Gelelim eşleştirmelere
Funda = Nazmiye
Fatma = Eda
Tuba = Yağmur
Özlem = Ebru = Zeynep ( Sizi ancak ben paklarım diyomuşum)
Dilara = Havva
Gönül ve Ece sizlerin kilosu belli olmadığı için dahil edemedim. Özlem ve Zeynep sizlerin kilo farkı oldukça fazla ama bu şekilde bir deneyelim olmazsa ilerleyen haftalarda değişiklik yaparız.
Bu cuma özellikle karşılaştıracağım verilen kiloları. Çok veren az verene ceza verecek. Kilo hesabı yapılırken yüzdeler göz önünde bulundurulacak.
Yasaklardan sıkıldım... Bir şeyler yaşarken ona yöneliyorum bünyem yoruldu diyelim... Kendimi yemeğe elbette vermeyeceğim ama şunu bunu yiyemez diyipte kendimi üzmeyeceğim artık...
canım ilk zamanlar bende sadece diyet yapmak için yaşıyor gibiydim. geçmişe dönüp evde yazdıgım günlüğümü okuyunca bakıyorum da tüm gün sadece diyet düşünür olmuşum. zamanla alışılıyor ama. hayatınıda normal sıradan birşey gibi oluyor. diyet yapmaktan cıkıp saglıklı yaşama dönüşüyor. tabi sabretmen lazım.Evet ama biraz ara vermeye ihtiyacım var... Diyet değilde daha çok hareket edip zayıflamaya çalışacağım daha çok yürüyüp daha çok ders çalışarak... Bitirmem gereken Arapça kitaplarım var üniversite vs... Bi de diyetler moralimi bozamam çünkü gercekten yasaklardan sıkıldım tatlıyı çok arayan bir insan olmamama rağmen diyette hep tatlı istedim bunun gibi haftada 1kg vermektense istediğimi yiyeyim rahat olayım ama 200gr vereyim daha iyi...
Canım hepsini en kalın yerlerimden aldım, yani bacagımın en kalın yeri, gobegimin en geniş yeri..Tubacim olculerini tam olarak nereden aldin
Mesela gobek deliginin tam ortasimi?
Bacagin son buldugu en usttenmu? :)
Cnm sonucta paketlemis urun.
mumkun oldugunca tuketmemek lazim
1 dilim tb ekmegi arasi peynir olabilir.
Meyve olabilir.
Ebru daha iyi fikir verir gordugunde.:)
işte beklediğim acıklama. hadfi bakalım Funda cım. yarış başlasın rakibem.
Hanımlar, şimdi öğlen yemegi olarak fırında patates yapıyorum, cok sorun olmaz di mi? Baska bişe yok
Canım diyet modundan çıktım ama sağlıklı yemeyi sporu birakmıyorum tabii ki :) artık daha yavaş kilo verebilirim bu da takımı etkiler o yüzden çıktım.. Şu an sadece 5kilo fazlam var bunuda yavaş yavaş kendimi kasamdan vermek istiyorum.. Mesajla şimdi misafirlikten geldim orada 4elif böreği ve 1dilim kek yedim.. Bunu kafama takmıyorum çünkü takınca rahatsız oluyorum olumsuz düşüncelere sarıyorum ben onu yedim diye kilo veremeyecek değilim ki verebilirim eminim bundan sadece 2saat daha çok yürürüm ev temizliğini derinleştiririm vs... Ama şu yasak diyip üzülmek onu kendime sorun etmek istemiyorum... Geçen sene kreşte çalışırken hergün tatlı vs yiyip içerdik ben dönüşte yürüyerek gelirdim eve 1saat... Hiç kilo almazdım... Hiç takmadım çünkü tıka basa yerdim ama yemesem kilo verirdim kilo vermedim halde hep beni zayıfladı sandılar... Halbuki 100gr bile gitmemişti... Şimdide hergün sporuma devam edeceğim daha çok hareket yapmaya çalışacağım ama canım istiyorsa gidip çukalatamı da yiyeceğim.. Bu bana kilo yapmaz :) böyle düşünüyorum ya bilmiyorumcanım ilk zamanlar bende sadece diyet yapmak için yaşıyor gibiydim. geçmişe dönüp evde yazdıgım günlüğümü okuyunca bakıyorum da tüm gün sadece diyet düşünür olmuşum. zamanla alışılıyor ama. hayatınıda normal sıradan birşey gibi oluyor. diyet yapmaktan cıkıp saglıklı yaşama dönüşüyor. tabi sabretmen lazım.
canım ilk zamanlar bende sadece diyet yapmak için yaşıyor gibiydim. geçmişe dönüp evde yazdıgım günlüğümü okuyunca bakıyorum da tüm gün sadece diyet düşünür olmuşum. zamanla alışılıyor ama. hayatınıda normal sıradan birşey gibi oluyor. diyet yapmaktan cıkıp saglıklı yaşama dönüşüyor. tabi sabretmen lazım.
okunmuyo bacım 5-6 sayfa bile olsa bazen okunmuyor niyeyseKızlar sizi çok özledim. Gündüz giremiyorum. Akşam da geç gelince böyle oluyo..geçmişi okuyayım dedim. tam 30 sayfa..
son öğün saat kaçtaaa ??Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 domates
10 zeytin
1/2 kk badem peyniri
Ara
2 mandalina
Öğle
2 tabak ezogelin çorba
Ara 2 mandalina
Bu saatten sonra...
1 tabak çorba daha...
3-4, belki de 5 dilim ekmek
1 şeftali
1 salatalık
ayneeen yüzüm tutmadığından dün fazla yazamadım ama içim gidiyorgeçmişi okudum ama ne de cok birikmiş. dün giremedim akşam misafirim vardı Türkiye milli maçı bitsin yorumlar özet derken baya bi oturdular. giremedim dün kızlar. hemen özledim sizi ya
Bu hafta avantajlısın, bugün yarın regl olacağım. :) Zaten dün krize girdim yedim ekmekleri... Durumum fena...Ama haftaya alırım intikamımı.
son öğün saat kaçtaaa ??
Bu hafta avantajlısın, bugün yarın regl olacağım. :) Zaten dün krize girdim yedim ekmekleri... Durumum fena...Ama haftaya alırım intikamımı.
benimde yaklaştı canım. durumumuz cok da farklı olmayacak yani :)
Çok yemediğin sürece bence sorun değil.
Canım diyet modundan çıktım ama sağlıklı yemeyi sporu birakmıyorum tabii ki :) artık daha yavaş kilo verebilirim bu da takımı etkiler o yüzden çıktım.. Şu an sadece 5kilo fazlam var bunuda yavaş yavaş kendimi kasamdan vermek istiyorum.. Mesajla şimdi misafirlikten geldim orada 4elif böreği ve 1dilim kek yedim.. Bunu kafama takmıyorum çünkü takınca rahatsız oluyorum olumsuz düşüncelere sarıyorum ben onu yedim diye kilo veremeyecek değilim ki verebilirim eminim bundan sadece 2saat daha çok yürürüm ev temizliğini derinleştiririm vs... Ama şu yasak diyip üzülmek onu kendime sorun etmek istemiyorum... Geçen sene kreşte çalışırken hergün tatlı vs yiyip içerdik ben dönüşte yürüyerek gelirdim eve 1saat... Hiç kilo almazdım... Hiç takmadım çünkü tıka basa yerdim ama yemesem kilo verirdim kilo vermedim halde hep beni zayıfladı sandılar... Halbuki 100gr bile gitmemişti... Şimdide hergün sporuma devam edeceğim daha çok hareket yapmaya çalışacağım ama canım istiyorsa gidip çukalatamı da yiyeceğim.. Bu bana kilo yapmaz :) böyle düşünüyorum ya bilmiyorum
üstüme alınmam gereken çok nokta var bu yazıda. haklısın....Bence bu takımın biraz daha takım gibi hissetmesi lazım. :) Özellikle de yeni gelenlerin. Gidip hayatımızı yaşıyoruz, boş vakit bulduğumuzda buraya giriyoruz gibi hissediyorum. Eğer kilo vermek ve bunu bu takımla motive olarak yapmak istiyorsak öncelikle bir takım olmalıyız. Ama özellikle son günlerde ben bunu göremiyorum. Herkes sadece rapor vermeye geliyor. Kimse "Ne var ne yok, spor nasıl, yemekler nasıl, şu kıyafeti alacağım, nasıl?" demiyor. Yani bir sohbet yok.
Ben elimden geldiğince her şeye cevap vermeye çalışıyorum konu aksın gitsin diye ama bugün ben de girmedim. Giresim gelmedi. Çünkü dün yazdığım yazıya Özlem dışında hiçkimse yorum yapmadı, ya da ben görmedim. Çok zor bir durumdaydım, tam 3 saat boyunca mücadele ettim. Ama sonunda bir yerden kırıldım ve dilim dilim ekmek yedim. Şimdi ben şunu düşünüyorum, Funda ya da değil, her kim bu takıma yazıp yardım istiyorsa ona yardım etmemiz gerekir. İki kelime olsun söylemek, destek olmak gerekir. Ben bunu göremedim. Kişisel de algılamadım, onu da söyleyeyim. Bunun için kimseye kırılıp kin tutmadım. Sadece bir takım gibi olmadığımızı gördüm.
Hepimizin bir hayatı var, kimse sürekli burda olacak değil. Ama 2-3 günde bir gelmekle de olmuyor. Bunu yaparak hem kendinize hem takıma zarar veriyorsunuz. Yine belirteyim, kimseyi hedef almıyorum, arasıra gelen birkaç kişi olduğunu biliyorum ama nicklerini görmediğimde kim oldukları çok aklıma gelmiyor. Bu da onları tanıma fırsatı bulamadığım, onlara zihnimde bir yer açamadığım için...
Uzun lafın kısası, hem kendimiz, hem de bu takım için acilen bir araya gelmeli, daha çok yazışmalı, daha ruha girmeliyiz. Geçen hafta birinci olduk, ama bunun zevki bile takımda yaşanmadı. Bence birey olarak kendimizi ve buraya ayırdığımız KALİTELİ vakti gözden geçirmeli ve bazı önlemler almalıyız. Yoksa bana bu takım bir ay içinde sönecek ya da yavaş yavaş dağılacak ve biz yeni üye çağırıp onlardan medet umacağız gibi geliyor.
Yağmur bireysel olarak ayrıldı, bunu anlıyorum, onun ayrılmasından dolayı yazmadım bunları... Sadece gözlemlediklerimi yazdım.
üstüme alınmam gereken çok nokta var bu yazıda. haklısın....
canım çok doğru şeyler söylemişsin.. Üstüme alındım ve kendime gelmeye karar verdim dilerim yeteri kadar alınmışımdır.. bu konuya tekrar değineceğim :)Bence bu takımın biraz daha takım gibi hissetmesi lazım. :) Özellikle de yeni gelenlerin. Gidip hayatımızı yaşıyoruz, boş vakit bulduğumuzda buraya giriyoruz gibi hissediyorum. Eğer kilo vermek ve bunu bu takımla motive olarak yapmak istiyorsak öncelikle bir takım olmalıyız. Ama özellikle son günlerde ben bunu göremiyorum. Herkes sadece rapor vermeye geliyor. Kimse "Ne var ne yok, spor nasıl, yemekler nasıl, şu kıyafeti alacağım, nasıl?" demiyor. Yani bir sohbet yok.
Ben elimden geldiğince her şeye cevap vermeye çalışıyorum konu aksın gitsin diye ama bugün ben de girmedim. Giresim gelmedi. Çünkü dün yazdığım yazıya Özlem dışında hiçkimse yorum yapmadı, ya da ben görmedim. Çok zor bir durumdaydım, tam 3 saat boyunca mücadele ettim. Ama sonunda bir yerden kırıldım ve dilim dilim ekmek yedim. Şimdi ben şunu düşünüyorum, Funda ya da değil, her kim bu takıma yazıp yardım istiyorsa ona yardım etmemiz gerekir. İki kelime olsun söylemek, destek olmak gerekir. Ben bunu göremedim. Kişisel de algılamadım, onu da söyleyeyim. Bunun için kimseye kırılıp kin tutmadım. Sadece bir takım gibi olmadığımızı gördüm.
Hepimizin bir hayatı var, kimse sürekli burda olacak değil. Ama 2-3 günde bir gelmekle de olmuyor. Bunu yaparak hem kendinize hem takıma zarar veriyorsunuz. Yine belirteyim, kimseyi hedef almıyorum, arasıra gelen birkaç kişi olduğunu biliyorum ama nicklerini görmediğimde kim oldukları çok aklıma gelmiyor. Bu da onları tanıma fırsatı bulamadığım, onlara zihnimde bir yer açamadığım için...
Uzun lafın kısası, hem kendimiz, hem de bu takım için acilen bir araya gelmeli, daha çok yazışmalı, daha ruha girmeliyiz. Geçen hafta birinci olduk, ama bunun zevki bile takımda yaşanmadı. Bence birey olarak kendimizi ve buraya ayırdığımız KALİTELİ vakti gözden geçirmeli ve bazı önlemler almalıyız. Yoksa bana bu takım bir ay içinde sönecek ya da yavaş yavaş dağılacak ve biz yeni üye çağırıp onlardan medet umacağız gibi geliyor.
Yağmur bireysel olarak ayrıldı, bunu anlıyorum, onun ayrılmasından dolayı yazmadım bunları... Sadece gözlemlediklerimi yazdım.
canım zararın neresinden dönsen kârdır, tebrik ederim o kadarını :)Valla dağınık dağınık Ececim... 17-18'den 22-23'e kadar. Çok fena karbonhidrat krizindeydim. Elimden gelene yaptım, anca o kadar oldu. Yine de gidip bisküvi falan almadığım için memnunun. :)
ECEEEE! BAYILDIM!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?