Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm

Sabah
2 falafel köfte
1 dilim ekmek

Ara
2 mandalina

Öğle
1 tabak ezogelin gibi bir çorba
Yarım kır pidesi (Haftasonuyken bizimkiler evdeydi, onlara katılmak adına yedim, her zaman bir arada yiyemiyoruz)

Akşam
Yarım simit (evde değildim, malum...)

Eve gelince
1 tabak ezogelin gibi bir çorba (O kadar beyaz undan sonra akşam acıkmayayım diye...)

1 saat de step çektim

Slm kızlar. Benim keyifsizliğim devam ediyor hala. Dışarı çıktık gezdik dolaştık ama nedense bi tuhaflık var üstümde. Esneyip duruyorum. Bugün çok aranızda olamadım inşallah yarın daha iyi olurum.

Bu arada Yağmur mesajlarını yanlış saymışsın canım. Alıntıları tek mesaj sayıyoruz. Yani bir mesajın içinde birden çok alıntı bile olsa o bir tane sayılıyor. Şimdi senin mesajlarını saydım toplamda 14 tane yazmışsın takıma.

Bu vesileyle herkes nasıl sayılacağını anlamış oldu. Takıldığınızı sorun çekinmeden. Mesaj sayıları benim için önemli çünkü.

Birde öyle tek tek cevap yazmamaya çalışın. Mümkün olduğunca birkaç alıntıyı aynı mesajda yapın. Yoksa hem okuması zor oluyor hem de yer kaplıyor mesajlar.

Bu arada eşleştirmeleri de yapamadım. İnşallah yarına hazır olur liste. Birde mesaj sayım listesi yapacağız. Herkes görev alacak bu listede. Yarın bu konu hakkında da detaylı yazarım. Aynen bu şekilde devam edebilmemiz için disiplinimizin de artması lazım.

Bazen unv.sinavlarina girsem mi diyorum?
Sonra 25i devirdin,evlisin,cocugun var.
Liseyi bitereli yillar olmus,yapabilirmiyim ki diyorum kendi kendime.
9
Canım kafana koyarsan yapamayacağın hiç bir şey yok buna inan
Eşimin arkadaşının eşi 28 yaßında öğretmenliğı kazandı bu yıl 3 yıldır çok sıkı hazırlanıyordu
Kararlı olursan neden olmasın

10
Yağmurcum afiyet olsun
Az mı çok mu bilemedim ben bu menüyü
Çok gibi geldi ama çok kalorilj besinkerde yok
Açıkçası kararsız kaldım

11
Sen sıkı yönetim ilan et ebrucum en azındzn herkes 1 beden incelse zaten gaza gelir
Eşleşmeleride merak ettim

12
Özlemcim menün gayet güzel
Afiyet olsun

13
Eda afiyet olsun
Fena değil zma dört dörtlük dd değil

14
Dilara bu menü çok az canım
Akşama biraz bir şeyler ekleyebilirdin

15
6 eylül menüm
Sabah : 8.30
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salarslık
2 dilim tb ekmeği

Öğle :13.30
1 kk peynir
4-5 yemek kaşığı biber kavurması
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek tb

Ara 16.00
Sekersiz türk kahvesk

Ara 17.30
1 şeftali

Akşam 1o.30
1 kase yayla çorbası
2 yemek kaşıģı haşlama kırmızı et
1 kase yoğurt
bol salata
1 dilim tb ekmeği

ara 21.00
çok azicık karpuz

2 litre su

BU ARADA 6 EYLÜL MESAJ SAYİM :15

Heyecanla rakibimi bekliyorum Ebrucum. Bu hafta takıma girmek konusunda da çok umutluyum. Bugün ne ortamlarda bulundum ama beslenmemi bozacak hiçbirşey yemedim. Çok mutluyum. Bu huzurlarda uyumak be güZel olacak :)

Fundacım bu falafel köfte nasıl birşey ki?

6.9 Cumartesi menüm
09:00
1 yumurta
2 dilim tb ekmeği
2 dilim peynir
Domates salatalık

13:15
1 filim tb ekmeği
6 YK sulu köfte (bulgurlu+tavuklu)

17:00
6 YK tas kebabı
1 dikim ekmek
Yarım kepçe çorba

Kızlar akşama yemeğe misafirim vardı. Bugün bütün gün mutfaktan çıkamadım. Baya msj birikmiş ama bunları tlfdan okuyup cevaplamakta çk zorlanıyorum.
Herneyse misafir işini kaçamaksız atlattım, yarın evde Kalan yemekleri komşulara dağıtayım da aklımı çelmesinler diye düşünüyorum.
Bu gece 5 msj attım galiba, herkese iyi geceler, gözlerim kapandı gitti.

hazırlayın sopaları bir çatalla kalmadı bu akşam ki doğumgünü aslında yazmayıp telafi edince gelecektim takıma ama dayanamadım mesaj atmamaya.. Ama bayağı zorladım kendimi onca ısrarın hiçbirine dayanmamış olsaydım herkes gibi 2,5 servis tabağı bitirmiş olmam gerekecekti. Ama tabi suçluyum genele göre az yemiş olsam da olması gerekenin üstünde bir eylem oldu.

Neler yedin bakalım? Yaz ki yüzleşesin canım.

377. Etap birincisi Funda08, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..

tebrik ederim canım:)

Çok geçmiş olsun canım tansiyonuna falan baktırsaydın

Günaydın kızlar.

Havvacım geçmiş olsun. Dikkat et kendine lütfen.

havvacim bayildim kelimesi gozumden kacmis
Gecmis olsun cnm.iyisindir insallah.

teşekkür ederim kızlar sanırım fazla ayakta kalmak fazla kana maruz kalmak ve ameliyatta uzadıkça uzayınca hatlar koptu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…