Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

70 olarak dusunuyordum cnm.sen ne dusunuyorsυun?
65 mi olsa acaba bilemedim.

Ben de 70 gibi düşünüyorum. Artık ilerleyen günlerde bakacağız o zaman. :) Ne zaman denk düşecek gibi olursak başlarız...

Demek istediğim şeyi anlamışsın zaten canım. Yemek yapmayı öğrenmen gerekiyor. Eğer öğrenirsen menülerin daha iyi olacaktır. Bundan sonra senin menüleri de yorumlayacağım.

Eyvah eyvah.
İyi bakalım, hemen bugünden yarına yapacağım yemeği öğreneyim en iyisi. :)

Her yerimi neremi?
Siz ölçülerinizi tutuyor musunuz takım genelinde?
ben 2 senedir ölçücem deyip unutuyorum geçende ölçtüm ama yazmadım bi yere aklıma gelmişken mezurayı alınacaklar listeme ekliyim :)
canım sen hangi il'de oturuyorsun..

Kızlar kendimi iyi hissediyorum yalnız ne çok şey düşünüyorum ben yaa her an beynim yorgun.. bu sefer hepten gecikmesin diye 12,45de yedim zar zor bir iki lokma..çok erken değil ama 45 dakika da bir şey

Tuba'cim bu yilki unv.sinavi hakkinda bilgin var mi? Gecen yilki sistemle aynimi?
Gecen gun sormustum ama gozunden kacti sanirim kalabalik oldugumuz icin? :)
ay evet canım ya ben alıntılayamayınca unutmusum,i okumustum cevap vericektim

canımcım ben evlenmeden önce universite sınavına girmiştim, acıkoğretime baslamıstım
evliyken 2 yıllık acıkogretimi tamamladım
ilk kızım 1 yaslarındayken de dgs sınavına calısıp girdim, 2009 daki dgs ye girmiştim. ve marmaraya gecis yaptım.. yani daha yeni girmedim össye filan, o yuzden bilemiyorum..
2009 da marmaraya giriş yaptım , sonra bir dönem okuyup kaydımı dondurdum, eşimle birlikte yurtdısına gittim, orda ikinci kızım da oldu, turkiyeye dondukten sonra 2013 te tekrar basladım, simdi iki dönemim kaldı mezun olmama.. yılan hikayesi gibi:)

Bende ufak çocuk sandım :)
ben 2 senedir ölçücem deyip unutuyorum geçende ölçtüm ama yazmadım bi yere aklıma gelmişken mezurayı alınacaklar listeme ekliyim :)

canım sen hangi il'de oturuyorsun..
Muğla canım

sagol cnm.
Bende seni yurtdisindasin diye hatirliyordum cnm hatta onuda soracaktim sana acaba benmi yanlis hatirliyorum diye.:)
---
Ece'cim kafana fazla takmamaya calis.farkli ugraslar bul kendine.kafani farkli seylerle mesgul etmeye calis.(diyene bak diyorum kendi kendime)
Kafan yorgun oldugu icin gec kalkiyorsun bence.:)
okul zamani geldi derslerle ugrasirsin artik.

kızlar, antalyadan gelen kızımıın kulaklarına su kaçmış herhalde, bugun doktora goturdum dış kulak iltihabı olmu cocugumun kulakları cook agrıyor, gece uyuyamıyor aglıyor, dokundurtmuyor...
bugun iğne vurrdular, iki gun daha vurulacak, damla ve surup verdi bide..
normalde hep orta kulak iltihabı olurdu, buseferki dış kulak iltihabıymıs, tedavisi de daha uzun ve zordur dedi, daha cok agrı yapar dedi..
öyle işte..

Çok geçmiş olsun tubacım..dış kulak iltihabını bilmiyorumda orta kulak iltihabını çok yaşadım Allah düşmanıma vermesin çokfena bişey...

Geçmiş olsun canım.
Dış kulak daha basittir, daha çabuk geçer gibi geliyor insana ama daha uzun sürüyor demek ki... Neyse, nasılsa tedavisi var. Kardeşimde çocukken hep kulak iltihabı olurdu, sonradan hiçbir şeyi kalmadı. 23 yaşında şimdi, belki de 10 yıldır hiçbir şey çekmedi kulaktan. Endişelenme. :)

Kızlar ezici üstünlükle melemen yarışmasını ben kazandımmm

Tebrik ederim Edacım.
Seninki soğansız olan mıydı? :)

vayy be hikayeye bak dedim kendi kendime
Ece'cim kafana fazla takmamaya calis.farkli ugraslar bul kendine.kafani farkli seylerle mesgul etmeye calis.(diyene bak diyorum kendi kendime)
Kafan yorgun oldugu icin gec kalkiyorsun bence.:)
okul zamani geldi derslerle ugrasirsin artik.
Aynen okul zamanı çok şükür yaa :) aylak aylak durmaktan bıktım
ayneeen bi de orda annem tepemde olmayacak istediğim saatte spor yürüyüş gezme sinema veee bu yıl aşırı ders çalışmalıyım önümüzdeki yıl geçiş istiyorum heyecanlıyım yahuuu
Kızlar ezici üstünlükle melemen yarışmasını ben kazandımmm
süpersin :) tebrik ederim

Kızlaaar bi yandan valiz hazırlama telaşı bi yandan ziyaret etmek istediğim tanıdıklar elim ayağıma dolaşıyor arada.. :) en geç cuma inşAllah gidiyorum yeni bir dönem yeni bir yurt falan filan heyecanlanıyorum elimden geldiğince uku saatlerimi sabitlemeye çalışacağım kızlar o bari düzene otursun :)

ben şimdilik kaçıyorum kızlar, hazırlıklara devam edeyim akşam tekrar gelirim raporumu da yazarım :)

hayır soganlı olan

tesekkur ederim :)

İMDAT!
N'olur yardım edin. Karbonhidrat cini kaçtı içime... "Allahını seviyorsan 5-6 dilim yağlı ekmek, olmadı patates kızartması koyuver önüme." deyip duruyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Evde una dair ne varsa yiyesim geliyor. Bana bir akıl fikir verin lütfen.

Ebru'cum yine rakipmiyiz seninle?
Ahh ahhhh ayni kilolardaydik bir zamanlarr ahh!!!
Zeynepcigim nasil gidiyor kilo verme calismalari?:)isim zor benim.

Gecmis olsun cnm.

ben şimdilik kaçıyorum kızlar, hazırlıklara devam edeyim akşam tekrar gelirim raporumu da yazarım :)
Kolay gelsin Eceee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…