Eee hiç özlemiyor musun sütü yoğurdu dondurmayı falan...sucuk et oh :)30 günde bodyciler gibi olmazsın. :) Biraz fitleşirsin sadece... Bölgesel zayıflama yoktur, dediğim gibi... Göbekten eritenler elma vücutlardır. Ama istemezsen yapma. :)
Peynir çıktı fırından, şimdilik tadı normalden daha ekşi geldi. Ama sağuduktan sonra yiyin demişler, sıcaklığını iyice atsın da dolaba koyacağım. Tam sonuç yarın belli olacak. Şimdilik ekşi ve sarımsı peynir...
Sütlü tatlı da yemiyorum canım, zaten tatlıyla aram bozuldu. Dün yarım salkım üzüm yedim o bile o kadar tatlı geldi ki midemi bulandırdı.
Poğaça kek vegan da yapılabiliyor. Yumurtanın yerini keten tohumu alıyor. Ama şimdilik hiç denemiyorum öyle unlu şeyler. Kilo verdikten sonra deneyip yapacağım ama... :)
Eee hiç özlemiyor musun sütü yoğurdu dondurmayı falan...sucuk et oh :)
Zor yani ben senin gibi olamam bi kaç gündür düşündüm hep seni yani ne yenir doğru mudur vs diye araştırma yaptım :)
İnşaallah olur peynirin :)
Şimdi çıkıp biraz gezeyim ya çok canım sıkıldı evde
menümmm
kahvaltı 7:45
1 yumurta
1kk kadar peynır
1 börek ( 1 çeyrek yufkadan yagsız kendim yaptım)
öğlen 12:30
1 kase ezogelin çorba
1 porsiyon mantı
1 parça karpuz kabuğuna yakın kısmından
ara 16:00
2 incir
3 yk yoğurt
akşam 18:45
2 tabak yayla çorba
40 dk yürüyüş hızlı tempolu
Menüm
Sabah 06.00-07.40
Yürüyüş-koşu çok güzeldi hava bile kararıktı çıktığımızda :):)
Eve dönünce uyudum malesef 09.30 da
13.30
Kavun üzüm ve peynir
Çok abartılacak kadar yemedim
15.30
Sıcak süt içine Yulaf kuru üzüm ve dövülmüş ceviz
18.30
1köfte
2çatal pilav
Marul salatası yarım kase
Yarımşar közlenmiş domates ve soğan
1kapya biber ayran
1halka turp :)
Kal 620
evet çok düşük ben de anlamadım neden böyle...
Koşu ve yürüyüşe toplam 400kal yakmıştım ne kadar doğrudur tartışılır tabii ki :) neyse bugün güzel geçti :)
Rakibimi merak ediyorum açıkcası :):)
Kızlar kayınvalidemler geldi, kaymaklı kadayıf getirmişler, bi guzel yediler yanımda, ben 1 catal alıp nefsimi körelttim daha da dokunmadım.. Onlar giderken yollicam kadayıfı, bırakmayın biz yemeyiz dicem.. :)
orantısız bi vücudum var bacakalrım vücuduma göre ince kalıyor göbek işte bildiğin kocaman göbek eritmek istiyorum hepsini :d mekik en güzeliİki tane kardiyo aletinin olması çok iyi... Ben de anca bir tane olduğu için bir yandan step çekiyorum.
Leg master'a internetten baktım, hareketi yapmadığım için ne derece işe yarar bilemiyorum ama hiç yoktan iyidir tabii... :)
Mekiği alet olsa da olmasa da çekersin, mekik iyidir.
Hepsini yapsan şahane olur tabi...
Ama sırtını ve kollarını da çalıştırmalısın. Bunlar için de dambılı kullanırsın.
Genişlesin, genişlesin, iyi olur.Çok kıvrımlı bir vücudum yok, muz tipiyim, o yüzden biraz kalça fena gitmez. :) Zaten pilatese başlayınca dışarı doğru kaslanıyor, yuvarlak oluyor, az da enine giderse mis gibi olur.
Göbek dediğin bayağı bildiğin göbek mi, yani alt karın mı? Yoksa erkek tipi davul göbek mi?
Bir de bölgesel zayıflama diye bir şey yok aslında... Herkes farklı dağılımlarla yağ depoluyor ama verdi mi her yerinden eşit veriyor aslında... Yani önemli olan yağ kaybetmek. Ama karnını sıkılaştırmak için mekik çekebilirsin. Tam mekik değil ama, tam mekik çekmeyin, yarım mekik aslında daha etkili. Benim bir zamanlar yaptığım gibi komple yatıp kalkmayın kazık gibi.Çok efor harcatır ama pek işe yaramaz. Şu meşhur bacak indir-kaldır hareketini yapabilirsin, hani yere değecek gibidir ama değdirmezsin, karnın çatlıyormuş gibi hissettirir... Bir sürü hareket var aslında aletsiz yapılabilecek ama burdan anlatmak zor olur. Çoğu pilateste var aslında...
Bir de alt karın maalesef en zor gelişen kaslardandır. Benim de en kassız yerimdir. Sabır gerektiriyor.
İlk kullanmaya başladığım zamanlarda üst karnımda acı olurdu. Göğsü nasıl etkileyebilir düşünemiyorum açıkcası...
Menüm
Sabah 06.00-07.40
13.30
Kavun üzüm ve peynir
15.30
18.30
1köfte
2çatal pilav
1kapya biber ayran
Kal 620
Koşu ve yürüyüşe toplam 400kal yakmıştım ne kadar doğrudur tartışılır tabii ki :) neyse bugün güzel geçti :)
Her zaman dikkat etmeye çalışacağım zaten.. Paket gıda tüketmiyorum ki ben cipsi kolayı vs..bırakalı çok oldu..gazozunda içtim çünkü hararet mi yaptı ne bileyim 1saat mangal bekle yemeği yap misafirim vardı..koşturmasa herkes gazoz içti içimiz yandı dediler bende içtim...evet içinmemesi gereken bir şey yılda en fazla 4bardak içtiğim bir şey..ayran yapmıştım ama 2yudum aldım bıraktım istemedi o an canım onu zorla içemezdim ki...ben kendimi çok kiloluda görmiyorum..5kilo fazlam var sadece ben 90 60 90da olmak istemiyorum.. O yüzden künefeyi yemeyi düşünüyorum yerim ne olur 1hafta daha geç ideal kiloma ulaşırım benim için bu çıkta önemli değil ben bir anda pat pat diye kendime herşeyi yasaklayamam ki ne alkol alıyorum ne sigara kullanıyorum ne de hazır gidalar... Elimden geldiğince ekmeği de kendim yapıyorum hal böyleyken patatesten pilavdan nişastası olan yemeklerden çok çok kaçmam dediğim gibi 2haftada bir veya her pazar kahvaltısında... Doğallığı çok seviyorum kendi şampuanı mı kendim yapıyorum bulaşık çamaşır makine ilaçlarım sabun rendesidir :) diş macunu kullanmam ve daha hayatımdan gazoz gibi çıkarmam gereken şeyler var ama bu günlere 2senede ağır ağır geldim öylede ilerlerim çünkü inşaallah doğacak çocuklarımı da bu şekilde yetiştirmeyi düşünüyorum çukalatasını kendim yaparak...
Kalori hesabında bana mantıklı geliyor.. Çoğu şey matematik üzerine zaten kalorisi azdır diyip sağlıksız şeyler tüketmiyorum ki...gazoz sağlıksız evet ama tutupta bi öğünde abuk sabuk bir şey yemiyorum nasılsa kal yok diye..
Künefe de 520kal künefe yediğim gün 300kal yemek ve onu yiyeceğim gene geçmeyeceğim kalorimi.. Evet o gün sağlıksız besleneceğim ama yani ömür boyu mu tatlı yemeyeyim ben...diyetim bitimlerde kal 1300gibi yaparım tabii ki tatlılara hamurlara dikkat ederek..
Zaten diyette çoğu şeyin tadı unutuluyor..
Dün kü yediğim ekmek gibi hiç sevmedim...ondan önce yediğim gofret gibi ne kadar kötü gelmişti tadı belki künefe de öyle olacak :) ama yiyeceğim :) olsun bir haftada kilo vermeyeyim :) ki kaloriye göre yine veririm :)
orantısız bi vücudum var bacakalrım vücuduma göre ince kalıyor göbek işte bildiğin kocaman göbek eritmek istiyorum hepsini :d mekik en güzeli
İlk 10 günü level 1
İkinci on günü level 2
son on günü de level 3 yapılacak
Her gün yapılacak, ara vermek yok. :)
Kız ikisi de süt.İnek ya da keçi hiçbir hayvanın sütünü tüketmiyorum. O da kokar burnuma. :) Ama bir sürü peynir tarifi denemeye başlayacağım. Güzellerini buldukça size de yazarım, isterseniz denersiniz. :)
Özlemcim eğer kemikten dolayı genişsen yapabileceğin hiçbir şey yok maalesef.Ben de aynı durumdayım, baba tarafım sülalecek öyle... Omuz, sırt ve göğüs bölgemiz çok kemikli, tabiri yerindeyse hayvan gibi kemikli... Babam 180 boyunda ve 70 kilo olmasına rağmen sırf kemikleri geniş gösteriyor diye doktorlar "kilo vermen lazım" diyor, adam isyan ediyor, her tarafı sayılıyor çünkü...
Kemikten dolayı olup olmadığını yanlarına dokunarak anlayabilirsin. Eline yağ geliyor mu, yoksa sırf kemik mi geliyor? Benim yanlarımda hiç yağ yok. Dokunuyorsun, bildiğin kemik, yani hiç incelme şansı yok. Tek çaren kalçayı genişletmek. O da nasıl yapılır bilmiyorum ama bak eliptik genişletiyormuş.Kaldırıp etlendirmesi kolay da genişletmek biraz zor olabilir.
Bir bak bakalım kemikten mi genişsin, yoksa yağdan mı? Yağdansa birkaç hareket buluruz.
menümmm
1 yumurta
1kk kadar peynır
1 kase ezogelin çorba
1 porsiyon mantı
2 incir
3 yk yoğurt
2 tabak yayla çorba
Menüm
Sabah 06.00-07.40
13.30
Kavun üzüm ve peynir
15.30
18.30
1köfte
2çatal pilav
1kapya biber ayran
Kal 620
Kızlar kayınvalidemler geldi, kaymaklı kadayıf getirmişler, bi guzel yediler yanımda, ben 1 catal alıp nefsimi körelttim daha da dokunmadım.. Onlar giderken yollicam kadayıfı, bırakmayın biz yemeyiz dicem.. :)
Menüm
11:00 (çok geç kalkmaya başladım, en kısa zamanda düzelteceğim)
2 tabak ezogelinimsi çorba
16:00
2 dilim ekmek
1 tabak fasulye
1 mandalina
19:30
2 dilim ekmek
2 salatalık
1 domates
15 zeytin
1 saat de step,
dambılla kol çalışmaları, twister, esneme egzersizleri (ayrıntı diye bunları normalde yazmıyorum, bugün lafı geçti diye yazdım. En az 2 günde bir bunları yaptığımı bilmenizi isterim)
7
canım benim kemiklerim de iridir
bende hep espirisine kemik ağırlığım 70 kilo derim güler bana kızlar
kemikleri iri olanlar çok kilo da verseler belli olmuyor
Canım aksam sanki az olmuş
Biraz daha zengin tutabilirdin bdnce
Yine de afiyet olsun
menümmm
1 yumurta
1kk kadar peynır
1 kase ezogelin çorba
1 porsiyon mantı
2 incir
3 yk yoğurt
2 tabak yayla çorba
Hımm için almıyor artık anladım...O kadar kötü kokuyor ki artık, hiç özlemiyorum.Geçen dışarda kalitesi de bilinen bir lahmacuncunun yanından geçtim, o kokudan az kalsın kusuyordum, yemin ederim... Berbat bir koku... Dondurma bu yıl 1-2 kere buz dondurma yedim. Ama tatlıyla aram bozulduğu için aramıyorum. Sucuk, sosis istesem hepsinin vegan tarifleri var. Yoğurdun da var. Ama biraz pahalıya çıkıyor, sürekli yaparsam anca ilerde yaparım. Aradığım tek şey kahvaltılık çeşit, onu inkar edemeyeceğim. Çünkü ortalama her Türk insanı gibi ben de kahvaltıda peynir ve yumurta yerdim, onlar gidince bir tek zeytin kaldı. :) O yüzden bir peynir çeşidi fena olmaz. :)
Çık canım, uzun uzun gez ki güzel kaloriler yak. :)
Canım dünden kaldı onlarda...yemek zorundayız atılmasın diye :) o olmasa kabak yiyecektim odada kal yok :) bilerek yapmıyorum inan yemeğimi yiyorum sonra yazıyorum kaç kal aldım diye o şekilde öğreniyorum Şumnu'nda kal çok Muş yemeyeyim demiyorum :) sütte mesajla 150kal var ama hergün içiyorum :):)Bir tek mantıya laf söyleyesim geliyor, gerçi ben de bazen 1 tabak makarna yiyorum. Ama mantı daha hamur üstelik tereyağlı... O biraz ağır gelmiş bence... Onun dışında güzel. :)
Ben de diyecektim ki "Ne kadar az yemişsin." :) Sen anlamamışsın az olduğunu... Kalorisi düşük olan şeylerle yüksek olan şeyleri bilmemiz lazım. Hele akşam yemeği neredeyse hiç yok. Böyle devam etmemeni öneririm, çünkü vücudunu kıtlık savunmasına sokabilirsin.
En güzelini yapmışsın Tubacım.
İnşallah geri yollamana laf söyleyecek insanlar değildirler. :)
Kız doydum inanki :):) dün de çok yemiştim zaten telafi oldu :) ben de anlamadım bugünü ...galiba sabah uyumam kötü oldu yaaaçlıktan öleceksin kız bu ne böyle nasıl ayakta duruyorsun metabolizman yavaşlıcak açlık sınırında nasıl yaşıyorsun azcık bişiler ye
O haftada kilo vereceğim. 100gr olsada kilo gidecek :)Bu mesaja özellikle tek yorum yapmak istedim. Sanırım söylemek istediğimi tam olarak anlatamadım yada Yağmur' cum sen anlamadın. Ben sana zaten yeme demiyorum. Şuan diyettesin yemesen iyi olur diyorum. Ayrıca olsun bir hafta kilo vermeyeyim diye bişey yok. Şuan yarıştayız ve hepimiz kilo vermek zorundayız. Senin bu dediğini listede olmayanlar söyleyebilir karışamam ama listede olan hiç kimse olsun bu haftada kilo vermesem diyemez. Burada bulunma sebeplerimizden bir tanesi de kilo verebilmek. İstersen git şimdi yee künefeyi benim için hiç bir sorun yok ama unutma senin ve herkesin takıma karşı bir sorumluluğu var. Umarım bu kez anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?