Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

işte beklediğim acıklama. hadfi bakalım Funda cım. yarış başlasın rakibem.

geçmişi okudum ama ne de cok birikmiş. dün giremedim akşam misafirim vardı Türkiye milli maçı bitsin yorumlar özet derken baya bi oturdular. giremedim dün kızlar. hemen özledim sizi ya

Yasaklardan sıkıldım... Bir şeyler yaşarken ona yöneliyorum bünyem yoruldu diyelim... Kendimi yemeğe elbette vermeyeceğim ama şunu bunu yiyemez diyipte kendimi üzmeyeceğim artık...

canım ilk zamanlar bende sadece diyet yapmak için yaşıyor gibiydim. geçmişe dönüp evde yazdıgım günlüğümü okuyunca bakıyorum da tüm gün sadece diyet düşünür olmuşum. zamanla alışılıyor ama. hayatınıda normal sıradan birşey gibi oluyor. diyet yapmaktan cıkıp saglıklı yaşama dönüşüyor. tabi sabretmen lazım.
canım ilk zamanlar bende sadece diyet yapmak için yaşıyor gibiydim. geçmişe dönüp evde yazdıgım günlüğümü okuyunca bakıyorum da tüm gün sadece diyet düşünür olmuşum. zamanla alışılıyor ama. hayatınıda normal sıradan birşey gibi oluyor. diyet yapmaktan cıkıp saglıklı yaşama dönüşüyor. tabi sabretmen lazım.

Canım hepsini en kalın yerlerimden aldım, yani bacagımın en kalın yeri, gobegimin en geniş yeri..

Hanımlar, şimdi öğlen yemegi olarak fırında patates yapıyorum, cok sorun olmaz di mi? Baska bişe yok

işte beklediğim acıklama. hadfi bakalım Funda cım. yarış başlasın rakibem.

Bu hafta avantajlısın, bugün yarın regl olacağım. :) Zaten dün krize girdim yedim ekmekleri... Durumum fena... Ama haftaya alırım intikamımı.

Hanımlar, şimdi öğlen yemegi olarak fırında patates yapıyorum, cok sorun olmaz di mi? Baska bişe yok

Çok yemediğin sürece bence sorun değil.

Bugun buranın hali ne böyle? Nazar mı degdi takımımıza? Nerelerdesiniz kızlar, geliyorum gidiyorum hala aynı sayfa, ilerlememiş hiç..

Canım diyet modundan çıktım ama sağlıklı yemeyi sporu birakmıyorum tabii ki :) artık daha yavaş kilo verebilirim bu da takımı etkiler o yüzden çıktım.. Şu an sadece 5kilo fazlam var bunuda yavaş yavaş kendimi kasamdan vermek istiyorum.. Mesajla şimdi misafirlikten geldim orada 4elif böreği ve 1dilim kek yedim.. Bunu kafama takmıyorum çünkü takınca rahatsız oluyorum olumsuz düşüncelere sarıyorum ben onu yedim diye kilo veremeyecek değilim ki verebilirim eminim bundan sadece 2saat daha çok yürürüm ev temizliğini derinleştiririm vs... Ama şu yasak diyip üzülmek onu kendime sorun etmek istemiyorum... Geçen sene kreşte çalışırken hergün tatlı vs yiyip içerdik ben dönüşte yürüyerek gelirdim eve 1saat... Hiç kilo almazdım... Hiç takmadım çünkü tıka basa yerdim ama yemesem kilo verirdim kilo vermedim halde hep beni zayıfladı sandılar... Halbuki 100gr bile gitmemişti... Şimdide hergün sporuma devam edeceğim daha çok hareket yapmaya çalışacağım ama canım istiyorsa gidip çukalatamı da yiyeceğim.. Bu bana kilo yapmaz :) böyle düşünüyorum ya bilmiyorum

gerçekten de hafta içi olmasına rağmen kala kalmışız.. hiç keyfim yok ama azıcık geçmişe döneyim belki öyle öyle açılırız..

Kızlar sizi çok özledim. Gündüz giremiyorum. Akşam da geç gelince böyle oluyo..geçmişi okuyayım dedim. tam 30 sayfa..
okunmuyo bacım 5-6 sayfa bile olsa bazen okunmuyor niyeyse öyle hararetli konuşulduğunu görünce bi an evvel yazası geliyo insanın
Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 domates
10 zeytin
1/2 kk badem peyniri

Ara
2 mandalina

Öğle
2 tabak ezogelin çorba

Ara 2 mandalina

Bu saatten sonra...
1 tabak çorba daha...
3-4, belki de 5 dilim ekmek
1 şeftali
1 salatalık
son öğün saat kaçtaaa ??

geçmişi okudum ama ne de cok birikmiş. dün giremedim akşam misafirim vardı Türkiye milli maçı bitsin yorumlar özet derken baya bi oturdular. giremedim dün kızlar. hemen özledim sizi ya
ayneeen yüzüm tutmadığından dün fazla yazamadım ama içim gidiyor kararlıyım o menü düzelecek ve ben her gün çene çalacağım burda
Bu hafta avantajlısın, bugün yarın regl olacağım. :) Zaten dün krize girdim yedim ekmekleri... Durumum fena... Ama haftaya alırım intikamımı.

anoooom ben bilem korktuuum

Bence bu takımın biraz daha takım gibi hissetmesi lazım. :) Özellikle de yeni gelenlerin. Gidip hayatımızı yaşıyoruz, boş vakit bulduğumuzda buraya giriyoruz gibi hissediyorum. Eğer kilo vermek ve bunu bu takımla motive olarak yapmak istiyorsak öncelikle bir takım olmalıyız. Ama özellikle son günlerde ben bunu göremiyorum. Herkes sadece rapor vermeye geliyor. Kimse "Ne var ne yok, spor nasıl, yemekler nasıl, şu kıyafeti alacağım, nasıl?" demiyor. Yani bir sohbet yok.

Ben elimden geldiğince her şeye cevap vermeye çalışıyorum konu aksın gitsin diye ama bugün ben de girmedim. Giresim gelmedi. Çünkü dün yazdığım yazıya Özlem dışında hiçkimse yorum yapmadı, ya da ben görmedim. Çok zor bir durumdaydım, tam 3 saat boyunca mücadele ettim. Ama sonunda bir yerden kırıldım ve dilim dilim ekmek yedim. Şimdi ben şunu düşünüyorum, Funda ya da değil, her kim bu takıma yazıp yardım istiyorsa ona yardım etmemiz gerekir. İki kelime olsun söylemek, destek olmak gerekir. Ben bunu göremedim. Kişisel de algılamadım, onu da söyleyeyim. Bunun için kimseye kırılıp kin tutmadım. Sadece bir takım gibi olmadığımızı gördüm.

Hepimizin bir hayatı var, kimse sürekli burda olacak değil. Ama 2-3 günde bir gelmekle de olmuyor. Bunu yaparak hem kendinize hem takıma zarar veriyorsunuz. Yine belirteyim, kimseyi hedef almıyorum, arasıra gelen birkaç kişi olduğunu biliyorum ama nicklerini görmediğimde kim oldukları çok aklıma gelmiyor. Bu da onları tanıma fırsatı bulamadığım, onlara zihnimde bir yer açamadığım için...

Uzun lafın kısası, hem kendimiz, hem de bu takım için acilen bir araya gelmeli, daha çok yazışmalı, daha ruha girmeliyiz. Geçen hafta birinci olduk, ama bunun zevki bile takımda yaşanmadı. Bence birey olarak kendimizi ve buraya ayırdığımız KALİTELİ vakti gözden geçirmeli ve bazı önlemler almalıyız. Yoksa bana bu takım bir ay içinde sönecek ya da yavaş yavaş dağılacak ve biz yeni üye çağırıp onlardan medet umacağız gibi geliyor.

Yağmur bireysel olarak ayrıldı, bunu anlıyorum, onun ayrılmasından dolayı yazmadım bunları... Sadece gözlemlediklerimi yazdım.

sen kendin için en iyisi olanı bilirsin canım. herşeyin en güzeli olsun senin için

Dünden sonra bugün toparlama amaçlı yiyeyim dedim. Biraz saatleri aksak olacak ama cuma yakın, bu sabah tartı da beni pek güldürmedi. O yüzden gelecek eleştirileri göğüslemeye hazırım. Nazmiye'den ceza almamak için son dakikaya kadar mücadele edeceğim.

üstüme alınmam gereken çok nokta var bu yazıda. haklısın....

üstüme alınmam gereken çok nokta var bu yazıda. haklısın....

Canım sana özel yazmadım. Rakibe olduğumuz açıklanınca sen gelene kadar eksikliğini hissettim ama... :)

Herkes kendi içinde düşünsün taşınsın, koşullarına ve vicdanına göre en uygun şekilde katılımda bulunsun demeye çalıştım. Yoksa kimseye sataşmak istemedim. :)

canım çok doğru şeyler söylemişsin.. Üstüme alındım ve kendime gelmeye karar verdim dilerim yeteri kadar alınmışımdır.. bu konuya tekrar değineceğim :)
Valla dağınık dağınık Ececim... 17-18'den 22-23'e kadar. Çok fena karbonhidrat krizindeydim. Elimden gelene yaptım, anca o kadar oldu. Yine de gidip bisküvi falan almadığım için memnunun. :)

ECEEEE! BAYILDIM!
canım zararın neresinden dönsen kârdır, tebrik ederim o kadarını :)
bende çok gülüyorum o fotoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…