Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Göğüs: 108
Bel: 88
Kalça: 106
Kol: 35
Bacak: 63

Var mı kolda benle yarışacak?

Nazmiyecim, sen de ölçsene, 4 bir yandan karşılaştıralım birbirimizi, kilo ile kalmayalım. :)

İmza olarak ekleyince ticker'ı en baştan yapmak gerekiyor maalesef... Sen güncelliyorsun ama imza bunu algılamıyor, ben yeni baştan yaptım o yüzden...

Neye başlayalım canım birlikte?

Bu arada peynirin sonucu: Peynir yerini tutacak cinsten.

Ama normal peynir gibi bekliyorsanız denemeyin derim, hayalkırıklığı olabilir. Bademi parçalayıp yaptığınız için pütürlü pütürlü oluyor, tuz tanesi kadar da olsa bademler ağza geliyor, peynir gibi dümdüz değil. Ama bu da bir nevi peynir yine de... Bakmak isteyenler için tarifi atayım:

https://www.facebook.com/veganoloji...38549079591550/635362213243568/?type=1&ref=nf

Yapmak isterseniz benden bir tavsiye, limonu az atın. Ben bir bardağın 1/5'i kadar attım ama ondan bile azı olabilirmiş. Tuzu da 1 çay kaşığından fazla atmayın. Bir de sarımsak yoktu, ben sarımsak atmadım, onla beraber nasıl olur bilemiyorum.

İyi bakalım fundacım , sevindim begendiğine:) afiyet olsun

Tuba'cim bu yilki unv.sinavi hakkinda bilgin var mi? Gecen yilki sistemle aynimi?
Gecen gun sormustum ama gozunden kacti sanirim kalabalik oldugumuz icin? :)

Dünden kalanları yemiştim sadece 1köfte vardı...su da 1,5lt...spordan dönünce uyumuştum malesef o yüzden 13.00da kalktım...ayran içmiştim yoğurda gerek yoktu yoğurtta hazırdı bugün kendim mayalayacağım

Özlemcim, neye başlayalım demiştim ama galiba görmedin. :)

İmza olarak ekleyince ticker'ı en baştan yapmak gerekiyor maalesef... Sen güncelliyorsun ama imza bunu algılamıyor, ben yeni baştan yaptım o yüzden...

Neye başlayalım canım birlikte?
jillian'a cnm:)
Her defasinda sifirdan mi yapicsz tickeri.
Özlemcim, neye başlayalım demiştim ama galiba görmedin. :)
Yok cnm ya coklu alinti yapmisim temizlige dalinca oyle kalmis.:)

Günaydın kızlar :)
Tubacım :) sen beni geçersin ki hep :) bari çok kötü cezalar verme emi :):)

jillian'a cnm:)
Her defasinda sifirdan mi yapicsz tickeri.

Yok cnm ya coklu alinti yapmisim temizlige dalinca oyle kalmis.:)

Olur, başlarız. :) Tabi yetişebilirsem. İlk hafta güzel başladım ama aynı şekilde devam etmesi zor. Ama birkaç kilo fark olsa bile başlarız beraber. Senin aklında belli bir kilo var mı ona başlamak için?

Funda :) peynirin hayırlı uğurlu olsun :):) afiyet olsun canım :)

Zeyneb'im kızçem okula alıştı mı ağlıyormu ?

Çok canım sıkılıyor bugünleri kızlar yapacak hiiiiiiiç bir iş yok yaa kreşte açılmayacak galiba koca kış ne yapacağım bi hafta sonra Üni kayıt yenileme var hiç olmassa derslere daha çok çalışırım... Yabancı dil kursuna gitmek istiyorum ama bakalım neler olacak oooof

Göğüs: 108
Bel: 88
Kalça: 106
Kol: 35
Bacak: 63

Var mı kolda benle yarışacak?

Nazmiyecim, sen de ölçsene, 4 bir yandan karşılaştıralım birbirimizi, kilo ile kalmayalım. :)
ben ben :) çok etlidir kollarım iğrenç duruyor eve gidince ölçüp yazayım :)

70 olarak dusunuyordum cnm.sen ne dusunuyorsυun?
65 mi olsa acaba bilemedim.

Öyle deme kız. Daha çok hırs yap sen de... Yoksa cezalardan kafanı kaldıramazsın valla, ki o cezalar da her şey olabilir.
Yapacak bir şey yok artık :) bir iki cuma naneleri yiyeceğiz sonra inşaallah kazanan taraf bana geçer hehehehehe :):)

Demek istediğim şeyi anlamışsın zaten canım. Yemek yapmayı öğrenmen gerekiyor. Eğer öğrenirsen menülerin daha iyi olacaktır. Bundan sonra senin menüleri de yorumlayacağım.

Bitter ve tatlı olmamış. Ceza verecektim ama sen kendi cezanı kendin vermişsin.

Kızlar alıntıları tek olarak mı yoksa alıntı sayısı kadar mı sayıyorsunuz, tam olarak anlayamadım.
Mesajları tek tek sayıyoruz. Bir mesaj içinde birden fazla alıntı olsa bile o tek mesaj sayılıyor. Profilinden sayman en kolayı.

Hoppp o zaman direkt sizin takıma geliyorum. Onlarla birlikte olmamın sebebi ikisinin kilosunun arasında farkın çok olması. Birisi 75 te diğeri 86 da. Benimde kilom sizden düşük olduğu için kendimi onların gruba ekledim. Ama sizlerle de yarışabilirim. Sen benden kork bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…