Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar sonuçlarınız nefes kesici :):) hepinizi tebrik ediyorum :)

çatla patla kaynana :)
Aslında ikimizde dikkat ediyoruz birbirimizde otururken yoğurt süt kuru yemiş yiyoruz... Kısır da kocaman kaçamak oldu :) ama zararsız dedi kaptan gerçekten öyle bi pasta böğrek değil ki :) kilomuza etkilemedi bu hafta 66ya inmek için çabaladım oldumda şükür :):)
Haftaya 66.2yi hedef koydum kendime :)

Yorumun için teşekkür ederim canım... Ben de hayatımda ilk kez bilinçli olarak kilo veriyorum o yüzden hiç bir tecrübem yok.. Kaçamak yaptım çünkü göçük şişman değilim ben.. Sadece 2avuç sayılacak göbeğim var.. Hamile kalmak istediğim için düz karın istiyorum :) herkes bana zaten zayıfın yüzün çökmüş diyorlar... Çekemiyor kilo vermemi tabii... Kilo verdiğimde inş hamile kalıp doğum yaptığımda tahmini 68küsür kiloya çıkacağım :) ama zayıflamazsan 70kilo ile hamile kalırsam 80le hamilelikten çıkarım bu da çok çok kötü :) bu yüzden zayıflamaya çalışıyorum :) hamilelik planımda Şubat ayı :) 2senedir olmuyor ama eşim hapı kullansa bi ümidim çok :) o yüzden Şubat'a kadar nasılsa veririm düşüncesiyle yedim... Bi de çok severim kısırı :)
Tabii sanalım hepimiz ama ben yaptığım halde yapmadım diyemezdim içim asla rahat etmezdi sanal olabiliriz ama bir şey için uğraşıyoruz takımız :) aman neyse anlatamadım kendimi :)
Allah'tan kilo verdim -500 :) tabii ne den bu kadar az bu kaçamaklardan olsa gerek

Eşleştirmeyi bende çok sevdim :) korktum hatta açıkçası :) kiminle boyum kilom yakın benim arkadaşlar :)

Sanırım son konuda birbirimizi anlayamadık. Demek istiyorum ki ister yalan söyle ister söyleme. Yalan zaten çok kötü bişey ve ben takımdaki hiç kimseden beklememem. Ama ola ki yalan söyleyecek olursa her hangi birisi sadece kendini kandırır. Buradaki kimseyi kandıramaz. Umarım bu kez anlaşılmıştır. Birbirimizle yüz yüze konuşamadığımız için kelimelerle ifadelerimiz yanlış olabilir, sert anlaşılabiliriz ama biliyorum ki buradaki herkes normal hayatında da çok iyi bir insan. O nedenle eğer yazdıklarımdan farklı şeyler anlarsanız bir gün mutlaka bana sorun ne demek istediğimi çünkü bazen yazdıklarım sert geliyor bana.

Eşleştirmeyi bende çok sevdim :) korktum hatta açıkçası :) kiminle boyum kilom yakın benim arkadaşlar :)
Sanırım sen bana kalıyorsun Yağmur çünkü şuan kiloma en yakın kişi sensin hatta bu vesileyle çatlatayım sizi birazcık takımın en çıtır hatunu benim çatlayın patlayın (senin şarkıdan gaza geldim

Sagol cnm.:)
Haftaya 1.8 vermek istiyorum.zor gibi gorunuyor ama insallah olur:)
83.2 ile basladim ya 10 kilo verdim edasi olsun istiyorum artik.

ebrucum birgün bizde çıtır olacağız bunu unutma

Ya tickeri duzenledim ama burada olmamis

Selam hanınlar

Gecen hafta 68,5
Bu hafta 67,5
Fark 1 kg

Ececim bunlar da benim bilgilerim
Boy 1,69
Baslangıc 72
Hedef 62
Yaş 27

wowwwwww tam da Tuba nerde kaldı diyecektim. Bomba bir sonuçla geldi. Maşallah maşallah 41 kere Sakın şımarıp haftaya az kilo verme dilimden kurtulamazsın. Hatta sen bu cumayı unut haftaya cumayı düşün biran önce. O kadar dondurmaya rağmen bir kilo gitti. Yaa yemeseydin. Eminim daha süper olurdu. Bu hafta kaçamak istemiyorum ona göre. Hımm bu arada seni Yağmur la eşleştirebilirim. Kilonuz şuan daha yakın. 3. kişide ben olurum galiba. Yine bana kaldın Tuba

canım o zaman ebru bizi eşleştirsin :) sana da uyarsa teklif edelim ebruya :)

Nazmiyecim bana uyar ama kaptana uyar mı bilmem. :) Zaten ben yarışırız diye düşünerek öyle yazmıştım ama takım genelinde yapılacaksa farklı bir uygulama gerekebilir. Bizden biraz fazla ve biraz eksik birer kişi varsa, genel kilo farkı açılmasın diye farklı eşleşebiliriz. Ebru zaten yazdıklarımızı görür. Ayarlama da takımın geneline göre yapılır, takım için daha iyi olacaksa bire bir kilolara düşmeyebiliriz. :)

Tebrikler Yağmurcum.
Kilona göre güzel bir sonuç. :)

Kilosuna göre değil canım dünkü yediği kısıra göre güzel bir sonuç. Eğer kısır olmasaydı her iddiasına girerim en az 1 kg giderdi.

seni çoookkk seviyorum:) sonunda senden aferini kaptım ya ölsem gam yemem:) haftaya yine böyle olucak görün bakın:) sindi kızımı havuza goturmem lazım, gelince yaZarım , öptüümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…