Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fundacım tartı günüde yaklaşıyor ama yarım cay bardagı ince bulgurdan kısır yap yeşilliğini bol tutarsan gözüne cok görünür. miden dolar ve doyarsın. karbonhidrad ihtiyacını da giderirsin.

sataşma olarak algılamıyoruz zaten. burada yeri geldiği zaman gerekirse birbirimizi sözle dövüyoruz. amaç birbirimizi motive etmek. yoksa burda ne işimiz var. herkes kendi başına yapar diyetini.

eve şimdi geldimm yorgunum kızlar birde regl dönemi mahvoldum bgn karnım öyle bi şişti ki ağrıda cabası

Fundacım tartı günüde yaklaşıyor ama yarım cay bardagı ince bulgurdan kısır yap yeşilliğini bol tutarsan gözüne cok görünür. miden dolar ve doyarsın. karbonhidrad ihtiyacını da giderirsin.

Ya zaten reglden midir nedir hep yiyesim var. Bu zamanda hep böyle oluyor bana... Ama o günleri yemeden atlattığım zamanlarda da kilo vermiş oluyorum genelde. :) Umarım yine öyle olur. Bu akşamdan nohutları ıslatıp yarına yine köfte yapacağım, nohut köftesi kadar tıkayıp tok tutan bir şey yok. Ekmeği de az yerim o zaman. :)

Kısırı yaparsam çaybardağıyla falan kalmam. Bizimkilerde yesin diye yaparım, sonra onlara bırakmaz ben yerim. Pek güzel konuşmadım belki ama en azından kendimi biliyorum. Sevdiğim şeylere hiç bulaşmıyorum, yoksa sonu gelmez.

hak veriyorum sana bende az paylaşım yapıp sohbete katılmayanlardanım..gündüz çok vaktim oluyo aslında ama alıngan bi yapıya sahibim tipik yengeç burcu :) alıntıladıgım arkadaşlar cevap vermeyince çok bozuluyorum senin aksine üstümede alınıyorum hatta söyle bakıyorum arkadas bana cevap vermeden beni atlayıp başka bi arkadasa cevap vermiş..çok mu iticiyim acaba diye düşünüyorum sonra haliyle konuşmaya katılmak yada başka bişeyler yazmak gelmiyo içimden...bende böyleyim

Ben de öyleyim aslında. Ama internette belki de böyle olmamak gerekiyor. Yazdıklarımın ne olduğu, ne amaçla söylendiği anlaşılsın diye smiley kullanıp duruyorum. :) Mesaj kalabalığı arasında çok atlama yapılıyor, insanın gözü görmüyor. Zaten daha yüzünü görmeden kimse senin itici olduğunu düşünmez.

aklımda yorumlar vardı hep ama unuttuuum heyecanlı bi sohbet yapıyorum da ikisini aynı anda yürütemedim birazdan hepsini bir yazarım

haklısında başka bişey bulamıyorum hani hep mi atlanır yani..bilmiyorum bi hevesle resim yükledim düğün fotosu sizle paylaşmak için bi sebepten görünmemiş kimse bak şu ayardan kaynaklıdır demedi bildiğinden degil fikir bile vermedi edacım göremedim sadece..yanlış anlaşılmasın ergen gibi ilgi beklemiyorum heyecanla paylaştıgım bişeyin fazla önemsenilmemesi vs vs..neysem fazla anlam yüklememek lazım deyip gectim işte de senin mesajını görünce sebebimi arzetmek istedim :)

Hepimiz ne kadar doluyuz ya. Daha var mı içinde bir şey tutan, gelin dökün.
Valla ben üstüme alındım ama bana demiyorsundur herhalde, ben herkese cevap veriyorum gördükçe, bana yazılmamışsa bile cevap veriyorum. Ama ne bileyim... Bana mı diyorsun yoksa kız? Ama üst üste gözümden kaçmaz ki, bilemedim. Ben de böyle bir paranoyağım işte.

Fotoğraf mevzusunu hatırlıyorum. Evden çıkmak zorunda kalmıştım, yeğenime gittiğim gün müydü, neydi. Sonra sen bir şey demeyince vazgeçtin sandım ben. :) Bir de hiç fotoğraf yüklemedim, bilmiyorum. Sen albüm yapmıştın diye hatırlıyorum, ben anca takıma resim attım, onların ikisi farklı şeyler. :) Ama istediğin zaman sorabilirsin, ergenlik olmaz ki... Ben de bir şeyi bulamadığımda size sormuştum bir kere... Ben senin fotoğraflarını çok merak etmiştim. Yani aslında herkesinkini ediyorum. Her gün yazıştığın insanların nasıl göründüğünü doğal olarak merak ediyorsun. :) Zaten kendi fotoğrafımı da aramızda samimiyet olsun diye avatar yapıyorum. Takımlarda aktif değilken kendi fotoğrafımı koymuyorum.

Vakti geçti tabi ama albüm ayarı var mıymış diye bir bakayım... İstemezsen yayınlamazsın. :)

Menüm gelsin bari :)
07:30
Yarım bardak süt
08:30
1 dilim tb üstü acı domates sosu
3 dilim haşlanmış yumurta
2-3 çatal patates kızartması
Salatalık
Şekersiz çay

12:30
1 biber dolması (bulgur pirinç karışık)
Yarım kepçe susuz nohut

15:00
Sütsüz şekersiz nescafe

18:30
2 dilim tb üstü acılı domates sos

Su ancak 2 olur yatana kadar..

Kızlar bi müddet bu domates sosunu menümde göreceksiniz :)

Eda sen bulmuşsun galiba... Bayağı bildiğin albüm ayarı yazıyor.
Ama hiç değiştirmediysen herkesin görebilmesi lazımdı. Aslında bence takıma fotoğraf olarak atmak albümden daha güvenli... Çünkü aralarda kaynıyor gidiyor, kimse bir daha görmüyor. Albüm daha önemli geliyor kulaklarıma, sanki kaydını tutuyorlarmış gibi...

Zaten ben böyle bir konuda yazmıyorsam, aklımdan uçup gittiğinden ya da başka bir şey sandığımdandır. Sadece isteyen ticker yükleyebilsin diye yarım sayfa yazı yazmıştım buraya...

Kizlar menum

Sabah 9 kepekli bol beyaz peynirli domatesli tost,cay

Ara birkac badem

Oglen uc kasik kabak yemegi yagsiz,3 izgara kofte,1 kase coban salata

Ara 3 4 ceviz

Aksam 20,00 bir tabak az yagli turlu,1 kase salata,2 kirmiZi erik

45 dk yuruyus kosu bandi,70 mekik

3 lt su

Bence çok az yemişsin. Bir de içinde süt ve şeker yoksa kahveden öğün olmaz, çünkü kalorisi yok. :)

Şu kadarcık yer kaplayan menüleri gördüğüm zaman otomatikman "Ne kadar az yemiş." diyesim geliyor.
Öğle ve akşama biraz karbonhidrat eklenebileceğini düşünüyor olsam da, güzel menü. :)

Ben de benimkini yazayım:

12:00
2 dilim ekmek arası badem peynirli sandviç

18:00
3 dilim ekmekten tost

Gün içinde:
1 domates
2 salatalık
(Bulsam daha da yiyecektim ama evin stokları tükenmiş)

1 saat de step

Kizlar mistik cay aldim bugun ne zamandir ariyordun.5 m migrosta buldum.
İçerisinde tarçın, zencefik, karanfil, karabiber, meyan kökü, böğürtlen, hindiba ve kakule var. Hazırlarken sıcak süt ile hazırlıyorsunuz, su ile yaparsanız da güzel oluyor ama orjinali süt ile yapılanıdır. Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum. Ek olarak bu çayın metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olduğu ile ilgili de bir çok bilgi mevcut.

Şu kadarcık yer kaplayan menüleri gördüğüm zaman otomatikman "Ne kadar az yemiş." diyesim geliyor.
Öğle ve akşama biraz karbonhidrat eklenebileceğini düşünüyor olsam da, güzel menü. :)

Yok canim aslinda az degil ekmek yememeye calisiyorum.o da dayanabildigim kadar

Canim hicte itici falan degilsin dusunme boyle seyler.aksine ornek oluyosun bize daha once kilo vermis biri olaraktakilma boyle seylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…