Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

havvacim bayildim kelimesi gozumden kacmis
Gecmis olsun cnm.iyisindir insallah.

Günaydın Ebru'cum, kaç gündür giremiyordum. Bugünden itibaren inşallah sayıp mesaj atıcam sana.

Hayatım canını sıkma, herşeyden önce almamışsın. Ve 300 gram da vermişsin. Tebrikler...

degilim canım.. Sonuç kötü olursa paylaşmayacam demiştim dün ki olduda yani.. Neyse yapacak bişey yok bu hafta daha istikrarlı bi hafta olur umarım..

Edacım güzelim, ben tartılmadım bile. regli haftam bu hafta. bizde önümüzeki hafta toparlayalım kendimizi. güzel bildirimlerle gerdi dönüş yapalım.

beni de alır mısın ebrucum..

Nohutu eziyor musun??? Nasıl kız anlatmana :) ben de yapim :)

Canım haşlıyorsun nohutu, sonra da blender mıdır mikser midir ne halttır, onda parçalıyorsun.
Malzemesi bildiğiniz köfte ile aynı. Soğan, sarımsak, maydanoz, kimyon, karabiber, kırmızı biber, tuz... Sadece ekmek yerine un konuluyor, en azından benim uyguladığım tarifte un konuluyor. Tabi un olduğu için kabartma tozu da koyuyorsun. Sonra bu nohut ile un ve baharatı karıştırıp yoğuruyorsun. Yağda kızarttığın zaman baharatları da tutturursan bildiğin köfte gibi oluyor. :) Nohut köftesiyle kıyma köftesinin neredeyse aynı olduğuna ikna edemediğim iki kişi çıktı sadece bugüne kadar. Bunlardan biri de bildiğin et obur biriydi.

Gün falan yapıyorsanız onlar için de iyi bir tercih bence, güzel bir atıştırmalık oluyor. Yağsız kızartırsan daha farklı olur tabi, o zaman daha nohut nohut oluyor ve daha çabuk tıkıyor. Yağda kızardığında daha lezzetli oluyor. 1 yemek kaşığı yağ ile 4-5 köfteyi kızartabilirsin tavada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…