Kızlar albümüm düğün fotoğraflarımı ekledim bi iki tane :) pişman olup heran kaldırabilirim
bende seni izlemeye aldım şimdi görebilirsin kanımca :)Ya hemen pişman oldun, ya da benim görmem yasak.
Bir de sorum var sizlere. Arkadaşlık sistemi kalkmış galiba, onun yerine takip gelmiş ama bir üyeyi nasıl takip edeceğimi bulamadım ben. Anlatabilecek olan var mı?
-----
Hahahaha.Gerek kalmadı, sonunda buldum. :)
Bende gecen yil 1 defa 3. olmustum.Sağol canım. :) Takımımızdan çıkan eski birinciler de dikkatimi çekmedi değil bu arada.
Herkes o tacı bir kere giysin, bireysel ilk üçte de hep bizim takım olsun. :) Hiçbirimiz yoldan sapmadığı sürece bence mümkün. :)
Var canım, var, gel, en güzel yerlerini size ayırdım.
Ebrucum keyiflenecek bir şeyler yapmak için kendini birazcık zorlamadan o keyif gelmiyor genelde. :) Hoşuna giden bir şeyler yapmaya bak.
Bende goremedim fotograflari.Kızlar albümüm düğün fotoğraflarımı ekledim bi iki tane :) pişman olup heran kaldırabilirim
bende seni izlemeye aldım şimdi görebilirsin kanımca :)
Bende goremedim fotograflari.
Funda sen gordun mu?
Öncelikle herkesin sağlıklı bir şekilde kilo vermesi dileği ile bu haftanın birincisi olmuşum çok şaşırdım
buradan 13. Takımdaki tüm arķadaşlarıma çok teşekkür ederim.
gelelim kilo vermeme.geçen yılki mayolarımı denedim olmuyor ve moral sıfır.ben ömür boyu bu kiloları mı taşıyacağım dedim ve bundan 4 yıl önce diyetisyene gitmiştim. Onun verdiği listeleri uygulamaya başladım. Ama hiç kaçamaksız ve öğünleri de atlamadan bir program uyguladım. Bunun yanı sıra her gün 40 dakika yürümeye gayret ettim.
kısacası işin özü istikrar.
Dedim yaa güzel ama ben sana doğru bildiklerimi yazdım. Uygulayıp uygulamamak senin elinde.
canım yemeklerı yaparken yağ kullanıyor musun yoksa sıfır yağla mı pişiriyorsun?Hiç yağ koymadanda tadı alınmıyo
Günaydın kızlar...
Kolay gelsin canım..
2Sağol canım sanırım fazla ayakta durmaktan oldu birden gözlerim arardi sonrasını hatırlamıyor m uyandığımda yerdeyim başımda bir sürü insan çok kötüydü
Kolay gelsin fundacımGöremedim maalesef.
Kızlar ben kaçmak durumundayım. Bir yeğenim var, 6 yaşında, canı sıkılmış oynayacak birilerini istiyormuş, ben de göreve gidiyorum.Akşam geleceğimi umuyorum. Görüşürüz.
4Tebrik ediyorum kızlar hepinizi
5Sizce bunu yapayım mı kızlar?
6Kızlar ara ara bakıyorum ama sebepsiz yere bugün hiç keyfim yok. Hiç bişey yapasım gelmiyor. Geçmişi de okuyamadım. Düzelince uğrarım inşallah.
Hepsi o kadar tariftenmiş :)Pastadan ziyade kurabiyeye benziyor. :) Tadı güzel olur gibi gelmedi bana ama bilemem. Bir de o tariften o kadar kurabiye/pasta çıkmaz gibi geliyor bana, ya da onların boyutları çok küçüktür. Şeker miktarı az çünkü, ama yine içinde nişasta da var. 1-2 tane yiyeceksen yap ama hepsi olmaz. :)
Ben hiç unsuz yapmadım. Un koymazsan köfte gibi görünmez. Baharatlı nohut kısırı gibi bir şey olur.Onları yapıştıran un çünkü... Ama ekmekle yapan da varmış, geçen internette öyle okudum. Belki ekmekle yapabilirsin.
Gel canım buyur, zaten ben onun hepsini bitiremem, bütün takıma yetecek kadar pastamız var.
Biz de eşimle 18imizde tanıştık :) ertelemedil evlenmeyi :) inşaallah da anne olacağım :)maşallah erkenden evlenmişsin erkende anne olursun genc ve dinamik bi anne olacağına inanıyorum..ben cesaret edemezdim o yaşlarda hoş eşim çıkmasaydı karşıma belki hala cesaret edemiyodum :))
165
Yapma yağmur
Sonra hepsini oturup yiyiyoruz
Evde birşeyler olunca yeniyor kuzum bu benim fikrim
716
Tamam canım yapmayayım bari :)
8Zeynepcigim hosgeldin.:)
Ogrencilerin lise mi ortaokul mu cnm?
Bazen unv.sinavlarina girsem mi diyorum?8
Hoşbulduk özlemcim
Ben ortaokylda çalışıyorum canım
Ama bu günkü sınav ehliyet sınavında gözetmendim
177
Yağmurcum genelde erkekler yemiyor pasta börekler bize kalıyor
Bizim evde böyle sn azından
18Bazen unv.sinavlarina girsem mi diyorum?
Sonra 25i devirdin,evlisin,cocugun var.
Liseyi bitereli yillar olmus,yapabilirmiyim ki diyorum kendi kendime.
benim çok da acelem yok yarışmaktan ziyade kilo vermek daha önemli :) yer açılırsa kaçırmam ama..:) canım dolmalar dediğini şöyle anlatayım: 1 adet kabağı haşladım ve suyunu çektirmeden evde bulunun 1 orta 2 küçük dlmayı içine kattım, 1 tabak annem yedi, gerisini de dün 2 bugün 1 öğün olarak ben yedimKötüde olsa paylaş diyecektim ki zaten Ece için yazmışsın. Hadi bakalım bu hafta daha çok dikkat et kendine. Bu vesileyle hatırlatayım takımdaki üye sınırı 12 kurallara göre. Şuan 7 kişiyiz. Son 5 kişi var listeye girecek olan. O nedenle izin dönüşü olanlar elinizi çabuk tutun. Kim daha önce kilo verirse o girer takıma. Buna yeni üyelerde dahil. Yani henüz listeye girememiş üyeler.
Dolmalar çok olmuş tatlım yaaa. Birde çok geç kalkıyorsun ve ilk yemeğin çok geç oluyor. Doğal olarak metabolizman geç çalışmaya başlıyor. Bence bunu düzene koy. Ayrıca su içmezsen bu iş olmaz. Suyu çoğaltman şart.
Funda da söylemiş bir dilim yiyeceğine sadece bir kaç çatal tadına bak geri kalan kısımda bol bol su iç. Ben olsam öyle yaparım. Sonuçta zayıf olmak pastadan daha lezzetli bence.
akşam okuduğumda nasıl üzüldüğümü anlatamam giden günlüklerine.. Bende annemin şiirlerimi bulup okuduğundan şüpheleniyoruuum bakalım sesini ne zaman çıkaracakBir de günlük meseleleri konuşulmuş. Sanırım bu konuda rekor benimdir. Çünkü okuma ve yazmayı öğrendiğimden beri günlük yazıyorum, yani 20 yıldır.Ama annem pek meraklıydı sağolsun, karıştırıp okumasın diye 20 yaşımdayken eski günlüklerimi yırtıp atmıştım maalesef... Kardeşimde gördükçe okurdu, özellikle lisedeyken günlüğüm pek bir hareketliydi, her liseli gibi... Keşke yırtmasaymışım ama olan oldu artık. Sadece günlüklerimden hatıra birkaç sayfa bıraktım (tabi kendimce zararsız bulduklarımı), bir de tabi son yedi yılın günlükleri hala elimde. Artık ne onları ne de bundan sonraki günlükleri ölene kadar imha etmem.
canım yediklerim kısmını düşünürsek ve öncekilerle kıyaslarsak gerçektende güzel ve bunu reglim dolayısıyla kendimi çook hasta hissetmeme borçluyum.. çok yiyesim vardı ama bi yandan da yoktu öyle bişeyEce, kız, ben anlamadım içini rahat ettirmeyen o birkaç şey ne?Bence güzel menü. Yani aslında düşük kalorili ama telafi menüleri olduğu için güzel. :)
geçmiş olsuuunSağol canım sanırım fazla ayakta durmaktan oldu birden gözlerim arardi sonrasını hatırlamıyor m uyandığımda yerdeyim başımda bir sürü insan çok kötüydü
canım yeme konusu tatil dolayısıyla hepten ipin ucu kaçmış durumda ama haftaya daha iyi durumda olacak, dondurma yiyesin gelmesiiin :)Canım neden erken yemiyorsun?? Menün güzel :)
Dondurma yiyesim geldiiiii :):)
canım gel de konuşak yaa niye canın sıkkınKızlar ara ara bakıyorum ama sebepsiz yere bugün hiç keyfim yok. Hiç bişey yapasım gelmiyor. Geçmişi de okuyamadım. Düzelince uğrarım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?