Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar. Ben coktannnn uyandım yollara düştüm. Köye gidiyoruz. Bu arada dünkü mesaj sayım 9

Eline sağlık Püsküütcüm, çok güzel görünüyor.
Pasta diyet ama, değil mi?
ayy fundaaa diyet pasta yapsalar ya böyle kalorisi olmasa su gibi yada domates kadar az falan olsa

Havvacım çok geçmiş olsun canım.

teşekkür ederim canım

copy paste denicem mutlaka :)

geçmiş olsun Havvacım. cok dikkat et kendine. açlıktan falan değildir demi. ben oruçluyken sahur yapmadıgım bigün bayılmıştım çünkü. hem sıcak hem aclık.

acıkmamıştım canım sadece bi tuhaf oldum ama bir gün öncesinde de şekerim düşöüştü hemşire yetişmişti hemen sanırım acıkmışta olabilirim :s

Valla ben de ilk defa bugün step çekerken pili bitirdim. Önceden bir saatin peşine hala enerjim olurdu, bugün nedense 30 dk'dan sonra başladım "bitsin, bitsin" demeye... Bence nazar değiyor takımımıza, aman dikkat.

mevsim değişiminden hep halsizlik keyifsizlik yorgunluk adaptasyon sorunu
Kızlar albümüm düğün fotoğraflarımı ekledim bi iki tane :) pişman olup heran kaldırabilirim

bende göremedim ve izlemeye aldım belki öyle görebilirim ama sanırım seninde beni izlemn lazım canım

2
Geçmiş olsun tansiyon herhalde
Dikkat et kendine
Ben de baş dönmesi var bu ara
Sürekli bir baş ağrısı halsizlik var gayet güzel besleniyorum aslında ama şdker pek tüketmiyorum acaba ondan mı diyorum

bi önceki gün şekerim düşmüştü sabahta kahvaltımı artıtdım ama olacağı varmış oldu halsizlik bende de var bu ara

teşekür ederim canım

Kızlar telefondan alıntı yapamadım nedense
pc de ki gb en altta oluyor canım

Ne yediğini de yaz canim

herkes karışık bi menü demiş ama bana çok sevimli geldi nedense sevdim ben hatta biraz tarif modunda yazdığından karışık gibi duruyor olabilir mi ne

kızartma demek istedimde 1yk olunca demekten vazgeçtim ama değinmekte de fayda varmış gb geldi :d
kahveyi nasıl içiyorsun canım? afiyet olsunn

acı biber turşusu iştah açar canım o nedenle olabilir belki
afiyet olsun:)

biraz sağlıklıksız olmuş sanki:s

şu menülere artık saat eklesen ya canım:) birde meyve yiyince ayran yoğurt yemek gerekiyor diye hatırlıyorum sanki şeker seviyesini dengeleyebilmek adına

akşam yemeği biraz geç olmuş sanki ama onun dışında menün güzel bence:)

6.9 Cumartesi menüm
09:00
1 yumurta
2 dilim tb ekmeği
2 dilim peynir
Domates salatalık

13:15
1 filim tb ekmeği
6 YK sulu köfte (bulgurlu+tavuklu)

17:00
6 YK tas kebabı
1 dikim ekmek
Yarım kepçe çorba

5den sonra acıkmadın mi ki?

günaydın 13. takımın hatunları:)
kızlar dün bütün arkadaşlarım bana geldi malum bayılma olayından dolayı o yüzden dün nerdeyse hiç uğraymadım herkes uyuyorken bi uğrayaym dedim de takımda da pek kimseler yok sanırım

Günaydın canlar :)
bende seni izlemeye alayım da görünmüyomuş yine...

Eda ben de bakacaktım ama...kaldırdın mı fotoları...
canım kaldırmadım da neden görünmüyo anlamadım ben diye bi albümüm vardı ona ekledim ve takip ettiklerim görsün dedim nerde yanlışlık var bilemedim..

Gunaydin kizlarrr..

Dunku msj. sayim : 18

Havvacigim tekrardan gecmis olsun.
Kahveyi sormussun cnmm.
Benim her seyim sade cnm.
Bu yuzden evde seker bittigi hic farketmem:2:
Eskiden bol bol bol sekerliydi ama

Selam hanımla
Dünden beri telefonumdan oturum açamıyorum, neden oldugunu anlamıyorum deliricem! Şimdi ipadden yazıyorum ama telefonumdan acamazsam cok kötü olur, cunku hep ordan giriyorum.. Neyseki girip yazılanları okuyabiliyorum telefondan, ama kendim yazamıyorum

Neyse..
Dünkü menumu yazayım

Sabah 7:20-8:50 arası spor
45 dk--> 5 km--> 520 küsür kalori (fotografını cekmiştim ama telefondan giremeyince koyamadım, birazdan halledip koyarım resmi)

10:30
Şekersiz neskafe

12:45
3-4 dilim karpuz
Peynir

Aksam 19:30
1 tabak pilav
2 ufak but (haslama)

21:30
1 avuc fıstık

3 lt su

Gun içinde hiç keyfim yoktu, karı koca halleri işte, kocama küstüm canım hiç birsey yapmak istemedi, kahvaltı hakeza.. Ama aksama dogru cok midem bulandı.. Neyse sonra barıstık, bu sefer hadi dedi gidelim kaymaklı kadayıf yiyelim dedi:)) zihnimi bulandırma öyle kötü seylerle dedim:) daha hafif bi tatlı yersin hadi gidelim dedi, yok yok dedim.. Sonra sinemaya gitmeye karar verdik, kızımı anneannesine bırakıp gittik.. Önceden hep cips alırdık bu sefer ben 1 lt su aldım sadece. Ama esim dayanamayıp fıstık aldı bi paket.. Yanımda yedi durdu kokusu geldi filan. Ama filmin ikinci yarısından sonra ben de dayanamayıp aldım biraz, bir avuc kadar yedikten sonra al öbür tarafa koy dedim, insan yiyiyor olunca yaa.. Nyse işte öyle. Dünden beri gelemeyince gevezeliğim tuttu:)

Kızlar dün spor salonunda spor hocasıyla konustum, yağ ölçümümü yaptı, %31 yağ varmış , iiiiğğğggghhhhh
Artık dönüşü yok, bitmeden bırakmak yok, şu yağ oranını azaltmak zorundayım. İğrreeennnççç

İşte dünkü sporumun ilk kısmı buydu, 5 km 533 kalori 45 dk,
Sonrasında da 40-45 dk hocanın gösterdiği egzersizleri yaptım, karın kaslarım hala ağrıyor...

Sabah gelip, geçmişi okuyup yorumlar yapmıştım. hepsine tek tek yazınca mesaj sayısı çok çıktı. Ama artık toptan alıntı ile cevap vereceğim :)

telefondan bende beğeni ve cevap yapamıyorum çok sinir bozucu.. neyseki şu son paragrafı olabildiğince iyi atlatmışsın canım :)
benimde en son %28 çıktı kötü bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…