hangi renk koltugun cnm?6
Kızlar koltuğuma türk kahvesi döküldü
Islak msndille sildim çıkmadı, halı şampuanı ile denedim çıkmadı başka fikriniz var mı canım sıkıldı
Allahtan küçük kızım yanmadı o döktu kaşla göz arasında
Zeynepcim vanish leke çıkaracı da faydalı olabilir.6
Islak msndille sildim çıkmadı, halı şampuanı ile denedim çıkmadı başka fikriniz var mı canım sıkıldı
Özlemcim senin menülerin çok tutarlı ve dengeli. Dışarda da olsan seçimi ve dozu iyi ayarlıyorsun. Bu alışkanlığı ben de edinmeyi umut ediyorum.Bugunku menum
09:00
2 kucuk yesil hurma
1 cay bardagi sut
12:30
5 yk taze fasulye
1 yk.dan az bulgur
19:00
1 sis kiyma
1 yk yagsiz sogan salatasi
2 yk normal salata
1 koz biber
3-4 parca kucuk dilimlenmis ekmek
1 ayran
1 turk kahvesi
1 soda
1 yesil cay
3 L su
Kizlar sabah bisey yiyemedim.
Aksamda disardaydik herkes 1,5 porsiyon yedi.
Ben 1 porsyon istedim.ama yarim porsiyon yedim.
Kizimla birlikte yedik cunku
Herkes az olur dedi ama kizimda bende fazlasiyla doyduk cok sükür.:)
Aspirin dene canım, deterjan olandan yani çoğu kez çıkarıyor, bir de ariel leke çıkarıcı diye bi tane var o çok iyi çıkarıyor.. aspirin daha uygun diye biliyorum onu bir dene6
merak ettim bendeKızlar ben bugün trambolin siparişi verdim. Eğlenerek kalori yakılıyor, hem kızım da kullanır diye. Eşime söyleyemedim henüz, daha önce aldığım birkaç spor aletini kullanmadığım için desteklemeyeceğini düşünüyorum. Bakalım umarım severim ve bol bol zıplayarak yağlarımı yakarım. Heyecanla bekliyorum kargonun gelişini :)
7hangi renk koltugun cnm?
Renkliler icin olan domestostan dene.:)
8Aspirin dene canım, deterjan olandan yani çoğu kez çıkarıyor, bir de ariel leke çıkarıcı diye bi tane var o çok iyi çıkarıyor.. aspirin daha uygun diye biliyorum onu bir dene
merak ettim bende
umarım :)8
Teşekür ederim canım
Yarın alıp deniyeceğim bakalım
Umarım çıkar canım
Kızlar ben bugün trambolin siparişi verdim. Eğlenerek kalori yakılıyor, hem kızım da kullanır diye. Eşime söyleyemedim henüz, daha önce aldığım birkaç spor aletini kullanmadığım için desteklemeyeceğini düşünüyorum. Bakalım umarım severim ve bol bol zıplayarak yağlarımı yakarım. Heyecanla bekliyorum kargonun gelişini :)
Bugunku menum
09:00
2 kucuk yesil hurma
1 cay bardagi sut
12:30
5 yk taze fasulye
1 yk.dan az bulgur
19:00
1 sis kiyma
1 yk yagsiz sogan salatasi
2 yk normal salata
1 koz biber
3-4 parca kucuk dilimlenmis ekmek
1 ayran
1 turk kahvesi
1 soda
1 yesil cay
3 L su
Kizlar sabah bisey yiyemedim.
Aksamda disardaydik herkes 1,5 porsiyon yedi.
Ben 1 porsyon istedim.ama yarim porsiyon yedim.
Kizimla birlikte yedik cunku
Herkes az olur dedi ama kizimda bende fazlasiyla doyduk cok sükür.:)
Zeynepcim vanish leke çıkaracı da faydalı olabilir.
Insallah cnm zamanla daha iyi oturur.Özlemcim senin menülerin çok tutarlı ve dengeli. Dışarda da olsan seçimi ve dozu iyi ayarlıyorsun. Bu alışkanlığı ben de edinmeyi umut ediyorum.
Sagol cnm..
Gecmis olsun cnm.ciddi birsey yoktur insallah.
gelelm menuye:)
Gunu cok hafif gecirmissin cnm.sosis disinda goze batan bisey yok bence.
Insaallah sosisi cok yemedin.:)
Kızlar ben bugün trambolin siparişi verdim. Eğlenerek kalori yakılıyor, hem kızım da kullanır diye. Eşime söyleyemedim henüz, daha önce aldığım birkaç spor aletini kullanmadığım için desteklemeyeceğini düşünüyorum. Bakalım umarım severim ve bol bol zıplayarak yağlarımı yakarım. Heyecanla bekliyorum kargonun gelişini :)
9
fatmacım dene bakalım
memnun kalırsan biz de düşünürüz
fiyat olarsk ne kadar canım
özlemcim yine 10 üstünden 10
tebrikler canım
Teşekür ederim
Hepsini deniyeceğim artık yarın
Bende merak ettim cnm.Trambolin 90 tl canım.
Bende de vardı, aynı şekilde tedavi edildi Dilaracım. İçin rahat olsun bir çok bayanda karşılaşılan bir durum. Çok geçmiş olsun.Sağol cnm.sağ yumurtalığımda kist var.yasmin kullanıyorum.kist adet dönemlerimi etkiliyo çok rahatsız ediyo..inş düzelir bir an önce..sosis fazla yemedim dışarda olunca tüm gün pek sağlıklı olmadı menüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?