Fundacım tartı günüde yaklaşıyor ama yarım cay bardagı ince bulgurdan kısır yap yeşilliğini bol tutarsan gözüne cok görünür. miden dolar ve doyarsın. karbonhidrad ihtiyacını da giderirsin.Valla dağınık dağınık Ececim... 17-18'den 22-23'e kadar. Çok fena karbonhidrat krizindeydim. Elimden gelene yaptım, anca o kadar oldu. Yine de gidip bisküvi falan almadığım için memnunun. :)
ECEEEE! BAYILDIM!
sataşma olarak algılamıyoruz zaten. burada yeri geldiği zaman gerekirse birbirimizi sözle dövüyoruz. amaç birbirimizi motive etmek. yoksa burda ne işimiz var. herkes kendi başına yapar diyetini.Canım sana özel yazmadım. Rakibe olduğumuz açıklanınca sen gelene kadar eksikliğini hissettim ama... :)
Herkes kendi içinde düşünsün taşınsın, koşullarına ve vicdanına göre en uygun şekilde katılımda bulunsun demeye çalıştım. Yoksa kimseye sataşmak istemedim. :)
Fundacım tartı günüde yaklaşıyor ama yarım cay bardagı ince bulgurdan kısır yap yeşilliğini bol tutarsan gözüne cok görünür. miden dolar ve doyarsın. karbonhidrad ihtiyacını da giderirsin.
hak veriyorum sana bende az paylaşım yapıp sohbete katılmayanlardanım..gündüz çok vaktim oluyo aslında ama alıngan bi yapıya sahibim tipik yengeç burcu :) alıntıladıgım arkadaşlar cevap vermeyince çok bozuluyorum senin aksine üstümede alınıyorum hatta söyle bakıyorum arkadas bana cevap vermeden beni atlayıp başka bi arkadasa cevap vermiş..çok mu iticiyim acaba diye düşünüyorum sonra haliyle konuşmaya katılmak yada başka bişeyler yazmak gelmiyo içimden...bende böyleyimBence bu takımın biraz daha takım gibi hissetmesi lazım. :) Özellikle de yeni gelenlerin. Gidip hayatımızı yaşıyoruz, boş vakit bulduğumuzda buraya giriyoruz gibi hissediyorum. Eğer kilo vermek ve bunu bu takımla motive olarak yapmak istiyorsak öncelikle bir takım olmalıyız. Ama özellikle son günlerde ben bunu göremiyorum. Herkes sadece rapor vermeye geliyor. Kimse "Ne var ne yok, spor nasıl, yemekler nasıl, şu kıyafeti alacağım, nasıl?" demiyor. Yani bir sohbet yok.
Ben elimden geldiğince her şeye cevap vermeye çalışıyorum konu aksın gitsin diye ama bugün ben de girmedim. Giresim gelmedi. Çünkü dün yazdığım yazıya Özlem dışında hiçkimse yorum yapmadı, ya da ben görmedim. Çok zor bir durumdaydım, tam 3 saat boyunca mücadele ettim. Ama sonunda bir yerden kırıldım ve dilim dilim ekmek yedim. Şimdi ben şunu düşünüyorum, Funda ya da değil, her kim bu takıma yazıp yardım istiyorsa ona yardım etmemiz gerekir. İki kelime olsun söylemek, destek olmak gerekir. Ben bunu göremedim. Kişisel de algılamadım, onu da söyleyeyim. Bunun için kimseye kırılıp kin tutmadım. Sadece bir takım gibi olmadığımızı gördüm.
Hepimizin bir hayatı var, kimse sürekli burda olacak değil. Ama 2-3 günde bir gelmekle de olmuyor. Bunu yaparak hem kendinize hem takıma zarar veriyorsunuz. Yine belirteyim, kimseyi hedef almıyorum, arasıra gelen birkaç kişi olduğunu biliyorum ama nicklerini görmediğimde kim oldukları çok aklıma gelmiyor. Bu da onları tanıma fırsatı bulamadığım, onlara zihnimde bir yer açamadığım için...
Uzun lafın kısası, hem kendimiz, hem de bu takım için acilen bir araya gelmeli, daha çok yazışmalı, daha ruha girmeliyiz. Geçen hafta birinci olduk, ama bunun zevki bile takımda yaşanmadı. Bence birey olarak kendimizi ve buraya ayırdığımız KALİTELİ vakti gözden geçirmeli ve bazı önlemler almalıyız. Yoksa bana bu takım bir ay içinde sönecek ya da yavaş yavaş dağılacak ve biz yeni üye çağırıp onlardan medet umacağız gibi geliyor.
Yağmur bireysel olarak ayrıldı, bunu anlıyorum, onun ayrılmasından dolayı yazmadım bunları... Sadece gözlemlediklerimi yazdım.
hak veriyorum sana bende az paylaşım yapıp sohbete katılmayanlardanım..gündüz çok vaktim oluyo aslında ama alıngan bi yapıya sahibim tipik yengeç burcu :) alıntıladıgım arkadaşlar cevap vermeyince çok bozuluyorum senin aksine üstümede alınıyorum hatta söyle bakıyorum arkadas bana cevap vermeden beni atlayıp başka bi arkadasa cevap vermiş..çok mu iticiyim acaba diye düşünüyorum sonra haliyle konuşmaya katılmak yada başka bişeyler yazmak gelmiyo içimden...bende böyleyim
haklısında başka bişey bulamıyorum hani hep mi atlanır yani..bilmiyorum bi hevesle resim yükledim düğün fotosu sizle paylaşmak için bi sebepten görünmemiş kimse bak şu ayardan kaynaklıdır demedi bildiğinden degil fikir bile vermedi edacım göremedim sadece..yanlış anlaşılmasın ergen gibi ilgi beklemiyorum heyecanla paylaştıgım bişeyin fazla önemsenilmemesi vs vs..neysem fazla anlam yüklememek lazım deyip gectim işte de senin mesajını görünce sebebimi arzetmek istedim :)Ben de öyleyim aslında. Ama internette belki de böyle olmamak gerekiyor. Yazdıklarımın ne olduğu, ne amaçla söylendiği anlaşılsın diye smiley kullanıp duruyorum. :) Mesaj kalabalığı arasında çok atlama yapılıyor, insanın gözü görmüyor. Zaten daha yüzünü görmeden kimse senin itici olduğunu düşünmez.
haklısında başka bişey bulamıyorum hani hep mi atlanır yani..bilmiyorum bi hevesle resim yükledim düğün fotosu sizle paylaşmak için bi sebepten görünmemiş kimse bak şu ayardan kaynaklıdır demedi bildiğinden degil fikir bile vermedi edacım göremedim sadece..yanlış anlaşılmasın ergen gibi ilgi beklemiyorum heyecanla paylaştıgım bişeyin fazla önemsenilmemesi vs vs..neysem fazla anlam yüklememek lazım deyip gectim işte de senin mesajını görünce sebebimi arzetmek istedim :)
Menüm gelsin bari :)
07:30
Yarım bardak süt
08:30
1 dilim tb üstü acı domates sosu
3 dilim haşlanmış yumurta
2-3 çatal patates kızartması
Salatalık
Şekersiz çay
12:30
1 biber dolması (bulgur pirinç karışık)
Yarım kepçe susuz nohut
15:00
Sütsüz şekersiz nescafe
18:30
2 dilim tb üstü acılı domates sos
Su ancak 2 olur yatana kadar..
Kızlar bi müddet bu domates sosunu menümde göreceksiniz :)
Kizlar menum
Sabah 9 kepekli bol beyaz peynirli domatesli tost,cay
Ara birkac badem
Oglen uc kasik kabak yemegi yagsiz,3 izgara kofte,1 kase coban salata
Ara 3 4 ceviz
Aksam 20,00 bir tabak az yagli turlu,1 kase salata,2 kirmiZi erik
45 dk yuruyus kosu bandi,70 mekik
3 lt su
Şu kadarcık yer kaplayan menüleri gördüğüm zaman otomatikman "Ne kadar az yemiş." diyesim geliyor.
Öğle ve akşama biraz karbonhidrat eklenebileceğini düşünüyor olsam da, güzel menü. :)
eve şimdi geldimm yorgunum kızlar birde regl dönemi mahvoldum bgn karnım öyle bi şişti ki ağrıda cabası
hak veriyorum sana bende az paylaşım yapıp sohbete katılmayanlardanım..gündüz çok vaktim oluyo aslında ama alıngan bi yapıya sahibim tipik yengeç burcu :) alıntıladıgım arkadaşlar cevap vermeyince çok bozuluyorum senin aksine üstümede alınıyorum hatta söyle bakıyorum arkadas bana cevap vermeden beni atlayıp başka bi arkadasa cevap vermiş..çok mu iticiyim acaba diye düşünüyorum sonra haliyle konuşmaya katılmak yada başka bişeyler yazmak gelmiyo içimden...bende böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?