Canım her gün mü düzensiz yiyorumneden öyle söyledin
Funda :) peynirin hayırlı uğurlu olsun :):) afiyet olsun canım :)
Zeyneb'im kızçem okula alıştı mı ağlıyormu ?
Çok canım sıkılıyor bugünleri kızlar yapacak hiiiiiiiç bir iş yok yaakreşte açılmayacak galiba koca kış ne yapacağım bi hafta sonra Üni kayıt yenileme var hiç olmassa derslere daha çok çalışırım... Yabancı dil kursuna gitmek istiyorum ama bakalım neler olacak oooof
ay evet canım ya ben alıntılayamayınca unutmusum,i okumustum cevap vericektim
canımcım ben evlenmeden önce universite sınavına girmiştim, acıkoğretime baslamıstım
evliyken 2 yıllık acıkogretimi tamamladım
ilk kızım 1 yaslarındayken de dgs sınavına calısıp girdim, 2009 daki dgs ye girmiştim. ve marmaraya gecis yaptım.. yani daha yeni girmedim össye filan, o yuzden bilemiyorum..
2009 da marmaraya giriş yaptım , sonra bir dönem okuyup kaydımı dondurdum, eşimle birlikte yurtdısına gittim, orda ikinci kızım da oldu, turkiyeye dondukten sonra 2013 te tekrar basladım, simdi iki dönemim kaldı mezun olmama.. yılan hikayesi gibi:)
kızlar, antalyadan gelen kızımıın kulaklarına su kaçmış herhalde, bugun doktora goturdum dış kulak iltihabı olmu cocugumun kulakları cook agrıyor, gece uyuyamıyor aglıyor, dokundurtmuyor...
bugun iğne vurrdular, iki gun daha vurulacak, damla ve surup verdi bide..
normalde hep orta kulak iltihabı olurdu, buseferki dış kulak iltihabıymıs, tedavisi de daha uzun ve zordur dedi, daha cok agrı yapar dedi..
öyle işte..
Kızlar ezici üstünlükle melemen yarışmasını ben kazandımmm
Kızlaaar bi yandan valiz hazırlama telaşı bi yandan ziyaret etmek istediğim tanıdıklar elim ayağıma dolaşıyor arada.. :) en geç cuma inşAllah gidiyorum yeni bir dönem yeni bir yurt falan filan heyecanlanıyorumelimden geldiğince uku saatlerimi sabitlemeye çalışacağım kızlar o bari düzene otursun :)
sınıf öğretmeni miydin canım ?mutlu olmana sevindim :)
Ebru'cum yine rakipmiyiz seninle?
Ahh ahhhh ayni kilolardaydik bir zamanlarr ahh!!!
Zeynepcigim nasil gidiyor kilo verme calismalari?:)isim zor benim.
Gecmis olsun cnm.
Kolay gelsin Eceee..
geçmiş olsun canım sarımsak sürerdi annem hep birde ılık havlu da iyi gelir
Mobilden yazamamak cok sinirimi bozuyor yaa
Anaaam mobilde yazdığım mesajları 3ledim göbek aticiimçok şükür arada gelip kaynatabilicem hemde bilgisayar başında totomu büyütmedeeen
menümm
kahvaltı 7:45
1 börek (çeyrek yufkadan yağsız kendi yaptığım)
1 yumurta
1/2 kk kadar peynir
4 zeytin
1 kupa süt
öğlen 12:30
1 kase tavuk çorba
3 köfte
2yk pilav
ara 16:00
1 incir
1 bardak ayran
akşam 18:15
1 tabak semiz otu yemeği
yoğurt
40dk ya yakın yürüyüş yaptım bgn
Bugunku menum
09:00
1,5 yumurta (az tereyagli)
Avuc ici kadar ekmek
Domates,salatalik
Yesil cay
13:00 gibi
2 kepce mercimek corbasi
Avuc ici kadar ekmek
1 lokma yumurta
15:00
2 kk kadar karpuz
1 c.bardagi sut
19:00 gibi
1 tabak tavuk corbasi
(nohutlu ve az pirincli)
Kk kadar ekmek
3,5 L su
2 turk kahvesi
2 yesil cay
alkışlar!! alkışlar!!
Güzellll...
Çok geçmiş olsun Zeynep.
09.09 menüsü
06:30 yarım bardak süt, 1 saat yürüyüş
07:30 1 dilim peynir, 3 ceviz, 1 yumurta
11:30 3 kaşık yağsız et kavurma, 2 dilim ekmek, 3 kaşık sebze (ızgara)
15:30 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir
19:00 1 dolma, 1 kase yoğurt
2,5 lt su.
Hem menüm hemde günün ufak bi özeti :)
Şu melemen yarışması davasına erkenden kursa gittim melemeni yetiştirmeye uğraşırken ders saati geldi gecikmemek için orada ki hazır şeylerden yedim hemen çünkü sonra öglene kadar vaktim olmayacaktı..
08:00 1 dilim börek
2 orta boy cezerye
Sekersiz çay
12:30
1 biber dolma (bulgur pirinç karışık)
Yogurtlu kabak 4 yk ( kabaklar kızartma)
17:30
1 dilim tb
Biraz acılı domates sos
( kayınvalidem yaptı bugün çok ısrar etti o kadar uğraştım sana yaptım kızım diye :) )
19:45
2 servis kaşıgı bulgur pilavı
1 kase cacık
Su 2 lt ancak olur yatana kadar bulgur şişirdi içermiyorum..
Ve finish :)
Kızlar menüm
Sabah 9,00 1 dilim kepek ekmeği,1 yumurta,2 dilim peynir,5 zeytin,domates
Öğle 12,30 az yağlı mantar sote bir tabak,yeşil salata
Ara birkaç ceviz,etiform mısır iki tane
Akşam 19,30 2 dilim tavuk bifteği ızgarada,2 köfte,1 kase cacık,1 dilim kepek ekmeği
2,5 lt su,1 saat spor
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 domates
10 zeytin
1/2 kk badem peyniri
Ara
2 mandalina
Öğle
2 tabak ezogelin çorba
Ara 2 mandalina
Bu saatten sonra...
1 tabak çorba daha...
3-4, belki de 5 dilim ekmek
1 şeftali
1 salatalık
Hayırlı geceler kızlar...
Ben takımdan çıkmak istiyorum..
Yasaklardan sıkıldım... Bir şeyler yaşarken ona yöneliyorum bünyem yoruldu diyelim... Kendimi yemeğe elbette vermeyeceğim ama şunu bunu yiyemez diyipte kendimi üzmeyeceğim artık...
canım böyle düşünüyorsan en azından izne ayrılsan.. bak bende geri çektim kendimi.. psikolojini dinler, hazırlar öyle gelir ona göre davranırsınYasaklardan sıkıldım... Bir şeyler yaşarken ona yöneliyorum bünyem yoruldu diyelim... Kendimi yemeğe elbette vermeyeceğim ama şunu bunu yiyemez diyipte kendimi üzmeyeceğim artık...
canım ben 2. sınıfa geçtim edirnedeyim sınıf öğr.Hayırlı olsun canım nereyi kazandın
başarılar bundan sonra ki öğrencilik hayatında
yok canım branş matematik
bu sene yeni gelenlerle tanıştık da çok sempatik bir sınıf
çok zor gönderiliyor ama eskiden hiç olmuyordu :)Ay giriliyor mu artık? Hadi insallah , cok sıkıntı oluyor ya her yazmak istediğimde ipadi alıp oturmam gerekiyor, obur turlu telefondan aklıma geleni yazıyordum nerde olursamolayım:)
kitap kısmına gelince geri kalan bütün yorumlarımı unuttumKızlar aksam 9 gibi kızımı yatırırken ben de uyuya kalmısım.. Simdi uyandım, gecmişe baktım, uykum yok pek , biraz kitap okuyayım.. Once size menumu yazayım ama.
Sabah 9:30
Yarım avuc ceviz
Biber
Peyir
1 dilim ekmek (yamicektim basta , onun için ceviz yemiştim amaişler değişti)
Birazcık bal kaymak
10:30
Ufacık bi parca kaymaklı ekmek kadayıfı (uf cok zor oldu yazmak..)
Oglen 13:30
Yarım dilim ekmek (beyaz ekmek değil)
Peynir
Azcık bal
Bir kac dilim domates
Aksam 19:15
1 kase pilav
1 servis kasıgı kuru fasulye
2 yemek kasıgı hamsi
Salata ve bol yogurt
Su 1,5 filandır anca, belki o kadar yoktur bile..
Spor bugun yapamadım.. Dısarılardaydım ama, kızımı doktora goturdum, aksamustu de forma almaya gittik , bir kacyere sorduk falan.. Yurudum birazcık..
Sonra esimle kitap almaya gittik, onun alacagı kitaplar varmıs, sana da bir tane alıcam sec sen dedi, ben de bakındım, ne zaamandır okuyayım dediğim bi kitap vardı, kutuphaneden alayım diyordum ama sıra gelmiyordu, onu aldık:) limon agacı
Ebrucum, gecenlerde sen okumustun diye hatırlıyorum bu kitabı, cok duydum baskalarından da.. Simdi menumu yazdım oturup ona baslayacagım..
Harikasin cnm.3
Kızlar önce menümü yazayım sonra geçmişe bakayım
Sabah 09.00
Bir kase sütlü nesfit ( uyuyakalmışım okulda poğaça yememek için acelece bunu yedim)
Ara 11.00
10 adet fındık
Öğle 14.00
5 yk kabak yemeği
3 yk yoğurt
Sakata
1 adet köfte
1.5 dilim ekmek
Ara 15.30
1 şekersiz türk kahvesi
Akşam 19.30
2 dilim ekmek
yarım ızgara çupra
bol salata
4 yk kabak yemeği
2.5 litre su ve koşu bandında 35 dk yürüyüş
Bendede gitmiyor cnm.4
yok yağmurcum allaha şükür kızçem aģlamıyor
çocuk 3 yıldır ana okuluna gidiyordu neredeyse mastır yapacaktı ana okulunda alışık okula bu gün bahçede beni gördü hiç bakmıyor bile koşturuyor çocuklarla aynı okulda olmamızın şansı da var onun ićin
maşallah tubacım bu nasıl eğitim aşkı hdlal olsun sana bd çoktan bırakırdım bir yerde
geçmiş oldun canım
bir arkadaşımda duymuştum tedavisi daha zor diye
tebrikler edacım
demek ki menemen soğanlı olurmuş
Hayırlı olsun canım nereyi kazandın
başarılar bundan sonra ki öğrencilik hayatında
yok canım branş matematik
bu sene yeni gelenlerle tanıştık da çok sempatik bir sınıf
özlemcim aslında dikkat ediyorum ama yine de gitmiyor bu ara anlamadım herhalde cumaya doğru bir anda inicam diye düşünüyorum
Teşekür ederim canım
Deniyeyim bakalım inşallah tamamen geçer
Ben hep telefondan giriyorum kizlar.Ay giriliyor mu artık? Hadi insallah , cok sıkıntı oluyor ya her yazmak istediğimde ipadi alıp oturmam gerekiyor, obur turlu telefondan aklıma geleni yazıyordum nerde olursamolayım:)
Evet ama biraz ara vermeye ihtiyacım var... Diyet değilde daha çok hareket edip zayıflamaya çalışacağım daha çok yürüyüp daha çok ders çalışarak... Bitirmem gereken Arapça kitaplarım var üniversite vs... Bi de diyetler moralimi bozamam çünkü gercekten yasaklardan sıkıldım tatlıyı çok arayan bir insan olmamama rağmen diyette hep tatlı istedim bunun gibi haftada 1kg vermektense istediğimi yiyeyim rahat olayım ama 200gr vereyim daha iyi...Yagmurcum sen benim rakibindin, niye bırakıyorsun beni? Dayanabilirsin cok az kalmıstı hem..
Afiyet olsun cnm menun cook guzel.
Ama etiform menunde cok siritmis.
Şu 1 tanesi avuc ici kadar buyuklugunde olanmi?
Hayırlı geceler kızlar...
Ben takımdan çıkmak istiyorum..
Selamlar kızlar..bugün enerjim çok düşük keyifsizim..
Tubacim olculerini tam olarak nereden aldin10 gun önce ölçüp yazmıştım
Gogus : 90
Bel : 74
Gobek: 96
Kalca : 100
Kol : 30
Bacak : 58
Cnm sonucta paketlemis urun.evet aynen o.ama neden ki light sonuçta ekmeğide olabildiğince az tüketiyorum.3 -4 arası inanılmaz içim bayılıyor çayın yanında birşeyler yemek istiyorum bide insülin direnci var..o sıralarda ya etiform.ya bikaç light kraker ya da yulaflı bisküvi yiyorum bir iki tane..yerine yapabileceğim bir şey var mı kolay canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?