Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gelelim eşleştirmelere

Funda = Nazmiye

Fatma = Eda

Tuba = Yağmur

Özlem = Ebru = Zeynep ( Sizi ancak ben paklarım diyomuşum)

Dilara = Havva

Gönül ve Ece sizlerin kilosu belli olmadığı için dahil edemedim. Özlem ve Zeynep sizlerin kilo farkı oldukça fazla ama bu şekilde bir deneyelim olmazsa ilerleyen haftalarda değişiklik yaparız.

Bu cuma özellikle karşılaştıracağım verilen kiloları. Çok veren az verene ceza verecek. Kilo hesabı yapılırken yüzdeler göz önünde bulundurulacak.

kesinlikle koyuluru savunanlardandım ama öyle bi menemen yedim ki artık koyulmaz diyorum.
bakalım yarın oylama sonuçlarını aktarırım size :)
Çocuk yiyecekse rendele soğanı :)
rende soğanı hiç sevmem acı suyu çıkıyo minik minik dogramA iyice kavurma taraftarıyım :) ayrıca çocuk dediğime bakma agız alışkanlığı koca kız hepsi en küçüğü 15 en büyügü 24 yaşında :)

Eda' cım yanlışta yazsan hata da yapsan mesajlarının içeriğini boşaltma canım. Uyarı alabilirsin. Bırak öyle kalsın ya da düzeltip üzerine başka mesaj yaz.

Eline sağlık Ebrucum.

Kız Nazmiye, nerdesin? Rakibe olduk. Bence çok çekişmeli olacak. Yaşlarımız da yakın. Boyun kaçtı senin?

Ebrucum nasıl bir ceza verilecek? Mesela arada 100-200 gram fark olsa bile ceza mı alacağız?

Ben de soğansız tercih ederim aslında... Ama babam soğanlı yapardı, onun yaptıklarını da bayağı severdim. soğandan çok genel tada bakıyor bence... :)

Aynen canım. Kilo farkına bakmayacağız. Yüzdeye göre. Kimin yüzdesi yüksekse az olana ceza verecek. Ceza sizin hayal gücünüze kalmış bir durum. Bu konuda benim ilginç cezalarım vardır. Eskilerden Özlem iyi bilir Haaa bi de Tuba hatta o daha iyi bilir

Vallahi korktum.
Örnek verebilir misin? Mesela 20 dakika fazla yürümek gibi cezalar mı yoksa bugün o çok sevdiğin diziyi izlemeyeceksin desem o da ceza mı?

Vallahi korktum.
Örnek verebilir misin? Mesela 20 dakika fazla yürümek gibi cezalar mı yoksa bugün o çok sevdiğin diziyi izlemeyeceksin desem o da ceza mı?

Aynen canım ceza olarak her şeyi yaptırabilirsin. Dedim yaaa hayal gücüne kalmış bişey. Her türlü cezayı verebilirsin.

Eda' cım yanlışta yazsan hata da yapsan mesajlarının içeriğini boşaltma canım. Uyarı alabilirsin. Bırak öyle kalsın ya da düzeltip üzerine başka mesaj yaz.
internet az çektiği zaman tutukluk yapıyo gönderip göndermediğimi anlamıyorum tekrar yolluyorum ondan ama silmem öyleyse..
Ayrıca menümü begendigin için çok mutlu oldum örtmenim :)

internet az çektiği zaman tutukluk yapıyo gönderip göndermediğimi anlamıyorum tekrar yolluyorum ondan ama silmem öyleyse..
Ayrıca menümü begendigin için çok mutlu oldum örtmenim :)

Menün çok güzeldi canım dedim yaaa uzun zamandan beri gördüğüm en iyi menü. Birde Zeynep ve Dilara' nın menüleri çok iyi. Maşallah hepinize.

Funda' nın menülere özellikle yorum yapmıyorum çünkü görüşlerimiz bu konuda çok farklı. Ama küçük bir tavsiye. Bol bol sebze yemeği yee. Çok yemiyorsun. Mesela yeşil fasulye, ıspanak, pırasa, kereviz, imambayıldı, kurubaklagillerden bol bol tüket sen genelde ekmeğe ağırlık veriyorsun. Bence çeşitlendir menünü. O zaman daha kolay kilo verirsin. Bol bol da salata. Bayılırım salataya.

Kızlar bende kaçıyorum çok yoruldum bugün. Herkese iyi geceler. Tatlı rüyalar.

Ebrucum yiyorum sebze. Yemeğini yiyemezsem salatasını yiyorum, hem de dediğin gibi bol bol, hatta dev dev... Acaba yazmıyor muyum, emin olamadım ki... Bir de ekmekten ziyade protein ağırlıklı oluyor menülerim, tabi makarna yediğim günler hariç... Baklagilden bol ne var menümde? Mercimek, nohut... :) Sebze yemeği yapmayı öğrensem her gün yapacağım, şimdi evde bulursam yiyorum anca... Ama en kısa zamanda öğreneceğim yapmayı.

Fundacım sen 70 in altına düşünce yapıcam demiştin sanırım bu sporu bunun bir nedeni var mı? yoksa senin kişisel tercihin mi?
Ah canım mantı ne öyle?

Kızlar ben geldim, spora cıktım evde herkesi uyutup, sitenin koşu yolunda döndüm durdum 55 dk , birazdan yazıcam menumu, simdi gecmişi okuyorum:)

Kızlar bir soru melemene sogan konulur mu konulmaz mı..?
Koyanlarda var koymayanlarda, ben soğansız az sarmısakla yapmayı tercih ediyorum.

Çok az Ece, nasıl doydun bunlarla?
Edacım tebrikler, dünden sonra oldukça i

Herkes cıkmıs kimse kalmamıs, ben de menumu paylasayım da yatayım, gecmişi anca bitirdim

Bu arada yagmur hanım, rakibem olmussun, hazırmısın verecegim cezalara nihahahahahhaha

Bugunku menum

10:30 sabah
2 yumurta sarısı
1 avuctan az ceviz
Domates, biber, dereotu
Peynir

14:00
3 tane incir

15:00
Sekersiz neskafe
10 gr bitter (2 ufak kare)

18:45 aksam
1 tabak pilav
1 kepçe kuru fasulye
Salata, yogurt
2 tane biber

20:30
Ufacık bi parca kaymaklı ekmek kadayıfı .
( kayınvalidemle yolluyordum tatlıyı, esim ve kızlar yesin diye birazını bıraktı, birazını götürdü, ben de ufak bi dilim yedim, incecik , ama cook pişman oldum ve herkesi yatırıp spora cıktım)

Su ancak 2 lt olmustur

Spor 22:15 - 23:30 arası
55 dk hızlı tempolu yuruyus
20 dk evde egzersizler (mekik, simit hareketleri vs)

Kızlar alıntıları tek olarak mı yoksa alıntı sayısı kadar mı sayıyorsunuz, tam olarak anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…