İMDAT!
N'olur yardım edin. Karbonhidrat cini kaçtı içime... "Allahını seviyorsan 5-6 dilim yağlı ekmek, olmadı patates kızartması koyuver önüme." deyip duruyor. Ne yapacağımı şaşırdım.Evde una dair ne varsa yiyesim geliyor. Bana bir akıl fikir verin lütfen.
Eyvah eyvah
Ne oldu birben bire? Bir seyemi uzulup sinirlendin cnm.
Kendini spora ver cnm.
Yada yanina cuzdan almadan yuruyuse cik.
Acsan karnini doyur hemen.
Cumaya aZ kaldi DiKKAT!!
:)
çok tatlısın :)İMDAT!
N'olur yardım edin. Karbonhidrat cini kaçtı içime... "Allahını seviyorsan 5-6 dilim yağlı ekmek, olmadı patates kızartması koyuver önüme." deyip duruyor. Ne yapacağımı şaşırdım.Evde una dair ne varsa yiyesim geliyor. Bana bir akıl fikir verin lütfen.
kız bu ne ben anlamadım ıkı gündür bi peynir muhabbeti varBu arada peynirin sonucu: Peynir yerini tutacak cinsten.
Ama normal peynir gibi bekliyorsanız denemeyin derim, hayalkırıklığı olabilir.Bademi parçalayıp yaptığınız için pütürlü pütürlü oluyor, tuz tanesi kadar da olsa bademler ağza geliyor, peynir gibi dümdüz değil. Ama bu da bir nevi peynir yine de... Bakmak isteyenler için tarifi atayım:
https://www.facebook.com/veganoloji...38549079591550/635362213243568/?type=1&ref=nf
Yapmak isterseniz benden bir tavsiye, limonu az atın. Ben bir bardağın 1/5'i kadar attım ama ondan bile azı olabilirmiş. Tuzu da 1 çay kaşığından fazla atmayın. Bir de sarımsak yoktu, ben sarımsak atmadım, onla beraber nasıl olur bilemiyorum.
mandalina da mı yemiyekkk olmuyoooo yawwwBence mandalina yüzünden böyle oluyor. Yaramıyor bana galiba... Önceki yarıştığım zamanlarda da sonbaharda doğru düzgün kilo verememiştim ve yine mandalinaya yormuştum. En iyisi rejim sürecinde onu menümden çıkarmak olacak galiba...
geçmiş olsun canımkızlar, antalyadan gelen kızımıın kulaklarına su kaçmış herhalde, bugun doktora goturdum dış kulak iltihabı olmu cocugumun kulakları cook agrıyor, gece uyuyamıyor aglıyor, dokundurtmuyor...
bugun iğne vurrdular, iki gun daha vurulacak, damla ve surup verdi bide..
normalde hep orta kulak iltihabı olurdu, buseferki dış kulak iltihabıymıs, tedavisi de daha uzun ve zordur dedi, daha cok agrı yapar dedi..
öyle işte..
Kızlaaar bi yandan valiz hazırlama telaşı bi yandan ziyaret etmek istediğim tanıdıklar elim ayağıma dolaşıyor arada.. :) en geç cuma inşAllah gidiyorum yeni bir dönem yeni bir yurt falan filan heyecanlanıyorumelimden geldiğince uku saatlerimi sabitlemeye çalışacağım kızlar o bari düzene otursun :)
İMDAT!
parasız çık :) ayran iyi geldi aynen senin durumunda geldim bende eve açlıktan koşarak geldim ama ayran iyi geldiBilmiyorum canım, üzülüp sinirlenmedim. Spor yapamam, izin günüm bugün... Anca yürürüm ama o yürüyüşten kim bilir neler alıp dönerim.
Herbir yanım aç şu an, sadece karnım değil, beynim, gözlerim, ellerim, ayaklarım bile aç...
geçmiş olsun canım sarımsak sürerdi annem hep birde ılık havlu da iyi gelir2
Kızlar ancak eve geldim
Küçuk kızımın göz kapağının üstünde bir şişlik vardı tedirgin etmişti bizi doktora götürdük onu allaha şükür çok önemli birşey değilmiş
Arpacık çıkmış o da akamadığı için iltihap oluşturmuş içerde dedi ılık masajla kaybolur dedi
Bu arada geçmiş birikmiş bir bakıp döneyim
koku ve gıda kaçması köprü kaynaklı olabilir ve kaldı ki çürük de varmış fakültelerde seninde başladığın gibi genel bi sıralama oluyor ve yönlendirmeler tedavi gerekliliğine göre yapılıyor entegre de diğerleri gibi klinik orda her tedavi yapılıyor mesela periodontolojide sadece diş etine bakılırken entegre de hepsi aynı anda yapılıyor ve orda 5. sınıflar oluyor en azından bizim fakültede öyleydiSlm kızlar
Havva' cım sana bazı sorularım olacak dişle ilgili. Kafam çok karıştı. Bugün bizim buradaki diş hekimliği fakültesine gittim muayene olmaya. Muayeneyi yapanlar 4. sınıf öğrencileriymiş. Röntgen çekildi. Bir sürü tedavi çıktı. Ağzımda üç tane köprü var. Toplam 9 diş. Bir tane vidalı dişim var. (Kökü kendi kökü içinde vida var dışı kaplama) Kaplamaların altında çürük olduğunu söyledi. Yaklaşık 5 yıl önce yapılmıştı köprülerim. Şuan ki şikayetim diş etlerimin kanaması, ağız kokusu ve dişlerimin arasına yiyeceklerin kaçması. Perşembe tedaviye başlıyorum ama köprülerin çıkartılıp yenilenmesi konusunda korkuyorum. Bu arada entegre diye bir birimde başlayacağım. Orada da 5. sınıf öğrencileri var. Açıkçası biraz tırsıyorum. Ama ileride de daha büyük sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum. Sence devam etmeli miyim?
menümm
kahvaltı 7:45
1 börek (çeyrek yufkadan yağsız kendi yaptığım)
1 yumurta
1/2 kk kadar peynir
4 zeytin
1 kupa süt
öğlen 12:30
1 kase tavuk çorba
3 köfte
2yk pilav
ara 16:00
1 incir
1 bardak ayran
akşam 18:15
1 tabak semiz otu yemeği
yoğurt
40dk ya yakın yürüyüş yaptım bgn
Bugunku menum
09:00
1,5 yumurta (az tereyagli)
Avuc ici kadar ekmek
Domates,salatalik
Yesil cay
13:00 gibi
2 kepce mercimek corbasi
Avuc ici kadar ekmek
1 lokma yumurta
15:00
2 kk kadar karpuz
1 c.bardagi sut
19:00 gibi
1 tabak tavuk corbasi
(nohutlu ve az pirincli)
Kk kadar ekmek
3,5 L su
2 turk kahvesi
2 yesil cay
2
Kızlar ancak eve geldim
Küçuk kızımın göz kapağının üstünde bir şişlik vardı tedirgin etmişti bizi doktora götürdük onu allaha şükür çok önemli birşey değilmiş
Arpacık çıkmış o da akamadığı için iltihap oluşturmuş içerde dedi ılık masajla kaybolur dedi
Bu arada geçmiş birikmiş bir bakıp döneyim
Kızlar kendimi iyi hissediyorum yalnız ne çok şey düşünüyorum ben yaa her an beynim yorgun.. bu sefer hepten gecikmesin diye 12,45de yedim zar zor bir iki lokma..çok erken değil ama45 dakika da bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?