sağol canım.sende çok iyi kilo vermişsin
şuan farkettim profil yazın çok güzel çok hoşuma gitti :)
Fundacim bende her yere eski fotolarimi koymusum.Sağol canım. :)
Fundacim bende her yere eski fotolarimi koymusum.
Her gordugumde ic cekiyorum.
ve artik basarmak istiyorum.
45-50 kg ucuk olabilir sóyle 60 olsam cok farkedecek.:)
55te olabilir
Hadi bakalim kizlar zayif ve saglikli bir yasam icin elele.:)
Valla çok güzel taktik. Benim de öyle fotom olsa ben de koyacağım ama maalesef hiç yok. Bütün yetişkinliğimi ortalama 75 kiloda geçirdim.Photoshop bilsem kendimi güzel vücutlara montajlayacağım ama o da yok. O yüzden sen şanslısın. Neye benzeyeceğini bilmek ve görmek seni güzel motive eder.
45-50 çok az değil mi? Boyun kaçtı ki?
emin ol bazen o 0,1le 2 hatta 3 sıra üste çıkılabiliyor, ya 0 olsaydı :)Bildirimimi yapayım. Şuan en kötü durumda benim dün regl olmam bütün işi bozdu ama olumlu düşüncem sayesinde sanırım azıcıkta olsa kilo verdim. Takımı kötü etkilediğim için üzgünüm. İnşallah haftaya çok daha iyi bir sonuç olacak. Ayrıca bugün daha iyi anladım ki artık spora başlamam şart.
Geçen hafta : 64.9
Bu hafta : 64.8
Fark: 0.1
tam bildirim heyecanı öncesi en son yazınca 2 kişi görmüş sadeceEcecim buyur:
Boy: 1.66
Başlangıç kilo: 81.7
Hedef kilo: 60
Yaş da 27
anaam ben kendi mesajlarımı bile karıştırırımKızlar takımdaki üye sayımız yeterince çoğaldı. Artık paylaşımları takip edip aklımda tutmam zorlaştı. Bu nedenle bugünden itibaren mesaj saymaya başlıyoruz. Herkes gün içinde yazdığı mesajını sayacak ve akşam en son mesajında ne kadar mesaj yazdığını söyleyecek. Eskiler bilirler anlamayanlarda sorabilir bilenler yardımcı olur. Bu arada izinde olsun olmasın listeye girmek isteyen herkes mesajlarını sayacak.
o da doğru pasta börek değil ki sebzeside var.. :)çatla patla kaynana :)
Aslında ikimizde dikkat ediyoruz birbirimizde otururken yoğurt süt kuru yemiş yiyoruz... Kısır da kocaman kaçamak oldu :) ama zararsız dedi kaptan gerçekten öyle bi pasta böğrek değil ki :) kilomuza etkilemedi bu hafta 66ya inmek için çabaladım oldumda şükür :):)
Haftaya 66.2yi hedef koydum kendime :)
böyle şeyler olabiliyor ve 2 üyem daha önce bu yüzden kavga edip ayrılmıştı bütün çabama rağmen arada bende kalmıştımSanırım son konuda birbirimizi anlayamadık. Demek istiyorum ki ister yalan söyle ister söyleme. Yalan zaten çok kötü bişey ve ben takımdaki hiç kimseden beklememem. Ama ola ki yalan söyleyecek olursa her hangi birisi sadece kendini kandırır. Buradaki kimseyi kandıramaz. Umarım bu kez anlaşılmıştır. Birbirimizle yüz yüze konuşamadığımız için kelimelerle ifadelerimiz yanlış olabilir, sert anlaşılabiliriz ama biliyorum ki buradaki herkes normal hayatında da çok iyi bir insan. O nedenle eğer yazdıklarımdan farklı şeyler anlarsanız bir gün mutlaka bana sorun ne demek istediğimi çünkü bazen yazdıklarım sert geliyor bana.
Ece' cim canım benim iş sana düştü şimdi. Listemizi yayınladım kontrol eder misin?kızlaar bildirimlerinin gayet güzel bu haftadan da umutluyum, dilerim okulda da cuma günüm boş olur da eskisi gibi altını üstüne getiririm kk'nıngözüm kaptanlıkta ya da yardımcılıkta da değil bildirimleri yapayım takımları kontrol edeyim yeter
kimseler bana fırça atmamış kızlar menümü görmediniz mi
Ayy cnm ben 45-50 kg 'uçuk' olabilir demistim.50'den aşağıya inme Özlemcim. Aynı sayılır boyumuz. 50 kilo olunca bile bmi 18 mi ne oluyor. Yani daha aşağı inersek iskelet gibi oluruz.
Sanırım son konuda birbirimizi anlayamadık. Demek istiyorum ki ister yalan söyle ister söyleme. Yalan zaten çok kötü bişey ve ben takımdaki hiç kimseden beklememem. Ama ola ki yalan söyleyecek olursa her hangi birisi sadece kendini kandırır. Buradaki kimseyi kandıramaz. Umarım bu kez anlaşılmıştır. Birbirimizle yüz yüze konuşamadığımız için kelimelerle ifadelerimiz yanlış olabilir, sert anlaşılabiliriz ama biliyorum ki buradaki herkes normal hayatında da çok iyi bir insan. O nedenle eğer yazdıklarımdan farklı şeyler anlarsanız bir gün mutlaka bana sorun ne demek istediğimi çünkü bazen yazdıklarım sert geliyor bana.
*** 13. Takım 377. Etap***
cerenberen16 (87.4/86.1/1.3/%1.49)
dilarasahra (93.2/92.1/1.1/%1.18)
Funda08 (81.7/79.4/2.3/%2.82) Kendi isteğiyle ayrılan üye yeniden yarışıyor Hedef: 60
LAydLiNe (64.9/64.8/0.1/%0.15)
mavera87 (68.5/67.5/1/%1.46)
Ozlem (76/75/1/%1.32)
24saat (67.3/66.8/0.5/%0.74)
13. Takım ortalaması : % 1.31
Ben akşam fırçalayacağım herkesi ama sanırım bir aksilik çıkmazsa birinci olacağız. Onun sevincine belki es geçebilirim.
canım bende hazırlamıştım listeyi birbiriyle aynıEce' cim canım benim iş sana düştü şimdi. Listemizi yayınladım kontrol eder misin?
Ben akşam fırçalayacağım herkesi ama sanırım bir aksilik çıkmazsa birinci olacağız. Onun sevincine belki es geçebilirim. Gerçi senin menün de de öyle abartı bişey yoktu. Sadece pişiler dikkat çekiyordu. Sana çok dokunmak istemiyorum çünkü diyete alışmak belli bir süre zor oluyor. Yavaş yavaş yani acele etme.
Eşleşelşm olur :):) sen daha kaç kilo verersin ki kaptan boyun kaç iyice zayıflıyorsun heeee :)Sanırım son konuda birbirimizi anlayamadık. Demek istiyorum ki ister yalan söyle ister söyleme. Yalan zaten çok kötü bişey ve ben takımdaki hiç kimseden beklememem. Ama ola ki yalan söyleyecek olursa her hangi birisi sadece kendini kandırır. Buradaki kimseyi kandıramaz. Umarım bu kez anlaşılmıştır. Birbirimizle yüz yüze konuşamadığımız için kelimelerle ifadelerimiz yanlış olabilir, sert anlaşılabiliriz ama biliyorum ki buradaki herkes normal hayatında da çok iyi bir insan. O nedenle eğer yazdıklarımdan farklı şeyler anlarsanız bir gün mutlaka bana sorun ne demek istediğimi çünkü bazen yazdıklarım sert geliyor bana.
Sanırım sen bana kalıyorsunYağmur çünkü şuan kiloma en yakın kişi sensin hatta bu vesileyle çatlatayım sizi birazcık takımın en çıtır hatunu benim çatlayın patlayın (senin şarkıdan gaza geldim
Kız 1.8çok.. Sağlıksız bence.. Boyumuz yakın bende 168-170gibiyim az çok tahmin ediyorum seni 76kilonka... Ama 1.8çok tatlım ya 1.3falan olsunSagol cnm.:)
Haftaya 1.8 vermek istiyorum.zor gibi gorunuyor ama insallah olur:)
83.2 ile basladim ya 10 kilo verdim edasi olsun istiyorum artik.
3lü mü olacağız :):) ne yapacağız :) ben tutayı geçemem hiç ama yaaaa :)wowwwwww tam da Tuba nerde kaldı diyecektim. Bomba bir sonuçla geldi. Maşallah maşallah 41 kereSakın şımarıp haftaya az kilo verme dilimden kurtulamazsın. Hatta sen bu cumayı unut haftaya cumayı düşün biran önce. O kadar dondurmaya rağmen bir kilo gitti. Yaa yemeseydin. Eminim daha süper olurdu. Bu hafta kaçamak istemiyorum ona göre. Hımm bu arada seni Yağmur la eşleştirebilirim. Kilonuz şuan daha yakın. 3. kişide ben olurum galiba. Yine bana kaldın Tuba
Tebrikler Yağmurcum.
Kilona göre güzel bir sonuç. :)
Yok yok kaptan buydu normal de de :) en düşük bu hafta 66.4görmüştüm sabitlemeye çalıştıkta batırdım :)Kilosuna göre değil canım dünkü yediği kısıra göre güzel bir sonuç. Eğer kısır olmasaydı her iddiasına girerim en az 1 kg giderdi.
Funda kızçem :) şimdi benim aklıma soktun 7000kal 1kg yağ demek dedin...şimdi benim günde 1000kal yakmam lazım yani...
Nasıl yapabilirim bunu ... Benim de kilo x24 den baktım günde 1600falan kal alırsam kilom sabit kalırmış zayıflamak için günde 1200kal almam gerekirmiş... Eee bu 1200ün 1000ini mi yakmam lazım 1kg yağ yakmak için??? Zaten yemeyecek 400kal almıyorum o zaman 600kal yakmam lazım??? Eee zaten bunuda yürüyüşe yapıyorum... O zaman neden 1kg vermedim??? Günlük kal 1200ümü geçti??
Kafanı karıştırdım di mi :)
İlk geldiğin günden beri bende seni çok sevdim. Özellikle kendini yazıyla ifade edebilmen çok hoşuma gidiyor. Aynen düşüncelerimi yansıtmışsın bu yazınla. İyi ki gelmişsin canımBen aslında burdaki hiçkimseyi ya da olan hiçbir şeyi sanal olarak görmüyorum. Sanal demek, biraz da yapay demek. Yüzyüze görmüyoruz birbirimizi belki ama yazdığımız her şey gerçek oluyor. Mesela kimse evli değilken evliyim yazmaz. Sırf üstüne ilgi çekmek için kaynanasıyla kavga ettiğini söylemez vs. Bir de bu takım daha yeni bir takım birkaç ay geçip de üyeler iyice kaynaştıktan sonra o kadar şey paylaşılmış, o kadar dertleşilmiş oluyor ki internetten konuşuyor olmamız birbirimize olan yakınlığımızı değiştirmiyor. Kimseye bir şey ima etmiyorum bu arada, yanlış anlaşılma olmasın. :) Sadece herbirinizi ve burda olan her şeyi gerçek görüyorum. Gerçi genelde başkalarının böyle görmediğini biliyorum. Önceki takımım kapanmanın eşiğine geldiği zaman herkesin gerçek yüzü ortaya çıkmıştı ve o kadar samimi gördüğüm, kendisini görmesem de sevdiğim insanlardan soğuk ve kızgın mesajlar görmek beni üzmüştü. Belki de doğru olan sanal görmektir, hata bendedir bilmiyorum. Ama burda da aynı şekilde üzülmemeyi diliyorum. Ben herkese gerçekten içimden geldiği gibi yazıyorum, laf olsun diye hiçbir şey demem, yazdığım şeyi kast ederim, bilginiz olsun kızlar... :) Ne kadar samimi yazıyorsam o kadar samimi hissediyorumdur.
Ebrucum kaptan olduğun için sert anlaşılma kaygısı taşıyorsun, anlıyorum seni... Bir de aceleden dolayı smiley de kullanamayınca yazdıklarının daha düz ve daha sert algılandığını düşünüyorsun. "Kaptan" figürü otoriteyi çağrıştıran bir figür ama bu illa sertlik demek değil. Ben senin sert olduğunu hiç düşünmedim, sadece çok meşgul olduğunu düşündüm. :) Eğer bir gün üzerime alınacak bir şey görürsem mutlaka sorarım, merak etme. Kimsenin de seni sert gördüğünü sanmıyorum. :)
Bir de (tabi yine fikrimi belirtmek için söylüyorum, bir şey ima etmiyorum) bu takımdaki herkes artık yetişkin. En küçüğümüz 20 yaşında. Gerek tartıda, boyda, ya da başka herhangi bir konuda yalan söyleme devrini hepimiz geçtik bence... Sonuçta hepimiz kilo vermeye geldik, hiçbirimiz ego tatmin etmeye gelmedik. :) Ama gün gelir de öyle bir üye çıkagelirse, senin de dediğin gibi sadece kendini kandırmış olur. :)
Eğer bir aksilik çıkmazsa da ilk üçe bile girebilirsin canım bireyselde.
Ay hadi inşallah.
Ellerine sağlık canım. Bende hiç sevmiyorum telefondan siteye girmeyi.canım bende hazırlamıştım listeyi birbiriyle aynıbakalım canım inşallah, regl olmak üzereyim bende el sallıyor ama göründüğü yok belki helva yapımına yardımcı olmam da burdan gelmiş olabilir.. o psikolojiye yavaş yavaş girdiğimi hissedebiliyorum bir de telefondan mesaj yazabilsem daha iyi motive olacam ama yazamıyorum
Sanırım bazı gruplar üçlü olacak. Ama akşam ayrıca değerlendireceğim konuyu. Normalde her cuma ayrı ayrı takımdaki herkesin bir haftasını değerlendirirdim. Eski kaptanımızdan kalan bir alışkanlıktı. Sonra yoğunluktan yapamaz oldum. Keşke fırsatım olsa da devam etsem ama artık çok zorlanıyorum her işe yetişmekte.Eşleşelşm olur :):) sen daha kaç kilo verersin ki kaptan boyun kaç iyice zayıflıyorsun heeee :)
Fundacım dediği gibi ben seni hiç ama hiç sert görmedim :) meşgulsün sadece :) ve benim huyumdur zaten içimde bir şey tutamam yanlış anlatdıysan bir şeyi sorarım direk :) takımdaki kimseye kırılmadım da asla :) hepsini çok seviyorum :)
Kız 1.8çok.. Sağlıksız bence.. Boyumuz yakın bende 168-170gibiyim az çok tahmin ediyorum seni 76kilonka... Ama 1.8çok tatlım ya 1.3falan olsun
3lü mü olacağız :):) ne yapacağız :) ben tutayı geçemem hiç ama yaaaa :)
Yok yok kaptan buydu normal de de :) en düşük bu hafta 66.4görmüştüm sabitlemeye çalıştıkta batırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?