Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar albümüm düğün fotoğraflarımı ekledim bi iki tane :) pişman olup heran kaldırabilirim

Ya hemen pişman oldun, ya da benim görmem yasak.

Bir de sorum var sizlere. Arkadaşlık sistemi kalkmış galiba, onun yerine takip gelmiş ama bir üyeyi nasıl takip edeceğimi bulamadım ben. Anlatabilecek olan var mı?

-----
Hahahaha. Gerek kalmadı, sonunda buldum. :)

bende seni izlemeye aldım şimdi görebilirsin kanımca :)

Bende gecen yil 1 defa 3. olmustum.
Benim 3.oldugum hafta ebru 1.olmustu.:)

Kizlar hadi tam gaz devam.
insallah bireyselde ilk ucede bizim takimin uyeleri girer.

bende seni izlemeye aldım şimdi görebilirsin kanımca :)

Bende goremedim fotograflari.
Funda sen gordun mu?

Göremedim maalesef.

Kızlar ben kaçmak durumundayım. Bir yeğenim var, 6 yaşında, canı sıkılmış oynayacak birilerini istiyormuş, ben de göreve gidiyorum. Akşam geleceğimi umuyorum. Görüşürüz.

Dedim yaa güzel ama ben sana doğru bildiklerimi yazdım. Uygulayıp uygulamamak senin elinde.

canım yemeklerı yaparken yağ kullanıyor musun yoksa sıfır yağla mı pişiriyorsun?Hiç yağ koymadanda tadı alınmıyo

Günaydın kızlar...

Kolay gelsin canım..

Sağol canım sanırım fazla ayakta durmaktan oldu birden gözlerim arardi sonrasını hatırlamıyor m uyandığımda yerdeyim başımda bir sürü insan çok kötüydü
2
Geçmiş olsun tansiyon herhalde
Dikkat et kendine
Ben de baş dönmesi var bu ara
Sürekli bir baş ağrısı halsizlik var gayet güzel besleniyorum aslında ama şdker pek tüketmiyorum acaba ondan mı diyorum

3
Kolay gelsin fundacım
Ama yeğenin büyükmüş oynaması kolay olur ve eğlenceli olur

Kızlar ara ara bakıyorum ama sebepsiz yere bugün hiç keyfim yok. Hiç bişey yapasım gelmiyor. Geçmişi de okuyamadım. Düzelince uğrarım inşallah.
6
hayrola ebrucum geçmiş olsun
bende de aynı durum bence biraz da havanın etkisi var gibi burası kapalı vd yağmurlu

Hepsi o kadar tariftenmiş :)

Tamam canım un da koyayım :)
maşallah erkenden evlenmişsin erkende anne olursun genc ve dinamik bi anne olacağına inanıyorum..ben cesaret edemezdim o yaşlarda hoş eşim çıkmasaydı karşıma belki hala cesaret edemiyodum :))
Biz de eşimle 18imizde tanıştık :) ertelemedil evlenmeyi :) inşaallah da anne olacağım :)

Zeynepcigim hosgeldin.:)
Ogrencilerin lise mi ortaokul mu cnm?

8
Hoşbulduk özlemcim
Ben ortaokylda çalışıyorum canım
Ama bu günkü sınav ehliyet sınavında gözetmendim
Bazen unv.sinavlarina girsem mi diyorum?
Sonra 25i devirdin,evlisin,cocugun var.
Liseyi bitereli yillar olmus,yapabilirmiyim ki diyorum kendi kendime.

7
Yağmurcum genelde erkekler yemiyor pasta börekler bize kalıyor
Bizim evde böyle sn azından
17
Evet eşim çok tatlıyı sevmez benim :) bana kalır herşey :)
Bazen unv.sinavlarina girsem mi diyorum?
Sonra 25i devirdin,evlisin,cocugun var.
Liseyi bitereli yillar olmus,yapabilirmiyim ki diyorum kendi kendime.
18
İstediğin şeylere bahane bulma gülüm :) yaparsın ne olacak ki :) ben açık öğrt okuyorum inşaallah bitecek :) sen de yapabilirsin okumak bir bayan için çok çok güzel bir şey :)

benim çok da acelem yok yarışmaktan ziyade kilo vermek daha önemli :) yer açılırsa kaçırmam ama..:) canım dolmalar dediğini şöyle anlatayım: 1 adet kabağı haşladım ve suyunu çektirmeden evde bulunun 1 orta 2 küçük dlmayı içine kattım, 1 tabak annem yedi, gerisini de dün 2 bugün 1 öğün olarak ben yedim su ve geç uyanıp geç yeme konusunda haklısıın :)
babama vericem tabağın geri kalanını eheheh :) o yesin çok sever yemeyi..
akşam okuduğumda nasıl üzüldüğümü anlatamam giden günlüklerine.. Bende annemin şiirlerimi bulup okuduğundan şüpheleniyoruuum bakalım sesini ne zaman çıkaracak
Ece, kız, ben anlamadım içini rahat ettirmeyen o birkaç şey ne? Bence güzel menü. Yani aslında düşük kalorili ama telafi menüleri olduğu için güzel. :)
canım yediklerim kısmını düşünürsek ve öncekilerle kıyaslarsak gerçektende güzel ve bunu reglim dolayısıyla kendimi çook hasta hissetmeme borçluyum.. çok yiyesim vardı ama bi yandan da yoktu öyle bişey
Sağol canım sanırım fazla ayakta durmaktan oldu birden gözlerim arardi sonrasını hatırlamıyor m uyandığımda yerdeyim başımda bir sürü insan çok kötüydü
geçmiş olsuuun
Canım neden erken yemiyorsun?? Menün güzel :)

Dondurma yiyesim geldiiiii :):)
canım yeme konusu tatil dolayısıyla hepten ipin ucu kaçmış durumda ama haftaya daha iyi durumda olacak, dondurma yiyesin gelmesiiin :)
Kızlar ara ara bakıyorum ama sebepsiz yere bugün hiç keyfim yok. Hiç bişey yapasım gelmiyor. Geçmişi de okuyamadım. Düzelince uğrarım inşallah.
canım gel de konuşak yaa niye canın sıkkın

Dünkü mesaj sayımı saymaya hala eriniyorum birazdan çıkıcam yapabilirsem gece yapamazsam yarın bildiririm ama :)
ayy sanırım gittikçe motivem yükseliyor bir çırpıda okuyuverdim geçmişi menüyü de sonra yazsam daha iyi :)

19
Menüm :)
Sabah 07.00-09.00
Spor+pazar alışverişi :)
10.00
Şehrine çorbası 1kase
1salatalık 1domates
20gr kadar keçi peyniri :)
8yeşil zeytin

Arada 2yk dondurma

13.00
Kabak salatası gibi bir şey baharlı soğanlı peynirli :)

Arada
1salatalık 1ince uzun dilim kavun
18.30
Tavuk haşlaması üzerine yoğurt ve baharat
Öğleden kalan kabak
1kase tavuk suyu içine 2yk mantı öyle çorba gibi oldu oda :)
1dilim kavun :)

Kalori:) 777
:)
2lt su :)
Tıka basa tokum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…