Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1
Kızlar selam
Gününüzün güzel geçmesi dileyiğle
Sabahtan beri ev toparlıyorum haka yarıya gelemedim offffff

bırakmıyorum kendimi ama tutmak içinde zorlamıyorum...

kendimle ilgili bi kızgınlığım yok sadece nasıl iyi olacağımı bilmiyorum..evde problem var işte var..bu şehirde yalnızım bide gerçi kimseyide istemiyorum yanımda yöremde ama susmaktan çatlayayacagım sanırım..ne önerirsiniz can sıkıntımın gecmesi için siz neler yaparsınız böyle bogulur gibi oldugunuzda kimse aciz sanmasın diye aglayamadıgınızda...?

hayırlı olsun canım :))

canım olan oldu sen zaten vicdan azabı duyuyorsundur bundan sonrasına bak diyeti zedeledim yarayı sarmam gerek diye düşün

güzele benziyor :)
öyle tabi canım sagolasın...

Kızlar az önce komsuya bi bes dakikalığına ugramıstım , biskuvi meyve suyu ve en sevdiğim cikolatandan ikram ettiler, hiç birine dokunmadım cikolatamı kızıma verdim, hani benim alkışım:)
burdaa

hoşgeldin canım..ben eda 28 yaşındayım kuran kursu hocasıyım 2 buçuk aylık evliyim :)

nazmiyecim Allah bu gönül huzurunu daim etsin canım arkadasım :) evinizde hayırlı olsun

sagol canım ama gecmiyo can sıkıntım maalesef...

2

Nazmiyecim her darlığın bir bolluğu olur
işinin ve evinizin hayırlı olması dileyiğle
rabbim daha güzel mutluluklar nasip etsin inşallah

yürüyüş çok güzel canım ama sabah çok sağlıksız olmuş

Ahahahaha hiç sansın yooookk kaptan, suan bile öndeyimdir:)

Maşallah tuba bu ne hız
ahhh bu hafta ben de çok iti sonuç beklemiyorum

Günaydın kızlar.. Ben bu gece aslında sabah sayılır işte 4 gibi kötü bişey yaptım

Edacım olan olmuş artık bunu nasıl telafi edecegini düşün bol bol spor ve bu günü hafif atlatmaya çalış

özlemcim bende durum çok iyi değil
sen de durumlar nasıl
bu arada kolay gelsin

Kızlar az önce komsuya bi bes dakikalığına ugramıstım , biskuvi meyve suyu ve en sevdiğim cikolatandan ikram ettiler, hiç birine dokunmadım cikolatamı kızıma verdim, hani benim alkışım:)

Bütün alkışkar tubaya
Tuba bunu yaptığımız sürece veririz ve korumaya geçsek de almayız

tadı nasıııl ben kendime bitki çayı stoklamayı düşünüyorum da güzelse bundan da alayım..

kokusu vanilyalı..sahlep gibi kokuyor.tadı da bildiğimiz bitki çayları gibi değil.çok lezzetli.ben yarısını süt yarısını su ile yaptım çok lezzetli oldu.alıp deneyebilirsin canım.

pskolojik tamamen canım..bırakma kaldığın yerden devam et..

hayırlı olsun nazmiyecim..daha güzelleri de olsun inşallah.

Fundacım bence patlıcan köftesini dene , madem cok severmişsin patlıcanı, ben de bayılırım.. Gercimiçinde peynir var ama sen de badem peynirinden koyarsın

Yumurtada varmış onun içinde... :) Gerçi onun yerine keten tohumu kullanılabiliyor ama badem peyniri normal peynir gibi olmaz. :) Sanırım benim denemem biraz zor.

Bravo!

Kızgınlığı değil, vicdan azabını kast etmiştim ben. :)

Günlük tutmayı dene. Eğer yazmaktan nefret edenlerden değilsen tabi. Çok iyi gelir. Hem o kötü halini alır, hem yeni bir açıdan baktırır sana... Olaylar hakkında hiç bilmediğin düşüncelerin olduğunu keşfedersin. :)

İki tencere yemek yapacağım, saat 11'den beri uğraşıyorum. Ne kadar zormuş bu yemek işi ya... Neden bir türlü hiç başlamadığımı bir kez daha hatırladım. Çok vakit alıyor.
İki tencere mi niyeki? Bu arada ailende tek vegeterian sen misin funda?

Sıkıntın esinle ilgilimi cnm.

Bendede durumlar iyi degil cnm.arti cikmam ama -de cikmam sanirim.
Haftaya ortak bir program yapariz cnm.spor falan.

Funda gecen gun senin oldugun durumdayım sanırım, canım hep bişeler istiyor. Ufff Allahtan evde abur cubur yok.. Ama iyi durumda değilim yani, su cumayı bi atlatayım biraz ödüllendireyim kendimi, dayannmam lazım
Seytan diyor yap guzel bi kek kurabiye vs, git markete al bir kaç çikolata, uh cok tehlikeli dusunceler bunlar

3
kokusu vanilyalı..sahlep gibi kokuyor.tadı da bildiğimiz bitki çayları gibi değil.çok lezzetli.ben yarısını süt yarısını su ile yaptım çok lezzetli oldu.alıp deneyebilirsin canım.

dilaracım nasıl bir çay bu merak ettim ben kaçırdım herhalde ve ne işe yarıyor

kolay gelsin canım

teşekür ederim canım

İki tencere yemek yapacağım, saat 11'den beri uğraşıyorum. Ne kadar zormuş bu yemek işi ya... Neden bir türlü hiç başlamadığımı bir kez daha hatırladım. Çok vakit alıyor.

hayrola misafir mu yoksa 2-3 günlük mü
ben bazen okul yoğunsa bir boşluk buldun mu birkaç günkük birden yapıyorum çok pratik oluyor

Sıkıntın esinle ilgilimi cnm.

Bendede durumlar iyi degil cnm.arti cikmam ama -de cikmam sanirim.
Haftaya ortak bir program yapariz cnm.spor falan.
Bende de aynı özlem artı çıkmam da 500 - 600 gram anca çıkar diye düşünüyirum
Umarım 1 kg ya yaklaşıriz
Takım olarak da birinci oluruz umarım

4

aman tubacım yarın cuma neler diyorsun
sakın ha yapma da yeme de
birde şu var tek mutlu olduğun yediğin 30 saniye sonradan pişmanlık ben böyle düşünüyorum

Edacım sorunun her neyse evde problem var demişsin. daha cok taze evlisin. alışma evresi geçiriyorsunuz sen de eşinde. evet bocalayacaksınız. evlilik bumuymuş diyeceksiniz. herşey dört dörtlük olsa bile ne kadar uzun zamandır tanıyor olsan bile evin içinde bir yabancıyla yaşamaya başlıyorsun. birbirinize alışmanız birbirinizi tanımanız zaman alacak. birbirinizi dinleyin. sorunları içine atma. ağlamak istediğinde ağla. beklentilerini paylaş. içine atar paylaşmazsan ilerde daha da büyür. herzaman cözüm odaklı ol. sen çalışmayı bırakmadın demi. hala çalışıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…