Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kumpir miktarı azsa minimum düzeyde beslenmişsin canım. Tebrikler.

Zeynepcim senin menünde dün de biber vardı. Meraktan soruyorum bu metabolizmayı hızlandırsın diye acı biber mi?

11

kumpir az demişsin zaten güzel menü canım afiyet olsun

Trambolin 90 tl canım.

aaaa ne kadar uygunmuş dene bakalım yararlıysa biz de alırız

İnşallah canım sağolasın çok sıkıntı yaşatıyo düzelir umarım

Düzelir canım sıkma canını
Çok bu şekilde problem yaşayan ama hep tedavileri olumlu sonuçlandı

Kullanışlı olursa bende alayım cnm kullan bakalım.benimde evde koşu bandom var sadece diyet yaptığım zamanlarda açıyordum evde kimse istemiyor haliyle.şimdi bişey almaya korkuyorum
ben de aynı durumdayız aslında. Twist and shape almıştım ama hiç konforlu değil. Kullanmadım kaldı. Yürüyüş bandını da çok etkin kullanmıyorum. Umarım bu da onlar gibi olmaz.

12
Zeynepcim senin menünde dün de biber vardı. Meraktan soruyorum bu metabolizmayı hızlandırsın diye acı biber mi?
Yok canım hızlandırsın diye değil de ben çok seviyorum
Bir de eşim evde olmayinca tavada yapması kolay oluyor birde kalorisi çok az biberin

ben de aynı durumdayız aslında. Twist and shape almıştım ama hiç konforlu değil. Kullanmadım kaldı. Yürüyüş bandını da çok etkin kullanmıyorum. Umarım bu da onlar gibi olmaz.
13
Canım benim yürüyüs bandim da köşe süsü eşim her seferinde satalım diyor.
Bende kullanıcam ben onu diyorum bekletiyorum ama bu kış bantla çok haşır neşir olmayı düşünüyorum umarım sıkılmam

ben bu toplu cevaplama işine çok alışamadım, kusura bakmayın mesajları tek tek atıyorum ama bu işi çözücem çok yakında :)

Kizlar gorumdeyiz.kucuk porsiyon kunefelerden yapacakti.benle kizima 1 tane yap dedim nescafe b. Alti kadar.
Bir kac lokma ondan yedim.
bu kadar guzel yorumun ustune hos olmadi ama bu sekilde kendimi frenleyebilmem benim icin cok guzel.
Onceden olsa kendime ayri ister,
Evde buyuk tepside yapildigi zaman kac dilim yerdim

En son 7-8 ay once yapmistik.o zaman kendimle inatlasip agzima bile surmemistim,ebru belki hatirlar yiyip yemedigimi merak etmisti ozaman

Simdi bir kac lokma yedim Ebru.:)

bir kac lokmada olsa paylasmak istedim kizlar,yoksa icim rahat etmezdi.:)

14
ben bu toplu cevaplama işine çok alışamadım, kusura bakmayın mesajları tek tek atıyorum ama bu işi çözücem çok yakında :)

canım ben de ćok sevmiyorum çoklu cevaplamayı bana daha zor geliyor bana da tekli cevap daha kolay gdliyor

Özlemcim sıkma canını hepsini de yiyebilirdin nefsine hakim olamayıp
bazen ucundan tatmak beni de frenliyor
yoksa aklımda duruyor en kısa zamanda fazlasıyla yiyiyorum bu sefer

Özlemcim bence önemli olan birkaç lokma yiyip kendini frenleyebilmek. ben onu yapamıyorum işte. Birkere tadına bakınca tabağın dibini görmem gerekiyor sanki. Sanırım bu çocukken edinilen bir alışkanlık, tabağımızı mutlaka bitirtirdi annem, arkandan ağlar falan diye psikolojik baskı yapardı. Şimdi başladığım yiyeceğin şeyin sonunu getirmeden tatmin olmuyorum sanki.

7.9 menüm
10:00 3 kaşık menemen
2 dilim tb ekmeği

12:00 8 üzüm tanesi

14:00 2 zeytinyağlı dolma
1 dilim tb ekmeği
4 kaşık Yoğurtlu mantarlı tavuk salatası
1 köfte

18:00 1 yumurta
yarım patates (actifry da)
domates
1 dilim tb ekmeği

2 lt su
Yarım saat yürüyüş
Yarım saat jimnastik

Selam kızlar, anca geldim. :)

Trambolin 90 tl canım.

Çok iyiye almışsın, nerden sipariş ettin, markası ne? Belki ben de alırım sonra.

Bu arada ilk yarıştığım zamanlar bir takım vardı, bir hafta birinci olmuşlardı, belki de bir haftadan fazla, hatırlamıyorum, çok dikkatimi çekmişti takıma soru sormuşum, "Ne yapıyorsunuz?" diye... Onlar da tüm takım trambolin almışlar, zıplıyorlarmış, oymuş başarılarının sırrı. :) Umarım sana da fazlası olur. Baş dönmesi falan yapmazsa, tavana da çarptırmazsa ben de alırım. :)

Slm Fundacım, hepsiburadadan sipariş ettim. Delta marka. Forumlarda araştırdım kullananlar genelde memnundu bu markadan, bakalım bizimki nasıl çıkacak. Eğer etkili sonuç alırsam size de öneririm.

Bugünün garip menüsü

10:00
2 dilim ekmek
5 zeytin
domates

15:00
2 tabak mercimek çorbası

18:00
Yarım salkım kadar olduğunu tahmin ettiğim üzüm

22:00
1 mandalina
10 kadar badem

Erkek arkadaşımın yanındaydım, onun da sağolsun şahane (!) bir yeme düzeni vardır. Üzümleri araya anca sıkıştırabildim. Aslında şeftali alacaktım ama evde var dedi, ama yokmuş. O yüzden mecbur üzüm oldu. Akşam da çok geç bir şeyler daha yedim, artık açıktan ölmeyeyim diye... Mazur görün beni bugünlük... 2,5 saat yürüdüm ama, en azından orda bir başarım var.

Bu arada tüm mesajları okudum ama çok biriktiği için cevap veremedim. Yağ ölçümü yapan tartıdan bahsedilmiş ve de tabi yağ yüzdelerimizden... Bende de var öyle bir tartı, sinbo marka, geçen sene 35 e almıştım, ev tipi bir şey, üstü cam. Yani alacak olursanız kolay bulursunuz ve de ucuza bulursunuz. Bir ara spor salonuna gidiyordum, orda yapılan yağ ölçümünün sonucuyla tartının sonucu birbirine yakındı da...

Ben de yarın sabah tartılıp sonucumu yazarım, kesin en çok ben çıkarım tabi. 40'ın üstünde çıkmasam yeter bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…