Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltımı yaptım, hiç ekmek yemediğim halde tıka basa doyuyorum, arkadaslar ekmek yerine cevizi siddetle tavsiye ediyorum, tat olarak da cok guzel oluyor:)

Selamlar kızlar...
Edacım frenlemişsin ama yeterli değil, bu şekilde kilo verilmez.
%100 haklısın canım

evet çok oldu dün...

Gunaydın millet
Bugun ders secimleriniz başladı, stresliyim..
Bir de kızım geliyor antalyadan, çok özledim
Allah kavuştursun canım :) gerci geliyomuş artık

Kahvaltımı yaptım, hiç ekmek yemediğim halde tıka basa doyuyorum, arkadaslar ekmek yerine cevizi siddetle tavsiye ediyorum, tat olarak da cok guzel oluyor:)
katılıyorum gayet doyurucu oluyo

gayet güzel menün canım afiyet olsun.

Canım mangalda sorun yok, saat biraz geç bir de gazoz yerine maden suyu yada ayran tercih etseydin daha iyi olurdu.

Kızlar benim bir problemim var, çok kaliteli uyuyamıyorum sanki. Yataktan çok yorgun ve bitkin kalkıyorum. Uyku apnesi falan mı var diye doktora da gittim ama sonuç alamadım açıkçası. Şöyle enerjik bir şekilde yataktan kalkamayalı aylar oldu. Bununla ilgili tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Bademden peynir mi? Nası yani?)

O nasıl birşey ki? Çok merak ederim böyle şeyleri. Sonucu ve nasıl yaptığını paylaşırsan sevinir.

Ben de ilk defa yapıyorum. :)
Bademleri soyuyorsun, ıslatıyorsun, yağ limon vs. ekliyorsun, sonra da fırına veriyorsun. Ama başlangıçtan yenecek hale gelmesi 2 günü buluyor. Benimki ilk 1,5 günü atlattı, bugün fırına girecek. Umarım güzel olur, yazarım size sonucu... Sürme peynir falan da değil, kalıp peynir oluyor.

Yatma kalkma saatlerin standart değilse standart olsun. Gün içinde çok spor yapıyorsan 7 saat yeterli gelmeyebilir. Stresliysen ondan da olabilir. Bir ara bende de aynı sorun vardı. Bir türlü dinç kalkamıyordum. Sonra o günlerde tesadüfen yastığımı değiştirip ortopedik yastık aldım, iyi uyudum ondan sonra... Ama seninkinin nedeni başka bir şey olabilir tabi... :)

3
Yağmurcum menüdeki püre ve gazoz ďışında 10 numara

Sigara içiyor musun?

2
Kızlar şimdi okuldan geldim
Kızımda başladı bu gün
Evde heyecan hat safhada
Hayırlı uğurlu olsun canım umarım çok mutlu olur kızın okulda.

Kofteler cok mu buyuktu?
Bencede patates ve gazoz disinda guzel.
Patatesi cok yemissin cnm.

Gunaydın millet
Bugun ders secimleriniz başladı, stresliyim..
Bir de kızım geliyor antalyadan, çok özledim
oncelikle gozunaydin cnm.:)
Ne guzel cnm okuman tebrikler 2 cocuk,es,ev,okul bunlarin hepsini yapiyorsan zayiflama isinide halledersin sen cnm.
Evlendikten sonra mi girdin cnm unv.sinavina? Nasil hazirlandin?:)
Benimde icimde var aslinda.
Yeni sinav sistemi hakkinda bilgin varmi cnm yoksa gecen yilki gibimi?

Mangalda k

Mangalda künefe nasıl oluyor yagmur? Ayy cok severim:)
kim sevmezki kunefeyi peynirli mmm
Ebru duymasin.
ben cok uyuyunca oyle oluyor cnm.
Sen evlimiydin? Neyle ugrasiyorsun?
Takim cogaldiya unutuyoruz bazeni.direnci icin ilaclarini ihmal etmiyorsun insallah.:)

Selam kızlar

Nihayet bütün geçmişi okuyup bitirdim. Bugün işlerim az Allaha şükür. Ama menüler beni hiç memnun etmedi. Bir kaç kişi dışında herkes batırmış hafta sonunu. Aklımda kalanlar dondurma, iskender, künefe, birde Yağmur' un 5 dolu kaşık patates püresi ve gazoz. Bunlar normal hayatta da yemememiz gereken yiyecekler. Azda olsa yemememiz lazım. Kalori sayımı ise bence çok çok yanlış. Kalori sayıyorum diye sağlıksız yiyeceklerden yemememiz gerekli. Bu arada Ece senin pastaları börekleri çörekleri de unutmadım. Burada hep birlikte yapmaya çalıştığımız şey sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. İdeal kilolara ulaşıncaya kadar mümkün olduğunca bu yiyeceklerden uzak duracağız. Bundan sonra menüdeki her lokma kaçamağa ceza geliyor haberiniz olsun.

Trambolin sormuş herkes. Şuan BİM de var. 99 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. İsteyenler bakabilir. Trambolinle zayıflayanlar çok diye biliyorum. Güzel bir spor şekli.

Mesaj sayılarını yazmayanlar var. Yanlış sayanlar var. Ayrıca sevmediğinizi biliyorum ama özellikle ilk geldiğinizde lütfen yapacağınız alıntıları tek tek yapmayın. Bir kaç kişi tekli alıntı yapıyor. Çok hoş olmuyor. Birazdan mesaj listesini yayınlarım. Yazmayanlar mesajlarını sayıp yazsın lütfen.

Not: Pazar günleri mesaj saymıyoruz. Sadece gelip menü yazmanız yeterli. Yani pazar tatil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…