Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fundacım bu falafel köfte nasıl birşey ki?
Canım kurma yeine nohut koyuyormuşsun ben de sordum :) geçmiş sayfalarda var :)
tebrik ederim canım:)

teşekkür ederim kızlar sanırım fazla ayakta kalmak fazla kana maruz kalmak ve ameliyatta uzadıkça uzayınca hatlar koptu
Canım ne ameliyatı bu?

Kafam karıştı...nette 1saat tempolu yürüyüş 300kal diyor...bende yürüyüş bandında yürüdüğümde 6 gibi hızda yürüyordum 350kal yaktın diyordu...senin nasıl 530 canım hangşmizşnki yanlış?

dünkü rapor:
13,30: Yarım tabak kabaklı biber dolması, 2 tane form etimek, 2 yk yoğurt
17,30: 2 tabak mercimek, 2 dl ekmek
20,30: 1 dilim mısırlı salata(sebze salatasıydı ama mayonez vardı), 1 tane (en küçük olanından) ıspanaklı börek, 3 tane sarma(yine küçüklerden), 1 dl pasta, 2 kurabiye, 1 dl elmalı tart..
1 lt su, 20 dk dans, 15 dk yürüyüş..

dün gece geç saate kadar dolandım durdum evde vicdan azabından.. Allahım ne kadar çok çeşit vardı öyle 3 tür salata, 4 tür börek hepsini yesem çatlardım .. gerçi yemediklerimde aklım kaldı ama zayıfladığımda daha mutlu olacağımdan eminim.. zararın neresinden dönsem kâr diye dengelemeye çalışıyorum kendimi

bu vicdan azabını duyabilmek bile mesele canım.. Haftaiçi telafi edersin inş :)

Acıktım tabiki canım, aç uyudum.

2
Tubacım hoşgeldin
Bu arada yürüyüş bandında 520 csl nasıl yaptın bdn dsha 100 ün üstünü göremedim
Ayrıca menü çok az canım

4
telefondan bende beğeni ve cevap yapamıyorum çok sinir bozucu.. neyseki şu son paragrafı olabildiğince iyi atlatmışsın canım :)

benimde en son %28 çıktı kötü bi durum

bende bulayım böyle bir cihaz merak ettim
avm lerdekiler nasıl ölçüyor acaba

Maşallah herşey var bugün az yiyerek dengele canım

2
Tubacım hoşgeldin
Bu arada yürüyüş bandında 520 csl nasıl yaptın bdn dsha 100 ün üstünü göremedim
Ayrıca menü çok az canım

Kızlar koşu bandının hızı ve dahada önemlisi eğimi çok farkettiriypr. Benim resimde göünen 3,5 eğimi, yani yokuş çıkar gibi oluyor ama 3,5 çok da fazla bir egim değil, önceden 9-10 dfilan yapardım ozaman deli gibi kalori yaktırıyor yokuş çıktıgın için.. Hızım da genelde 7-7,5 civarıydı, arada bir de 8e cıkarıp koşuyordum.. Bence nette yazan 1 saatlik yuruyus 300 kalori olması, yavas yavas yurumekten bahsediyordur. Benim yuruyusum oyleydi ki her tarafım sallanıyordu, koşar gibi..
Ay bi ara kaş diplerimden göz kapaklarıma ter damlamaya basladı :) bir de cok sasırdı sey oldu, yururken ellerimle de tutunmustum alete, bir sure sonra bir baktım elleerimin üzeri boncuk boncuk olmuş, hiç böyle görmemiştim:)) velhasıl iyi ter döktüm:)

Dengeli ve başarılı bir menü

Kızlar benim bantta da 100 ü zor görüyorum. 500 kal spinning de falan yakılıyor diye biliyorum.

Canım bence problem kahvaltı yapmamış olman. Vücudunu aç bırakmasaydın bu kadar şeyi zaten canın istemeyecekti.

bu vicdan azabını duyabilmek bile mesele canım.. Haftaiçi telafi edersin inş :)
inşallah canım..
4

bende bulayım böyle bir cihaz merak ettim
avm lerdekiler nasıl ölçüyor acaba

Maşallah herşey var bugün az yiyerek dengele canım
öyle yapıcam artık
maşallah :)
Canım bence problem kahvaltı yapmamış olman. Vücudunu aç bırakmasaydın bu kadar şeyi zaten canın istemeyecekti.
canım onları canımın istemeyeceğini sanmıyorum gec uyanmış olmamdan dolayı bir dengesizlik var yoksa açta sayılmazdım

canım ben yağ kas su falan ölçen bir tartıda tartılmıştım :) başka yolu var mı bilmiyorum
Ayyyy :) bimex te görmüştüm bende ondan :) ama eşim almadı yaaa bende istiyorum ondan ooof

Canım bu hafta telafi edersin inşaallah :)

Hımm :) tamam o zaman :) maşallah canım nasıl dayandın o kadar :)

5
Hiimm eğimli olması tabiiki etkiliyor bir de aen hızlıd yürümüşsün ben genelde 5 veya 6 da yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…