maşallah kız başlarda hızlı ve çok çok gidiyor değerlednirmeye çalış
çok az değilmi yaa makarna mı yedi bütün kalori eksiğini :)
kızlaaaar beni bir korku sardı ki görmeyin anacım.. yarın bi tanıdığımızın evinde doğumgünüsü var.. pasta da yemeyeli çok olmuştu ama geç saatte yemiş olcam.. gündüzden bol bol hareket etsem bile işe yaramaz ne yapcam ben yaa.. off ne kadar azaltsamda yediklerimi sonuçta olmaması gereken şeyler gitmeme şansımda yok
elimden gelenin fazlasını yapmalıyım yarın..Gitmeme şansın yok ama yememe ihtimalin var. Yemeğini yiyip git canim. Mümkün olduğunca da reddtcen artık ikramlari. Bizim örf adetimizde zorla yedirirler misafire ama dikkat et yine de
menü çok güzeeel :)Menum
Sabah 10.00
2 yumurta sarısı
Domates salatalık
Peynir
2 lokma ekmek
1 cay kasıgı bal
Oğlen 14:00
1 ufak tavuk but
1 elmadilim patates (kızartma değil)
1 kase pilav (zeytinyaglı)
Ara
Dondurma
Aksam 18:30
1 tabak kozde patlıcan
Peynir
2.5-3 lt su
1 saat yuzdum
o da zararlı ama hepsini yemekten iyidir heralde..Öyle olmuş galiba.Dışardaydım, fazla yeme şansım yoktu ve bol bol yürüme şansım vardı. Bugün de cuma olunca daha bir rahat yedim makarnayı.
Ececim cevap çok basit.
İradeni kullanıp 2-3 çatal yiyeceksin. :)
sağol canım.tek derdim tatlılar :)Özlemcim irmik helvası hariç gercekten örnek menü :)
Nazmiye sen o kadar genç miydin 25 beklemiyodum olgun yorumlarından kaynaklanıyo sanırım :)Ece cim benim boy 170
Kilo 79.4
Yaş 25
İsim nazmiye
bir tek pizzalar göze batıyor canım o olmasa çok güzel menü olucakmışBugünkü menüm
08:30
Yeşil çay
09:30
1 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Domates, yeşil biber
Yarım dilim kavun
14:00
2 dilim pizza
1 bardak ayran
17:30
6 kaşık sulu köfte(bulgurlu, tavuklu)
1 dilim ekmek
2 lt su
Bütün gün temizlik ve ütü yaptım. Sporum bu oldu.
benimde bugun akkimdan gecti cnm kac gundur yok.Buarada gönül kayıp yine gören bilen duyan
wuuuuuu süper :)CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 377. ETAP SONUC LİSTELERİ
29 AĞUSTOS - 5 EYLÜL 2014
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................13. TAKIM % 1.31
İKİNCİ .................4. TAKIM %1.25
ÜÇÜNCÜ ....................5. TAKIM % 0.88
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
13. takımdan................Funda08.................%2.82
İKİNCİ
4. takımdan.............seyfo.....................%2.27
ÜÇÜNCÜ
5. takımdan.............dila21.....................%2.01
Teşekür ederim yağmurcumEvet haklısın aslında canım :) sen çok güzel ilerliyorsun maşallah :)
Okul alışverişinizi bitirdiniz mi:)
Benimde haftaya hedefim -700:)
Ben Selçukludayım canım Bosna tarafında. Meram çok uzak geliyor bana. Geldiğinde mutlaka haber ver.İnşaallah canım :):) 1yıl Üni okumuştum orada Abi'm hala orada yaka meram da oturuyorduk :)
Bu vesileyle söyleyeyim. Listeyi hazırladım. Takım olarak birinciyiz. Ve bireyselde Funda birinci. Hepimizi yeniden tebrik ediyorum. Nihayet 13. takım olarak yine sahnelerdeyiz. Son bir aydır derecemiz ilk üçten hiç inmiyor. Maşallah kocamanHanımlar herkes cok iyi kilo vermiş, eski kıvamı tutturduk cok seviniyorum..:)
Buyuk ihtimalle yine ilk üçteyiz, belki de birinciyiZ, hepinizi tebrik ederim, sayenizde ben de iki haftadır iyi gidiyorum, sizi coook seviyorum:)
Kendini böyle şartlandırma. Benim karnemi incelemedin mi? 85,5 tan 61 e inerken hiç duraklama yaşamadım. Genelde de 1 kilo civarı gitti. Arada bir azaldı ama o zaman yeteri kadar özen göstermediğim ya da regl olduğum dönemlerdi. Eğer iradeli bir şekilde gidersen daha çabuk mezun olabilirsin zira ben senin iki ay dayanabileceğine ihtimal vermiyorum.Haftaya da 1 kg vermeye calısıcam ama herhalde ondan sonra yavaslar, kilom azaldıgı için.. Bir sonraki haftalarda da 500-500 versem yeter, 2 ay içinde mezun olabilirim Allahın izniyle:)
Benim niyetim var canım İstanbul için ama yakın zamanda olmaz büyük ihtimal. Ama gelirsem bir gün mutlaka toplarım hepinizi bir araya. Oraya kadar gelip görüşmemek olmaz zaten.Ay bu arada ben de burayı sanal görmüyorum herkes öyle samimi ki.. Keske gorussek ben de cok isterim, ebru siz gelmez misiniz istanbula ?
Kötüde olsa paylaş diyecektim ki zaten Ece için yazmışsın. Hadi bakalım bu hafta daha çok dikkat et kendine. Bu vesileyle hatırlatayım takımdaki üye sınırı 12 kurallara göre. Şuan 7 kişiyiz. Son 5 kişi var listeye girecek olan. O nedenle izin dönüşü olanlar elinizi çabuk tutun. Kim daha önce kilo verirse o girer takıma. Buna yeni üyelerde dahil. Yani henüz listeye girememiş üyeler.degilim canım.. Sonuç kötü olursa paylaşmayacam demiştim dünki olduda yani.. Neyse yapacak bişey yok bu hafta daha istikrarlı bi hafta olur umarım..
Özlem' cim kızartma olmamış canım. Şimdi bide dondurma eklemişsin. Bunlardan az ya da çok yemen önemli değil. Hele ki dondurmayı yedikten sonra kan şekerin hızlı bir şekilde yükseldiği için vücut hemen bol miktarda insülün salgılıyor. Bu da şekerinin düşmesine neden oluyor. Eğer insülin direncini yenmek istiyorsan bir süre tatlı gıdalardan uzak durman lazım. Ödül içinde daha çok erken. Motivasyonunun düşmemesi için ufak bile olsa kaçamak yapma ki her hafta düzenli kilo verebilesin. Geçen hafta ben güzel kilo verdim diye şımardım. Senin gibi ufak ufak ödüller verdim kendime. Eğer düzenli gitseydim regl olduğum halde eminim çok güzel kilo verebilirdim. Bence biraz daha dikkat etmeliyiz.Bugunku menum
1 kase nesfit+sut
13:00
Avuc ici kadar ekmek arasi beyaz peynir
7 zeytin
1 salatalik,1 aci biber
1 parca karpuz(avuc ici kadar)
4-5 y.kasigi karisik sebzelerden olan kizartma
Salata
avuc ici kadar ekmek
1 bardak ayran
(annem yapmis)
1 turk kahvesi
1 soda
2,5 L su
Spor
Simdilik yok
Benim de çok günlüğüm oldu. Sonra nedense bir şekilde ya yırtıldılar ya başlarına bişey geldi. Ama sonuç olarak yazmayı çok seven bir insanım. Bunun kaymağını en çok kızım yiyor. Ona bol bol rengarenk kalemler, defterler alıyorum. Geçen gün günlük tutsun diye bir defter aldım (bu arada 3. sınıfa gidecek bu yıl) defter 20 liraydı.Eki Görüntüle 1235355
Sizde yapar mısınız bilmem ben çok kagıt üzerinde takvimler notlar tutarım yazarım çizerim :) 6 sene günlük tutmuşlugum var :)
Not: etrafını süsleyip dosya boyutunu yükseltmedn kabul etmedi sistem ondan böyle oldu :)
Tatlım yaaaa tatil bitti ama senin pizzalar bitmedi. Pizza haricinde güzel bir menü. Cumaya listeye girmek istiyorsan bu hafta daha çok dikkat etmen lazım.Bugünkü menüm
08:30
Yeşil çay
1 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Domates, yeşil biber
Yarım dilim kavun
14:00
2 dilim pizza
1 bardak ayran
6 kaşık sulu köfte(bulgurlu, tavuklu)
1 dilim ekmek
2 lt su
Bütün gün temizlik ve ütü yaptım. Sporum bu oldu.
Dolmalar çok olmuş tatlım yaaa. Birde çok geç kalkıyorsun ve ilk yemeğin çok geç oluyor. Doğal olarak metabolizman geç çalışmaya başlıyor. Bence bunu düzene koy. Ayrıca su içmezsen bu iş olmaz. Suyu çoğaltman şart.menümü yazayım :) bugün bir kaç şey dışında içim rahaaat
14,30:1 tb kabaklı biber dolması (biber dolması vardı kabağıda rendeleyip pişirdim karıştırdım ikisini) 2 yk yoğurt
16,30:yarım şeftali
20,30:1 kepçe taze fasülye, 1 tb yine kabaklı biber dolması, 1 dl ekmek, 2 yk yoğurt
21,00:4 mor erik ama küçüktü
su içesim olmasına rağmen bugün 0,5 litre bile olmadı.. regl oldum bugün, bu duruma bağlı olan bir durum nedeniyle hep elim geri gitti..
15 dk dans..
Dondurma haricinde mükemmel bir menü. Dayanamıyorum diye bişey yok. Bir süre dayanman lazım. Düşünsene zayıfladıktan sonra istediğin zaman yiyebilirsin. Bunca sene yedik yedik te ne oldu. Fayda yerine zarar verdi bize.Kızlar menüm
Sabah 1 yumurta,1 dilim peynir,1 dilim kepek ekmeği,domates
Ara ceviz bir avuç
Öğle 12,30 kepekli tost,çay
Akşam bir porsiyon balık ızgarada,bol rokalı salata
Bir top dondurma yedim az önce balıktan sonra tatlı yemeden dayanamıyorum
Funda da söylemiş bir dilim yiyeceğine sadece bir kaç çatal tadına bak geri kalan kısımda bol bol su iç. Ben olsam öyle yaparım. Sonuçta zayıf olmak pastadan daha lezzetli bence.kızlaaaar beni bir korku sardı ki görmeyin anacım.. yarın bi tanıdığımızın evinde doğumgünüsü var.. pasta da yemeyeli çok olmuştu ama geç saatte yemiş olcam.. gündüzden bol bol hareket etsem bile işe yaramaz ne yapcam ben yaa.. off ne kadar azaltsamda yediklerimi sonuçta olmaması gereken şeyler gitmeme şansımda yok
Canım inat ettiğin zaman inan ki oluyorgecen hafta verdiğim 300 grm geri gelmiş şaka gibi
Biz bu mesajları önceden kolayca görüyorduk şimdi bulamadım tek tek sayfa mı sayıcam bir kolay yolu tok mu bunun
Uygulama hala calısmıyor mu?Var canım var daha kolayı var. Profil sayfana bak. Yazdığın mesajlar orada var. Eskisinden daha kolay sayılıyor. Sadece bugünü say. Birazdan bende sayıp çıkacağım. Ve lütfen herkes mesajlarını saysın. Bu arada telefondan da kolay girilmeye başlamış siteye. Çokta hızlanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?