Almış mısın canım ??degilim canım.. Sonuç kötü olursa paylaşmayacam demiştim dünki olduda yani.. Neyse yapacak bişey yok bu hafta daha istikrarlı bi hafta olur umarım..
Aaaa yeme hadi başka :) hemen yedir başkasına da bitsin :)irmik helvası yaptım güya birazcık tadına bakıcaktım ama dayanamadım 4 kaşık dolu dolu yedim
Evet haklısın aslında canım :) sen çok güzel ilerliyorsun maşallah :)Bende aynı tuba haftaya ki hedefim 1.1 kg
85.00 ı göreyim
Bende takım olarak birbirimizi motive edersek haftaya da güzel sonuçlar alırız inşallah
irmik helvası yaptım güya birazcık tadına bakıcaktım ama dayanamadım 4 kaşık dolu dolu yedim
Aaaa yeme hadi başka :) hemen yedir başkasına da bitsin :)
Edacım hadi ama sakın kendini salma. herşey bizim elimizde herşey cok iyi olacak. gidecek o kilolar. yeterki azmetdegilim canım.. Sonuç kötü olursa paylaşmayacam demiştim dünki olduda yani.. Neyse yapacak bişey yok bu hafta daha istikrarlı bi hafta olur umarım..
gecen hafta verdiğim 300 grm geri gelmiş şaka gibiAlmış mısın canım ??
Bu hafta inşaallah herkes çok daha güzel olacak :) ki herkes öyle ama :)
mutfaktan uzaklaştım zaten :) 5 gibi dışarı çıkıcam bu arada bizimkiler bitirir zaten bana kalmaz :)Aaaa yeme hadi başka :) hemen yedir başkasına da bitsin :)
Kızlar takımdaki üye sayımız yeterince çoğaldı. Artık paylaşımları takip edip aklımda tutmam zorlaştı. Bu nedenle bugünden itibaren mesaj saymaya başlıyoruz. Herkes gün içinde yazdığı mesajını sayacak ve akşam en son mesajında ne kadar mesaj yazdığını söyleyecek. Eskiler bilirler anlamayanlarda sorabilir bilenler yardımcı olur. Bu arada izinde olsun olmasın listeye girmek isteyen herkes mesajlarını sayacak.
Gozumden kacmis cnm.:)
Bu ne kiss gecen cuma tartilmismiydin sen.:)
Cok sasirtici bir sonuc.tebrikler.:)
sen ne güzel vermişsin ben takımdan ayrıldım üstüne sınav tatil 6 kilo birden aldım:sGünaydın kızlar,
Giden kiloları görünce çok moralim bozuldu kendi adıma.
Sizin adınıza tabiki sevindim ama ben yerlerdeyim.
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 79.8
Fark 300 g
Olaylar karşısında bahane uydurmayı hiç sevmen ama bu hafta tatilde olmanın vermiş olduğu bir hediye oldu bu rakam bana. Önümüzdeki hafta bunu telafi edeceğim sözzzzzz...
bende çok şaşırıdm tartıya çıkınca ama hissediyordum formamda hafif bi düşme çekirştirme halindeydim göbüşümde içine gitti bi ama bu kadar olmasını beklemeiyordum 4 kez tartıldım resmenValla çok şaşırtıcı bir sonuç gerçekten.Gerçi kilo yüksek olunca vermek daha kolay oluyor. Bu aralar sıkı tutarsan demek ki daha hızlı vereceksin. Tebrikler.
regl olunca insanın resmen düzeni bozuluyor:S kaldı k,i 64 kilosun cnm az az gitmesi denormal gb geldi bana:) tebriklerBildirimimi yapayım. Şuan en kötü durumda benim dün regl olmam bütün işi bozdu ama olumlu düşüncem sayesinde sanırım azıcıkta olsa kilo verdim. Takımı kötü etkilediğim için üzgünüm. İnşallah haftaya çok daha iyi bir sonuç olacak. Ayrıca bugün daha iyi anladım ki artık spora başlamam şart.
Geçen hafta : 64.9
Bu hafta : 64.8
Fark: 0.1
Benim bildirimim:
Geçen hafta: 81.7
Bu hafta: 79.4
Fark: 2.3
Yüzde: % 2. 8151
Bu kadar beklemiyordum. İlk haftanın etkisidir büyük ihtimal, ama giden su da olsa ondalık rakam düşünce güzel oluyor. :)
Günaydın kızlar.
Geçen hafta 81
Bu hafta 79.4
Fark 1.6
Havva' cım ayrıldığın kilo 92.1 canım.Buradan uzaklaşınca çok fazla kilo almışsın. Ama şükret ki bu hafta büyük bir çoğunluğunu hallettin. Umarım en kısa zamanda sende 8 li rakamları görürsün.
Tebrik ederim canım süper bir sonuç ama dediğin gibi bunun çoğu ödem, geri kalan kısmıda son aldığın kilolar olduğu için gitmesi kolay olur.
Harika bir sonuç canım. Böyle devam edersen eğer yakın zamanda 8 li rakamları göreceksin inşallah. Bu arada bu hafta menülerin gayet güzeldi. Aynı düzen devam et. Haftaya daha güzel gideceğine eminim. Ama dediğim gibi kaçamaksız olması lazım.
Ben bakarım canım birazdan söylerim sana ayrıldığın kiloyu. Duruma göre karar veririz. Bu hafta paylaşımların iyiydi ama hep böyle devam etmesi lazım. Geçen seferden senin için endişeli olduğum için ısrar ediyorum sürekli. Mesaj saymıyoruz ama daha önce paylaşım konusunda çok yetersizdin. Listeye girdikten sonra paylaşım yetersizliği yapmaman gerekiyor.
Günaydın kızlar :):)
Geçen hafta 67.3
Bu hafta 66.8
-500
çatla patla kaynana :)
Aslında ikimizde dikkat ediyoruz birbirimizde otururken yoğurt süt kuru yemiş yiyoruz... Kısır da kocaman kaçamak oldu :) ama zararsız dedi kaptan gerçekten öyle bi pasta böğrek değil ki :) kilomuza etkilemedi bu hafta 66ya inmek için çabaladım oldumda şükür :):)
Haftaya 66.2yi hedef koydum kendime :)
Yorumun için teşekkür ederim canım... Ben de hayatımda ilk kez bilinçli olarak kilo veriyorum o yüzden hiç bir tecrübem yok.. Kaçamak yaptım çünkü göçük şişman değilim ben.. Sadece 2avuç sayılacak göbeğim var.. Hamile kalmak istediğim için düz karın istiyorum :) herkes bana zaten zayıfın yüzün çökmüş diyorlar... Çekemiyor kilo vermemi tabii... Kilo verdiğimde inş hamile kalıp doğum yaptığımda tahmini 68küsür kiloya çıkacağım :) ama zayıflamazsan 70kilo ile hamile kalırsam 80le hamilelikten çıkarım bu da çok çok kötü :) bu yüzden zayıflamaya çalışıyorum :) hamilelik planımda Şubat ayı :) 2senedir olmuyor ama eşim hapı kullansa bi ümidim çok :) o yüzden Şubat'a kadar nasılsa veririm düşüncesiyle yedim... Bi de çok severim kısırı :)
Tabii sanalım hepimiz ama ben yaptığım halde yapmadım diyemezdimiçim asla rahat etmezdi sanal olabiliriz ama bir şey için uğraşıyoruz takımız :) aman neyse anlatamadım kendimi :)
Allah'tan kilo verdim -500 :) tabii ne den bu kadar az bu kaçamaklardan olsa gerek
maşallah canım :)) darısı haftayabende kilomu paylaşayım,geçmişi okudum herkes çok güzel kilo vermiş kızlar :)
geçen cumartesi tartılmıştım 63 kiloydum
bugün:62.3 :):):)
700 gr gitmiş bile en kısa zamanda mezun olduğum kiloya ulaşıcam inşallah
degilim canım.. Sonuç kötü olursa paylaşmayacam demiştim dünki olduda yani.. Neyse yapacak bişey yok bu hafta daha istikrarlı bi hafta olur umarım..
irmik helvası yaptım güya birazcık tadına bakıcaktım ama dayanamadım 4 kaşık dolu dolu yedim
gecen hafta verdiğim 300 grm geri gelmiş şaka gibi
canım ya eskiden yaptığımdı bu kayıtlıydı hiç bakmadan ekledim bunu birde çok sevdim kaplumbağayı her ne kadar köpek ayak izi olsada ilk yaparken çok sevmiştim bunu kilo takibi de yapıyorum site üzreinden o yüzden değiştirmekte istemedimHavvacım tickerini gordum de simdi, niye kaplumbaga koydun ki? 4 kilo verdin bir haftada hiç de kaplumbaga gibi değilsin, bence varsa jet uçağı filan koy:) masallah tebrik ederim:)
takıma geldiğim ilk günü hiç unutmam bende size katılabilir miyim diyince herkes kaptanı bekle demişti nedense korkmuştum o gün kaptan kaptan denince ama sonra hoşgeldinle başlayıp direk kendini tanıtıp iki çocuğunu memleketini yaşını herşeyini söylen bi ebru çıkmıştı karşıma yeri geldi burdaki herkesin annesi gibi oldun tatlı sert kadın ama kaptanlıkta zor iş olması gerektiği gibi olması gerektiği kıvamda sadece smile yok ya belkide o yüzden biraz sert gelebiliyor ama nedense ben hiç bi zaman bi art niyet aramadım o sertiliğin altında öyle yazması gerekiyordu öyle yazdı diyorum ve sanırım o sertlik olmasa kendi adıma söyliyeyim bunu yemesem derken daha az düşünüp belkide ağzıma atıveririm bence böyle gayte iyi canım hep böyle kal ve hep kaptanımız ol:) çünkü 13. takımı bizim takımız yapan ebru kaptanSanırım son konuda birbirimizi anlayamadık. Demek istiyorum ki ister yalan söyle ister söyleme. Yalan zaten çok kötü bişey ve ben takımdaki hiç kimseden beklememem. Ama ola ki yalan söyleyecek olursa her hangi birisi sadece kendini kandırır. Buradaki kimseyi kandıramaz. Umarım bu kez anlaşılmıştır. Birbirimizle yüz yüze konuşamadığımız için kelimelerle ifadelerimiz yanlış olabilir, sert anlaşılabiliriz ama biliyorum ki buradaki herkes normal hayatında da çok iyi bir insan. O nedenle eğer yazdıklarımdan farklı şeyler anlarsanız bir gün mutlaka bana sorun ne demek istediğimi çünkü bazen yazdıklarım sert geliyor bana.
patlıcan közlemesi daha iyi geldi banaKızlar ya bugun esim olmayacak aksam yemeginde, ne yesem ? Karpuz peynir yesem olur mu ? Ekmeksiz tabi? İki tane patlıcanım var evde, malzeme olarak:) ne yapabilirim ki? Közleyip salata mı yapsam? Yoksa karpuz peynir uygun olur mu? Akıl verin
Bilemedim özlemcim, iyi gibi sanki:) afiyetolsunBugunku menum
09:30
1 kase nesfit+sut
13:00
Avuc ici kadar ekmek arasi beyaz peynir
7 zeytin
1 salatalik,1 aci biber
1 parca karpuz(avuc ici kadar)
17:00
4-5 y.kasigi karisik sebzelerden olan kizartma
Salata
avuc ici kadar ekmek
1 bardak ayran
(annem yapmis)
1 turk kahvesi
1 soda
2,5 L su
Spor
Simdilik yok
Bilemedim özlemcim, iyi gibi sanki:) afiyetolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?