Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar simdi okudum hepinize afiyet olsun genel olarak menuler guzel gorunuyor.boyle devam edersek insallah bu hafta yine iyi sonuclar alacagiz.her sey bizim elimizde.
--
Bendede bir kac tane.
Bi tanesi kullanmaya kullanmaya calismiyor.:)
tasinirken k.bandi disindakileri elden cikartacaktik ama kiyanadim.Burasi eski eve gore bayagi kucuk.artik kizima oda yaptirdigimiz zaman gider sanirim.
Seviyorum spor aletlerini:)
Aslinda hic birini haketmiyorum ben zamaninda hic kullanmadim onlari..
Esim ona ragmen k.bandi almisti 2,5 yil oldu coktannn tig gibi olmam lazimdi.

15
Kızlar menüler fena değil
Afiyet olsun

Menüm....
13:30
Klasik kahvaltı tabagi(eşimin özel istegi sonucu)

16:30
Bir dilim fıstıklı kadayıf

20:00 yarım porsiyon iskender..

Bugün dışarıda takılınca bütün gün olmadı yine tutmadı menü

Kızlar bi tiyatroya gittik faciaydı ilk yarıda attık kendimizi dışarı..adam zaten pek yatkın diil iyice sogumasın sanattan dedim :))
Son olarak bugün barajın altında kaldım mesaj sayım 4

Eda'cim yarin guzel bir menuyle telafi edersin cnm.:)
--
Kizlar bugun pazar msj.lar sayilmiyor (yanlis hatirlamiyorsam)
madem siz saydiniz bende saydim:)

Bugun msj.sayim 8

Bugunku menum

Sabah 10:30
1 yumurta
Domates salatalık
Peynir
Baş parmagım kadar bi parca simit
2-3 cay kasıgı bal

15:30 öğlen
Yarım kase domates corbası (kızımdan arttı)
5-6 lokma simit

18:45 aksam
2 porsiyon hamsi tava

3 tane incir

Bugun evde yemek de yoktu yemek için malzeme de yoktu.. Esim pide alalım dedi yok dedim, balık alalım dedim, hamsi tava aldık, bir nebze daha iyidir dedim.. Ama tava değilde baska bi balık ızgara olsaydı daha iyi olurdu aslında.. Neyse pideden yırttık:)

1,5-2 lt su

Babama kilo aldırmaya çalışıyorum. Bugün de başlangıç günü, o yüzden tartıp kilosuna ve yağ oranına baktık. Tabi bütün meraklı ev ahali de ölçüm yaptırınca ben de sabahı bekleyemeyip kendimi ölçtüm. Tartı %33 yağ var diyor. Bir de netten Amerikan deniz donanmasının sitesinde bir ölçüm buldum. Boyunu, kilonu, bedenin bazı bölgelerinin cm'ini giriyorsun, sonucu söylüyor. O siteye göre %38 çıktım. Ama netten bakınca görüntümün %30'lara daha yakın olduğunu gördüm. Yani tartının sonucuna daha çok güvenesim geliyor. Ama merak edenler için sitenin linkini vereyim:

http://www.ramui.com/Java_script_code_example/us-navy-body-fat-calculator-script.html

Daha bir dolu online ölçüm sitesi vardır tabi, biraz da onlara bakarım artık. Farklı sonuçlar görünce ne olacaksa...

İyi geceler kızlar...

Funda dedigin siteye bzktim bende orda yuzde 27.9 cikti
Yalniz neck olcusunu istiyor ne alaKa ki dedim ama demekki var bi hikmeti:)

Edacım frenlemişsin ama yeterli değil, bu şekilde kilo verilmez.

hamsi tava ile ilgili sen zaten farkındasın Tubacım. Gerisi iyi. Tebrikler.

Ben de ölçülerimi girdim bu siteye. Sonuç çok fena:

Amerika standartlarına göre Obez siniz diyor.
%37.6 yağ varmış vücudumda. Bana bu değer doğru gibi geldi .Geçen sene diyetisyende yaptırdığım analizde de buna yakın bir değer çıkmıştı.
30 kg yağ taşıyorum üzerimde, iğrenç bir şey yani. Şimdi düşünüyorum da zaman zaman ayaklarımda ağrılar oluşuyor. Bu yükten demekki. Kolay mı fazladan bu kadar yükü taşımak.

1
Günaydın kızlar :) Ersağ I'n damla koktey diye bir şeyi var bir damlası her işe yarıyor diyorlar....
Hayırlısı olsun canım :):) bende çok severim trambolini :) ip atlar gibi işte :)

Çok az yemişsin canım...senin iştahın iyice kapanıyor...

Geçmiş olsun canım
Az geldi gözüme ama beğendim :)

Çok güzel canım :)

Ayyy maşallah ya :) biz de senin gibi olsak tığ gibiydik şimdiye :)

Çok süper değil :) çok kötüde değil :) iyi bence :):)
Aç kaldın...çok mu yedin bilemedim :) çok düzensiz hakkaten de :)

Oooo kaçamaklardan bak :)

Çok güzel canım :):)

2
Dünkü menüm
10.30
Menemen
Salatalık 8zeytin
20gr kadar keçi peyniri
3çay
14.00
Sıcak sütün içine
Müsli
2kuru kayısı biraz kuru üzüm
Bi kaç fındık :)
Arada
Yoğurt pul biber bolca
Salatalık elma
20.00
5köfte
Salata bol bol
5dolu dolu yk patates püresi
Közde patlıcan bi kaç soğan falam...
Gazoz

Kal 1150 falandır gazozu hesaplayamadı gazozsuz 980falamdı işte
Spor yok
2lt su
Bugün dünkü mangali telafi ediyorum inşaallah kızlar:)

3
Kendime ödül koydum :)
65olunca inşaallah mangalda künefe yanındada dondurma yiyeceğim kızlar:) olur de me :):)

Gunaydın millet
Bugun ders secimleriniz başladı, stresliyim..
Bir de kızım geliyor antalyadan, çok özledim

Canım menun gazoz ve püre dışında harika, sen köftelere uzulmussun ama bence kötü değil, ızgara köfte gayet iyi, patates ve gazoz bozmus işi..

Cok kötü cok, bir an önce bu yaglardan yuklerden kurtulmalıyız, baska yolu yok..

Aklıma hep bi tevafuken duydugun bir konusma geliyor, televizyonda, murat boz spor yaptıgını filan anlatırken diyor ki "vücudumda ki yag oranı %8 !!!"
Aman allahım, utanıyorum
Bu vucut bize emanet ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…