Iyi menü olmuş.Menüm:)
Sabah 10.30
Bir kase şehrine çorbası
Yarım dan da az kase közlenmiş patlıcan :)
12.30
Sıcak süt içine 2yk müsli dövülmüş ceviz ve kuru üzüm
15.30
Menemen
19.30
Bir kase yoğurt içine 3kuru kayısı az kuru üzüm 5kabuklu fındık :)
1tatlı kaşığı dondurma...
Evde bir şey kalmadı kızlar :) yarın pazara gitmem lazım :) dondurmayı çok çok az yedim :) birazda acıktırmasın diye yedim yisek başka şey bulamadım evde :)
Kış geldi :) su içmeyi unuttum bugün birazda uyudum spordan gitmedim hep evdeydim.
1,5lt su oldu anca...
Afiyet olsun cnm.helva disinda 1 numaradışarı çıkmıştım eve geldim şimdi hazırlanıp tekrar çıkıyorum kınaya gidicem bugün spor yapamadım en azından bol bol oyniyayım bu akşam :)
sabah(10.00)
1 tane orta boy yulaf kepekli krep
yeşil çay
öğle(14.00)
6-7 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt
arada 4 kaşık irmik helvası
akşam(19.00)
2 köfte
2 yk bulgur pilavı
2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
1 kase cacık
2-2,5 litre kadar su
Çok beğendim bu uygulamayı Ebrucum, umarım bana çok zorlu bir rakip denk gelir. :)Ayrıca artık takımı ikişerli gruplara ayıracağım ve herkesin bir rakibi olacak. Kura çekme taraftarıyım ama bu kez kilosu az olanla çok olana haksızlık olacağından akşam kilosu yakın olanlara rakiplerini ben ayarlayacağım. Eminim bu yöntem motivasyonumuz için daha yararlı olacak.
bu vesile ile ececimede bildirim yapmış olayım :)Boyun kaç tatlım :)
Güzel bence :)
biri beni mi tarif ediyo :))Temizlik yapicam makineye çamaşır atcam bulasik offf offff oturdum kaldım çok usengecim ya saat kaç oldu
ehehhehebu vesile ile ececimede bildirim yapmış olayım :)
Boyum 1.63,4 gibi bişey
Kilom 78,500
Yaş 28..! :)
Çok yaşlıyım be yaa
Gecen marketteki kız canım baksana evli misin sen dedi hee dedim :) ay sana çok özeniyorum bende evlenip evime alış veriş yapmak istiyorum didi :) dedim yaş kaç 18 demez miii duuur dedim yavrum on sene vaktin var evlenirsin. :) meger yaşıtız sanıyomuş :) :) tabi mutlu oluyo insan :)
biri beni mi tarif ediyo :))
bu vesile ile ececimede bildirim yapmış olayım :)
Boyum 1.63,4 gibi bişey
Kilom 78,500
Yaş 28..! :)
Çok yaşlıyım be yaa
Gecen marketteki kız canım baksana evli misin sen dedi hee dedim :) ay sana çok özeniyorum bende evlenip evime alış veriş yapmak istiyorum didi :) dedim yaş kaç 18 demez miii duuur dedim yavrum on sene vaktin var evlenirsin. :) meger yaşıtız sanıyomuş :) :) tabi mutlu oluyo insan :)
biri beni mi tarif ediyo :))
çok az değilmi yaa makarna mı yedi bütün kalori eksiğini :)Menüm
9:30
3 falafel köfte
1 dilim çavdar ekmeği
13:00
3 mandalina
15:30
Bir tabak makarna
19:00
2/3 paket eti form uzun kraker
2 saat de yürüyüş
canım menün çok güzel.. yalnız dondurma konusunda dikkatli ol.. eğer okuduğum yazıyı bulabilirsem yazayım da herkes okusun :)Kızlar menüm
Sabah 1 yumurta,1 dilim peynir,1 dilim kepek ekmeği,domates
Ara ceviz bir avuç
Öğle 12,30 kepekli tost,çay
Akşam bir porsiyon balık ızgarada,bol rokalı salata
Bir top dondurma yedim az önce balıktan sonra tatlı yemeden dayanamıyorum
Gitmeme şansın yok ama yememe ihtimalin var. Yemeğini yiyip git canim. Mümkün olduğunca da reddtcen artık ikramlari. Bizim örf adetimizde zorla yedirirler misafire ama dikkat et yine dekızlaaaar beni bir korku sardı ki görmeyin anacım.. yarın bi tanıdığımızın evinde doğumgünüsü var.. pasta da yemeyeli çok olmuştu ama geç saatte yemiş olcam.. gündüzden bol bol hareket etsem bile işe yaramaz ne yapcam ben yaa.. off ne kadar azaltsamda yediklerimi sonuçta olmaması gereken şeyler gitmeme şansımda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?