Kızlar günaydın, bugün gelebildim. Şimdi geçmişi okumaya başlıyorum..Öpüldünüz...
Kızlar takımdaki üye sayımız yeterince çoğaldı. Artık paylaşımları takip edip aklımda tutmam zorlaştı. Bu nedenle bugünden itibaren mesaj saymaya başlıyoruz. Herkes gün içinde yazdığı mesajını sayacak ve akşam en son mesajında ne kadar mesaj yazdığını söyleyecek. Eskiler bilirler anlamayanlarda sorabilir bilenler yardımcı olur. Bu arada izinde olsun olmasın listeye girmek isteyen herkes mesajlarını sayacak.
Gecen hafta: 76 kg
Bu hafta : 75 kg
Fark : 1 kg
Günaydın kızlar,
Giden kiloları görünce çok moralim bozuldu kendi adıma.
Sizin adınıza tabiki sevindim ama ben yerlerdeyim.
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 79.8
Fark 300 g
Olaylar karşısında bahane uydurmayı hiç sevmen ama bu hafta tatilde olmanın vermiş olduğu bir hediye oldu bu rakam bana. Önümüzdeki hafta bunu telafi edeceğim sözzzzzz...
Benim bildirimim:
Geçen hafta: 81.7
Bu hafta: 79.4
Fark: 2.3
Yüzde: % 2. 8151
Bu kadar beklemiyordum. İlk haftanın etkisidir büyük ihtimal, ama giden su da olsa ondalık rakam düşünce güzel oluyor. :)
Günaydın kızlar.
Geçen hafta 81
Bu hafta 79.4
Fark 1.6
Günaydın kızlar :):)
Geçen hafta 67.3
Bu hafta 66.8
-500
Selam hanınlar
Gecen hafta 68,5
Bu hafta 67,5
Fark 1 kg
Ececim bunlar da benim bilgilerim
Boy 1,69
Baslangıc 72
Hedef 62
Yaş 27
Nohutu eziyor musun??? Nasıl kız anlatmana :) ben de yapim :)Kıyma yerine haşlanmış nohutla yapılan köfte canım. :)
Tebrik ediyorum kızlar hepiniziwuuuuuu süper :)
Funda ve takımımızın diger güzide yarışmacıları süpersiniz
degilim canım.. Sonuç kötü olursa paylaşmayacam demiştim dünki olduda yani.. Neyse yapacak bişey yok bu hafta daha istikrarlı bi hafta olur umarım..
Buarada gönül kayıp yine gören bilen duyan
benimde bugun akkimdan gecti cnm kac gundur yok.
Sağol canım sanırım fazla ayakta durmaktan oldu birden gözlerim arardi sonrasını hatırlamıyor m uyandığımda yerdeyim başımda bir sürü insan çok kötüydü
377. Etap birincisi Funda08, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Ayrıca artık takımı ikişerli gruplara ayıracağım ve herkesin bir rakibi olacak. Kura çekme taraftarıyım ama bu kez kilosu az olanla çok olana haksızlık olacağından akşam kilosu yakın olanlara rakiplerini ben ayarlayacağım. Eminim bu yöntem motivasyonumuz için daha yararlı olacak.
Nohutu eziyor musun??? Nasıl kız anlatmana :) ben de yapim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?