- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
ögün degilde araögün diyelim.. Aç falanda diildim he iş olsun diye içtim :)Bence çok az yemişsin. Bir de içinde süt ve şeker yoksa kahveden öğün olmaz, çünkü kalorisi yok. :)
hani kahvaltı bu biiiir..?Ben de benimkini yazayım:
12:00
2 dilim ekmek arası badem peynirli sandviç
18:00
3 dilim ekmekten tost
Gün içinde:
1 domates
2 salatalık
(Bulsam daha da yiyecektim ama evin stokları tükenmiş)
1 saat de step
diyorum ya yengeç burcu işte havadan nem kapıyo benle alakası yok :)Canim hicte itici falan degilsin dusunme boyle seyler.aksine ornek oluyosun bize daha once kilo vermis biri olaraktakilma boyle seylere
ögün degilde araögün diyelim.. Aç falanda diildim he iş olsun diye içtim :)
hani kahvaltı bu biiiir..?
3 dilim ekmekten tostu nasıl orantıladın bu ikiii :)
tadı nasıııl ben kendime bitki çayı stoklamayı düşünüyorum da güzelse bundan da alayım..Kizlar mistik cay aldim bugun ne zamandir ariyordun.5 m migrosta buldum.
İçerisinde tarçın, zencefik, karanfil, karabiber, meyan kökü, böğürtlen, hindiba ve kakule var. Hazırlarken sıcak süt ile hazırlıyorsunuz, su ile yaparsanız da güzel oluyor ama orjinali süt ile yapılanıdır. Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum. Ek olarak bu çayın metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olduğu ile ilgili de bir çok bilgi mevcut.
3 dilimli tost hala muamma ama :)12:00 kahvaltı işte.
Dün çok yedim diye bugün az yiyeyim dedim, o yüzden böyle bir menü oluverdi.
3 dilimli tost hala muamma ama :)
haklısında başka bişey bulamıyorum hani hep mi atlanır yani..bilmiyorum bi hevesle resim yükledim düğün fotosu sizle paylaşmak için bi sebepten görünmemiş kimse bak şu ayardan kaynaklıdır demedi bildiğinden degil fikir bile vermedi edacım göremedim sadece..yanlış anlaşılmasın ergen gibi ilgi beklemiyorum heyecanla paylaştıgım bişeyin fazla önemsenilmemesi vs vs..neysem fazla anlam yüklememek lazım deyip gectim işte de senin mesajını görünce sebebimi arzetmek istedim :)
Hepimiz ne kadar doluyuz ya.Daha var mı içinde bir şey tutan, gelin dökün.
Valla ben üstüme alındım ama bana demiyorsundur herhalde, ben herkese cevap veriyorum gördükçe, bana yazılmamışsa bile cevap veriyorum. Ama ne bileyim... Bana mı diyorsun yoksa kız?Ama üst üste gözümden kaçmaz ki, bilemedim. Ben de böyle bir paranoyağım işte.
Fotoğraf mevzusunu hatırlıyorum. Evden çıkmak zorunda kalmıştım, yeğenime gittiğim gün müydü, neydi. Sonra sen bir şey demeyince vazgeçtin sandım ben. :) Bir de hiç fotoğraf yüklemedim, bilmiyorum. Sen albüm yapmıştın diye hatırlıyorum, ben anca takıma resim attım, onların ikisi farklı şeyler. :) Ama istediğin zaman sorabilirsin, ergenlik olmaz ki...Ben de bir şeyi bulamadığımda size sormuştum bir kere... Ben senin fotoğraflarını çok merak etmiştim. Yani aslında herkesinkini ediyorum. Her gün yazıştığın insanların nasıl göründüğünü doğal olarak merak ediyorsun. :) Zaten kendi fotoğrafımı da aramızda samimiyet olsun diye avatar yapıyorum. Takımlarda aktif değilken kendi fotoğrafımı koymuyorum.
Vakti geçti tabi ama albüm ayarı var mıymış diye bir bakayım... İstemezsen yayınlamazsın. :)
Edacım bende gerçekten görmedim.haklısında başka bişey bulamıyorum hani hep mi atlanır yani..bilmiyorum bi hevesle resim yükledim düğün fotosu sizle paylaşmak için bi sebepten görünmemiş kimse bak şu ayardan kaynaklıdır demedi bildiğinden degil fikir bile vermedi edacım göremedim sadece..yanlış anlaşılmasın ergen gibi ilgi beklemiyorum heyecanla paylaştıgım bişeyin fazla önemsenilmemesi vs vs..neysem fazla anlam yüklememek lazım deyip gectim işte de senin mesajını görünce sebebimi arzetmek istedim :)
Edacim ben seni çok seviyorum canim arkadaşım hiç de itici falan değilsin ki senhak veriyorum sana bende az paylaşım yapıp sohbete katılmayanlardanım..gündüz çok vaktim oluyo aslında ama alıngan bi yapıya sahibim tipik yengeç burcu :) alıntıladıgım arkadaşlar cevap vermeyince çok bozuluyorum senin aksine üstümede alınıyorum hatta söyle bakıyorum arkadas bana cevap vermeden beni atlayıp başka bi arkadasa cevap vermiş..çok mu iticiyim acaba diye düşünüyorum sonra haliyle konuşmaya katılmak yada başka bişeyler yazmak gelmiyo içimden...bende böyleyim
Canim afiyet olsun sosu ye de ekmek üstü olayına pek girmeMenüm gelsin bari :)
07:30
Yarım bardak süt
08:30
1 dilim tb üstü acı domates sosu
3 dilim haşlanmış yumurta
2-3 çatal patates kızartması
Salatalık
Şekersiz çay
12:30
1 biber dolması (bulgur pirinç karışık)
Yarım kepçe susuz nohut
15:00
Sütsüz şekersiz nescafe
18:30
2 dilim tb üstü acılı domates sos
Su ancak 2 olur yatana kadar..
Kızlar bi müddet bu domates sosunu menümde göreceksiniz :)
Tebrikler, Eda iddialı geliyorsun.Menüm gelsin bari :)
07:30
Yarım bardak süt
08:30
1 dilim tb üstü acı domates sosu
3 dilim haşlanmış yumurta
2-3 çatal patates kızartması
Salatalık
Şekersiz çay
12:30
1 biber dolması (bulgur pirinç karışık)
Yarım kepçe susuz nohut
15:00
Sütsüz şekersiz nescafe
18:30
2 dilim tb üstü acılı domates sos
Su ancak 2 olur yatana kadar..
Kızlar bi müddet bu domates sosunu menümde göreceksiniz :)
Süper, özellikle 70 mekik, ben 10 dan fazla yapamıyorumKizlar menum
Sabah 9 kepekli bol beyaz peynirli domatesli tost,cay
Ara birkac badem
Oglen uc kasik kabak yemegi yagsiz,3 izgara kofte,1 kase coban salata
Ara 3 4 ceviz
Aksam 20,00 bir tabak az yagli turlu,1 kase salata,2 kirmiZi erik
45 dk yuruyus kosu bandi,70 mekik
3 lt su
dilaracım o çayı bende çok severim ama karışık bitki çayını pek önermiyolar tek tek için diyolardı diye hatırlıyorum..Kizlar mistik cay aldim bugun ne zamandir ariyordun.5 m migrosta buldum.
İçerisinde tarçın, zencefik, karanfil, karabiber, meyan kökü, böğürtlen, hindiba ve kakule var. Hazırlarken sıcak süt ile hazırlıyorsunuz, su ile yaparsanız da güzel oluyor ama orjinali süt ile yapılanıdır. Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum. Ek olarak bu çayın metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olduğu ile ilgili de bir çok bilgi mevcut.
Fundacım çok sade geldi bana, yorum yapamadım. Senin de spora özendim.Ben de benimkini yazayım:
3 dilim ekmekten tost
Gün içinde:
1 domates
2 salatalık
1 saat de step
Hemen denemem lazım.Kizlar mistik cay aldim bugun ne zamandir ariyordun.5 m migrosta buldum.
Rakibem 5 dilim ekmek totalde az yemissin ama karbonhidrat oranı fazla olmus gene de veriyorsun ama kilolarıBen de benimkini yazayım:
3 dilim ekmekten tost
Gün içinde:
1 domates
2 salatalık
1 saat de step
Fundacım çok sade geldi bana, yorum yapamadım. Senin de spora özendim.
Rakibem 5 dilim ekmek totalde az yemissin ama karbonhidrat oranı fazla olmus gene de veriyorsun ama kiloları
:) utandım ya sanki bunları duymak için yazmışım gibi olduEdacim ben seni çok seviyorum canim arkadaşım hiç de itici falan değilsin ki sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?