Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Domates,biber,maydonoz,nane,limon,zeytin yagi,sarmisak.. mmm
Nazmiye senin yorumun ustune patlıcanları közledim, nasıl yapıcam simdi ? İçine domates mi dograyayım? Yoksa sarımsak koyup tereyagında cevireyim mi? İkisi de olur herhalde.. Bi bakayım

Son düzenleme:
Nazmiye senin yorumun ustune patlıcanları közledim, nasıl yapıcam simdi ? İçine domates mi dograyayım? Yoksa sarımsak koyup tereyagında cevireyim mi? İkisi de olur herhalde.. Bi bakayım

Domates,biber,maydonoz,nane,limon,zeytin yagi.. mmm

Bende Özlemin tarifi gibi tercih ederdim ama dediğin gibi ikisi de olur Afiyet olsun canım

neyseki bugun cuma hafta içi olsa kızartma kabul edilemezdi. telafi etmek içi bol bol vaktin var

kaptanımızı seviyoruz biz

Edacım hadi ama sakın kendini salma. herşey bizim elimizde herşey cok iyi olacak. gidecek o kilolar. yeterki azmet
yok canımcım salmak falan yok dibi görmeden yukarı çıkamıyorum :) diyet günlüğü tutmuştum gecen sefer aynı böyleydim bi ileri bi geri onları okudum bugün yeniden sıfırdan başladım..güzel olacak inş haftaya 77 yi görme umudu taşıyorum :)

inşallah canım benimde vardı bi günlüğüm evde bende cıkarıp bi bakayım. gaza gelirim belki hem :)

Sizde yapar mısınız bilmem ben çok kagıt üzerinde takvimler notlar tutarım yazarım çizerim :) 6 sene günlük tutmuşlugum var :)
Not: etrafını süsleyip dosya boyutunu yükseltmedn kabul etmedi sistem ondan böyle oldu :)

Teşekkür ederim canım :) ağlayacaktım yorumuna neredeyse :) anne sözü çok etkiledi beni :) inşaallah bebeğim olur canım ümitliuim çok eşim şimdi özele gidip muayene olacak bi başlasa tadaviye arkası gelirde....

:) çok güzel takvimin edam :) bende bir şeyleri kağıda dökmeyi severim fakat yazı yazmayı hiiiiç sevmem :) çok güzel defterler alırım kalemler alırım şunu bunu yazayım diye 2paragrafı geçmez yazı :):) ben ay ay değilde hafta hafta hedef koydum kendime mesajla haftaya cuma 66.1-66.0olmayı hedefliyorum :):) ay olarak farketmez :) o etek bana olsunda her mevsim giyebilirim :):):)

Menüyü ben beğendim özlemcim :) ama acıkmayacak mısın ??17den sonra hhhiiiiiiç bir şey yemiyor musun?

Bende yazar çizer etrafa asarım :) sagol canım ayrıca.. Ya tabi haftalık hedeflerde koyuyorum ama mesela sadece 10 hafta sonra ablamın düğününde fit olabilececegim duygusu kamçılıyo beni :) 70 bana göre fit size göre acil durum tabi orası ayrı :)

dışarı çıkmıştım eve geldim şimdi hazırlanıp tekrar çıkıyorum kınaya gidicem bugün spor yapamadım en azından bol bol oyniyayım bu akşam :)

sabah(10.00)

1 tane orta boy yulaf kepekli krep
yeşil çay

öğle(14.00)

6-7 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt

arada 4 kaşık irmik helvası

akşam(19.00)

2 köfte
2 yk bulgur pilavı
2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
1 kase cacık

2-2,5 litre kadar su

Boyun kaç tatlım :)
Güzel bence :)

Menüm:)
Sabah 10.30
Bir kase şehrine çorbası
Yarım dan da az kase közlenmiş patlıcan :)

12.30
Sıcak süt içine 2yk müsli dövülmüş ceviz ve kuru üzüm

15.30
Menemen

19.30
Bir kase yoğurt içine 3kuru kayısı az kuru üzüm 5kabuklu fındık :)

1tatlı kaşığı dondurma...
Evde bir şey kalmadı kızlar :) yarın pazara gitmem lazım :) dondurmayı çok çok az yedim :) birazda acıktırmasın diye yedim yisek başka şey bulamadım evde :)
Kış geldi :) su içmeyi unuttum bugün birazda uyudum spordan gitmedim hep evdeydim.
1,5lt su oldu anca...

Slm kızlar, kilo verebilen herkesi kutluyorum. Veremeyenler de moralini bozmasın, kilo vermek için motivasyona ihtiyacımız var, daha çok inanmalıyız, daha çok istemeliyiz.

neyseki bugun cuma hafta içi olsa kızartma kabul edilemezdi. telafi etmek içi bol bol vaktin var
Cnm ozellikle sabahi ve ogleni hafif tuttum.
Kizartmayida yerken kendimi frenledim.:)
Tabagima baska eklemedim.

Menüyü ben beğendim özlemcim :) ama acıkmayacak mısın ??17den sonra hhhiiiiiiç bir şey yemiyor musun?
kendimle savasiyorum bazen ogunlerde cok yememek icin.icimden bir ses daha yeee cokk ye desede ben engel oluyorum.
neyseki tekrar baslayali 3 hafta oldu.iyiki baslamisim kizlar.uzun zamandir boyle istikrarli hissetmiyordum kendimi.:)
Sorunun cevabina gelim artik dimi
yemiyorum cnm.yersem yaziyorum su an oldugu gibi.
Gorumcemdeyiz dondurma ikram etti bugunluk yedim.
Kendi kendimede demistim zaten cuma gunu dondurma yerim diye:)
Odul olmus oldu benim icin.

Guzel goruniyor cnm afiyet olsun

Bugünkü menüm
08:30
Yeşil çay

09:30
1 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Domates, yeşil biber
Yarım dilim kavun

14:00
2 dilim pizza
1 bardak ayran

17:30
6 kaşık sulu köfte(bulgurlu, tavuklu)
1 dilim ekmek

2 lt su
Bütün gün temizlik ve ütü yaptım. Sporum bu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…