bırakmıyorum kendimi ama tutmak içinde zorlamıyorum...Aman allahım cok
kötü olmuş, psikolojik durum boyle etkiliyor yemek yemeyi işte, ben de kendimi kaybediyorum bazen böyle durumlarda.. Tam da cuma öncesi iyi lmamıs ama yapacak birsey yok, oyle oldu diye herseyi bırakamazsın , kaldıgın erden devam simdi.. Sonrasına bakıcaz..
kendimle ilgili bi kızgınlığım yok sadece nasıl iyi olacağımı bilmiyorum..evde problem var işte var..bu şehirde yalnızım bide gerçi kimseyide istemiyorum yanımda yöremde ama susmaktan çatlayayacagım sanırım..ne önerirsiniz can sıkıntımın gecmesi için siz neler yaparsınız böyle bogulur gibi oldugunuzda kimse aciz sanmasın diye aglayamadıgınızda...?Hoş geldin aramıza.
Ben Funda, 27 yaşımdayım, yarışmaya İstanbul'dan katılyıorum.
Sen de kendinden bahseder misin bize? :)
Nazmiyecim sevindim senin için, hayırlı olsun evin. :)
Hayalinden geçmeyecek iş ne kız, ne yapıyordun ki sen?
Bu ne?
Akşam öğünü dışında her şeye lafım var.Eksik, çok eksik...
Tubacım teşekkür ederim. :)
Edacım üzme kendini... Her kim her ne yapmış olursa olsun kendine zarar vermene değmez. Bize ters yapan insanlardan en güzel intikamı tamamiyle idealimizdeki kişi olarak alırız. Sadece fiziki olarak da değil... İnsanları çok kafaya takmamak gerekiyor. Ben de dün akşam benzer bir olay yaşadım. Benim de çok içesim vardı ama "S.ktir et aptal insanları, sen kendi keyfine bak, kendini kurtarmaya bak." dedim. Sen de yapabilirsin bunu, hepimiz yapabiliriz.
Şu dakikadan sonra tavsiyem bugünü mümkün olduğunca hafif tut ve yapabildiğin kadar spor yap. Vicdan azabı yaşatma kendine... Kim bilir ne kadar zor bir şeydi de sana bunu yaptırdı. Kendini affet ve önüne bak. Rejim sırasında hepimizin başına geliyor benzer şeyler... Önemli olan kendini affedip devam etmen.
öyle tabi canım sagolasın...hayırlı olsun canım :))
canım olan oldu sen zaten vicdan azabı duyuyorsundur bundan sonrasına bak diyeti zedeledim yarayı sarmam gerek diye düşün
güzele benziyor :)
burdaaKızlar az önce komsuya bi bes dakikalığına ugramıstım , biskuvi meyve suyu ve en sevdiğim cikolatandan ikram ettiler, hiç birine dokunmadım cikolatamı kızıma verdim, hani benim alkışım:)
hoşgeldin canım..ben eda 28 yaşındayım kuran kursu hocasıyım 2 buçuk aylık evliyim :)okudum anladım kabul ediyorum :) cumartesi sınavım var ona hazırlandığım için anca yeni girebildim.. şuan da yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum cumartesi başlıcam diyete tam anlamıyla..cuma tartılıp kilo bildirimimi yaparım zaten önceden de zayıflama yarışmasına katılmıştım kurallarda sıkıntı yaşamam alışığım :) takıma aldığınız için çok teşekkür ederim :)
nazmiyecim Allah bu gönül huzurunu daim etsin canım arkadasım :) evinizde hayırlı olsungünaydın kızlar çok çok çok güzel bir gün olsun. ben mutluyum umutluyum. Allahıma bin şükür depresyonla geçen bir kış ve bahardan sonra cok güzel bir yaz geçirdim. işim oldu 2,5 aydır hayalimden bile geçmeyecek bir işte çalışıyorum. veeee Rabbim şükürler olsun ki bir de ev alıyoruzbugün el sıkışıcaz. hep şükrettim Allahım her darlıktan sonra feraha kavusturur dedim. sonsuz şükürler olsun.....
sagol canım ama gecmiyo can sıkıntım maalesef...Hayirli ugurlu olsun cnm
Αllah saglikli ve mutlu bur sekilde oturmayi nasip etsin.
Eda'cim iyi olmamis ama oyle oldu diye kendini birakma gece yediklerinin uzerine sunger cek ve saglikli beslenmeye devam et.:)
Insallah kotu bir sorun yoktur cnm.insanlarin seni yipratmasina izin verme.
günaydın kızlar çok çok çok güzel bir gün olsun. ben mutluyum umutluyum. Allahıma bin şükür depresyonla geçen bir kış ve bahardan sonra cok güzel bir yaz geçirdim. işim oldu 2,5 aydır hayalimden bile geçmeyecek bir işte çalışıyorum. veeee Rabbim şükürler olsun ki bir de ev alıyoruzbugün el sıkışıcaz. hep şükrettim Allahım her darlıktan sonra feraha kavusturur dedim. sonsuz şükürler olsun.....
dünkü menüm
09:00 1 ikisi bir arada nescafe (şekersiz)
1 lokum
12:30 2 yk bamya
2 yk pirinç pilavı
1 kepçe cacık
20:00 5 sıkım çiğköfte
1 bardak ayran
bol bol salata
1 lokma lavaş
1.5 saat yürüyüş
su saymadım ama çok yoktu kızlar
Ahahahaha hiç sansın yooookk kaptan, suan bile öndeyimdir:)
Günaydın kızlar.. Ben bu gece aslında sabah sayılır işte 4 gibi kötü bişey yaptım
Edacım olan olmuş artık bunu nasıl telafi edecegini düşün bol bol spor ve bu günü hafif atlatmaya çalışne yaptım bende hala inanamıyorum ben ne yaptım diye...gece yatmaya yakın tatsız bi olay oldu can sıkıntısıyla uyudum bütün gece boyunca o kişilerle uğraştım rüyamda..dörtde kalktım programlanmış gibi mutfaga gittim birer tabaga yakın belkide daha fazla havuçlu makarna ve türlü yedim yanında ekmekde yedim ama hatırlamıyorum miktarını..iki tanede fıstıklı sarma hani şu yeşil yeşil olanlardan sonrada gittim yattım...
Kízlar bugunde esim evde cok sık gelemiyorum.
Yarin kísmetse komsularim tanismaya gelecek.biseyler hazirlamam lazim.:)
Eski oturdugumuz evde kimse gelmeyi birak slm vermekten aciz olan insanlar bile vardi.:)
-
2 gun cok sık ugrayamayabilirim haberiniz olsun istedim.
Ama firsat buldukca gelirim
--
Bu hafta cok stresliydim hic spor yapamadim. + cikmasamda sonuc cok iyi olmayabilir.
Cuma'dan sonra yuruyuslerime devam edecem insallah.:)
--
Fatma'cim evlilik yil donumunuz kutlu olsun cnm.nice saglikli,mutlu yillara..:)
Kızlar az önce komsuya bi bes dakikalığına ugramıstım , biskuvi meyve suyu ve en sevdiğim cikolatandan ikram ettiler, hiç birine dokunmadım cikolatamı kızıma verdim, hani benim alkışım:)
Fundacım çok sade geldi bana, yorum yapamadım. Senin de spora özendim.
Hemen denemem lazım.
Tebrikler, Eda iddialı geliyorsun.
Süper, özellikle 70 mekik, ben 10 dan fazla yapamıyorum
tadı nasıııl ben kendime bitki çayı stoklamayı düşünüyorum da güzelse bundan da alayım..
dilaracım o çayı bende çok severim ama karışık bitki çayını pek önermiyolar tek tek için diyolardı diye hatırlıyorum..
ben pek fazla bitki çayı içmem aslında ama bu hoşuma gitti.rahatsız edeceğini düşünmüyorum.dokunmadı da..tabi siz bilirsiniz canım.
ne yaptım bende hala inanamıyorum ben ne yaptım diye...gece yatmaya yakın tatsız bi olay oldu can sıkıntısıyla uyudum bütün gece boyunca o kişilerle uğraştım rüyamda..dörtde kalktım programlanmış gibi mutfaga gittim birer tabaga yakın belkide daha fazla havuçlu makarna ve türlü yedim yanında ekmekde yedim ama hatırlamıyorum miktarını..iki tanede fıstıklı sarma hani şu yeşil yeşil olanlardan sonrada gittim yattım...
1
Kızlar selam
Gününüzün güzel geçmesi dileyiğle
Sabahtan beri ev toparlıyorum haka yarıya gelemedim offffff
günaydın kızlar çok çok çok güzel bir gün olsun. ben mutluyum umutluyum. Allahıma bin şükür depresyonla geçen bir kış ve bahardan sonra cok güzel bir yaz geçirdim. işim oldu 2,5 aydır hayalimden bile geçmeyecek bir işte çalışıyorum. veeee Rabbim şükürler olsun ki bir de ev alıyoruzbugün el sıkışıcaz. hep şükrettim Allahım her darlıktan sonra feraha kavusturur dedim. sonsuz şükürler olsun.....
Fundacım bence patlıcan köftesini dene , madem cok severmişsin patlıcanı, ben de bayılırım.. Gercimiçinde peynir var ama sen de badem peynirinden koyarsın
Kızlar az önce komsuya bi bes dakikalığına ugramıstım , biskuvi meyve suyu ve en sevdiğim cikolatandan ikram ettiler, hiç birine dokunmadım cikolatamı kızıma verdim, hani benim alkışım:)
kendimle ilgili bi kızgınlığım yok sadece nasıl iyi olacağımı bilmiyorum..evde problem var işte var..bu şehirde yalnızım bide gerçi kimseyide istemiyorum yanımda yöremde ama susmaktan çatlayayacagım sanırım..ne önerirsiniz can sıkıntımın gecmesi için siz neler yaparsınız böyle bogulur gibi oldugunuzda kimse aciz sanmasın diye aglayamadıgınızda...?
İki tencere mi niyeki? Bu arada ailende tek vegeterian sen misin funda?İki tencere yemek yapacağım, saat 11'den beri uğraşıyorum.Ne kadar zormuş bu yemek işi ya... Neden bir türlü hiç başlamadığımı bir kez daha hatırladım. Çok vakit alıyor.
Sıkıntın esinle ilgilimi cnm.hoşgeldin canım..ben eda 28 yaşındayım kuran kursu hocasıyım 2 buçuk aylık evliyim :)
nazmiyecim Allah bu gönül huzurunu daim etsin canım arkadasım :) evinizde hayırlı olsun
sagol canım ama gecmiyo can sıkıntım maalesef...
Bendede durumlar iyi degil cnm.arti cikmam ama -de cikmam sanirim.2
Nazmiyecim her darlığın bir bolluğu olur
işinin ve evinizin hayırlı olması dileyiğle
rabbim daha güzel mutluluklar nasip etsin inşallah
yürüyüş çok güzel canım ama sabah çok sağlıksız olmuş
Maşallah tuba bu ne hız
ahhh bu hafta ben de çok iti sonuç beklemiyorum
Edacım olan olmuş artık bunu nasıl telafi edecegini düşün bol bol spor ve bu günü hafif atlatmaya çalış
özlemcim bende durum çok iyi değil
sen de durumlar nasıl
bu arada kolay gelsin
Bütün alkışkar tubaya
Tuba bunu yaptığımız sürece veririz ve korumaya geçsek de almayız
kokusu vanilyalı..sahlep gibi kokuyor.tadı da bildiğimiz bitki çayları gibi değil.çok lezzetli.ben yarısını süt yarısını su ile yaptım çok lezzetli oldu.alıp deneyebilirsin canım.
kolay gelsin canım
İki tencere yemek yapacağım, saat 11'den beri uğraşıyorum.Ne kadar zormuş bu yemek işi ya... Neden bir türlü hiç başlamadığımı bir kez daha hatırladım. Çok vakit alıyor.
Bende de aynı özlem artı çıkmam da 500 - 600 gram anca çıkar diye düşünüyirumSıkıntın esinle ilgilimi cnm.
Bendede durumlar iyi degil cnm.arti cikmam ama -de cikmam sanirim.
Haftaya ortak bir program yapariz cnm.spor falan.
Funda gecen gun senin oldugun durumdayım sanırım, canım hep bişeler istiyor. Ufff Allahtan evde abur cubur yok.. Ama iyi durumda değilim yani, su cumayı bi atlatayım biraz ödüllendireyim kendimi, dayannmam lazım
Seytan diyor yap guzel bi kek kurabiye vs, git markete al bir kaç çikolata, uh cok tehlikeli dusunceler bunlar
bırakmıyorum kendimi ama tutmak içinde zorlamıyorum...
kendimle ilgili bi kızgınlığım yok sadece nasıl iyi olacağımı bilmiyorum..evde problem var işte var..bu şehirde yalnızım bide gerçi kimseyide istemiyorum yanımda yöremde ama susmaktan çatlayayacagım sanırım..ne önerirsiniz can sıkıntımın gecmesi için siz neler yaparsınız böyle bogulur gibi oldugunuzda kimse aciz sanmasın diye aglayamadıgınızda...?
öyle tabi canım sagolasın...
burdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?