Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım benim, sağol, ben de seni sevdim.
Benim yolum İstanbul dışına kolay kolay pek düşmez, en azından şu 1-2 yıl... Ama İstanbul'da toplanmak isteyenler olursa seve seve gelirim. :)

Konya ya da istanbuldan geleceğim :):) Konya'da seneye Eylül'de kınamız var :) İstanbul zaten hasretim her dk ka :):) 6ayda bir gelmeye gayret ederim :)
Ben gebe kaloriyi anlamadım... Ee nette 1saat yürüyüş 500kal dedi ya...
Yağı kısmadım aslında haklısın salataya falan koymam ama yemeğe bi güzel katıyorum... Az kısayım bakalım..

Yağmurcum yağlı yemekler ya da et yemiyorsan salatanın yağını kısmana gerek yok. Ama fazla kuruyemiş tüketme. Cips, kızartma vb. tüketme.
İnternette bir sürü yanlış kalori bilgileri vardır. 1 saatlik yürüyüş 200 kalori yaktırıyor. Diyetisyenim de bana öyle demişti, benim üye olduğum kalori sitesinde de aynı şekilde yazıyor, bir de bana mantıklı gelen de o. Kalorileri yakmak o kadar zor ki... Bir saatte 500 kcal yakmak için koşman lazım.

Fındık ceviz kuru üzüm yiyordum karatay izin veriyor diye... Şu site neydi canım?? Bende üye olmaya çalışayım bakalım :)ip atlama ve merdiven çıkıp inme kal kal?

O zaman yolun düşerse beklerim mutlaka. Tanışırız Ayyy bu arada yine buradan tanıştığım bir arkadaşım var Konya' ya atandı. Sık sık görüşmeye çalışıyoruz. Hatta tayinini aldırmaya çalışıyor ama ben o gidecek diye üzülmeye başladım. Çünkü çok tatlı bir insan. Chentiq cim senden bahsediyorum eğer burayı okursan Keşke izne gitmeden görüşebilseydik.

Fındık ceviz kuru üzüm yiyordum karatay izin veriyor diye... Şu site neydi canım?? Bende üye olmaya çalışayım bakalım :)ip atlama ve merdiven çıkıp inme kal kal?

Ye ama çok yeme. :) Her gün 10 tane cevizden fazlasını yeme mesela... Kuru üzüm de ye, ama 1 yemek kaşığını bence geçmesin... Tabi bu konuda konuşacak ne kadar donanımım var, tartışılır... :)
Site diyetarkadasim.com canım. İstediğin kaloriye ordan bakabilirsin. Spor yaptığında yaktığın kalorileri de gösteriyor.

İnşaallah canım :):) 1yıl Üni okumuştum orada Abi'm hala orada yaka meram da oturuyorduk :)

Tamam canım :):) en iyisi sabah kâh sonra bir kâsenin içine adetini sayarak kuru yetmişini koyman gün içinde mide gurrr gurrr yapınca bir iki yemek :) olur mu sence?

Tamam canım :):) en iyisi sabah kâh sonra bir kâsenin içine adetini sayarak kuru yetmişini koyman gün içinde mide gurrr gurrr yapınca bir iki yemek :) olur mu sence?

Taneleri mutlaka say, sonra fark etmeden çok yeniyor. :) Ama midenin gurrr yapmasını bekleme. Ara öğün olarak ye, saatlerini önceden ayarla.

--------
Kızlar ben süslendim püslendim, ödül yürüyüşüne çıkıyorum. Artık anca akşama gelirim. Umarım yarışmada güzel bir sonuç alırız. :) Görüşmek üzere...

Hanımlar herkes cok iyi kilo vermiş, eski kıvamı tutturduk cok seviniyorum..:)
Buyuk ihtimalle yine ilk üçteyiz, belki de birinciyiZ, hepinizi tebrik ederim, sayenizde ben de iki haftadır iyi gidiyorum, sizi coook seviyorum:)

Haftaya da 1 kg vermeye calısıcam ama herhalde ondan sonra yavaslar, kilom azaldıgı için.. Bir sonraki haftalarda da 500-500 versem yeter, 2 ay içinde mezun olabilirim Allahın izniyle:)

Ay bu arada ben de burayı sanal görmüyorum herkes öyle samimi ki.. Keske gorussek ben de cok isterim, ebru siz gelmez misiniz istanbula ?

Günaydın Herkese tartı bu gün beni çok mutlu etti ama sanırım ödem çoğu
Geçen hafta 98.9
Bu hafta 94.7
Fark 4.2
Yüzde 4.43
Birde takıma ne zaman gircem???? Bu hafta girebilir miyim ki:)

Geçen hafta 93,20
Bu hafta 92,10

Fark:1,10

Bu hafta fazla gitmedi sanki ama malum dönem yakın etkilemiş olabilir azcıkher hafta 1 kg ya da razıyım yeter ki gitsin şu fazlalıklar

Kızlar kilomu bildireyim
Geçen hafta : 87.4
Bu hafta :86.1
Fark : 1.3
Kızlar çok değil ama olsun buna da şükür
Umarım herkes vermiştir

Gecen hafta: 76 kg
Bu hafta : 75 kg
Fark : 1 kg

Benim bildirimim:

Geçen hafta: 81.7
Bu hafta: 79.4
Fark: 2.3
Yüzde: % 2. 8151

Bu kadar beklemiyordum. İlk haftanın etkisidir büyük ihtimal, ama giden su da olsa ondalık rakam düşünce güzel oluyor. :)

Günaydın kızlar.
Geçen hafta 81
Bu hafta 79.4
Fark 1.6
herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorummmm mükemmelsiniz :)
Bana gelinceeee...
Ee şey gelmesekde olur :))

11.30da bitiyor ki zaten canım kilo paylaşımı sen listede miydin?

Haftaya da 1 kg vermeye calısıcam ama herhalde ondan sonra yavaslar, kilom azaldıgı için.. Bir sonraki haftalarda da 500-500 versem yeter, 2 ay içinde mezun olabilirim Allahın izniyle:)
Bende aynı tuba haftaya ki hedefim 1.1 kg
85.00 ı göreyim
Bende takım olarak birbirimizi motive edersek haftaya da güzel sonuçlar alırız inşallah

canım merak ettim hangi siteye üyesin .daha önce kilo verdiğimde bende kalori takibi yaapmaya çalışıyodum kendini kontrol etmek için baya faydalı oluyor
mesajların tamamını okumadan yazdım .sonrasını okuyunca siteyi yazdığını gördüm canım :)

irmik helvası yaptım güya birazcık tadına bakıcaktım ama dayanamadım 4 kaşık dolu dolu yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…