Fundacim gecen hafta iyi kilo vermistin.
Boyle devam edersen beni yakalarsin.
Belli bir kiloda birlikte baslayalim cnm.ne dersin?
Ozamana kadar hali acmis oluruz.asagi fazka ses gitmez sanirim hali olunca.:)
tickerimide duzenlemisim burada eskisi cikiyor.
İyi bakalım fundacım , sevindim begendiğine:) afiyet olsunBu arada peynirin sonucu: Peynir yerini tutacak cinsten.
Ama normal peynir gibi bekliyorsanız denemeyin derim, hayalkırıklığı olabilir.Bademi parçalayıp yaptığınız için pütürlü pütürlü oluyor, tuz tanesi kadar da olsa bademler ağza geliyor, peynir gibi dümdüz değil. Ama bu da bir nevi peynir yine de... Bakmak isteyenler için tarifi atayım:
https://www.facebook.com/veganoloji...38549079591550/635362213243568/?type=1&ref=nf
Yapmak isterseniz benden bir tavsiye, limonu az atın. Ben bir bardağın 1/5'i kadar attım ama ondan bile azı olabilirmiş. Tuzu da 1 çay kaşığından fazla atmayın. Bir de sarımsak yoktu, ben sarımsak atmadım, onla beraber nasıl olur bilemiyorum.
Dünden kalanları yemiştim sadece 1köfte vardı...su da 1,5lt...spordan dönünce uyumuştum malesefEn güzel spor yemeklerden 1 saat sonra yapılanı. Asla ve asla aç karnına spor yapmamak lazım. Süt içilebilir ama potasyum kaynağı olsa bile kan şekerini ani yükseltip insülin salgılanmasını sağladığı için sağlıksız bir yiyecek. En az tüketilmesi gerekli olan meyve muz.
Ben olsam diyetisyenin yerine seni kovalardım. Zaten bunca yıl yiye yiye bu hale geldik. Hala neyin pazarlığı bu? Sence bir faydası var mı pizzanın bize bol kaloriden başka?Bu mantık üzerinden düşün canım. Karbonhidratı mümkün olduğunca az tüketmeliyiz.
Senin kilon oldukça yüksek Havva' cım bu nedenle ara ara kendine ödüller verebilirsin. Ama tartı gününün ertesi ve de mümkünse az miktarda. Mesela verdiğin her 5 kiloda bir ödül olabilir.
Çok güzel. Peki burnunla ilgili bir problemin var mı? Mesela burnun sık sık tıkanır mı?
Tatlım ben seni yanlış anlamıyorum. Aksine seni bazı yanlışlardan döndürmeye çalışıyorum. Verilecek kilom az diyorsun. O nedenle rahat rahat vermeyi planlıyorsun ama unutma verilmesi en zor kilolar az ve oturmuş olan kilolar. Sana anlatmak istediğim takım listesindeyken az kilo verme lüksümüz yok. Verebileceğimiz en iyi kilo için uğraşmalıyız. Ayrıca diyetteyken yememen gereken her türlü yiyecek kaçamak oluyor. Doğal olarak takımda yapılan ufak tefekte olsa bütün kaçamaklar diğer üyeleri etkiliyor. Listede olduğumuz müddetçe hep birlikte aynı şekilde hareket etmemiz lazım. O nedenle lütfen daha dikkatli ol. Kalori hesabını yapabilirsin gayet normal ama bunu bize söylemene gerek yok. Çünkü ben menülerini kalorisine göre değerlendirmiyorum. Yediğin saatlerden tut miktarlara kadar her şeye dikkat ediyorum.
Sabahki börek ve mantı olmamış canım. Onun haricinde menün gayet güzel. Sporun harika. Bu arada yayla çorbası pirinçli miydi? Su miktarını da yazmamışsın.
Bak mesela menünden anlaşılan sabah aç karnına yürüyüş yapmışsın ve saat 13:30 a kadar ağzına hiç bir şey girmemiş. Bu demek oluyor ki metabolizman çok geç çalışmaya başlamış. Kavun ve üzümün yanında peynir yemen doğru olmuş çünkü kan şekerini dengelemişsin. Eğer sadece meyve yeseydin çok kısa bir süre sonra yeniden açlık hissedecektin. 15:30 da yediğin karışım çok güzel ve sağlıklı bir karışım. Anladığım kadarıyla oldukça doğal. Akşam saati çok güzel 1 tane köfte az (büyüklüğü ne kadardı?) İki çatal bile olsa pilav yemesen olurmuş ama çokta zararı olmaz. Senin verilecek olan kilo miktarın çok az o nedenle iki çatal pilav bile bunu etkiler. Anlatmak istediğim bu. O pilavın yerine 1-2 tane köfte daha yiyebilirdin. Yada onun yerine yoğurt ekleyebilirdin. Suyu yazmayı sende unutmuşsun.
Tebrik ederim seni Tuba. Eğer bu şekilde devam edersen yakın zamanda senden kurtulacağıma inanmaya başladım
Fundacim gecen hafta iyi kilo vermistin.
Boyle devam edersen beni yakalarsin.
Belli bir kiloda birlikte baslayalim cnm.ne dersin?
Ozamana kadar hali acmis oluruz.asagi fazka ses gitmez sanirim hali olunca.:)
tickerimide duzenlemisim burada eskisi cikiyor.
jillian'a cnm:)İmza olarak ekleyince ticker'ı en baştan yapmak gerekiyor maalesef... Sen güncelliyorsun ama imza bunu algılamıyor, ben yeni baştan yaptım o yüzden...
Neye başlayalım canım birlikte?
Yok cnm ya coklu alinti yapmisim temizlige dalinca oyle kalmis.:)Özlemcim, neye başlayalım demiştim ama galiba görmedin. :)
jillian'a cnm:)
Her defasinda sifirdan mi yapicsz tickeri.
Yok cnm ya coklu alinti yapmisim temizlige dalinca oyle kalmis.:)
Sen böyle devam edersen benim durumum vahim vahimKızlar ben geldim, spora cıktım evde herkesi uyutup, sitenin koşu yolunda döndüm durdum 55 dk , birazdan yazıcam menumu, simdi gecmişi okuyorum:)
ben ben :) çok etlidir kollarım iğrenç duruyor eve gidince ölçüp yazayım :)Göğüs: 108
Bel: 88
Kalça: 106
Kol: 35
Bacak: 63
Var mı kolda benle yarışacak?
Nazmiyecim, sen de ölçsene, 4 bir yandan karşılaştıralım birbirimizi, kilo ile kalmayalım. :)
Sen böyle devam edersen benim durumum vahim vahim
Ben psikolojik olarak yenildim zaten :) nasıl atağa kalkayım ki :) her hafta 1kg civarında Tuna kilo veriyor :) ben gram gram :) yandım ben :)Herkesin işi zor valla.
Ona göre karşı atağa geçmek lazım. :)
Ben psikolojik olarak yenildim zaten :) nasıl atağa kalkayım ki :) her hafta 1kg civarında Tuna kilo veriyor :) ben gram gram :) yandım ben :)
70 olarak dusunuyordum cnm.sen ne dusunuyorsυun?Olur, başlarız. :) Tabi yetişebilirsem.İlk hafta güzel başladım ama aynı şekilde devam etmesi zor. Ama birkaç kilo fark olsa bile başlarız beraber. Senin aklında belli bir kilo var mı ona başlamak için?
Yapacak bir şey yok artık :) bir iki cuma naneleri yiyeceğiz sonra inşaallah kazanan taraf bana geçer hehehehehe :):)Öyle deme kız.Daha çok hırs yap sen de... Yoksa cezalardan kafanı kaldıramazsın valla, ki o cezalar da her şey olabilir.
Demek istediğim şeyi anlamışsın zaten canım. Yemek yapmayı öğrenmen gerekiyor. Eğer öğrenirsen menülerin daha iyi olacaktır. Bundan sonra senin menüleri de yorumlayacağım.Ebrucum yiyorum sebze. Yemeğini yiyemezsem salatasını yiyorum, hem de dediğin gibi bol bol, hatta dev dev... Acaba yazmıyor muyum, emin olamadım ki... Bir de ekmekten ziyade protein ağırlıklı oluyor menülerim, tabi makarna yediğim günler hariç... Baklagilden bol ne var menümde? Mercimek, nohut... :) Sebze yemeği yapmayı öğrensem her gün yapacağım, şimdi evde bulursam yiyorum anca... Ama en kısa zamanda öğreneceğim yapmayı.
Bitter ve tatlı olmamış. Ceza verecektim ama sen kendi cezanı kendin vermişsin.Herkes cıkmıs kimse kalmamıs, ben de menumu paylasayım da yatayım, gecmişi anca bitirdim
Bu arada yagmur hanım, rakibem olmussun, hazırmısın verecegim cezalara nihahahahahhaha
Bugunku menum
10:30 sabah
2 yumurta sarısı
1 avuctan az ceviz
Domates, biber, dereotu
Peynir
14:00
3 tane incir
15:00
Sekersiz neskafe
10 gr bitter (2 ufak kare)
18:45 aksam
1 tabak pilav
1 kepçe kuru fasulye
Salata, yogurt
2 tane biber
20:30
Ufacık bi parca kaymaklı ekmek kadayıfı.
( kayınvalidemle yolluyordum tatlıyı, esim ve kızlar yesin diye birazını bıraktı, birazını götürdü, ben de ufak bi dilim yedim, incecik , ama cook pişman oldum ve herkesi yatırıp spora cıktım)
Su ancak 2 lt olmustur
Spor 22:15 - 23:30 arası
55 dk hızlı tempolu yuruyus
20 dk evde egzersizler (mekik, simit hareketleri vs)
Mesajları tek tek sayıyoruz. Bir mesaj içinde birden fazla alıntı olsa bile o tek mesaj sayılıyor. Profilinden sayman en kolayı.Kızlar alıntıları tek olarak mı yoksa alıntı sayısı kadar mı sayıyorsunuz, tam olarak anlayamadım.
Hoppp o zaman direkt sizin takıma geliyorum. Onlarla birlikte olmamın sebebi ikisinin kilosunun arasında farkın çok olması. Birisi 75 te diğeri 86 da. Benimde kilom sizden düşük olduğu için kendimi onların gruba ekledim. Ama sizlerle de yarışabilirim. Sen benden kork bence8 eylül : 12 mesaj
Ay bu arada ebrunun cezalarını en iyi ben biliriiimmmm!!! Ebru ama senin kilon yagmurla bana daha yakın değil mi niye bizlle eşleşmedin? Korktun mu yoksa sana verecegim cezalardan , alacagım intikamdan ???:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?