Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Güzel menüymüş Dilaracım. :)

Cuma günleri dışında tartıya çıkma. :) Belki vermişsindir ama belki de su kaybı, aşırı boş bağırsakların etkisi vs. vardır. Eğer öyleyse cuma günü hayal kırıklığı olabilir. O yüzden mümkünse tartılma. :)

Sabah yiyeceğini akşam yemişsin :) değiş tokuş olmuş :):) az geldi gözüme diyeceğim ama ekmekler tok tutmuştur seni :)

Canım her gün mü düzensiz yiyorum neden öyle söyledin

Kızlar bir soru melemene sogan konulur mu konulmaz mı..?
ben arada koyup arada koymuyorum :) ama koyunca daha güzel oluyor...soğan her yemekte çok güzel oluyor :)

Olabilir canım :) yok ya ümit değil :) biliyorum o kilo daha çıkacak inecek şimdi yerleşmeye çalışıyor işte :) şuna çok memnunum :) yokken bile 67yi görmüyorum artık :) eşimde bana sen ciddi ciddi zayıflamıştım diyor biraz güreş ettikten dün :)

Özlemcim sıkma canını hepsini de yiyebilirdin nefsine hakim olamayıp
bazen ucundan tatmak beni de frenliyor
yoksa aklımda duruyor en kısa zamanda fazlasıyla yiyiyorum bu sefer
ay şu yemesem aklımda kalır yesem tutamam olayını bi dengeleyemedim
tavana da yumuşak yastık falan yapıştırırız sorun kalmaz

aa çok iyi almışsııın bende yaza bakarım artık bulunur kesin uygun fiyata.. :) bende %40 falan beklemiştim ama 28 çıktı tartıda :)

bi başladı mı ailecek çıkıılıyor tartıya zaten

gerçekten de o yükler iğrenç, benimde kuzenim (yaşı küçük gerçi ama obezitenin yaşı olmadığından kıyas olmuyor bu) onunda 8 çıktı ev ahalisi ağzını açıp baktık resmen yaa ne güzel diye.. darısı bizlerin başına
Günaydın kızlar. Bademden peynir yapmaya çalışıyorum, şans dileyin bana... :)
höööö o da nee acayip şaşırdım okuyunca
beni anlatıyosun sanmıştım ama ben düzenli uyumuyorum ve olur olmadık şeyleri gereken şeyerden daha çok stres yapıyorum ondan heralde
merakla bekliyoruz annem ve ben

eeeen güzeli elbise bikini etek.. o tür şeyler kesinlikle daha çok motive ediyor.. dışarıda giymem pek öyle şeyler ama yeter ki zayıflıyım evde kendime defile bilem yaparım

ayy hayal ettim de güzel geldi..
Hımm... Yoğurtta laktik asit vardır laktik asidin şekere bi faydası olması gerek ki öyle demiş olsunlar...netten bi bakalım :)
canım ben şöyle bişey duymuş ve hatta okumuştum: şerbetli tatlılardan sonra veya yanında çay vs yerine ayran için.. düşününce ben hoşlanmam bundan işe yarıyosa bile o tatlıyı yememeyi tercih ediyorum

anaaam bi daha elimden geldiğince arayı açmıycaaam oku oku bitmedi iki günlük geçmiş maşallah.. bi yerden sonra koptum hatta menüleri yorumlayamadım bile.. kızlar bben sizden en geç cumartesiye kadar izin istiyorum menü bildirimim konusunda. içimdeki asinin ellerine bırakıyorum kendimi.. dilerim yurtta tartı bulabilirim hemen arkadaşımla da anlaştık hemen düzenli hayata geçiş yapiciiiz :)

özlem niye böyle demorize ediyosun kendini haketmiyorum falan kullanma böyle kelimeler canımcım suçluluk psikolojiside iyi bişey degil..

yardımcımla iddaya girdik bende sogan koyarım muhakkak.. Yarın ikimizde yapıcaz tabakların kime ait oldugunu söylemicez çocuklara oylattırıcaz bakalım kimin ki begenilecek :))

dün gece uyuyamadım yine olaylı bi gece oldu. sabahta stresle ve olayın kısmen sessizliğe kavuşmuş olmasının rahatlığıyla 12 buçuğa kadar uyudum. tam kahvaltı yapacaktım misafir geleceğini öğrenince bi çırpı evi toparlamaya giriştim sonuç olarak bahanelere dayanarak yemeği 14,30a erteledim..
14,30:biraz menemen, 1 kk kaşar 1 dl salam şekersiz çay az da ekmek
19,30:1 tabak hafif sıvı yoğurt çeyrek simit
su bütün gün bir kaç yudum anca.. uyuyana kadar su içeceğim yarın tekrar bildireyim su kısmını..
spor 10 dk dans..evde süpürge, toz, toparlama derken en azından 0 hareketi engellemiş oldum..

Ve menüm...
09:00
2 yk melemen
3 dilim domates/salatalık
Şekersiz çay

12:30
2 servis kaşıgı bulgur pilavi
1 kepçe susuz karnabahar yemegi
Küçük bi salkım siyah üzüm

19:45
2 kepçe ekşili bamya çorbası
Bol salata
3 yk yogurt

Su yatana kadar 2,5 lt olur..

Çok az ve çok yağlı...
İzin konusuna Ebru cevap verir canım.

Çok az olmuş. Hele ki sabah.

------
Bugün de herkes az yemiş.

Çocuk yiyecekse rendele soğanı :)

31mesaj çıkıyor ama çok ya galiba bi alıntıda 5mesajı beş diye mi yazıyor anlamadım...
Iyi geceler kızlar

En güzel spor yemeklerden 1 saat sonra yapılanı. Asla ve asla aç karnına spor yapmamak lazım. Süt içilebilir ama potasyum kaynağı olsa bile kan şekerini ani yükseltip insülin salgılanmasını sağladığı için sağlıksız bir yiyecek. En az tüketilmesi gerekli olan meyve muz.

Ben olsam diyetisyenin yerine seni kovalardım. Zaten bunca yıl yiye yiye bu hale geldik. Hala neyin pazarlığı bu? Sence bir faydası var mı pizzanın bize bol kaloriden başka? Bu mantık üzerinden düşün canım. Karbonhidratı mümkün olduğunca az tüketmeliyiz.

1 kerecik yesek olmaz mı ki
Senin kilon oldukça yüksek Havva' cım bu nedenle ara ara kendine ödüller verebilirsin. Ama tartı gününün ertesi ve de mümkünse az miktarda. Mesela verdiğin her 5 kiloda bir ödül olabilir.

Hayır Ebrucum, sigara alkol yok.
Çok güzel. Peki burnunla ilgili bir problemin var mı? Mesela burnun sık sık tıkanır mı?

Tatlım ben seni yanlış anlamıyorum. Aksine seni bazı yanlışlardan döndürmeye çalışıyorum. Verilecek kilom az diyorsun. O nedenle rahat rahat vermeyi planlıyorsun ama unutma verilmesi en zor kilolar az ve oturmuş olan kilolar. Sana anlatmak istediğim takım listesindeyken az kilo verme lüksümüz yok. Verebileceğimiz en iyi kilo için uğraşmalıyız. Ayrıca diyetteyken yememen gereken her türlü yiyecek kaçamak oluyor. Doğal olarak takımda yapılan ufak tefekte olsa bütün kaçamaklar diğer üyeleri etkiliyor. Listede olduğumuz müddetçe hep birlikte aynı şekilde hareket etmemiz lazım. O nedenle lütfen daha dikkatli ol. Kalori hesabını yapabilirsin gayet normal ama bunu bize söylemene gerek yok. Çünkü ben menülerini kalorisine göre değerlendirmiyorum. Yediğin saatlerden tut miktarlara kadar her şeye dikkat ediyorum.

Sabahki börek ve mantı olmamış canım. Onun haricinde menün gayet güzel. Sporun harika. Bu arada yayla çorbası pirinçli miydi? Su miktarını da yazmamışsın.

Bak mesela menünden anlaşılan sabah aç karnına yürüyüş yapmışsın ve saat 13:30 a kadar ağzına hiç bir şey girmemiş. Bu demek oluyor ki metabolizman çok geç çalışmaya başlamış. Kavun ve üzümün yanında peynir yemen doğru olmuş çünkü kan şekerini dengelemişsin. Eğer sadece meyve yeseydin çok kısa bir süre sonra yeniden açlık hissedecektin. 15:30 da yediğin karışım çok güzel ve sağlıklı bir karışım. Anladığım kadarıyla oldukça doğal. Akşam saati çok güzel 1 tane köfte az (büyüklüğü ne kadardı?) İki çatal bile olsa pilav yemesen olurmuş ama çokta zararı olmaz. Senin verilecek olan kilo miktarın çok az o nedenle iki çatal pilav bile bunu etkiler. Anlatmak istediğim bu. O pilavın yerine 1-2 tane köfte daha yiyebilirdin. Yada onun yerine yoğurt ekleyebilirdin. Suyu yazmayı sende unutmuşsun.

Kızlar kayınvalidemler geldi, kaymaklı kadayıf getirmişler, bi guzel yediler yanımda, ben 1 catal alıp nefsimi körelttim daha da dokunmadım.. Onlar giderken yollicam kadayıfı, bırakmayın biz yemeyiz dicem.. :)
Tebrik ederim seni Tuba. Eğer bu şekilde devam edersen yakın zamanda senden kurtulacağıma inanmaya başladım

Kızlar bir soru melemene sogan konulur mu konulmaz mı..?
Babam koyardı annem koymazdı. Ben ikisini de seviyorum. Evde soğanlı yapıyorum arada canım isterse soğansız. İkisi de lezzetli bence.

Sen tartılamadığın için eşleştirmeye dahil etmiyorum Ece' cim. Artık tartılmaya başlayınca sana bir eş buluruz. İçindeki canavara çok bırakma kendini. Sen yine de az yemeye çalış.

Çok sağlıksız, düzensiz, dehşet ötesi kötü bir menü. Kendine çok büyük kötülük yapıyorsun Ece' cim. Düzelt artık şu menülerini. Daha önce yaptın yine yapabileceğine inanıyorum.

Bravo bravo bravo maşallah sana Eda' nın geri dönüş menüsü. Çok çok güzel bir menü. Umarım hep böyle devam eder.

31mesaj çıkıyor ama çok ya galiba bi alıntıda 5mesajı beş diye mi yazıyor anlamadım...
Iyi geceler kızlar
Doğru saymışsın canım. Son yazdığın mesajla toplam 32 mesajın var. Notumu alıyorum. Sana da iyi geceler.

Bugunku menum

08:30
1 kase kadar nesfit+sut

11:30
1 lira buyuklugunde 3 minik buskivi

14:30
Dolu 1 tabak mercimek corbasi
(az yag damlattim ama bol limonlu,bol pul biberli ve bol kimyonlu)

17:55
2 kucuk yesil hurma
1 bardak sut

21:30
300ml ayran
Salata
Bir kac tavuk doner

3L su
1 buyuk turk kahvesi
Simdi kucuk turk kahvesi

Kizlar aksam disardaydik kendimi,sizi,saglikli beslenmeyi dusunerek topluma ayak uydurmaya calistim.
Zaten istesemde yiyemezmisim.bu kadarcikla bile cok sistim.sanki 1 ekmege yapilmis durum yemis gibi hissediyorum kendimi.:)
Kendimi tebrik ediyorum.
Ben ve doneri yememek
Bazen kocaman ekmege sarilmis doneri yer ve doymazdim simdi bir kac lokma ile sistim:)

Afiyet olsun Özlem' cim. Eski Özlem menülerine göre çok iyi. Maşallah bu kez çok iradelisin. Menünde olmayan şey bisküviler ve akşam yemeğinin saati. Onun haricinde herşey güzel. Bir de şu hurmanın yeşilini merak ettim. Nasıl bişey? Ayrıca su harika. Tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…