Tek olarak sayıyoruz fatmacımKızlar alıntıları tek olarak mı yoksa alıntı sayısı kadar mı sayıyorsunuz, tam olarak anlayamadım.
Vaaavv cok harika bir menuuu, süpersin afiyet olsun , sporun da cok cok iyi8.9 menüm
09:30
1 yumurta,
domates,
salatalık,
1 dilim peynir
1,5 dlm tb ekmeği,
13:00
yarım kase yoğurt,
4 köfte
2 dilim tb ekmeği
18:00
1 kase çorba
1 köfte
2.5 lt su.
45 dk tempolu yürüyüş, 15 dk jimnastik.
farkındayım ama boşlukta hissediyordum kendimi hesaplayamayacağımı anlayınca elimden geldiği kadar uzak durmaya çalıştım.. evde de pek bir şey yoktu uğraşamadım düşünmekle..Çok az ve çok yağlı...
İzin konusuna Ebru cevap verir canım.
canım farkındayım yani sanırım bugün farkında olacak halim yoktu ama şu an farkındayım ben zorladıkça yapacağım edeceğim dedikçe yanlış düşüncelerimi durduramıyorum o yüzden izin istedim emin ol psikolojime zaman verince daha iyi olacağım..Sen tartılamadığın için eşleştirmeye dahil etmiyorum Ece' cim. Artık tartılmaya başlayınca sana bir eş buluruz. İçindeki canavara çok bırakma kendini. Sen yine de az yemeye çalış.
Çok sağlıksız, düzensiz, dehşet ötesi kötü bir menü. Kendine çok büyük kötülük yapıyorsun Ece' cim. Düzelt artık şu menülerini. Daha önce yaptın yine yapabileceğine inanıyorum.
çok heyecanlıııı bi an evvel listeye girmek ve rakibeme kavuşmak istiyorumGelelim eşleştirmelere
Funda = Nazmiye
Fatma = Eda
Tuba = Yağmur
Özlem = Ebru = Zeynep ( Sizi ancak ben paklarım diyomuşum)
Dilara = Havva
Gönül ve Ece sizlerin kilosu belli olmadığı için dahil edemedim. Özlem ve Zeynep sizlerin kilo farkı oldukça fazla ama bu şekilde bir deneyelim olmazsa ilerleyen haftalarda değişiklik yaparız.
Bu cuma özellikle karşılaştıracağım verilen kiloları. Çok veren az verene ceza verecek. Kilo hesabı yapılırken yüzdeler göz önünde bulundurulacak.
canım midemi iyi hissetmiyorum bugün sıkıntıdan yiyesim yok.. yalnız gözümün aç olduğunu hissediyorumÇok az Ece, nasıl doydun bunlarla?
ben bile korktuuum8 eylül : 12 mesaj
Ay bu arada ebrunun cezalarını en iyi ben biliriiimmmm!!! Ebru ama senin kilon yagmurla bana daha yakın değil mi niye bizlle eşleşmedin? Korktun mu yoksa sana verecegim cezalardan , alacagım intikamdan ???:)
9Gelelim eşleştirmelere
Funda = Nazmiye
Fatma = Eda
Tuba = Yağmur
Özlem = Ebru = Zeynep ( Sizi ancak ben paklarım diyomuşum)
Dilara = Havva
Gönül ve Ece sizlerin kilosu belli olmadığı için dahil edemedim. Özlem ve Zeynep sizlerin kilo farkı oldukça fazla ama bu şekilde bir deneyelim olmazsa ilerleyen haftalarda değişiklik yaparız.
Bu cuma özellikle karşılaştıracağım verilen kiloları. Çok veren az verene ceza verecek. Kilo hesabı yapılırken yüzdeler göz önünde bulundurulacak.
Sagol cnm.:)Afiyet olsun Özlem' cim. Eski Özlem menülerine göre çok iyi. Maşallah bu kez çok iradelisin. Menünde olmayan şey bisküviler ve akşam yemeğinin saati. Onun haricinde herşey güzel. Bir de şu hurmanın yeşilini merak ettim. Nasıl bişey? Ayrıca su harika. Tebrikler.
Dimi:)Kız ne ideal kocan varmış.Maşallah ne gerekiyorsa almış. Kıymetini bilip aletleri kullanki ilerde de almaya devam etsin.
Funda'cim zayifken oyle bir sorunum yoktu sanki.her yerim inceciktiİlk 10 günü level 1
İkinci on günü level 2
son on günü de level 3 yapılacak
Her gün yapılacak, ara vermek yok. :)
Kız ikisi de süt.İnek ya da keçi hiçbir hayvanın sütünü tüketmiyorum. O da kokar burnuma. :) Ama bir sürü peynir tarifi denemeye başlayacağım. Güzellerini buldukça size de yazarım, isterseniz denersiniz. :)
Özlemcim eğer kemikten dolayı genişsen yapabileceğin hiçbir şey yok maalesef.Ben de aynı durumdayım, baba tarafım sülalecek öyle... Omuz, sırt ve göğüs bölgemiz çok kemikli, tabiri yerindeyse hayvan gibi kemikli... Babam 180 boyunda ve 70 kilo olmasına rağmen sırf kemikleri geniş gösteriyor diye doktorlar "kilo vermen lazım" diyor, adam isyan ediyor, her tarafı sayılıyor çünkü...
Kemikten dolayı olup olmadığını yanlarına dokunarak anlayabilirsin. Eline yağ geliyor mu, yoksa sırf kemik mi geliyor? Benim yanlarımda hiç yağ yok. Dokunuyorsun, bildiğin kemik, yani hiç incelme şansı yok. Tek çaren kalçayı genişletmek. O da nasıl yapılır bilmiyorum ama bak eliptik genişletiyormuş.Kaldırıp etlendirmesi kolay da genişletmek biraz zor olabilir.
Bir bak bakalım kemikten mi genişsin, yoksa yağdan mı? Yağdansa birkaç hareket buluruz.
Fundacım sen 70 in altına düşünce yapıcam demiştin sanırım bu sporu bunun bir nedeni var mı? yoksa senin kişisel tercihin mi?
Ah canım mantı ne öyle?
Funda'cim zayifken oyle bir sorunum yoktu sanki.her yerim incecikti20 yasindan sonra irilesirmi kemikler.
Yagli tabiki cnm cunku ic camasirindan sirtim kat kat oluyor.belki hem iri hem yaglidir:)
gobisimde coook cokk yagli suan 100 cm.
Öyle Edacım, hayırlı olsun :)Fatmacım rakip olmuşuz vatana millete hayırlı olsun :)
Evet Jillian'ı sormuştum Fundacım.Neyi canım? Jillian'ı ya da pilatesi mi?
Jillian şekle sokacağı için mümkün olduğunca düşük kiloda yapacağım, tabi bir de sakatlanmamak için... Bu kiloda kas yapsam o kadar anlamam. Ama 70'lerin altlarında (71-72) gibi yapsam yine anlaşılır, keyfim de yerine gelir.
Pilatesi de 60'lara düşünce yapacağım çünkü sıkılaşma ihtiyacım asıl o zaman ortaya çıkacak.
Günaydın kızlar.
Gunaydin cnm boy ayni 165 bir kac cm daha fazlaydi sanki ama kisalmisim.Neyi canım? Jillian'ı ya da pilatesi mi?
Jillian şekle sokacağı için mümkün olduğunca düşük kiloda yapacağım, tabi bir de sakatlanmamak için... Bu kiloda kas yapsam o kadar anlamam. Ama 70'lerin altlarında (71-72) gibi yapsam yine anlaşılır, keyfim de yerine gelir.
Pilatesi de 60'lara düşünce yapacağım çünkü sıkılaşma ihtiyacım asıl o zaman ortaya çıkacak.
Özlemcim demek ki kilo versen sırtında irilik falan kalmayacak. 20 yaşından sonra kemikler büyümez. :) Göbek benim de 102 çıkıyor. Boylarımız da aynı ise (benimki 166) demek ki bu boy ve bu kilonun standart göbeği, anormal büyük değil. Sonuçta o yağları bir yere toplamak zorundayız. :)
----------
Günaydın kızlar.
Se
Gunaydin cnm boy ayni 165 bir kac cm daha fazlaydi sanki ama kisalmisim.
110a cikmisti benim gibis
Sende heryerini olcsene cnm:)
Ay insallah elbise giyince cok kotu duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?