Teşekkürler bebeğim :)deneyeceğim :) hiç un koymasak olmaz mı? :)Canım haşlıyorsun nohutu, sonra da blender mıdır mikser midir ne halttır, onda parçalıyorsun.
Malzemesi bildiğiniz köfte ile aynı. Soğan, sarımsak, maydanoz, kimyon, karabiber, kırmızı biber, tuz... Sadece ekmek yerine un konuluyor, en azından benim uyguladığım tarifte un konuluyor.Tabi un olduğu için kabartma tozu da koyuyorsun. Sonra bu nohut ile un ve baharatı karıştırıp yoğuruyorsun. Yağda kızarttığın zaman baharatları da tutturursan bildiğin köfte gibi oluyor. :) Nohut köftesiyle kıyma köftesinin neredeyse aynı olduğuna ikna edemediğim iki kişi çıktı sadece bugüne kadar. Bunlardan biri de bildiğin et obur biriydi.
Gün falan yapıyorsanız onlar için de iyi bir tercih bence, güzel bir atıştırmalık oluyor. Yağsız kızartırsan daha farklı olur tabi, o zaman daha nohut nohut oluyor ve daha çabuk tıkıyor. Yağda kızardığında daha lezzetli oluyor. 1 yemek kaşığı yağ ile 4-5 köfteyi kızartabilirsin tavada.
Sizce bunu yapayım mı kızlar?
Teşekkürler bebeğim :)deneyeceğim :) hiç un koymasak olmaz mı? :)
Ayrıca tebrik ederim :) pastanı :) paylaşabilirim :)
Canım tatlı istiyor :)
İşte benim Nazmiyem...
tebrikler Funda darısı başımıza :)377. Etap birincisi Funda08, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
geçmiş olsun Havvacım. cok dikkat et kendine. açlıktan falan değildir demi. ben oruçluyken sahur yapmadıgım bigün bayılmıştım çünkü. hem sıcak hem aclık.Sağol canım sanırım fazla ayakta durmaktan oldu birden gözlerim arardi sonrasını hatırlamıyor m uyandığımda yerdeyim başımda bir sürü insan çok kötüydü
Sagol cnm..:)Günaydın Özlem'cim harikasın canım.. Çok çok tebrik ederim..
maşallah erkenden evlenmişsin erkende anne olursun genc ve dinamik bi anne olacağına inanıyorum..ben cesaret edemezdim o yaşlarda hoş eşim çıkmasaydı karşıma belki hala cesaret edemiyodum :))Aynı ben :) artık erken saatte yürüyüşe gittiğim için spor sonrası yapıyorum temizliğimi çok tahta oluyor erkenden bitiyor :) bugün sadece ütü var :)
Canım neden erken yemiyorsun?? Menün güzel :)
Hımm :) fotoğrafını hatırlıyorumda gerçekten 78falan değil yada daha mı uzunsun?? Bende 19da evlendim :) 2senelikte evliyim :)
Falafel köfte nasıl oluyor :):)
Güzel bir menü :):)
1kase pilav çok bence :)
Dondurma yiyesim geldiiiii :):)
İnşaallah kolay olur canım :) ağlamaz kızımız :) annesine düşkün mü :)
Haykırdım canım neden keyfin yok?
Al bende de o kadar... Havalardan olsa gerek ya...
Geçmiş olsun canım
Aynen cnm bende oyleyimKızlar ara ara bakıyorum ama sebepsiz yere bugün hiç keyfim yok. Hiç bişey yapasım gelmiyor. Geçmişi de okuyamadım. Düzelince uğrarım inşallah.
Kızlar ara ara bakıyorum ama sebepsiz yere bugün hiç keyfim yok. Hiç bişey yapasım gelmiyor. Geçmişi de okuyamadım. Düzelince uğrarım inşallah.
Aynen cnm bende oyleyim
Makineye camasir atmaya bile useniyorum.zorla yemek yaptim oda minnosum icin.
Hastayim kac gundur ondandir belki.
Bu havada grip mi ne oldum.
tebrikler Funda darısı başımıza :)
Tebrikler Fundacigim banada pasta varmii?
Kızlar ara ara bakıyorum ama sebepsiz yere bugün hiç keyfim yok. Hiç bişey yapasım gelmiyor. Geçmişi de okuyamadım. Düzelince uğrarım inşallah.
Valla ben de ilk defa bugün step çekerken pili bitirdim.Önceden bir saatin peşine hala enerjim olurdu, bugün nedense 30 dk'dan sonra başladım "bitsin, bitsin" demeye... Bence nazar değiyor takımımıza, aman dikkat.
Nazmiye sen o kadar genç miydin 25 beklemiyodum olgun yorumlarından kaynaklanıyo sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?