Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

degilim canım.. Sonuç kötü olursa paylaşmayacam demiştim dün ki olduda yani.. Neyse yapacak bişey yok bu hafta daha istikrarlı bi hafta olur umarım..
Almış mısın canım ??
Bu hafta inşaallah herkes çok daha güzel olacak :) ki herkes öyle ama :)

Bende aynı tuba haftaya ki hedefim 1.1 kg
85.00 ı göreyim
Bende takım olarak birbirimizi motive edersek haftaya da güzel sonuçlar alırız inşallah
Evet haklısın aslında canım :) sen çok güzel ilerliyorsun maşallah :)
Okul alışverişinizi bitirdiniz mi:)
Benimde haftaya hedefim -700:)

degilim canım.. Sonuç kötü olursa paylaşmayacam demiştim dün ki olduda yani.. Neyse yapacak bişey yok bu hafta daha istikrarlı bi hafta olur umarım..
Edacım hadi ama sakın kendini salma. herşey bizim elimizde herşey cok iyi olacak. gidecek o kilolar. yeterki azmet

aslında daha da kamçılayıcı bi harekt olur bu rakibe işi:))
Gozumden kacmis cnm.:)
Bu ne kiss gecen cuma tartilmismiydin sen.:)
Cok sasirtici bir sonuc.tebrikler.:)

canım yeni aldım ya kilo birde ödemdir zaten çoğu ama göbüşüm de hemen içine kaçtı :) birde tatilde çok yedim sıcaktı birde hava çok harelet edemedim klimanın başından birden diyet ve hareketli bi yaşama geçince artık darısı haftaya:))

sen ne güzel vermişsin ben takımdan ayrıldım üstüne sınav tatil 6 kilo birden aldım:s
Valla çok şaşırtıcı bir sonuç gerçekten. Gerçi kilo yüksek olunca vermek daha kolay oluyor. Bu aralar sıkı tutarsan demek ki daha hızlı vereceksin. Tebrikler.
bende çok şaşırıdm tartıya çıkınca ama hissediyordum formamda hafif bi düşme çekirştirme halindeydim göbüşümde içine gitti bi ama bu kadar olmasını beklemeiyordum 4 kez tartıldım resmen

regl olunca insanın resmen düzeni bozuluyor:S kaldı k,i 64 kilosun cnm az az gitmesi denormal gb geldi bana:) tebrikler

Benim bildirimim:

Geçen hafta: 81.7
Bu hafta: 79.4
Fark: 2.3
Yüzde: % 2. 8151

Bu kadar beklemiyordum. İlk haftanın etkisidir büyük ihtimal, ama giden su da olsa ondalık rakam düşünce güzel oluyor. :)

maşallah kız başlarda hızlı ve çok çok gidiyor değerlednirmeye çalış

Günaydın kızlar.
Geçen hafta 81
Bu hafta 79.4
Fark 1.6

tebrikler canımm:)

7 kiloya yakın almışım takımdan çıkınca:s en son bi ara tartıldığımda 90 falanda görmüştüm 9 kilo almışım resmen ya neyse 4ü gitti haftayada gider bundan sonra hep burdayım inşallah hedefe ulaşana kadar da kobvulmadıkça gitmem:))

geçen sene çok yoğundu sınav takvimim bu sene öyle değil daha rahat o yüzden sıkıntı olmaz :)) 70 olana kadar gitmicem artık :)
Günaydın kızlar :):)
Geçen hafta 67.3
Bu hafta 66.8
-500

öncelikle tebbrik ederim canım yinede vermişsin kısır sevilmez mi hiç :) bilinçli anne olacaksın canm ne güzel bebişin şimdiden çook şanslı düşünceli çıtır bi annesi olacak bişeyler düşüncelerde kalmasın hayata geçir mutlaka çok sevdim düşünceni hem kendin hemde bebişin için en iyisini yapıyorsun ve inşallah seneye çıtır hamile yada çıtır bi lohusa olacaksın
ilk bakışta sanal belki ama hep merak ediyorum burcu evlendi mi özlem iş arıyordu buldu mu ebrunun kızı hastaydı iyileşti mi özlemin insülin direnci vardı acaba naptı yani burdada aileyiz biz o yüzden sanalmış gibi gelmiyor bana herkesin ortak bi amacı var herkesin bi hedefi var ve bu bizi birbirimize daha da çok bağlıyor sanırım
maşallah canım :)) darısı haftaya

böyle yapma işte bildirim yap ki birileri sana bişeyler desinde haftaya daha iyi bi sonuç almak için çabala

irmik helvası yaptım güya birazcık tadına bakıcaktım ama dayanamadım 4 kaşık dolu dolu yedim

ama ya bu evre de yenmez mi ki diyede düşündüm de bişey diyemedim ki :s

gecen hafta verdiğim 300 grm geri gelmiş şaka gibi

haftya mutlaka almış bile olsan bildirim yap canım karar ve azim :)

Havvacım tickerini gordum de simdi, niye kaplumbaga koydun ki? 4 kilo verdin bir haftada hiç de kaplumbaga gibi değilsin, bence varsa jet uçağı filan koy:) masallah tebrik ederim:)

ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi :) ama çok sevindim maşallah takımız çok renkli inşallah hep de böyle olur:)

Havvacım tickerini gordum de simdi, niye kaplumbaga koydun ki? 4 kilo verdin bir haftada hiç de kaplumbaga gibi değilsin, bence varsa jet uçağı filan koy:) masallah tebrik ederim:)
canım ya eskiden yaptığımdı bu kayıtlıydı hiç bakmadan ekledim bunu birde çok sevdim kaplumbağayı her ne kadar köpek ayak izi olsada ilk yaparken çok sevmiştim bunu kilo takibi de yapıyorum site üzreinden o yüzden değiştirmekte istemedim

takıma geldiğim ilk günü hiç unutmam bende size katılabilir miyim diyince herkes kaptanı bekle demişti nedense korkmuştum o gün kaptan kaptan denince ama sonra hoşgeldinle başlayıp direk kendini tanıtıp iki çocuğunu memleketini yaşını herşeyini söylen bi ebru çıkmıştı karşıma yeri geldi burdaki herkesin annesi gibi oldun tatlı sert kadın ama kaptanlıkta zor iş olması gerektiği gibi olması gerektiği kıvamda sadece smile yok ya belkide o yüzden biraz sert gelebiliyor ama nedense ben hiç bi zaman bi art niyet aramadım o sertiliğin altında öyle yazması gerekiyordu öyle yazdı diyorum ve sanırım o sertlik olmasa kendi adıma söyliyeyim bunu yemesem derken daha az düşünüp belkide ağzıma atıveririm bence böyle gayte iyi canım hep böyle kal ve hep kaptanımız ol:) çünkü 13. takımı bizim takımız yapan ebru kaptan

Kızlar ya bugun esim olmayacak aksam yemeginde, ne yesem ? Karpuz peynir yesem olur mu ? Ekmeksiz tabi? İki tane patlıcanım var evde, malzeme olarak:) ne yapabilirim ki? Közleyip salata mı yapsam? Yoksa karpuz peynir uygun olur mu? Akıl verin

patlıcan közlemesi daha iyi geldi bana

Bugunku menum

09:30
1 kase nesfit+sut

13:00
Avuc ici kadar ekmek arasi beyaz peynir
7 zeytin
1 salatalik,1 aci biber
1 parca karpuz(avuc ici kadar)

17:30
4-5 y.kasigi karisik sebzelerden olan kizartma
Salata
avuc ici kadar ekmek
1 bardak ayran
(annem yapmis)

1 turk kahvesi
1 soda
2,5 L su

Spor
Simdilik yok

Bilemedim özlemcim, iyi gibi sanki:) afiyetolsun

Nazmiye senin yorumun ustune patlıcanları közledim, nasıl yapıcam simdi ? İçine domates mi dograyayım? Yoksa sarımsak koyup tereyagında cevireyim mi? İkisi de olur herhalde.. Bi bakayım

Sagol cnm kizartmadan dolayi bilemedin sanirim.
aslinda ben firinliyorum daha saglikli oluyor ama annem kizartmis:)
eskiden olsa dolu dolu koca 1 tabak,1 ekmek,yaninda bardak bardak kola bazen inanamiyorum bu halime.:)
Bilemedim özlemcim, iyi gibi sanki:) afiyetolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…