Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağol canım. :)
Fundacim bende her yere eski fotolarimi koymusum.
Her gordugumde ic cekiyorum.
ve artik basarmak istiyorum.
45-50 kg ucuk olabilir sóyle 60 olsam cok farkedecek.:)
55te olabilir
Hadi bakalim kizlar zayif ve saglikli bir yasam icin elele.:)

Fundacim bende her yere eski fotolarimi koymusum.
Her gordugumde ic cekiyorum.
ve artik basarmak istiyorum.
45-50 kg ucuk olabilir sóyle 60 olsam cok farkedecek.:)
55te olabilir
Hadi bakalim kizlar zayif ve saglikli bir yasam icin elele.:)

Valla çok güzel taktik. Benim de öyle fotom olsa ben de koyacağım ama maalesef hiç yok. Bütün yetişkinliğimi ortalama 75 kiloda geçirdim. Photoshop bilsem kendimi güzel vücutlara montajlayacağım ama o da yok. O yüzden sen şanslısın. Neye benzeyeceğini bilmek ve görmek seni güzel motive eder.

45-50 çok az değil mi? Boyun kaçtı ki?

18 yasimda 45-50 arasiydim zamanla once farkinda olmadan sonra farkinda olmama ragmen zamanla kilo aldim.
Birden bire olmadi yani 60ken ki halim iyiydi ama:)
Cok zayifda iyi olmuyor
Evet 45-50 az olabilir 60 iyi:)
Allah'in izniyle o gunleri bir gorelim.duruma gore artik:)

Boyum 165 cnm.
Aslinda 168 biliyordum kilo alinca kisaldim heralde.
Bir ara diyetisyenin yardimcisi olctu 163 ciktim.
tirippleere girdm resmen.
Kisaliyormuyum diye :)
Meger dik durmuyormusum

Ay cok konustum.:)

Insallah cnm sende,bende hepimiz citir citir olcaz

emin ol bazen o 0,1le 2 hatta 3 sıra üste çıkılabiliyor, ya 0 olsaydı :)
Ececim buyur:

Boy: 1.66
Başlangıç kilo: 81.7
Hedef kilo: 60

Yaş da 27
tam bildirim heyecanı öncesi en son yazınca 2 kişi görmüş sadece teşekkürler

anaam ben kendi mesajlarımı bile karıştırırım ne günlerdi 7-8 kişinin haftalık mesajlarını takip etmişliğim vardır
o da doğru pasta börek değil ki sebzeside var.. :)
böyle şeyler olabiliyor ve 2 üyem daha önce bu yüzden kavga edip ayrılmıştı bütün çabama rağmen arada bende kalmıştım en iyisi biraz ılımlı olmak ve sormak

50'den aşağıya inme Özlemcim. Aynı sayılır boyumuz. 50 kilo olunca bile bmi 18 mi ne oluyor. Yani daha aşağı inersek iskelet gibi oluruz.

kızlaar bildirimlerinin gayet güzel bu haftadan da umutluyum, dilerim okulda da cuma günüm boş olur da eskisi gibi altını üstüne getiririm kk'nın gözüm kaptanlıkta ya da yardımcılıkta da değil bildirimleri yapayım takımları kontrol edeyim yeter

*** 13. Takım 377. Etap***

cerenberen16 (87.4/86.1/1.3/%1.49)
dilarasahra (93.2/92.1/1.1/%1.18)
Funda08 (81.7/79.4/2.3/%2.82) Kendi isteğiyle ayrılan üye yeniden yarışıyor Hedef: 60
LAydLiNe (64.9/64.8/0.1/%0.15)
mavera87 (68.5/67.5/1/%1.46)
Ozlem (76/75/1/%1.32)
24saat (67.3/66.8/0.5/%0.74)

13. Takım ortalaması : % 1.31

Ece' cim canım benim iş sana düştü şimdi. Listemizi yayınladım kontrol eder misin?

kimseler bana fırça atmamış kızlar menümü görmediniz mi

Ben akşam fırçalayacağım herkesi ama sanırım bir aksilik çıkmazsa birinci olacağız. Onun sevincine belki es geçebilirim. Gerçi senin menün de de öyle abartı bişey yoktu. Sadece pişiler dikkat çekiyordu. Sana çok dokunmak istemiyorum çünkü diyete alışmak belli bir süre zor oluyor. Yavaş yavaş yani acele etme.

50'den aşağıya inme Özlemcim. Aynı sayılır boyumuz. 50 kilo olunca bile bmi 18 mi ne oluyor. Yani daha aşağı inersek iskelet gibi oluruz.
Ayy cnm ben 45-50 kg 'uçuk' olabilir demistim.
45-50kg ucuk yazdigi icin kilocuk anladin
Simdi farkettim:)

Ben aslında burdaki hiçkimseyi ya da olan hiçbir şeyi sanal olarak görmüyorum. Sanal demek, biraz da yapay demek. Yüzyüze görmüyoruz birbirimizi belki ama yazdığımız her şey gerçek oluyor. Mesela kimse evli değilken evliyim yazmaz. Sırf üstüne ilgi çekmek için kaynanasıyla kavga ettiğini söylemez vs. Bir de bu takım daha yeni bir takım birkaç ay geçip de üyeler iyice kaynaştıktan sonra o kadar şey paylaşılmış, o kadar dertleşilmiş oluyor ki internetten konuşuyor olmamız birbirimize olan yakınlığımızı değiştirmiyor. Kimseye bir şey ima etmiyorum bu arada, yanlış anlaşılma olmasın. :) Sadece herbirinizi ve burda olan her şeyi gerçek görüyorum. Gerçi genelde başkalarının böyle görmediğini biliyorum. Önceki takımım kapanmanın eşiğine geldiği zaman herkesin gerçek yüzü ortaya çıkmıştı ve o kadar samimi gördüğüm, kendisini görmesem de sevdiğim insanlardan soğuk ve kızgın mesajlar görmek beni üzmüştü. Belki de doğru olan sanal görmektir, hata bendedir bilmiyorum. Ama burda da aynı şekilde üzülmemeyi diliyorum. Ben herkese gerçekten içimden geldiği gibi yazıyorum, laf olsun diye hiçbir şey demem, yazdığım şeyi kast ederim, bilginiz olsun kızlar... :) Ne kadar samimi yazıyorsam o kadar samimi hissediyorumdur.

Ebrucum kaptan olduğun için sert anlaşılma kaygısı taşıyorsun, anlıyorum seni... Bir de aceleden dolayı smiley de kullanamayınca yazdıklarının daha düz ve daha sert algılandığını düşünüyorsun. "Kaptan" figürü otoriteyi çağrıştıran bir figür ama bu illa sertlik demek değil. Ben senin sert olduğunu hiç düşünmedim, sadece çok meşgul olduğunu düşündüm. :) Eğer bir gün üzerime alınacak bir şey görürsem mutlaka sorarım, merak etme. Kimsenin de seni sert gördüğünü sanmıyorum. :)

Bir de (tabi yine fikrimi belirtmek için söylüyorum, bir şey ima etmiyorum) bu takımdaki herkes artık yetişkin. En küçüğümüz 20 yaşında. Gerek tartıda, boyda, ya da başka herhangi bir konuda yalan söyleme devrini hepimiz geçtik bence... Sonuçta hepimiz kilo vermeye geldik, hiçbirimiz ego tatmin etmeye gelmedik. :) Ama gün gelir de öyle bir üye çıkagelirse, senin de dediğin gibi sadece kendini kandırmış olur. :)

Ben akşam fırçalayacağım herkesi ama sanırım bir aksilik çıkmazsa birinci olacağız. Onun sevincine belki es geçebilirim.

Ay hadi inşallah.

canım bende hazırlamıştım listeyi birbiriyle aynı bakalım canım inşallah, regl olmak üzereyim bende el sallıyor ama göründüğü yok belki helva yapımına yardımcı olmam da burdan gelmiş olabilir.. o psikolojiye yavaş yavaş girdiğimi hissedebiliyorum bir de telefondan mesaj yazabilsem daha iyi motive olacam ama yazamıyorum

Eşleşelşm olur :):) sen daha kaç kilo verersin ki kaptan boyun kaç iyice zayıflıyorsun heeee :)
Fundacım dediği gibi ben seni hiç ama hiç sert görmedim :) meşgulsün sadece :) ve benim huyumdur zaten içimde bir şey tutamam yanlış anlatdıysan bir şeyi sorarım direk :) takımdaki kimseye kırılmadım da asla :) hepsini çok seviyorum :)

Sagol cnm.:)
Haftaya 1.8 vermek istiyorum.zor gibi gorunuyor ama insallah olur:)
83.2 ile basladim ya 10 kilo verdim edasi olsun istiyorum artik.
Kız 1.8çok.. Sağlıksız bence.. Boyumuz yakın bende 168-170gibiyim az çok tahmin ediyorum seni 76kilonka... Ama 1.8çok tatlım ya 1.3falan olsun

3lü mü olacağız :):) ne yapacağız :) ben tutayı geçemem hiç ama yaaaa :)
Tebrikler Yağmurcum.
Kilona göre güzel bir sonuç. :)

Kilosuna göre değil canım dünkü yediği kısıra göre güzel bir sonuç. Eğer kısır olmasaydı her iddiasına girerim en az 1 kg giderdi.
Yok yok kaptan buydu normal de de :) en düşük bu hafta 66.4görmüştüm sabitlemeye çalıştıkta batırdım :)

Funda kızçem :) şimdi benim aklıma soktun 7000kal 1kg yağ demek dedin...şimdi benim günde 1000kal yakmam lazım yani...
Nasıl yapabilirim bunu ... Benim de kilo x24 den baktım günde 1600falan kal alırsam kilom sabit kalırmış zayıflamak için günde 1200kal almam gerekirmiş... Eee bu 1200ün 1000ini mi yakmam lazım 1kg yağ yakmak için??? Zaten yemeyecek 400kal almıyorum o zaman 600kal yakmam lazım??? Eee zaten bunuda yürüyüşe yapıyorum... O zaman neden 1kg vermedim??? Günlük kal 1200ümü geçti??
Kafanı karıştırdım di mi :)

Yok canım, kafamı karıştırmadın. :)
Şimdi öncelikle başarılı rejimde olması gereken bazı şeyleri hatırlatalım. :)

- Başaracağına dair inanç.
- Fazla yağdan ve şekerden kaçınmak. Çünkü kaloriyi düşük de tutsan yağ ve şeker kilo vermeni engeller.
- Düzenli spor. Çünkü metabolizmayı hızlandırır.
(Bu maddelerden ilk ikisine karşı davrandıysan kilo verememiş olabilirsin. Bir de uzun süreli rejimlerin duraklama dönemleri vardır, malum.)

1600 kalori az geldi aslında bana, senin yaşın da genç, 1800 olmalı sanki en az. Ama neyse, 1600 diyelim...
Günde 1000 kalori kara geçmek istiyorsan ve 1200 kalori yiyorsan senin de dediğin gibi 600 kalori yakman gerekir. Ama bu çok yüksek bir rakam, çok yorar seni. Üstelik 7 günün en az 2 günü de dinlenmen lazım. 400 kalori yakacak egzersizler yap. Dinlenme günlerinde yürüyüş serbest, o şekilde kalori yakmaya devam edebilirsin.

Bir de bu metabolizma hızı hesapları genel hesaplar, bu genelin dışında kalan kişiler de var. Daha yüksek ya da daha düşük yakanlar. 7000 kcal de sadece yağ demek. Yani bir haftada 7000 kcal yakarsan 1 kg'den birkaç yüz gram daha fazla verirsin çünkü yağın yanında fazla su da atabilirsin.

İlk geldiğin günden beri bende seni çok sevdim. Özellikle kendini yazıyla ifade edebilmen çok hoşuma gidiyor. Aynen düşüncelerimi yansıtmışsın bu yazınla. İyi ki gelmişsin canım Bu arada daha önce takımdan günlük hayatta görüştüğümüz yani insanlar oldu. Mesela İstanbul da yaşayanlar bir yerlerde toplandı. Yine İstanbul da yaşayıp da Konya ya ziyarete gelen bir arkadaşım oldu. Kulakları çınlasın Betül isminde bir arkadaş. Çok tatlı bir insan. O nedenle bende kimseyi sanal olarak görmüyorum. Sadece görenler diye kastetmek istemiştim. Ama anladığım o ki burayı sanal olarak gören kimse yok. Zaten hepimizin samimiyetinden de anlaşılıyor bu. Bu arada bir gün yolunuz düşerse Konya ya mutlaka tanışmak isterim.

Ay hadi inşallah.
Eğer bir aksilik çıkmazsa da ilk üçe bile girebilirsin canım bireyselde.

Ellerine sağlık canım. Bende hiç sevmiyorum telefondan siteye girmeyi.

Sanırım bazı gruplar üçlü olacak. Ama akşam ayrıca değerlendireceğim konuyu. Normalde her cuma ayrı ayrı takımdaki herkesin bir haftasını değerlendirirdim. Eski kaptanımızdan kalan bir alışkanlıktı. Sonra yoğunluktan yapamaz oldum. Keşke fırsatım olsa da devam etsem ama artık çok zorlanıyorum her işe yetişmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…