Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrikler Nazmiye' cim gayet güzel bir sonuç. Dün çok fazla yok muydun bana mı öyle geldi?
Sagol Ebrucum gün içinde com girdim ama yeni görüyorum msjini nedense. Dün aksam misafirliteydim gündüz de çok yorgundum gün içinde ara ara girip okudum geçmişi ama pek Yazamadim.

Tebrik ederim canim. Hep böyle azimle devam edecgine inanıyorum. Başarılarinin devamını dilerimmm

Aslında düşük kalorili ama az da olsa kızartma olması sakıncalı olabilir.

İrmik helvası şeker düşkünlüğünü devam ettirdiğinden sakıncalı bence... Yani bir günlük menüde değil ama uzun vadede sakıncalı.

Bence güzel menü... Ama dondurma bir kaşık da olsa tatlı isteğini ilerde tekrar hortlatıyor. :)

Fatmacım pizza yerine başka bir şey olsaymış ne iyi olurmuş. Çok yağlı olduğu için sakıncalı.

Ece, kız, ben anlamadım içini rahat ettirmeyen o birkaç şey ne? Bence güzel menü. Yani aslında düşük kalorili ama telafi menüleri olduğu için güzel. :)

Genel olarak iyi. :)

Dondurmanın miktarı çok değilse bir lafım yok. :) Genel olarak iyi.

İyi geceler hanımlar, keyifsizim bu gece...
hayırdır canım çözümsüz degildir muhakkak sıkma canını

2002 yılında başladıgım bi günlügüm var çok kalın bi defterdi 2008 e kadar full yazdım..tabi o yaşlarda hayaller hayaller :) sonra ara ara girip gercekleşen hayallerimi müjdeliyordum :) defterim hala elimde tek parça halinde :))

Kızlar cümleten iyi geceler mesaj sayım 12.. Öptüm hepinizi

Gunaydin kizlar...:)

Dunku msj. Sayim : 22

İnşallah olacak ve sen çok iyi bir anne olacaksın canım:)

Dun ki menü m dün klinikte bayilinca diyet baya yalan oldu

Kahvaltı7:30
1yunurtadan omlet
1dilim peynir
5zeytin
2parca kırmızı biber
Dere otu
2dilim çok tahilli ekmek

Öğlen12:45
1kase ezogelin çorba
1porsiyon ekşili köfte
3-4catal eriste
1seftali

Akşam
1porsiyon pirinç pilavı
4-5kasik tavuk
2bardak kola zero

Usene usene basladigim 35dk.lik k.bandindaki yuruyuyusum bitmistir.10 dk.da k.bisikletinde pedal cevirim.:)
Cok useniyorum bu ara spor yapmaya.

aksamki ogun disinda guzel gorunuyor.:)

1
Kızlar herkese günaydın
Ehliyet sınav görevim var oraya hazırlanıyorum
kahvaltı edip çıkıam
herkese hayırlı günler

Temizlik yapicam makineye çamaşır atcam bulasik offf offff oturdum kaldım çok usengecim ya saat kaç oldu
Aynı ben :) artık erken saatte yürüyüşe gittiğim için spor sonrası yapıyorum temizliğimi çok tahta oluyor erkenden bitiyor :) bugün sadece ütü var :)
Canım neden erken yemiyorsun?? Menün güzel :)

Hımm :) fotoğrafını hatırlıyorumda gerçekten 78falan değil yada daha mı uzunsun?? Bende 19da evlendim :) 2senelikte evliyim :)

Menüm

9:30
3 falafel köfte
1 dilim çavdar ekmeği

13:00
3 mandalina

15:30
Bir tabak makarna

19:00
2/3 paket eti form uzun kraker

2 saat de yürüyüş
Falafel köfte nasıl oluyor :):)

Güzel bir menü :):)

1kase pilav çok bence :)

Dondurma yiyesim geldiiiii :):)

Teşekür ederim yağmurcum
Bitirdik allaha şükür okul alışverişini pazartesini bekliyoruz sabırsızlıkla
İnşaallah kolay olur canım :) ağlamaz kızımız :) annesine düşkün mü :)

İyi geceler hanımlar, keyifsizim bu gece...
Haykırdım canım neden keyfin yok?

Usene usene basladigim 35dk.lik k.bandindaki yuruyuyusum bitmistir.10 dk.da k.bisikletinde pedal cevirim.:)
Cok useniyorum bu ara spor yapmaya.
Al bende de o kadar... Havalardan olsa gerek ya...

Sağol canım sanırım fazla ayakta durmaktan oldu birden gözlerim arardi sonrasını hatırlamıyor m uyandığımda yerdeyim başımda bir sürü insan çok kötüydü
Geçmiş olsun canım

Hayırlı sabahlar kızlar :)
Havalar soğuyor :)
Sabah sporu zorluyor bugünleri beni de... Hep uyumak yatmak istiyorum :):)
Sizler nasılasınız neler yapıyorsunuz :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…