Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

maşallah kız başlarda hızlı ve çok çok gidiyor değerlednirmeye çalış

Hiç merak etme Havvacım, kendimi tamamen ilk haftaları iyi kullanmaya odakladım.

çok az değilmi yaa makarna mı yedi bütün kalori eksiğini :)

Öyle olmuş galiba. Dışardaydım, fazla yeme şansım yoktu ve bol bol yürüme şansım vardı. Bugün de cuma olunca daha bir rahat yedim makarnayı.

Ececim cevap çok basit.
İradeni kullanıp 2-3 çatal yiyeceksin. :)

Gitmeme şansın yok ama yememe ihtimalin var. Yemeğini yiyip git canim. Mümkün olduğunca da reddtcen artık ikramlari. Bizim örf adetimizde zorla yedirirler misafire ama dikkat et yine de
elimden gelenin fazlasını yapmalıyım yarın..
menü çok güzeeel :)
o da zararlı ama hepsini yemekten iyidir heralde..

Ya simdi algidada 2 cesit kutu dondurma var.biri digerine gore daha pahali ve tadi daha guzel.carte dordaki mi gercek sut acaba.tadi cok daha guzel ve hafif.:)

bir tek pizzalar göze batıyor canım o olmasa çok güzel menü olucakmış

wuuuuuu süper :)
Funda ve takımımızın diger güzide yarışmacıları süpersiniz

İnşaallah canım :):) 1yıl Üni okumuştum orada Abi'm hala orada yaka meram da oturuyorduk :)
Ben Selçukludayım canım Bosna tarafında. Meram çok uzak geliyor bana. Geldiğinde mutlaka haber ver.

Hanımlar herkes cok iyi kilo vermiş, eski kıvamı tutturduk cok seviniyorum..:)
Buyuk ihtimalle yine ilk üçteyiz, belki de birinciyiZ, hepinizi tebrik ederim, sayenizde ben de iki haftadır iyi gidiyorum, sizi coook seviyorum:)
Bu vesileyle söyleyeyim. Listeyi hazırladım. Takım olarak birinciyiz. Ve bireyselde Funda birinci. Hepimizi yeniden tebrik ediyorum. Nihayet 13. takım olarak yine sahnelerdeyiz. Son bir aydır derecemiz ilk üçten hiç inmiyor. Maşallah kocaman

Haftaya da 1 kg vermeye calısıcam ama herhalde ondan sonra yavaslar, kilom azaldıgı için.. Bir sonraki haftalarda da 500-500 versem yeter, 2 ay içinde mezun olabilirim Allahın izniyle:)
Kendini böyle şartlandırma. Benim karnemi incelemedin mi? 85,5 tan 61 e inerken hiç duraklama yaşamadım. Genelde de 1 kilo civarı gitti. Arada bir azaldı ama o zaman yeteri kadar özen göstermediğim ya da regl olduğum dönemlerdi. Eğer iradeli bir şekilde gidersen daha çabuk mezun olabilirsin zira ben senin iki ay dayanabileceğine ihtimal vermiyorum. Senin en kısa zamanda kiloları verip mezun olman lazım. Yoksa azıcık zayıflayınca su koyuveriyorsun.

Ay bu arada ben de burayı sanal görmüyorum herkes öyle samimi ki.. Keske gorussek ben de cok isterim, ebru siz gelmez misiniz istanbula ?
Benim niyetim var canım İstanbul için ama yakın zamanda olmaz büyük ihtimal. Ama gelirsem bir gün mutlaka toplarım hepinizi bir araya. Oraya kadar gelip görüşmemek olmaz zaten.

degilim canım.. Sonuç kötü olursa paylaşmayacam demiştim dün ki olduda yani.. Neyse yapacak bişey yok bu hafta daha istikrarlı bi hafta olur umarım..
Kötüde olsa paylaş diyecektim ki zaten Ece için yazmışsın. Hadi bakalım bu hafta daha çok dikkat et kendine. Bu vesileyle hatırlatayım takımdaki üye sınırı 12 kurallara göre. Şuan 7 kişiyiz. Son 5 kişi var listeye girecek olan. O nedenle izin dönüşü olanlar elinizi çabuk tutun. Kim daha önce kilo verirse o girer takıma. Buna yeni üyelerde dahil. Yani henüz listeye girememiş üyeler.

Özlem' cim kızartma olmamış canım. Şimdi bide dondurma eklemişsin. Bunlardan az ya da çok yemen önemli değil. Hele ki dondurmayı yedikten sonra kan şekerin hızlı bir şekilde yükseldiği için vücut hemen bol miktarda insülün salgılıyor. Bu da şekerinin düşmesine neden oluyor. Eğer insülin direncini yenmek istiyorsan bir süre tatlı gıdalardan uzak durman lazım. Ödül içinde daha çok erken. Motivasyonunun düşmemesi için ufak bile olsa kaçamak yapma ki her hafta düzenli kilo verebilesin. Geçen hafta ben güzel kilo verdim diye şımardım. Senin gibi ufak ufak ödüller verdim kendime. Eğer düzenli gitseydim regl olduğum halde eminim çok güzel kilo verebilirdim. Bence biraz daha dikkat etmeliyiz.

Benim de çok günlüğüm oldu. Sonra nedense bir şekilde ya yırtıldılar ya başlarına bişey geldi. Ama sonuç olarak yazmayı çok seven bir insanım. Bunun kaymağını en çok kızım yiyor. Ona bol bol rengarenk kalemler, defterler alıyorum. Geçen gün günlük tutsun diye bir defter aldım (bu arada 3. sınıfa gidecek bu yıl) defter 20 liraydı. İyi kullanamazsa el koyacağım zaten. Bu arada tam bir kitap kurduyum. Tatil dönüşünden sonra pek okuyamadım ama en kısa zamanda yeniden başlayacağım inşallah. Bende eski diyet günlüğümün fotoğrafını çekeyim sizler için. Birazdan eklerim.

Tatlım yaaaa tatil bitti ama senin pizzalar bitmedi. Pizza haricinde güzel bir menü. Cumaya listeye girmek istiyorsan bu hafta daha çok dikkat etmen lazım.

Dolmalar çok olmuş tatlım yaaa. Birde çok geç kalkıyorsun ve ilk yemeğin çok geç oluyor. Doğal olarak metabolizman geç çalışmaya başlıyor. Bence bunu düzene koy. Ayrıca su içmezsen bu iş olmaz. Suyu çoğaltman şart.

Dondurma haricinde mükemmel bir menü. Dayanamıyorum diye bişey yok. Bir süre dayanman lazım. Düşünsene zayıfladıktan sonra istediğin zaman yiyebilirsin. Bunca sene yedik yedik te ne oldu. Fayda yerine zarar verdi bize.

Funda da söylemiş bir dilim yiyeceğine sadece bir kaç çatal tadına bak geri kalan kısımda bol bol su iç. Ben olsam öyle yaparım. Sonuçta zayıf olmak pastadan daha lezzetli bence.

Biz bu mesajları önceden kolayca görüyorduk şimdi bulamadım tek tek sayfa mı sayıcam bir kolay yolu tok mu bunun

Biz bu mesajları önceden kolayca görüyorduk şimdi bulamadım tek tek sayfa mı sayıcam bir kolay yolu tok mu bunun

Var canım var daha kolayı var. Profil sayfana bak. Yazdığın mesajlar orada var. Eskisinden daha kolay sayılıyor. Sadece bugünü say. Birazdan bende sayıp çıkacağım. Ve lütfen herkes mesajlarını saysın. Bu arada telefondan da kolay girilmeye başlamış siteye. Çokta hızlanmış.

Bende kaçıyorum artık kızlar. Fotoğraf yarın paylaşırım. Bugün ki mesaj sayım 24. Herkese iyi uykular tatlı rüyalar. Yarın cumartesi buraları boş bırakmayalım. Pazar günleri mesaj saymıyoruz. Ama mutlaka menü yazıyoruz. Aman dikkat

Uygulama hala calısmıyor mu?

Tebrik ederim hepimizi.

Yalnız 2. takımla aramızda çok az bir fark var, ipleri sıkı tutmak lazım ki haftaya kaçmasın.

Ben de bireyselde birinci olmuşum. İlk haftadan az da olsa bir gaz verdiğini inkar edemeyeceğim. Ama önemli olan istikrar; düzenli ve yeterli kilo verdikten sonra derece önemli değil bence... :)

-------------

Bir de günlük meseleleri konuşulmuş. Sanırım bu konuda rekor benimdir. Çünkü okuma ve yazmayı öğrendiğimden beri günlük yazıyorum, yani 20 yıldır. Ama annem pek meraklıydı sağolsun, karıştırıp okumasın diye 20 yaşımdayken eski günlüklerimi yırtıp atmıştım maalesef... Kardeşimde gördükçe okurdu, özellikle lisedeyken günlüğüm pek bir hareketliydi, her liseli gibi... Keşke yırtmasaymışım ama olan oldu artık. Sadece günlüklerimden hatıra birkaç sayfa bıraktım (tabi kendimce zararsız bulduklarımı), bir de tabi son yedi yılın günlükleri hala elimde. Artık ne onları ne de bundan sonraki günlükleri ölene kadar imha etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…