Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayırlı olsun nazmiyecim..daha güzelleri de olsun inşallah.

hepinize teşekkür ederim kızlar

pskolojik tamamen canım..bırakma kaldığın yerden devam et..
inş canım...

2002 den 2008 e kadar full günlük yazdım, yazmak sıkıcı geliyo artık

Sıkıntın esinle ilgilimi cnm.

Bendede durumlar iyi degil cnm.arti cikmam ama -de cikmam sanirim.
Haftaya ortak bir program yapariz cnm.spor falan.
yok degil canım

nazmiyecim eşimle ilgili degil problemim ailesiyle..uzun lafın kısası cahillikleriyle uğraşıyorum olgun insanlar degiller yada boş zamanları çok :)
Çalışıyorum canım bırakır mıyım hiç :) ve iyi ki kendimi yetiştirmişim iyi ki meslegimi elime almışım diyorum :)

Funda kahvaltıya çeşit arıyordun ya domates sosunu şiddetle tavsiye ediyorum acı olmak zorunda degil sevmiyosan..içeriği domates kapya biber maydanoz sarımsak baharat ve azıcık yag..cevizde katabilirsin

canım kahvaltı yerine lokumla nescafe içmen kötü bir başlangıç olmuş ama sonra toparlamışsın.

Edacım başkaları yüzünden bozulan moralimizi toparlamak için yemeklere sarılmamayı öğrenmemiz lazım. Unutma ki böyle yaparak yalnızca kendi bedenimize eziyet ediyoruz. Bence şöyle bir aynanın karşına geç ve samimi olarak vücudundan özür dile ve bunu telafi edeceğine söz ver. Ben böyle durumlarda vücudumla konuşmaya çalışıyorum :)

İki tencere mi niyeki? Bu arada ailende tek vegeterian sen misin funda?

hayrola misafir mu yoksa 2-3 günlük mü
ben bazen okul yoğunsa bir boşluk buldun mu birkaç günkük birden yapıyorum çok pratik oluyor

Nesi var 2 tencerenin yahu? Sizler hep bir çeşit mi yiyorsunuz? İkinci bir çeşidim olmasın mı? :)
Ama 2-3 gün yerim diye bir niyetim var, evet.

Tek benim Tubacım, ama et dışında da hayvansal ürünler tüketmemeye çalışıyorum. Zaten evdekiler de bu kararımı pek normal görmüyorlar. Babam her pazar üşenmeden soruyor.

"Sucuklu yumurta yiyecek misin?"
"Hayır baba."
"Sucuğundan yiyecek misin?"
"Hayır."
"Bari yumurtasını ye."

Üşenmeden her defasında soruyor.

Aman diyim Tubacım. Yarın cuma zaten.
Tatlı istiyorsan tarçınlı süt iç. Yarım saat kadar dayanman gerekebilir, sonra keser.
Unlu istiyorsan da bardak bardak çay iç, su iç, salata ye. Mideni şişirmeye bak. Un isteğini atlatmak daha zordur. Daha çok irade gerekir. Ama tarçınlı süt ona da iyi gelebilir belki... Meyveli sakız varsa da ondan çiğne, ağzında öyle güzel bir tat olunca insanın aklına pek yemek gelmiyor, tabi gerçekten aç değilsen...

2002 den 2008 e kadar full günlük yazdım, yazmak sıkıcı geliyo artık

Edacım bir hobi bulsan... Mesela müzikle aran iyiyse bir ensturman al. Kış yakın, atkı-bere ör. Tahta boya. Bilmediğin bir dili öğren. Madem kendini geliştirmeyi de seven birisin, dil öğrenmeyi deneyebilirsin. Üstelik ne kadar çok dil, o kadar iyi işler.

Funda kahvaltıya çeşit arıyordun ya domates sosunu şiddetle tavsiye ediyorum acı olmak zorunda degil sevmiyosan..içeriği domates kapya biber maydanoz sarımsak baharat ve azıcık yag..cevizde katabilirsin

O ekmek yedirir canım ya... :) Bim'de güzel bir sos vardı, bir ara alıyordum. Hem ekmek yediriyordu hem de iştahımı açıyordu, o zaman da rejimdeydim bir de... Bence en kolay kahvaltı bir tabak yemek. Ama teşekkür ederim düşündüğün için.

Eminim sen de yapıyorsun ama ben dua ederim, ama gerçekten inanarak ve güvenerek, huzurla. Bunların geçeceğine inanman lazım. Çünkü hepimiz zaman zaman böyle dönemler geçiriyoruz, yaşıyoruz ve geçiyor. Mutlaka geçiyor. Sabret ve umut et.

Benim de bugün burnumda kek kokuları vardı. Ama sabrettim. O keki yersem 1 sn mutlu olacağım, sonra? Emeklerimin hepsi uçuverecek. 1 saniyelik mutluluğa değer mi?

Zeynepcim bitki cayi su ya da sutle iciyorsun.mistik cay.metabolizmayi hizlandiriyormus.karisik bitki cayi vanilyali.tadi da oldukca lezzetli dene istersen.

Kizlar menum

Sabah 9,00 iki yumurtadan cirpilmis beyaz peynirli yumurta,cay

Ogle 12,30 3 tane tavuk baget firinda,1 kase yogurt,1 dilim karpuz,2 dilim kavun kucuk dilimler

Ara cay ve iki grisini kepekli

Aksam 19,30 mercimek salatasi2 tabak.1 tabak tarhana corbasi,1 dilim ekmek

2,5 lt su

mrb kızlar dün eve geldim ve 19:30da yarım saat uyuyayım diye uzandım ve uyandığımda saat 3:58di dün uğrayamadım hiç herkes iyiydri umarım :)

mneüm
kahvaltı 7:45
1 yumurta haşlanmış
1kk peynir
yarım domates
5 zeytin
1 dilim çok tahıllı

9:00
yarım kahve

öğlen 12:30
1 kase ayran aşı
2 fırın baget
1kase zeytnyağlı fasülye
2-3 çatal irmik helva

akşam 17:00 ( arkadaşımın biraz sıkıntısı vardı onla konuşurken yedim)
çiğ köfte -ayran

19:00
80gr ton balık

5

Ben de deniyeyim canım çok lezzetli olucak gibi görünüyor ben severim biberli donatesli çeşirleri

Zeynepcim bitki cayi su ya da sutle iciyorsun.mistik cay.metabolizmayi hizlandiriyormus.karisik bitki cayi vanilyali.tadi da oldukca lezzetli dene istersen.

dilara deniyeyim canım
ama bir dorum olucak aktarlarda mı satılıyor markette mi

Dilara menün güzel olmuş canım
Afiyet olsun

hoşbuldum kızlar adım ebru 23 yaşındayım bekarım yarışmaya izmirden katılıyorum aslında kimyagerim ama atanamadığım için cumartesi katiplik sınavına gircem inş yaz kızım olcamm bu takımı çok sevdim şimdiden çok sıcakkanlısınız bende tam anlamıyla cumartesi başlıcam diyete şu sınavı bi atlatıyım da :) bu arada ayın 1.de yediklerime dikkat etmeye başladım bi kaç gün spor yapabildim ve 10 günde 3,5 kilo vermişim tabi bunun çoğunluğu ödem ama olsun yinede çok mesudum :) boy:1,68 kilo: 80...sabah yine tartılıp yazıcam yarın tartı günü ama kilo verdiğimi görünce heyecanlandım paylaşıverdim

6
Bu günkü menüm
Sabah 10.30
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
Domates
Yarım haşlanmış yumurta
2 dilim çay

Ara 12.30
Şekersiz türk kahvesi

Öğle 14.00
Közlenmiş 1 patlıcan ve 1 kırmızi biber
2 inegöl köfte
1 kase yoğurt
Bol salata
1 dilim ekmek

Akşam 19.00
Öğlenin ki menünün aynısı

3 litre su 40 dakika koşu bandında yürüyüş

bugünkü menüm:
sabah:
bir kase mısır gevreği ve süt
ara:
şekersiz türk kahvesi
akşam:
3 yk melemen, 3 yk karışık kızartma, bir kase yoğurt,2dilim ekmek ve 5 zeytin
ara:
bir avuç kadar üzüm

3lt karbonatlı su
spor yok

7

hoşgeldin ebru
ben de zeynep 34 yaşındayım
2 kızım var ve öğretmenim
bu arada sınavında başarılar
zor bir sınav olduğunu duymuştum daha önce

8
Canım bh sağlıkli bir menü olmamış
Kızartma olmsmış bir de öğlen yok

7

hoşgeldin ebru
ben de zeynep 34 yaşındayım
2 kızım var ve öğretmenim
bu arada sınavında başarılar
zor bir sınav olduğunu duymuştum daha önce
hoşbuldum canım :) çok teşekkür ederim evet zor biraz 3 dakikada en az 90 dogru kelime yazmalıyım bide 50 kişi aynı anda sınava gircez o klavye sesi çıldırtır insanı bakalım artık hayırlısı :) branşın ne bu arada ? dershanede kimya öğretmenliği yaptım bende 2 yıl :)

8

Canım bh sağlıkli bir menü olmamış
Kızartma olmsmış bir de öğlen yok
farkındayım ama gece çalıştığım için geç kalkıyorum o yüzden öğlen yok,kızartma olmadı bende biliyorum da sınavdan dolayı tam anlamıyla başlayamadım diyete az yiyerek dikkat etmeye çalışıyorum şimdilik ama cumartesiden sonra daha sağlıklı menülerle gelicem söz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…