İlk geldiğin günden beri bende seni çok sevdim. Özellikle kendini yazıyla ifade edebilmen çok hoşuma gidiyor. Aynen düşüncelerimi yansıtmışsın bu yazınla. İyi ki gelmişsin canımBu arada daha önce takımdan günlük hayatta görüştüğümüz yani insanlar oldu. Mesela İstanbul da yaşayanlar bir yerlerde toplandı. Yine İstanbul da yaşayıp da Konya ya ziyarete gelen bir arkadaşım oldu. Kulakları çınlasın Betül isminde bir arkadaş. Çok tatlı bir insan. O nedenle bende kimseyi sanal olarak görmüyorum. Sadece görenler diye kastetmek istemiştim. Ama anladığım o ki burayı sanal olarak gören kimse yok. Zaten hepimizin samimiyetinden de anlaşılıyor bu. Bu arada bir gün yolunuz düşerse Konya ya mutlaka tanışmak isterim.
Eğer bir aksilik çıkmazsa da ilk üçe bile girebilirsin canım bireyselde.
Konya ya da istanbuldan geleceğim :):) Konya'da seneye Eylül'de kınamız var :) İstanbul zaten hasretim her dk ka :):) 6ayda bir gelmeye gayret ederim :)
Ben gebe kaloriyi anlamadım... Ee nette 1saat yürüyüş 500kal dedi ya...
Yağı kısmadım aslında haklısın salataya falan koymam ama yemeğe bi güzel katıyorum... Az kısayım bakalım..
Fındık ceviz kuru üzüm yiyordum karatay izin veriyor diye... Şu site neydi canım?? Bende üye olmaya çalışayım bakalım :)ip atlama ve merdiven çıkıp inme kal kal?Yağmurcum yağlı yemekler ya da et yemiyorsan salatanın yağını kısmana gerek yok. Ama fazla kuruyemiş tüketme. Cips, kızartma vb. tüketme.
İnternette bir sürü yanlış kalori bilgileri vardır. 1 saatlik yürüyüş 200 kalori yaktırıyor. Diyetisyenim de bana öyle demişti, benim üye olduğum kalori sitesinde de aynı şekilde yazıyor, bir de bana mantıklı gelen de o. Kalorileri yakmak o kadar zor ki...Bir saatte 500 kcal yakmak için koşman lazım.
O zaman yolun düşerse beklerim mutlaka. TanışırızKonya ya da istanbuldan geleceğim :):) Konya'da seneye Eylül'de kınamız var :) İstanbul zaten hasretim her dk ka :):) 6ayda bir gelmeye gayret ederim :)
Ben gebe kaloriyi anlamadım... Ee nette 1saat yürüyüş 500kal dedi ya...
Yağı kısmadım aslında haklısın salataya falan koymam ama yemeğe bi güzel katıyorum... Az kısayım bakalım..
Fındık ceviz kuru üzüm yiyordum karatay izin veriyor diye... Şu site neydi canım?? Bende üye olmaya çalışayım bakalım :)ip atlama ve merdiven çıkıp inme kal kal?
Tamam canım :):) en iyisi sabah kâh sonra bir kâsenin içine adetini sayarak kuru yetmişini koyman gün içinde mide gurrr gurrr yapınca bir iki yemek :) olur mu sence?Ye ama çok yeme. :) Her gün 10 tane cevizden fazlasını yeme mesela... Kuru üzüm de ye, ama 1 yemek kaşığını bence geçmesin... Tabi bu konuda konuşacak ne kadar donanımım var, tartışılır... :)
Site diyetarkadasim.com canım. İstediğin kaloriye ordan bakabilirsin. Spor yaptığında yaktığın kalorileri de gösteriyor.
Tamam canım :):) en iyisi sabah kâh sonra bir kâsenin içine adetini sayarak kuru yetmişini koyman gün içinde mide gurrr gurrr yapınca bir iki yemek :) olur mu sence?
Günaydın Herkese tartı bu gün beni çok mutlu etti ama sanırım ödem çoğu
Geçen hafta 98.9
Bu hafta 94.7
Fark 4.2
Yüzde 4.43
Birde takıma ne zaman gircem???? Bu hafta girebilir miyim ki:)
Geçen hafta 93,20
Bu hafta 92,10
Fark:1,10
Bu hafta fazla gitmedi sanki ama malum dönem yakın etkilemiş olabilir azcıkher hafta 1 kg ya da razıyım yeter ki gitsin şu fazlalıklar
Kızlar kilomu bildireyim
Geçen hafta : 87.4
Bu hafta :86.1
Fark : 1.3
Kızlar çok değil ama olsun buna da şükür
Umarım herkes vermiştir
Gecen hafta: 76 kg
Bu hafta : 75 kg
Fark : 1 kg
Günaydın kızlar,
Giden kiloları görünce çok moralim bozuldu kendi adıma.
Sizin adınıza tabiki sevindim ama ben yerlerdeyim.
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 79.8
Fark 300 g
Olaylar karşısında bahane uydurmayı hiç sevmen ama bu hafta tatilde olmanın vermiş olduğu bir hediye oldu bu rakam bana. Önümüzdeki hafta bunu telafi edeceğim sözzzzzz...
Benim bildirimim:
Geçen hafta: 81.7
Bu hafta: 79.4
Fark: 2.3
Yüzde: % 2. 8151
Bu kadar beklemiyordum. İlk haftanın etkisidir büyük ihtimal, ama giden su da olsa ondalık rakam düşünce güzel oluyor. :)
herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorummmm mükemmelsiniz :)Günaydın kızlar.
Geçen hafta 81
Bu hafta 79.4
Fark 1.6
degilim canım.. Sonuç kötü olursa paylaşmayacam demiştim dün11.30da bitiyor ki zaten canım kilo paylaşımı sen listede miydin?
Bende aynı tuba haftaya ki hedefim 1.1 kgHaftaya da 1 kg vermeye calısıcam ama herhalde ondan sonra yavaslar, kilom azaldıgı için.. Bir sonraki haftalarda da 500-500 versem yeter, 2 ay içinde mezun olabilirim Allahın izniyle:)
canım merak ettim hangi siteye üyesin .daha önce kilo verdiğimde bende kalori takibi yaapmaya çalışıyodum kendini kontrol etmek için baya faydalı oluyorYağmurcum yağlı yemekler ya da et yemiyorsan salatanın yağını kısmana gerek yok. Ama fazla kuruyemiş tüketme. Cips, kızartma vb. tüketme.
İnternette bir sürü yanlış kalori bilgileri vardır. 1 saatlik yürüyüş 200 kalori yaktırıyor. Diyetisyenim de bana öyle demişti, benim üye olduğum kalori sitesinde de aynı şekilde yazıyor, bir de bana mantıklı gelen de o. Kalorileri yakmak o kadar zor ki...Bir saatte 500 kcal yakmak için koşman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?