- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
Çocuk yiyecekse rendele soğanı :)
bakalım yarın oylama sonuçlarını aktarırım size :)kesinlikle koyuluru savunanlardandım ama öyle bi menemen yedim ki artık koyulmaz diyorum.
rende soğanı hiç sevmem acı suyu çıkıyo minik minik dogramA iyice kavurma taraftarıyım :) ayrıca çocuk dediğime bakma agız alışkanlığı koca kız hepsi en küçüğü 15 en büyügü 24 yaşında :)Çocuk yiyecekse rendele soğanı :)
Gelelim eşleştirmelere
Funda = Nazmiye
Fatma = Eda
Tuba = Yağmur
Özlem = Ebru = Zeynep ( Sizi ancak ben paklarım diyomuşum)
Dilara = Havva
Gönül ve Ece sizlerin kilosu belli olmadığı için dahil edemedim. Özlem ve Zeynep sizlerin kilo farkı oldukça fazla ama bu şekilde bir deneyelim olmazsa ilerleyen haftalarda değişiklik yaparız.
Bu cuma özellikle karşılaştıracağım verilen kiloları. Çok veren az verene ceza verecek. Kilo hesabı yapılırken yüzdeler göz önünde bulundurulacak.
bakalım yarın oylama sonuçlarını aktarırım size :)
rende soğanı hiç sevmem acı suyu çıkıyo minik minik dogramA iyice kavurma taraftarıyım :) ayrıca çocuk dediğime bakma agız alışkanlığı koca kız hepsi en küçüğü 15 en büyügü 24 yaşında :)
Eline sağlık Ebrucum.
Kız Nazmiye, nerdesin? Rakibe olduk.Bence çok çekişmeli olacak. Yaşlarımız da yakın. Boyun kaçtı senin?
Ebrucum nasıl bir ceza verilecek? Mesela arada 100-200 gram fark olsa bile ceza mı alacağız?
Aynen canım. Kilo farkına bakmayacağız. Yüzdeye göre. Kimin yüzdesi yüksekse az olana ceza verecek. Ceza sizin hayal gücünüze kalmış bir durum. Bu konuda benim ilginç cezalarım vardır. Eskilerden Özlem iyi bilirHaaa bi de Tuba hatta o daha iyi bilir
Vallahi korktum.
Örnek verebilir misin? Mesela 20 dakika fazla yürümek gibi cezalar mı yoksa bugün o çok sevdiğin diziyi izlemeyeceksin desem o da ceza mı?
internet az çektiği zaman tutukluk yapıyo gönderip göndermediğimi anlamıyorum tekrar yolluyorum ondan ama silmem öyleyse..Eda' cım yanlışta yazsan hata da yapsan mesajlarının içeriğini boşaltma canım. Uyarı alabilirsin. Bırak öyle kalsın ya da düzeltip üzerine başka mesaj yaz.
internet az çektiği zaman tutukluk yapıyo gönderip göndermediğimi anlamıyorum tekrar yolluyorum ondan ama silmem öyleyse..
Ayrıca menümü begendigin için çok mutlu oldum örtmenim :)
Menün çok güzeldi canım dedim yaaa uzun zamandan beri gördüğüm en iyi menü. Birde Zeynep ve Dilara' nın menüleri çok iyi. Maşallah hepinize.
Funda' nın menülere özellikle yorum yapmıyorum çünkü görüşlerimiz bu konuda çok farklı. Ama küçük bir tavsiye. Bol bol sebze yemeği yee. Çok yemiyorsun. Mesela yeşil fasulye, ıspanak, pırasa, kereviz, imambayıldı, kurubaklagillerden bol bol tüket sen genelde ekmeğe ağırlık veriyorsun. Bence çeşitlendir menünü. O zaman daha kolay kilo verirsin. Bol bol da salata. Bayılırım salataya.
Fundacım sen 70 in altına düşünce yapıcam demiştin sanırım bu sporu bunun bir nedeni var mı? yoksa senin kişisel tercihin mi?30 günde bodyciler gibi olmazsın. :) Biraz fitleşirsin sadece... Bölgesel zayıflama yoktur, dediğim gibi... Göbekten eritenler elma vücutlardır. Ama istemezsen yapma. :)
Peynir çıktı fırından, şimdilik tadı normalden daha ekşi geldi. Ama sağuduktan sonra yiyin demişler, sıcaklığını iyice atsın da dolaba koyacağım. Tam sonuç yarın belli olacak. Şimdilik ekşi ve sarımsı peynir...
Sütlü tatlı da yemiyorum canım, zaten tatlıyla aram bozuldu. Dün yarım salkım üzüm yedim o bile o kadar tatlı geldi ki midemi bulandırdı.
Poğaça kek vegan da yapılabiliyor. Yumurtanın yerini keten tohumu alıyor. Ama şimdilik hiç denemiyorum öyle unlu şeyler. Kilo verdikten sonra deneyip yapacağım ama... :)
Ah canım mantı ne öyle?menümmm
kahvaltı 7:45
1 yumurta
1kk kadar peynır
1 börek ( 1 çeyrek yufkadan yagsız kendim yaptım)
öğlen 12:30
1 kase ezogelin çorba
1 porsiyon mantı
1 parça karpuz kabuğuna yakın kısmından
ara 16:00
2 incir
3 yk yoğurt
akşam 18:45
2 tabak yayla çorba
40 dk yürüyüş hızlı tempolu
Koyanlarda var koymayanlarda, ben soğansız az sarmısakla yapmayı tercih ediyorum.Kızlar bir soru melemene sogan konulur mu konulmaz mı..?
dün gece uyuyamadım yine olaylı bi gece oldu. sabahta stresle ve olayın kısmen sessizliğe kavuşmuş olmasının rahatlığıyla 12 buçuğa kadar uyudum. tam kahvaltı yapacaktım misafir geleceğini öğrenince bi çırpı evi toparlamaya giriştim sonuç olarak bahanelere dayanarak yemeği 14,30a erteledim..
14,30:biraz menemen, 1 kk kaşar 1 dl salam şekersiz çay az da ekmek
19,30:1 tabak hafif sıvı yoğurt çeyrek simit
su bütün gün bir kaç yudum anca.. uyuyana kadar su içeceğim yarın tekrar bildireyim su kısmını..
spor 10 dk dans..evde süpürge, toz, toparlama derken en azından 0 hareketi engellemiş oldum..
Edacım tebrikler, dünden sonra oldukça iVe menüm...
09:00
2 yk melemen
3 dilim domates/salatalık
Şekersiz çay
12:30
2 servis kaşıgı bulgur pilavi
1 kepçe susuz karnabahar yemegi
Küçük bi salkım siyah üzüm
19:45
2 kepçe ekşili bamya çorbası
Bol salata
3 yk yogurt
Su yatana kadar 2,5 lt olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?