Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence çok az yemişsin. Bir de içinde süt ve şeker yoksa kahveden öğün olmaz, çünkü kalorisi yok. :)
ögün degilde araögün diyelim.. Aç falanda diildim he iş olsun diye içtim :)

Ben de benimkini yazayım:

12:00
2 dilim ekmek arası badem peynirli sandviç

18:00
3 dilim ekmekten tost

Gün içinde:
1 domates
2 salatalık
(Bulsam daha da yiyecektim ama evin stokları tükenmiş)

1 saat de step
hani kahvaltı bu biiiir..?
3 dilim ekmekten tostu nasıl orantıladın bu ikiii :)

Canim hicte itici falan degilsin dusunme boyle seyler.aksine ornek oluyosun bize daha once kilo vermis biri olaraktakilma boyle seylere
diyorum ya yengeç burcu işte havadan nem kapıyo benle alakası yok :)

Dilaracım alıntı yapamadım ama örnek menü seçiyorum seni :)

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum eşim odada tek başına tv izliyo o odada net çekmiyor diye yatakodasına geldim ama yazık adama biraz onunla ilgileneyim gelirim yine :)

tadı nasıııl ben kendime bitki çayı stoklamayı düşünüyorum da güzelse bundan da alayım..

Aylar sonra birinin samimiyetini hissetmek ona mesaj atarken korkmamak aklımı başımdan aldı bugün kızlar okuyorum okurken aklımdan geçenleri hatırlayamıyorum sonra ama çok umutlu hissediyorum kendimi :)

İnsanların yüzyüze iletişim kuramadığı bir toplumda sanal platformda iletişim sağlamak gerçekten daha zor. Ben kendi adıma konuşayım, bu takımın hayatıma girmesi beslenme tarzımı gerçekten değiştirdi. Bunun dışında herbirinizi 40 yıllık dostum gibi görmem bana çok ilginç geliyor. Yani arkadaşlar herbirinizi ayrı ayrı seviyorum, ve sizlerle tanıştığım için çok mutluyum.
Ne varki çok istememe rağmen çok fazla msj yazamıyorum, genelde cepten bakıyorum mesajlara ordan da cvp yazamıyorum. Yine de hassasiyetinizi anlıyorum ve bu konuda kendimi iyileştirmeye çalışacağım :)

Edacım bende gerçekten görmedim. Tekrar gönderebilirsen sevinirim. yada profilden mi bakılıyor.

Edacim ben seni çok seviyorum canim arkadaşım hiç de itici falan değilsin ki sen

Canim afiyet olsun sosu ye de ekmek üstü olayına pek girme

Tebrikler, Eda iddialı geliyorsun.

Süper, özellikle 70 mekik, ben 10 dan fazla yapamıyorum

dilaracım o çayı bende çok severim ama karışık bitki çayını pek önermiyolar tek tek için diyolardı diye hatırlıyorum..

3 dilim ekmekten tost

Gün içinde:
1 domates
2 salatalık

1 saat de step
Fundacım çok sade geldi bana, yorum yapamadım. Senin de spora özendim.

Hemen denemem lazım.

3 dilim ekmekten tost

Gün içinde:
1 domates
2 salatalık

1 saat de step
Rakibem 5 dilim ekmek totalde az yemissin ama karbonhidrat oranı fazla olmus gene de veriyorsun ama kiloları

Fundacım çok sade geldi bana, yorum yapamadım. Senin de spora özendim.

Dün çok yedim biraz Fatmacım, o yüzden böyle yapayım dedim. Tok kalayım diye ekmek ekmek oldu. İnşallah ters tepmez.

Rakibem 5 dilim ekmek totalde az yemissin ama karbonhidrat oranı fazla olmus gene de veriyorsun ama kiloları

Aramızdaki fark az olsun da insaflı ceza ver diye uğraşıyorum.
Yarım kilo vereyim bu hafta, öpüp başıma koyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…