- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
hayırdır gönül işleri mi var :)Aylar sonra birinin samimiyetini hissetmek ona mesaj atarken korkmamak aklımı başımdan aldı bugün kızlar okuyorum okurken aklımdan geçenleri hatırlayamıyorum sonraama çok umutlu hissediyorum kendimi :)
o gün öyle bıraktım daha ilgilenmedim canım..ayarlardan sadece takip ettiklerim secenegini işaretlemiştim onlarda göremedik deyince öyle kaldıEdacım bende gerçekten görmedim.Tekrar gönderebilirsen sevinirim. yada profilden mi bakılıyor.
ama ögünlerde ki tb hakkımın üzerine sürüyorum ki ben :) bide içinde kapya biber var bağırsakları çalıştırıyor :))Canim afiyet olsun sosu ye de ekmek üstü olayına pek girme
canım hiç spor yok verebilecegimi sanmıyorumTebrikler, Eda iddialı geliyorsun.
Süper, özellikle 70 mekik, ben 10 dan fazla yapamıyorum
Bakalım gorcez sonuçları cuma günüDün çok yedim biraz Fatmacım, o yüzden böyle yapayım dedim. Tok kalayım diye ekmek ekmek oldu. İnşallah ters tepmez.
Aramızdaki fark az olsun da insaflı ceza ver diye uğraşıyorum.
Yarım kilo vereyim bu hafta, öpüp başıma koyacağım.
:) utandım ya sanki bunları duymak için yazmışım gibi oldu
hayırdır gönül işleri mi var :)
o gün öyle bıraktım daha ilgilenmedim canım..ayarlardan sadece takip ettiklerim secenegini işaretlemiştim onlarda göremedik deyince öyle kaldı
ama ögünlerde ki tb hakkımın üzerine sürüyorum ki ben :) bide içinde kapya biber var bağırsakları çalıştırıyor :))
canım hiç spor yok verebilecegimi sanmıyorum
10 eylul menum
Sabah 10:15
1 tane ince krep
Domates dereotu
Peynir
13:00
1 ince dilim ekmek
Biraz bal kaymak
15:00
1 tabak fırında patates
19:00 aksam
1 kepce yogurt corbası
5-6 tane patlıcan köftesi ( ilk kez denedim birazını kızarttım birrazını fırında pişirdim)
2 kasık mantar
Yogurt
Su ancak 2 lt
Spor
21:20-22:15 arası
55 dk tempolu yuruyus
15-20 dk karısık egzersizler
Niye itici olasin eski rakibim.:) utandım ya sanki bunları duymak için yazmışım gibi oldu
Iyi gecelerr TubaaKızlar spordan sonra. Hala dus almadım, o heyecanla takıma geldim sporumu yaptım demek için:) artık yıkanıp yatma vakti, esneyip duruyorum:)
İyi geceler herkese
Bende merak ettim.Tubacım çok dengeli menü. Bu arada patlıcan köftesi tarifini merak ettim. Verebilirsen ben de denemek isterim.
İyi aksamlar kızlar, gecmişi okudum, edacım söyldiklerini ben ustume alınıyorum zira menulere pek yorum yapamıyorum, herzaman alıntılayamadıgım için sonradan okuyup bitirinceye kadar da unutuyorum kimin menusu nasıldı diye.. Ama hiç öyle seyler dusunme, niye itici olasın.. Gerci bazen benim de aklıma geliyor niye yazdıgıma yorum yapılmadı diye, insan bekliyor...
Fundacım sen de cok haklısın, alıntılayamasam da o uzun yazdıgın yazına katılıyorum.. :)
Ben simdi sporumu tamamladım, bugun biraz diyetten sıkıldıgımı hissettim , kacamak ffilan yapmadım ama korktum ya pes edersem diye.. Reglim yaklasıyor ondan olsa gerek...
Ama bu hafta ebru rakibim olmazsa, ve ben ona ceza vermezsem içim rahat etmez:)) diyete ve spora devam , tam gaz devam:) intikamım alınmalııı!!
Birazdan menumu paylasıcam
düzenli spor yapman çok güzel tubacım :)10 eylul menum
1 tane ince krep
Domates dereotu
Peynir
1 ince dilim ekmek
Biraz bal kaymak
1 tabak fırında patates
1 kepce yogurt corbası
5-6 tane patlıcan köftesi ( ilk kez denedim birazını kızarttım birrazını fırında pişirdim)
2 kasık mantar
Yogurt
Su ancak 2 lt
Spor
55 dk tempolu yuruyus
çok iyi bi kaşık dondurma ne ya başlayınca nasıl bıraktın..?10.9 menüm;
10:00 2 yumurtadan menemen, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir
12:00 yarım bardak domates suyu
13:00 1 avuç tuzsuz antep fıstığı
15:00 1 posiyon ızgara tavuk, 2 dlm çavdar ekmeği,domates
23:00 1 çay kaşığı dondurma (bugün evlilik yıl dönümümüz olmasına rağmen tek kaçamağım bu oldu)
2,5-3 lt su, çok yoğun bir gün geçirdim spor yapamadım
iyi geceler canımKızlar spordan sonra. Hala dus almadım, o heyecanla takıma geldim sporumu yaptım demek için:) artık yıkanıp yatma vakti, esneyip duruyorum:)
İyi geceler herkese
düzenli spor yapman çok güzel tubacım :)
çok iyi bi kaşık dondurma ne ya başlayınca nasıl bıraktın..?
iyi geceler canım
10 eylul menum
1 tane ince krep
Domates dereotu
Peynir
1 ince dilim ekmek
Biraz bal kaymak
1 tabak fırında patates
1 kepce yogurt corbası
2 kasık mantar
Yogurt
Su ancak 2 lt
Spor
55 dk tempolu yuruyus
10.9 menüm;
10:00 2 yumurtadan menemen, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir
12:00 yarım bardak domates suyu
13:00 1 avuç tuzsuz antep fıstığı
15:00 1 posiyon ızgara tavuk, 2 dlm çavdar ekmeği,domates
23:00 1 çay kaşığı dondurma (bugün evlilik yıl dönümümüz olmasına rağmen tek kaçamağım bu oldu)
2,5-3 lt su, çok yoğun bir gün geçirdim spor yapamadım
O başlayınca bırakma işini başarabilirsek zaten bu iş çözülmüş demektir. Bu öğlen yemekte şekerpare vardı. Her porsiyonda iki tane fındıklı. Normalde tatlı olduğu zaman hiç almıyorum ama yanımdaki arkadaşlar al biz yeriz dediler. Aldım. Çok canım çekti. Sadece bir çatal aldım bıraktım. Hem de çok lezzetliydi. Dediğim gibi bunu başarabiliyorsak eğer sağlıklı besleniyoruz demektir. İlla ki tıka basa yemeye gerek yok. Diyet sonrasında az az da olsa her şeyden yiyeceğiz ki kilomuzu koruyabilelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?