilk kez bilinçli olarak kilo veriyorum o yüzden hiç bir tecrübem yok.. Kaçamak yaptım çünkü göçük şişman değilim ben.. Sadece 2avuç sayılacak göbeğim var.. Hamile kalmak istediğim için düz karın istiyorum :) herkes bana zaten zayıfın yüzün çökmüş diyorlar... Çekemiyor kilo vermemi tabii... Kilo verdiğimde inş hamile kalıp doğum yaptığımda tahmini 68küsür kiloya çıkacağım :) ama zayıflamazsan 70kilo ile hamile kalırsam 80le hamilelikten çıkarım bu da çok çok kötü :) bu yüzden zayıflamaya çalışıyorum :) hamilelik planımda Şubat ayı :) 2senedir olmuyor ama eşim hapı kullansa bi ümidim çok :) o yüzden Şubat'a kadar nasılsa veririm düşüncesiyle yedim... Bi de çok severim kısırı :)Canım olur böyle dönemler ama ne zaman başladın kilo verrmeyever daha ne kadar kilo verdin bilmiyorum bu tamamen benim kendi düşüncem canın birşeyi istiyorsa ben onu AZ NEFİS KORELTMESİ 'olacak kadar ye fazlası değil duracagin noktayı sen biliyorsun zaten seni su anki noktaya getirmesin yani eğer vermen gereken kilon az ise de kaçamak senin kilo vermeni engelleyip azaltıyor bunu takımda öğrenmiştim mesela bgn bende pasta yedim kliğimizin hemsiresinin doğum günüydü ve küçük bir parça aldım ve yerken de ben diyetteyim ve yediğim beni amacımdan vazgecirmyececigini biliyordum kaçamağın ince bi sınırı var ben ilk 5ay çok iyi kilo verdim bu takımla eski olanlar bilir başlarda inanıyordum yaptığımın kaçamaklar küçük ve onu dengeleyiyordum bi şekilde ve o kaçamağı akşam yapmamaya özen gösteriyordum ama zamanla kaçamaklar ve porsiyonlar büyümeye inancım azmim azalmaya basladi ve direncin kalmadı yemek yemeyi çok seven biriyim çünkü ve artık takıma uğramaz oldum hatta son zamanlarda sadece cuma dan cumaya kilo bildirimine geliyordum ve bakınca bunları söylememek adına bahanem de sınavlarım var oldu ama esasen benim inancım azmim kacamaklarin beni yolumdan dondurmeyecegine inancım bitmişti istesem 4. Bi ögün ekleyip çok da güzel devam edebildirdim başta fikrim buydu ama sonra olmadı tabiiki sigarayı bırakmak gibi diyet beyinde başlar sen inanırsan yaparsın sen istersen olur arkadaş bazen en iyi destek bazen de en iyi köstek oluyor malasef ben de benden daha zayıf ama kilolu bi arkadaşımla DİYETİSYEN eşliğinde diyete başladık sonuç o bıraktı bana da biraktirdi daha sonra ben tekrar burda takimla başladım 26kilo verdim o arkadaşm da yakın bi arkadaşım diyet yaptığım dönemde yine bana GAZ verdi '' aman ye iki lokma nolcak sen bunu çok seversin " bi düzenleme yapıp yemeklerden sonra buluşmaya başladım onla aslında demek istediğim de takımı bırakmayı sakın düşünme çünkü takımda hep fazlaliklarindan kurtulmaya kararlı azimli hatunlar var diyetisyenim çok çok iyiydi ama onla veremedim ben bu takımla burdaki azimli destekçi hatunlarla verdim.
Yani özetlemek gerekirse aklından bu düşünceleri at arkadaşın seni kötü etkiliyorsa onla planların arasında yemek yemek olmasın ve en çok da İNAN hayalet zayifken içindeki zerafetin ortaya çıktığını bu kilolar bize ait değil biz böyle doğmadık ve onların hepsi gidecek
Tabii sanalım hepimiz ama ben yaptığım halde yapmadım diyemezdimGünaydın canlarım
Özel mesajla da yazmıştım hatırlıyorum ama yeniden listeye girebilmen için almış olduğun kilo varsa eğer hepsini vermen ve paylaşımlarını artırman lazım
Tatlım hemen kendini asıp kesip biçmişsin. Sebebi de anladığım kadarıyla biz yeme dediğimiz halde kısır yemiş olan ve bundan da pişman olmaman. Kısır yemek zararlı değil. Yiyebilirsin hatta istediğin kadar yiyebilirsin çünkü benim kanaatimce bulgur oldukça yararlı bir yiyecek. Ammmmaaaaaa bunu durup durupda tartıdan bir gün önce yapman problem. Ayrıca listedekilerin diğerlerine göre iki kat daha fazla dikkat etmesi gerekiyor. Hiç kimse en ufak bir kaçamakta sana takımdan çık demez bunu aklının bir kenarına yaz lütfen. Ve eğer bu sabah kilon + çıkarsa listedeki diğer bütün herkese haksızlık etmiş olacaksın. Bir diğer hususta yalan meselesi. Bu vesileyle takımdaki herkese söylemiş olayım. Burada hepimiz sanalız. Yalan söylemek ise sadece kendini kandırmak olurBurada kimsenin kimseden bir çıkarı ve beklentisi yok tek amacımızı kilo verebilmek . Bunun içinde birazcık sabretip kilo verebilmemiz lazım.
Sanırım son konuda birbirimizi anlayamadık. Demek istiyorum ki ister yalan söyle ister söyleme. Yalan zaten çok kötü bişey ve ben takımdaki hiç kimseden beklememem. Ama ola ki yalan söyleyecek olursa her hangi birisi sadece kendini kandırır. Buradaki kimseyi kandıramaz. Umarım bu kez anlaşılmıştır. Birbirimizle yüz yüze konuşamadığımız için kelimelerle ifadelerimiz yanlış olabilir, sert anlaşılabiliriz ama biliyorum ki buradaki herkes normal hayatında da çok iyi bir insan. O nedenle eğer yazdıklarımdan farklı şeyler anlarsanız bir gün mutlaka bana sorun ne demek istediğimi çünkü bazen yazdıklarım sert geliyor bana.çatla patla kaynana :)
Aslında ikimizde dikkat ediyoruz birbirimizde otururken yoğurt süt kuru yemiş yiyoruz... Kısır da kocaman kaçamak oldu :) ama zararsız dedi kaptan gerçekten öyle bi pasta böğrek değil ki :) kilomuza etkilemedi bu hafta 66ya inmek için çabaladım oldumda şükür :):)
Haftaya 66.2yi hedef koydum kendime :)
Yorumun için teşekkür ederim canım... Ben de hayatımda ilk kez bilinçli olarak kilo veriyorum o yüzden hiç bir tecrübem yok.. Kaçamak yaptım çünkü göçük şişman değilim ben.. Sadece 2avuç sayılacak göbeğim var.. Hamile kalmak istediğim için düz karın istiyorum :) herkes bana zaten zayıfın yüzün çökmüş diyorlar... Çekemiyor kilo vermemi tabii... Kilo verdiğimde inş hamile kalıp doğum yaptığımda tahmini 68küsür kiloya çıkacağım :) ama zayıflamazsan 70kilo ile hamile kalırsam 80le hamilelikten çıkarım bu da çok çok kötü :) bu yüzden zayıflamaya çalışıyorum :) hamilelik planımda Şubat ayı :) 2senedir olmuyor ama eşim hapı kullansa bi ümidim çok :) o yüzden Şubat'a kadar nasılsa veririm düşüncesiyle yedim... Bi de çok severim kısırı :)
Tabii sanalım hepimiz ama ben yaptığım halde yapmadım diyemezdimiçim asla rahat etmezdi sanal olabiliriz ama bir şey için uğraşıyoruz takımız :) aman neyse anlatamadım kendimi :)
Allah'tan kilo verdim -500 :) tabii ne den bu kadar az bu kaçamaklardan olsa gerek
Sanırım sen bana kalıyorsunEşleştirmeyi bende çok sevdim :) korktum hatta açıkçası :) kiminle boyum kilom yakın benim arkadaşlar :)
Tebrik ederim canım süper bir sonuç ama dediğin gibi bunun çoğu ödem, geri kalan kısmıda son aldığın kilolar olduğu için gitmesi kolay olur.
Harika bir sonuç canım. Böyle devam edersen eğer yakın zamanda 8 li rakamları göreceksin inşallah. Bu arada bu hafta menülerin gayet güzeldi. Aynı düzen devam et. Haftaya daha güzel gideceğine eminim. Ama dediğim gibi kaçamaksız olması lazım.
Ben bakarım canım birazdan söylerim sana ayrıldığın kiloyu. Duruma göre karar veririz. Bu hafta paylaşımların iyiydi ama hep böyle devam etmesi lazım. Geçen seferden senin için endişeli olduğum için ısrar ediyorum sürekli. Mesaj saymıyoruz ama daha önce paylaşım konusunda çok yetersizdin. Listeye girdikten sonra paylaşım yetersizliği yapmaman gerekiyor.
Çok güzel bir sonuç canım maşallahBak gerçekten isteyince herşey ne kadar güzel oluyor. Böyle giderse senin de mezuniyetini göreceğim inşallah.
Özlem' cim muhteşem bir sonuç.Her hafta böyle sonuçlar bekliyorum senden.
Seni de tebrik ediyorum Fatma' cım. Tatilde olan bir insan için süper bir sonuç. Ben tatilde bir sürü kilo aldım. Az gibi görünüyor ama asıl tebriki hak eden kişi sensin. Haftaya çok güzel bir sonuç alacağına eminim. O nedenle senin liste işini bir hafta daha erteleyelim.
Sanırım son konuda birbirimizi anlayamadık. Demek istiyorum ki ister yalan söyle ister söyleme. Yalan zaten çok kötü bişey ve ben takımdaki hiç kimseden beklememem. Ama ola ki yalan söyleyecek olursa her hangi birisi sadece kendini kandırır. Buradaki kimseyi kandıramaz. Umarım bu kez anlaşılmıştır. Birbirimizle yüz yüze konuşamadığımız için kelimelerle ifadelerimiz yanlış olabilir, sert anlaşılabiliriz ama biliyorum ki buradaki herkes normal hayatında da çok iyi bir insan. O nedenle eğer yazdıklarımdan farklı şeyler anlarsanız bir gün mutlaka bana sorun ne demek istediğimi çünkü bazen yazdıklarım sert geliyor bana.
Sanırım sen bana kalıyorsunYağmur çünkü şuan kiloma en yakın kişi sensin hatta bu vesileyle çatlatayım sizi birazcık takımın en çıtır hatunu benim çatlayın patlayın (senin şarkıdan gaza geldim
ebrucum birgün bizde çıtır olacağız bunu unutma
Selam hanınlar
Gecen hafta 68,5
Bu hafta 67,5
Fark 1 kg
Ececim bunlar da benim bilgilerim
Boy 1,69
Baslangıc 72
Hedef 62
Yaş 27
Ya tickeri duzenledim ama burada olmamis
canım o zaman ebru bizi eşleştirsin :) sana da uyarsa teklif edelim ebruya :)
Günaydın kızlar :):)
Geçen hafta 67.3
Bu hafta 66.8
-500
Tebrikler Yağmurcum.
Kilona göre güzel bir sonuç. :)
seni çoookkk seviyorum:) sonunda senden aferini kaptım ya ölsem gam yemem:) haftaya yine böyle olucak görün bakın:) sindi kızımı havuza goturmem lazım, gelince yaZarım , öptüümmwowwwwww tam da Tuba nerde kaldı diyecektim. Bomba bir sonuçla geldi. Maşallah maşallah 41 kereSakın şımarıp haftaya az kilo verme dilimden kurtulamazsın. Hatta sen bu cumayı unut haftaya cumayı düşün biran önce. O kadar dondurmaya rağmen bir kilo gitti. Yaa yemeseydin. Eminim daha süper olurdu. Bu hafta kaçamak istemiyorum ona göre. Hımm bu arada seni Yağmur la eşleştirebilirim. Kilonuz şuan daha yakın. 3. kişide ben olurum galiba. Yine bana kaldın Tuba
bende kilomu paylaşayım,geçmişi okudum herkes çok güzel kilo vermiş kızlar :)
geçen cumartesi tartılmıştım 63 kiloydum
bugün:62.3 :):):)
700 gr gitmiş bile en kısa zamanda mezun olduğum kiloya ulaşıcam inşallah
sağol canım.sende çok iyi kilo vermişsinÇok güzel sonuç.
Tebrikler Özlemcim.
şuan farkettim profil yazın çok güzel çok hoşuma gitti :)Çok güzel sonuç.
Tebrikler Özlemcim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?