okudum anladım kabul ediyorum :) cumartesi sınavım var ona hazırlandığım için anca yeni girebildim.. şuan da yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum cumartesi başlıcam diyete tam anlamıyla..cuma tartılıp kilo bildirimimi yaparım zaten önceden de zayıflama yarışmasına katılmıştım kurallarda sıkıntı yaşamam alışığım :) takıma aldığınız için çok teşekkür ederim :)Bende sürekli buralarda olmak istiyorum canım ama gündüz iş yerinde çok yoğun oluyorum. Birde benim bilgisayarımın interneti kısıtlı. Başka bir bilgisayardan yazıyorum şuan. Onun içinde boş denk gelmem lazım. Genelde başkaları oluyor. İş çıkışında minik kız rahat bırakmıyor onunla ilgilenmemi istiyor. Akşam yemeği bebek derken bazen hiç gelemiyorum. Cep telefonunda internetim var ama bulunduğum yerde telefon çekmiyor. Çekse de telefondan girmeyi sevmiyorum. Anlayacağın durum bu. Biraz daha böyle idare etmemiz gerekecek. Aslında kaptanlığı devralacak birisi olsa bırakmayı bile düşündüm ama nedense kimse böyle bir sorumluluk almak istemiyor. Bende takımı yüzüstü bırakamayacak biriyim ki hamileyken bile devam ettim kaptanlığa. Bir ara bıraktım döndüğümde takım kapanıyordu. Son anda kurtardım. 13. takım benim hayatımda bir dönüm noktası. Burası sayesinde onca kilo verdim. O nedenle asla yüz üstü bırakamam. Sözün özü birazcık böyle idare edeceğiz hep birlikte.
Bence dinletme boş ver. Sana belli etmese bile bence hoşuna gitmeyecektir.
Takımın ilk sayfasında kurallarımız var canım. Onları okuduktan sonra eğer senin için de uygunsa okudum anladım kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.
Karar senin canım. Ben kal ya da git diyemem. Eğer bizimle iyi olduğunu düşünüyorsan eğer burada kal. Yok illaki başka bir takıma yardım etmek istiyorum dersen eğer yardıma ihtiyacı olan takımlarla konuş. Ben burada bizimle birlikte kalmanı isterim ama dediğim gibi son karar sana ait.
Eğer bu hafta iyi bir kilo verirsen seni listeye almayı düşünüyordum canım. Listeye girmeyeceğim diye bişey yok. Paylaşımların çok güzel. Umarım güzel de kilo verirsin. Ama nohut yersen şişkinlik yapar yarın tartıda normalden fazla çıkarsın. Dikkat et bence.
Kısır olmaz Yağmur yeme lütfen. Cumartesi yapın. Hem sen listedesin artık verdiğin ya da veremediğin her kilo önemli. Dediğim gibi yaa yarın yapın ya da başka bir gün ama bugün yeme.
Benim zaten tatlıya pek düşkünlüğüm yok. Asıl düşmanım hamur işleri. Onlara başlayınca durduramıyorum kendimi.düzenli spor yapman çok güzel tubacım :)
çok iyi bi kaşık dondurma ne ya başlayınca nasıl bıraktın..?
iyi geceler canım
hayırdır gönül işleri mi var :)
o gün öyle bıraktım daha ilgilenmedim canım..ayarlardan sadece takip ettiklerim secenegini işaretlemiştim onlarda göremedik deyince öyle kaldı
ama ögünlerde ki tb hakkımın üzerine sürüyorum ki ben :) bide içinde kapya biber var bağırsakları çalıştırıyor :))
canım hiç spor yok verebilecegimi sanmıyorum
Hayırlı olsun Nazmiye.günaydın kızlar çok çok çok güzel bir gün olsun. ben mutluyum umutluyum. Allahıma bin şükür depresyonla geçen bir kış ve bahardan sonra cok güzel bir yaz geçirdim. işim oldu 2,5 aydır hayalimden bile geçmeyecek bir işte çalışıyorum. veeee Rabbim şükürler olsun ki bir de ev alıyoruzbugün el sıkışıcaz. hep şükrettim Allahım her darlıktan sonra feraha kavusturur dedim. sonsuz şükürler olsun.....
:) utandım ya sanki bunları duymak için yazmışım gibi oldu
oooo sporun harika canım tebrikler. patlıcan köftesi de değişik olmuş10 eylul menum
Sabah 10:15
1 tane ince krep
Domates dereotu
Peynir
13:00
1 ince dilim ekmek
Biraz bal kaymak
15:00
1 tabak fırında patates
19:00 aksam
1 kepce yogurt corbası
5-6 tane patlıcan köftesi ( ilk kez denedim birazını kızarttım birrazını fırında pişirdim)
2 kasık mantar
Yogurt
Su ancak 2 lt
Spor
21:20-22:15 arası
55 dk tempolu yuruyus
15-20 dk karısık egzersizler
10.9 menüm;
10:00 2 yumurtadan menemen, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir
12:00 yarım bardak domates suyu
13:00 1 avuç tuzsuz antep fıstığı
15:00 1 posiyon ızgara tavuk, 2 dlm çavdar ekmeği,domates
23:00 1 çay kaşığı dondurma (bugün evlilik yıl dönümümüz olmasına rağmen tek kaçamağım bu oldu)
2,5-3 lt su, çok yoğun bir gün geçirdim spor yapamadım
Ahahahaha hiç sansın yooookk kaptan, suan bile öndeyimdir:)
Geçmişi okuyamadan bu mesajı gördüm. İntikam çanları çalmış. Aç yatacam aç kalkacam yine de ben kazanacam senden ceza yemeyecem taaammmm mıııııı Tubaaaaaaaaaaaaaaaa
ne yaptım bende hala inanamıyorum ben ne yaptım diye...gece yatmaya yakın tatsız bi olay oldu can sıkıntısıyla uyudum bütün gece boyunca o kişilerle uğraştım rüyamda..dörtde kalktım programlanmış gibi mutfaga gittim birer tabaga yakın belkide daha fazla havuçlu makarna ve türlü yedim yanında ekmekde yedim ama hatırlamıyorum miktarını..iki tanede fıstıklı sarma hani şu yeşil yeşil olanlardan sonrada gittim yattım...Gunaydın hanımlar, pTlıcan köftesinin tarifini sormus bir kaç kişi, ben de ilk kez denedim, tadını begendik, kıymasızdı funda gozun aydın:) ama kıymayla yapınca da cok lezzetli oluyormus dediler, bende kıyma yoktu koyamadım..
Edacım gecenin dordunde ne yaptın yaaa?? Kalkıp tatlı mı yedin börek mi yedin ne yaptın?
Birazdan tarifi aldıgım siteden kopyalayıpnyapıstırırım
Aman allahım cokne yaptım bende hala inanamıyorum ben ne yaptım diye...gece yatmaya yakın tatsız bi olay oldu can sıkıntısıyla uyudum bütün gece boyunca o kişilerle uğraştım rüyamda..dörtde kalktım programlanmış gibi mutfaga gittim birer tabaga yakın belkide daha fazla havuçlu makarna ve türlü yedim yanında ekmekde yedim ama hatırlamıyorum miktarını..iki tanede fıstıklı sarma hani şu yeşil yeşil olanlardan sonrada gittim yattım...
kötü olmuş, psikolojik durum boyle etkiliyor yemek yemeyi işte, ben de kendimi kaybediyorum bazen böyle durumlarda.. Tam da cuma öncesi iyi lmamıs ama yapacak birsey yok, oyle oldu diye herseyi bırakamazsın , kaldıgın erden devam simdi.. Sonrasına bakıcaz..ne yaptım bende hala inanamıyorum ben ne yaptım diye...gece yatmaya yakın tatsız bi olay oldu can sıkıntısıyla uyudum bütün gece boyunca o kişilerle uğraştım rüyamda..dörtde kalktım programlanmış gibi mutfaga gittim birer tabaga yakın belkide daha fazla havuçlu makarna ve türlü yedim yanında ekmekde yedim ama hatırlamıyorum miktarını..iki tanede fıstıklı sarma hani şu yeşil yeşil olanlardan sonrada gittim yattım...
okudum anladım kabul ediyorum :) cumartesi sınavım var ona hazırlandığım için anca yeni girebildim.. şuan da yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum cumartesi başlıcam diyete tam anlamıyla..cuma tartılıp kilo bildirimimi yaparım zaten önceden de zayıflama yarışmasına katılmıştım kurallarda sıkıntı yaşamam alışığım :) takıma aldığınız için çok teşekkür ederim :)
günaydın kızlar çok çok çok güzel bir gün olsun. ben mutluyum umutluyum. Allahıma bin şükür depresyonla geçen bir kış ve bahardan sonra cok güzel bir yaz geçirdim. işim oldu 2,5 aydır hayalimden bile geçmeyecek bir işte çalışıyorum. veeee Rabbim şükürler olsun ki bir de ev alıyoruzbugün el sıkışıcaz. hep şükrettim Allahım her darlıktan sonra feraha kavusturur dedim. sonsuz şükürler olsun.....
dünkü menüm
09:00 1 ikisi bir arada nescafe (şekersiz)
1 lokum
12:30 2 yk bamya
2 yk pirinç pilavı
1 kepçe cacık
20:00 5 sıkım çiğköfte
1 bardak ayran
bol bol salata
1 lokma lavaş
1.5 saat yürüyüş
su saymadım ama çok yoktu kızlar
Gunaydın hanımlar, pTlıcan köftesinin tarifini sormus bir kaç kişi, ben de ilk kez denedim, tadını begendik, kıymasızdı funda gozun aydın:) ama kıymayla yapınca da cok lezzetli oluyormus dediler, bende kıyma yoktu koyamadım..
Edacım gecenin dordunde ne yaptın yaaa?? Kalkıp tatlı mı yedin börek mi yedin ne yaptın?
Birazdan tarifi aldıgım siteden kopyalayıpnyapıstırırım
ne yaptım bende hala inanamıyorum ben ne yaptım diye...gece yatmaya yakın tatsız bi olay oldu can sıkıntısıyla uyudum bütün gece boyunca o kişilerle uğraştım rüyamda..dörtde kalktım programlanmış gibi mutfaga gittim birer tabaga yakın belkide daha fazla havuçlu makarna ve türlü yedim yanında ekmekde yedim ama hatırlamıyorum miktarını..iki tanede fıstıklı sarma hani şu yeşil yeşil olanlardan sonrada gittim yattım...
Hayirli ugurlu olsun cnmgünaydın kızlar çok çok çok güzel bir gün olsun. ben mutluyum umutluyum. Allahıma bin şükür depresyonla geçen bir kış ve bahardan sonra cok güzel bir yaz geçirdim. işim oldu 2,5 aydır hayalimden bile geçmeyecek bir işte çalışıyorum. veeee Rabbim şükürler olsun ki bir de ev alıyoruzbugün el sıkışıcaz. hep şükrettim Allahım her darlıktan sonra feraha kavusturur dedim. sonsuz şükürler olsun.....
Günaydın kızlar.. Ben bu gece aslında sabah sayılır işte 4 gibi kötü bişey yaptım
Eda'cim iyi olmamis ama oyle oldu diye kendini birakma gece yediklerinin uzerine sunger cek ve saglikli beslenmeye devam et.:)ne yaptım bende hala inanamıyorum ben ne yaptım diye...gece yatmaya yakın tatsız bi olay oldu can sıkıntısıyla uyudum bütün gece boyunca o kişilerle uğraştım rüyamda..dörtde kalktım programlanmış gibi mutfaga gittim birer tabaga yakın belkide daha fazla havuçlu makarna ve türlü yedim yanında ekmekde yedim ama hatırlamıyorum miktarını..iki tanede fıstıklı sarma hani şu yeşil yeşil olanlardan sonrada gittim yattım...
ne yaptım bende hala inanamıyorum ben ne yaptım diye...gece yatmaya yakın tatsız bi olay oldu can sıkıntısıyla uyudum bütün gece boyunca o kişilerle uğraştım rüyamda..dörtde kalktım programlanmış gibi mutfaga gittim birer tabaga yakın belkide daha fazla havuçlu makarna ve türlü yedim yanında ekmekde yedim ama hatırlamıyorum miktarını..iki tanede fıstıklı sarma hani şu yeşil yeşil olanlardan sonrada gittim yattım...
Hoş geldin aramıza.
Ben Funda, 27 yaşımdayım, yarışmaya İstanbul'dan katılyıorum.
Sen de kendinden bahseder misin bize? :)
Nazmiyecim sevindim senin için, hayırlı olsun evin. :)
Hayalinden geçmeyecek iş ne kız, ne yapıyordun ki sen?
Bu ne?
Akşam öğünü dışında her şeye lafım var.Eksik, çok eksik...
Tubacım teşekkür ederim. :)
Edacım üzme kendini... Her kim her ne yapmış olursa olsun kendine zarar vermene değmez. Bize ters yapan insanlardan en güzel intikamı tamamiyle idealimizdeki kişi olarak alırız. Sadece fiziki olarak da değil... İnsanları çok kafaya takmamak gerekiyor. Ben de dün akşam benzer bir olay yaşadım. Benim de çok içesim vardı ama "S.ktir et aptal insanları, sen kendi keyfine bak, kendini kurtarmaya bak." dedim. Sen de yapabilirsin bunu, hepimiz yapabiliriz.
Şu dakikadan sonra tavsiyem bugünü mümkün olduğunca hafif tut ve yapabildiğin kadar spor yap. Vicdan azabı yaşatma kendine... Kim bilir ne kadar zor bir şeydi de sana bunu yaptırdı. Kendini affet ve önüne bak. Rejim sırasında hepimizin başına geliyor benzer şeyler... Önemli olan kendini affedip devam etmen.
Hayirli ugurlu olsun cnm
Αllah saglikli ve mutlu bur sekilde oturmayi nasip etsin.
Eda'cim iyi olmamis ama oyle oldu diye kendini birakma gece yediklerinin uzerine sunger cek ve saglikli beslenmeye devam et.:)
Insallah kotu bir sorun yoktur cnm.insanlarin seni yipratmasina izin verme.
hayırlı olsun canım :))günaydın kızlar çok çok çok güzel bir gün olsun. ben mutluyum umutluyum. Allahıma bin şükür depresyonla geçen bir kış ve bahardan sonra cok güzel bir yaz geçirdim. işim oldu 2,5 aydır hayalimden bile geçmeyecek bir işte çalışıyorum. veeee Rabbim şükürler olsun ki bir de ev alıyoruzbugün el sıkışıcaz. hep şükrettim Allahım her darlıktan sonra feraha kavusturur dedim. sonsuz şükürler olsun.....
canım olan oldu sen zaten vicdan azabı duyuyorsundur bundan sonrasına bak diyeti zedeledim yarayı sarmam gerek diye düşünGünaydın kızlar.. Ben bu gece aslında sabah sayılır işte 4 gibi kötü bişey yaptım
güzele benziyor :)Patlıcan köftesi
- 2 adet büyük boy patlıcan
- 1 küçük kuru soğan
- 100 gr. beyaz peynir veya lor
- 1 adet yumurta
- Bir tutam maydanoz
- 1 yemek kaşığı un
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- Karabiber, kimyon, zerdeçal, kırmızı biber yeteri kadar tuz
- Bulamak için: 1 yumurta ve galeta unu
- Kızartmak için zeytinyağı
NOT: Bu tarife 2 kaşık kadar kıyma ekleseniz, çok daha lezzetli olur. Dolma içlerinden artanları bu şekilde değerlendirebilirsiniz.
- Patlıcanları rendeleyin (rendelemek biraz zor oluyor. belki robotta daha kolay olur. Hatta üşenmezseniz küçük küçük doğrayın)
- Üzerine tuz serpip karıştırın ve tel süzgecin içine bırakıp suyunu vermesini sağlayın.
- Diğer tarafta soğanı, maydanozu küçük doğrayın. Peyniri elinizle ufalayın.
- Yumurta haricindeki diğer malzemeleri de ekleyin.
- Patlıcanın suyunu elinizle sıkıp diğer malzemelere ekleyin, karıştırın.
- En son yumurtasını kırıp hafifçe çok sulandırmadan yoğurun.
- Elinizle yumurta kadar parçalar alıp oval veya yuvarlak köfteler yapın.
- Köfteleri zamanınız varsa 15 dakika dolapta bekletin.
- Köfteleri önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp orta ateşte arkalı önlü kızartın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?