Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tülay Ç.

TAKİP ET
67
kişinin defterinde
Deftere Ekle

Yazdır

Diyet Fındık Pasta

(2 oy, puan: 4,50 / 5)
Puan verebilmek için üye girişi yapmalısınız.
Kaç Kişilik: 1-2 kişilik Hazırlama: 5dk
reklam

• 1 adet yumurta
  • 1 Türk kahvesi fincanı sıvı yağ
  • 1 Türk kahvesi fincanı toz şeker
  • 1 çay bardağı su
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 1 çay bardağı nişasta
  • Aldığı kadar un

Tüm malzemeler karıştırılır. Küçük parçalar alınır ve elde yuvarlanır. Tepsiye dizilir ve 165 derece fırında 20 dakika pişirilir. Yağı az olduğu için diyet deniliyor. Afiyet olsun.

Kullanıcılarımızdan gelen tarif fotoğrafları

Tarifi yaptıysanız siz de bu tarife fotoğraf ekleyebilirisiniz.

Bu tarife fotoğraf gönderen ilk kişi siz olun!

Videolu yemek tariflerimizi gördünüz mü? Videolarımız için tıklayın.

Teşekkürler bebeğim :)deneyeceğim :) hiç un koymasak olmaz mı? :)
Ayrıca tebrik ederim :) pastanı :) paylaşabilirim :)
Canım tatlı istiyor :)

Sizce bunu yapayım mı kızlar?

Pastadan ziyade kurabiyeye benziyor. :) Tadı güzel olur gibi gelmedi bana ama bilemem. Bir de o tariften o kadar kurabiye/pasta çıkmaz gibi geliyor bana, ya da onların boyutları çok küçüktür. Şeker miktarı az çünkü, ama yine içinde nişasta da var. 1-2 tane yiyeceksen yap ama hepsi olmaz. :)

Teşekkürler bebeğim :)deneyeceğim :) hiç un koymasak olmaz mı? :)
Ayrıca tebrik ederim :) pastanı :) paylaşabilirim :)
Canım tatlı istiyor :)

Ben hiç unsuz yapmadım. Un koymazsan köfte gibi görünmez. Baharatlı nohut kısırı gibi bir şey olur. Onları yapıştıran un çünkü... Ama ekmekle yapan da varmış, geçen internette öyle okudum. Belki ekmekle yapabilirsin.

Gel canım buyur, zaten ben onun hepsini bitiremem, bütün takıma yetecek kadar pastamız var.

Sağol canım sanırım fazla ayakta durmaktan oldu birden gözlerim arardi sonrasını hatırlamıyor m uyandığımda yerdeyim başımda bir sürü insan çok kötüydü
geçmiş olsun Havvacım. cok dikkat et kendine. açlıktan falan değildir demi. ben oruçluyken sahur yapmadıgım bigün bayılmıştım çünkü. hem sıcak hem aclık.

maşallah erkenden evlenmişsin erkende anne olursun genc ve dinamik bi anne olacağına inanıyorum..ben cesaret edemezdim o yaşlarda hoş eşim çıkmasaydı karşıma belki hala cesaret edemiyodum :))

Kızlar ara ara bakıyorum ama sebepsiz yere bugün hiç keyfim yok. Hiç bişey yapasım gelmiyor. Geçmişi de okuyamadım. Düzelince uğrarım inşallah.

Kızlar ara ara bakıyorum ama sebepsiz yere bugün hiç keyfim yok. Hiç bişey yapasım gelmiyor. Geçmişi de okuyamadım. Düzelince uğrarım inşallah.
Aynen cnm bende oyleyim
Makineye camasir atmaya bile useniyorum.zorla yemek yaptim oda minnosum icin.
Hastayim kac gundur ondandir belki.
Bu havada grip mi ne oldum.

Aynen cnm bende oyleyim
Makineye camasir atmaya bile useniyorum.zorla yemek yaptim oda minnosum icin.
Hastayim kac gundur ondandir belki.
Bu havada grip mi ne oldum.

yalnız değilsiniz kızlar bende kaç mesajları okuyup okuyup yazcak bişeyler bulamıyorum. sözde dün akşam işten çıkınca evi misler gibi temizliycektim. kolumu bile kımıldatmadım. ev öylece beni bekliyor. nasip olursa bugun gidip temizliycem. sanırım havalardan. mevsim geçişi etkiliyor olabilir.

tebrikler Funda darısı başımıza :)

Sağol canım. :) Takımımızdan çıkan eski birinciler de dikkatimi çekmedi değil bu arada.
Herkes o tacı bir kere giysin, bireysel ilk üçte de hep bizim takım olsun. :) Hiçbirimiz yoldan sapmadığı sürece bence mümkün. :)

Tebrikler Fundacigim banada pasta varmii?

Var canım, var, gel, en güzel yerlerini size ayırdım.

Ebrucum keyiflenecek bir şeyler yapmak için kendini birazcık zorlamadan o keyif gelmiyor genelde. :) Hoşuna giden bir şeyler yapmaya bak.

Valla ben de ilk defa bugün step çekerken pili bitirdim. Önceden bir saatin peşine hala enerjim olurdu, bugün nedense 30 dk'dan sonra başladım "bitsin, bitsin" demeye... Bence nazar değiyor takımımıza, aman dikkat.

bende bisiklet sürerken bitsin bitsin demeye başlıyorum yarım saatten sonra. bisiklet sürerken sıkıldığım için ama. mesela zumba yaparken hiç sıkılmıyorum. keyif alıyorum.

Kızlar albümüm düğün fotoğraflarımı ekledim bi iki tane :) pişman olup heran kaldırabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…