Canım kurma yeine nohut koyuyormuşsun ben de sordum :) geçmiş sayfalarda var :)Fundacım bu falafel köfte nasıl birşey ki?
Canım ne ameliyatı bu?tebrik ederim canım:)
teşekkür ederim kızlar sanırım fazla ayakta kalmak fazla kana maruz kalmak ve ameliyatta uzadıkça uzayınca hatlar koptu
Kafam karıştı...nette 1saat tempolu yürüyüş 300kal diyor...bende yürüyüş bandında yürüdüğümde 6 gibi hızda yürüyordum 350kal yaktın diyordu...senin nasıl 530 canım hangşmizşnki yanlış?Selam hanımla
Dünden beri telefonumdan oturum açamıyorum, neden oldugunu anlamıyorum deliricem! Şimdi ipadden yazıyorum ama telefonumdan acamazsam cok kötü olur, cunku hep ordan giriyorum.. Neyseki girip yazılanları okuyabiliyorum telefondan, ama kendim yazamıyorum
Neyse..
Dünkü menumu yazayım
Sabah 7:20-8:50 arası spor
45 dk--> 5 km--> 520 küsür kalori (fotografını cekmiştim ama telefondan giremeyince koyamadım, birazdan halledip koyarım resmi)
10:30
Şekersiz neskafe
12:45
3-4 dilim karpuz
Peynir
Aksam 19:30
1 tabak pilav
2 ufak but (haslama)
21:30
1 avuc fıstık
3 lt su
Gun içinde hiç keyfim yoktu, karı koca halleri işte, kocama küstüm canım hiç birsey yapmak istemedi, kahvaltı hakeza.. Ama aksama dogru cok midem bulandı.. Neyse sonra barıstık, bu sefer hadi dedi gidelim kaymaklı kadayıf yiyelim dedi:)) zihnimi bulandırma öyle kötü seylerle dedim:) daha hafif bi tatlı yersin hadi gidelim dedi, yok yok dedim.. Sonra sinemaya gitmeye karar verdik, kızımı anneannesine bırakıp gittik.. Önceden hep cips alırdık bu sefer ben 1 lt su aldım sadece. Ama esim dayanamayıp fıstık aldı bi paket.. Yanımda yedi durdu kokusu geldi filan. Ama filmin ikinci yarısından sonra ben de dayanamayıp aldım biraz, bir avuc kadar yedikten sonra al öbür tarafa koy dedim, insan yiyiyor olunca yaa.. Nyse işte öyle. Dünden beri gelemeyince gevezeliğim tuttu:)
Nasıl ölçülüyor bu :)telefondan bende beğeni ve cevap yapamıyorum çok sinir bozucu.. neyseki şu son paragrafı olabildiğince iyi atlatmışsın canım :)
benimde en son %28 çıktıkötü bi durum
canım ben yağ kas su falan ölçen bir tartıda tartılmıştım :) başka yolu var mı bilmiyorumNasıl ölçülüyor bu :)
bu vicdan azabını duyabilmek bile mesele canım.. Haftaiçi telafi edersin inş :)dün gece geç saate kadar dolandım durdum evde vicdan azabından.. Allahım ne kadar çok çeşit vardı öyle 3 tür salata, 4 tür börek hepsini yesem çatlardım .. gerçi yemediklerimde aklım kaldı ama zayıfladığımda daha mutlu olacağımdan eminim.. zararın neresinden dönsem kâr diye dengelemeye çalışıyorum kendimi
Acıktım tabiki canım, aç uyudum.herkes karışık bi menü demiş ama bana çok sevimli geldi nedense sevdim ben hatta biraz tarif modunda yazdığından karışık gibi duruyor olabilir mi ne
kızartma demek istedimde 1yk olunca demekten vazgeçtim ama değinmekte de fayda varmış gb geldi :d
kahveyi nasıl içiyorsun canım? afiyet olsunn
acı biber turşusu iştah açar canım o nedenle olabilir belki
afiyet olsun:)
biraz sağlıklıksız olmuş sanki:s
şu menülere artık saat eklesen ya canım:) birde meyve yiyince ayran yoğurt yemek gerekiyor diye hatırlıyorum sanki şeker seviyesini dengeleyebilmek adına
akşam yemeği biraz geç olmuş sanki ama onun dışında menün güzel bence:)
5den sonra acıkmadın mi ki?
2Selam hanımla
Dünden beri telefonumdan oturum açamıyorum, neden oldugunu anlamıyorum deliricem! Şimdi ipadden yazıyorum ama telefonumdan acamazsam cok kötü olur, cunku hep ordan giriyorum.. Neyseki girip yazılanları okuyabiliyorum telefondan, ama kendim yazamıyorum
Neyse..
Dünkü menumu yazayım
Sabah 7:20-8:50 arası spor
45 dk--> 5 km--> 520 küsür kalori (fotografını cekmiştim ama telefondan giremeyince koyamadım, birazdan halledip koyarım resmi)
10:30
Şekersiz neskafe
12:45
3-4 dilim karpuz
Peynir
Aksam 19:30
1 tabak pilav
2 ufak but (haslama)
21:30
1 avuc fıstık
3 lt su
Gun içinde hiç keyfim yoktu, karı koca halleri işte, kocama küstüm canım hiç birsey yapmak istemedi, kahvaltı hakeza.. Ama aksama dogru cok midem bulandı.. Neyse sonra barıstık, bu sefer hadi dedi gidelim kaymaklı kadayıf yiyelim dedi:)) zihnimi bulandırma öyle kötü seylerle dedim:) daha hafif bi tatlı yersin hadi gidelim dedi, yok yok dedim.. Sonra sinemaya gitmeye karar verdik, kızımı anneannesine bırakıp gittik.. Önceden hep cips alırdık bu sefer ben 1 lt su aldım sadece. Ama esim dayanamayıp fıstık aldı bi paket.. Yanımda yedi durdu kokusu geldi filan. Ama filmin ikinci yarısından sonra ben de dayanamayıp aldım biraz, bir avuc kadar yedikten sonra al öbür tarafa koy dedim, insan yiyiyor olunca yaa.. Nyse işte öyle. Dünden beri gelemeyince gevezeliğim tuttu:)
3Eki Görüntüle 1236387
İşte dünkü sporumun ilk kısmı buydu, 5 km 533 kalori 45 dk,
Sonrasında da 40-45 dk hocanın gösterdiği egzersizleri yaptım, karın kaslarım hala ağrıyor...
telefondan bende beğeni ve cevap yapamıyorum çok sinir bozucu.. neyseki şu son paragrafı olabildiğince iyi atlatmışsın canım :)
benimde en son %28 çıktıkötü bi durum
dünkü rapor:
13,30: Yarım tabak kabaklı biber dolması, 2 tane form etimek, 2 yk yoğurt
17,30: 2 tabak mercimek, 2 dl ekmek
20,30: 1 dilim mısırlı salata(sebze salatasıydı ama mayonez vardı), 1 tane (en küçük olanından) ıspanaklı börek, 3 tane sarma(yine küçüklerden), 1 dl pasta, 2 kurabiye, 1 dl elmalı tart..
1 lt su, 20 dk dans, 15 dk yürüyüş..
Canım kurma yeine nohut koyuyormuşsun ben de sordum :) geçmiş sayfalarda var :)
Canım ne ameliyatı bu?
Kafam karıştı...nette 1saat tempolu yürüyüş 300kal diyor...bende yürüyüş bandında yürüdüğümde 6 gibi hızda yürüyordum 350kal yaktın diyordu...senin nasıl 530 canım hangşmizşnki yanlış?
2
Tubacım hoşgeldin
Bu arada yürüyüş bandında 520 csl nasıl yaptın bdn dsha 100 ün üstünü göremedim
Ayrıca menü çok az canım
Dengeli ve başarılı bir menü15
6 eylül menüm
Sabah : 8.30
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salarslık
2 dilim tb ekmeği
Öğle :13.30
1 kk peynir
4-5 yemek kaşığı biber kavurması
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek tb
Ara 16.00
Sekersiz türk kahvesk
Ara 17.30
1 şeftali
Akşam 1o.30
1 kase yayla çorbası
2 yemek kaşıģı haşlama kırmızı et
1 kase yoğurt
bol salata
1 dilim tb ekmeği
ara 21.00
çok azicık karpuz
2 litre su
BU ARADA 6 EYLÜL MESAJ SAYİM :15
Kızlar benim bantta da 100 ü zor görüyorum. 500 kal spinning de falan yakılıyor diye biliyorum.Kızlar koşu bandının hızı ve dahada önemlisi eğimi çok farkettiriypr. Benim resimde göünen 3,5 eğimi, yani yokuş çıkar gibi oluyor ama 3,5 çok da fazla bir egim değil, önceden 9-10 dfilan yapardım ozaman deli gibi kalori yaktırıyor yokuş çıktıgın için.. Hızım da genelde 7-7,5 civarıydı, arada bir de 8e cıkarıp koşuyordum.. Bence nette yazan 1 saatlik yuruyus 300 kalori olması, yavas yavas yurumekten bahsediyordur. Benim yuruyusum oyleydi ki her tarafım sallanıyordu, koşar gibi..
Ay bi ara kaş diplerimden göz kapaklarıma ter damlamaya basladı :) bir de cok sasırdı sey oldu, yururken ellerimle de tutunmustum alete, bir sure sonra bir baktım elleerimin üzeri boncuk boncuk olmuş, hiç böyle görmemiştim:)) velhasıl iyi ter döktüm:)
Çok geçmiş olsun canım.tebrik ederim canım:)
teşekkür ederim kızlar sanırım fazla ayakta kalmak fazla kana maruz kalmak ve ameliyatta uzadıkça uzayınca hatlar koptu
dünkü rapor:
13,30: Yarım tabak kabaklı biber dolması, 2 tane form etimek, 2 yk yoğurt
17,30: 2 tabak mercimek, 2 dl ekmek
20,30: 1 dilim mısırlı salata(sebze salatasıydı ama mayonez vardı), 1 tane (en küçük olanından) ıspanaklı börek, 3 tane sarma(yine küçüklerden), 1 dl pasta, 2 kurabiye, 1 dl elmalı tart..
1 lt su, 20 dk dans, 15 dk yürüyüş..
inşallah canım..bu vicdan azabını duyabilmek bile mesele canım.. Haftaiçi telafi edersin inş :)
öyle yapıcam artık4
bende bulayım böyle bir cihaz merak ettim
avm lerdekiler nasıl ölçüyor acaba
Maşallah herşey var bugün az yiyerek dengele canım
maşallah :)Kızlar koşu bandının hızı ve dahada önemlisi eğimi çok farkettiriypr. Benim resimde göünen 3,5 eğimi, yani yokuş çıkar gibi oluyor ama 3,5 çok da fazla bir egim değil, önceden 9-10 dfilan yapardım ozaman deli gibi kalori yaktırıyor yokuş çıktıgın için.. Hızım da genelde 7-7,5 civarıydı, arada bir de 8e cıkarıp koşuyordum.. Bence nette yazan 1 saatlik yuruyus 300 kalori olması, yavas yavas yurumekten bahsediyordur. Benim yuruyusum oyleydi ki her tarafım sallanıyordu, koşar gibi..
Ay bi ara kaş diplerimden göz kapaklarıma ter damlamaya basladı :) bir de cok sasırdı sey oldu, yururken ellerimle de tutunmustum alete, bir sure sonra bir baktım elleerimin üzeri boncuk boncuk olmuş, hiç böyle görmemiştim:)) velhasıl iyi ter döktüm:)
canım onları canımın istemeyeceğini sanmıyorumCanım bence problem kahvaltı yapmamış olman. Vücudunu aç bırakmasaydın bu kadar şeyi zaten canın istemeyecekti.
Ayyyy :) bimex te görmüştüm bende ondan :) ama eşim almadı yaaacanım ben yağ kas su falan ölçen bir tartıda tartılmıştım :) başka yolu var mı bilmiyorum
Canım bu hafta telafi edersin inşaallah :)dün gece geç saate kadar dolandım durdum evde vicdan azabından.. Allahım ne kadar çok çeşit vardı öyle 3 tür salata, 4 tür börek hepsini yesem çatlardım .. gerçi yemediklerimde aklım kaldı ama zayıfladığımda daha mutlu olacağımdan eminim.. zararın neresinden dönsem kâr diye dengelemeye çalışıyorum kendimi
Hımm :) tamam o zaman :) maşallah canım nasıl dayandın o kadar :)Kızlar koşu bandının hızı ve dahada önemlisi eğimi çok farkettiriypr. Benim resimde göünen 3,5 eğimi, yani yokuş çıkar gibi oluyor ama 3,5 çok da fazla bir egim değil, önceden 9-10 dfilan yapardım ozaman deli gibi kalori yaktırıyor yokuş çıktıgın için.. Hızım da genelde 7-7,5 civarıydı, arada bir de 8e cıkarıp koşuyordum.. Bence nette yazan 1 saatlik yuruyus 300 kalori olması, yavas yavas yurumekten bahsediyordur. Benim yuruyusum oyleydi ki her tarafım sallanıyordu, koşar gibi..
5Kızlar koşu bandının hızı ve dahada önemlisi eğimi çok farkettiriypr. Benim resimde göünen 3,5 eğimi, yani yokuş çıkar gibi oluyor ama 3,5 çok da fazla bir egim değil, önceden 9-10 dfilan yapardım ozaman deli gibi kalori yaktırıyor yokuş çıktıgın için.. Hızım da genelde 7-7,5 civarıydı, arada bir de 8e cıkarıp koşuyordum.. Bence nette yazan 1 saatlik yuruyus 300 kalori olması, yavas yavas yurumekten bahsediyordur. Benim yuruyusum oyleydi ki her tarafım sallanıyordu, koşar gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?