Hoş geldin aramıza.
Ben Funda, 27 yaşımdayım, yarışmaya İstanbul'dan katılyıorum.
Sen de kendinden bahseder misin bize? :)
Nazmiyecim sevindim senin için, hayırlı olsun evin. :)
Hayalinden geçmeyecek iş ne kız, ne yapıyordun ki sen?
Bu ne?
Akşam öğünü dışında her şeye lafım var.Eksik, çok eksik...
Tubacım teşekkür ederim. :)
Edacım üzme kendini... Her kim her ne yapmış olursa olsun kendine zarar vermene değmez. Bize ters yapan insanlardan en güzel intikamı tamamiyle idealimizdeki kişi olarak alırız. Sadece fiziki olarak da değil... İnsanları çok kafaya takmamak gerekiyor. Ben de dün akşam benzer bir olay yaşadım. Benim de çok içesim vardı ama "S.ktir et aptal insanları, sen kendi keyfine bak, kendini kurtarmaya bak." dedim. Sen de yapabilirsin bunu, hepimiz yapabiliriz.
Şu dakikadan sonra tavsiyem bugünü mümkün olduğunca hafif tut ve yapabildiğin kadar spor yap. Vicdan azabı yaşatma kendine... Kim bilir ne kadar zor bir şeydi de sana bunu yaptırdı. Kendini affet ve önüne bak. Rejim sırasında hepimizin başına geliyor benzer şeyler... Önemli olan kendini affedip devam etmen.
Hayirli ugurlu olsun cnm
Αllah saglikli ve mutlu bur sekilde oturmayi nasip etsin.
Eda'cim iyi olmamis ama oyle oldu diye kendini birakma gece yediklerinin uzerine sunger cek ve saglikli beslenmeye devam et.:)
Insallah kotu bir sorun yoktur cnm.insanlarin seni yipratmasina izin verme.
Jaspeado hosgeldin, ben tuba, 27 yasındayım 2 kızım var 169 boyum 67 civarı kilom.. İstnabuldayım
Nazmiye eviniz hayırlı olsun cok sevindim ve ben de cok merak ettim işini:)
Fundacım bence patlıcan köftesini dene , madem cok severmişsin patlıcanı, ben de bayılırım.. Gercimiçinde peynir var ama sen de badem peynirinden koyarsın
hoşgeldin canım..ben eda 28 yaşındayım kuran kursu hocasıyım 2 buçuk aylık evliyim :)
nazmiyecim Allah bu gönül huzurunu daim etsin canım arkadasım :) evinizde hayırlı olsun
sagol canım ama gecmiyo can sıkıntım maalesef...
2
Nazmiyecim her darlığın bir bolluğu olur
işinin ve evinizin hayırlı olması dileyiğle
rabbim daha güzel mutluluklar nasip etsin inşallah
yürüyüş çok güzel canım ama sabah çok sağlıksız olmuş
Maşallah tuba bu ne hız
ahhh bu hafta ben de çok iti sonuç beklemiyorum
Edacım olan olmuş artık bunu nasıl telafi edecegini düşün bol bol spor ve bu günü hafif atlatmaya çalış
özlemcim bende durum çok iyi değil
sen de durumlar nasıl
bu arada kolay gelsin
Bütün alkışkar tubaya
Tuba bunu yaptığımız sürece veririz ve korumaya geçsek de almayız
hayırlı olsun nazmiyecim..daha güzelleri de olsun inşallah.
4
aman tubacım yarın cuma neler diyorsun
sakın ha yapma da yeme de
birde şu var tek mutlu olduğun yediğin 30 saniye sonradan pişmanlık ben böyle düşünüyorum
inş canım...pskolojik tamamen canım..bırakma kaldığın yerden devam et..
2002 den 2008 e kadar full günlük yazdım, yazmak sıkıcı geliyo artıkYumurtada varmış onun içinde... :) Gerçi onun yerine keten tohumu kullanılabiliyor ama badem peyniri normal peynir gibi olmaz. :) Sanırım benim denemem biraz zor.
Bravo!
Kızgınlığı değil, vicdan azabını kast etmiştim ben. :)
Günlük tutmayı dene. Eğer yazmaktan nefret edenlerden değilsen tabi.Çok iyi gelir. Hem o kötü halini alır, hem yeni bir açıdan baktırır sana... Olaylar hakkında hiç bilmediğin düşüncelerin olduğunu keşfedersin. :)
yok degil canımSıkıntın esinle ilgilimi cnm.
Bendede durumlar iyi degil cnm.arti cikmam ama -de cikmam sanirim.
Haftaya ortak bir program yapariz cnm.spor falan.
nazmiyecim eşimle ilgili degil problemim ailesiyle..uzun lafın kısası cahillikleriyle uğraşıyorum olgun insanlar degiller yada boş zamanları çok :)Edacım sorunun her neyse evde problem var demişsin. daha cok taze evlisin. alışma evresi geçiriyorsunuz sen de eşinde. evet bocalayacaksınız. evlilik bumuymuş diyeceksiniz. herşey dört dörtlük olsa bile ne kadar uzun zamandır tanıyor olsan bile evin içinde bir yabancıyla yaşamaya başlıyorsun. birbirinize alışmanız birbirinizi tanımanız zaman alacak. birbirinizi dinleyin. sorunları içine atma. ağlamak istediğinde ağla. beklentilerini paylaş. içine atar paylaşmazsan ilerde daha da büyür. herzaman cözüm odaklı ol. sen çalışmayı bırakmadın demi. hala çalışıyorsun.
canım kahvaltı yerine lokumla nescafe içmen kötü bir başlangıç olmuş ama sonra toparlamışsın.dünkü menüm
09:00 1 ikisi bir arada nescafe (şekersiz)
1 lokum
12:30 2 yk bamya
2 yk pirinç pilavı
1 kepçe cacık
20:00 5 sıkım çiğköfte
1 bardak ayran
bol bol salata
1 lokma lavaş
1.5 saat yürüyüş
su saymadım ama çok yoktu kızlar
Edacım başkaları yüzünden bozulan moralimizi toparlamak için yemeklere sarılmamayı öğrenmemiz lazım. Unutma ki böyle yaparak yalnızca kendi bedenimize eziyet ediyoruz. Bence şöyle bir aynanın karşına geç ve samimi olarak vücudundan özür dile ve bunu telafi edeceğine söz ver. Ben böyle durumlarda vücudumla konuşmaya çalışıyorum :)ne yaptım bende hala inanamıyorum ben ne yaptım diye...gece yatmaya yakın tatsız bi olay oldu can sıkıntısıyla uyudum bütün gece boyunca o kişilerle uğraştım rüyamda..dörtde kalktım programlanmış gibi mutfaga gittim birer tabaga yakın belkide daha fazla havuçlu makarna ve türlü yedim yanında ekmekde yedim ama hatırlamıyorum miktarını..iki tanede fıstıklı sarma hani şu yeşil yeşil olanlardan sonrada gittim yattım...
İki tencere mi niyeki? Bu arada ailende tek vegeterian sen misin funda?
hayrola misafir mu yoksa 2-3 günlük mü
ben bazen okul yoğunsa bir boşluk buldun mu birkaç günkük birden yapıyorum çok pratik oluyor
Funda gecen gun senin oldugun durumdayım sanırım, canım hep bişeler istiyor. Ufff Allahtan evde abur cubur yok.. Ama iyi durumda değilim yani, su cumayı bi atlatayım biraz ödüllendireyim kendimi, dayannmam lazım
Seytan diyor yap guzel bi kek kurabiye vs, git markete al bir kaç çikolata, uh cok tehlikeli dusunceler bunlar
2002 den 2008 e kadar full günlük yazdım, yazmak sıkıcı geliyo artık
Funda kahvaltıya çeşit arıyordun ya domates sosunu şiddetle tavsiye ediyorum acı olmak zorunda degil sevmiyosan..içeriği domates kapya biber maydanoz sarımsak baharat ve azıcık yag..cevizde katabilirsin
bırakmıyorum kendimi ama tutmak içinde zorlamıyorum...
kendimle ilgili bi kızgınlığım yok sadece nasıl iyi olacağımı bilmiyorum..evde problem var işte var..bu şehirde yalnızım bide gerçi kimseyide istemiyorum yanımda yöremde ama susmaktan çatlayayacagım sanırım..ne önerirsiniz can sıkıntımın gecmesi için siz neler yaparsınız böyle bogulur gibi oldugunuzda kimse aciz sanmasın diye aglayamadıgınızda...?
öyle tabi canım sagolasın...
burdaa
Benim de bugün burnumda kek kokuları vardı. Ama sabrettim. O keki yersem 1 sn mutlu olacağım, sonra? Emeklerimin hepsi uçuverecek. 1 saniyelik mutluluğa değer mi?Funda gecen gun senin oldugun durumdayım sanırım, canım hep bişeler istiyor. Ufff Allahtan evde abur cubur yok.. Ama iyi durumda değilim yani, su cumayı bi atlatayım biraz ödüllendireyim kendimi, dayannmam lazım
Seytan diyor yap guzel bi kek kurabiye vs, git markete al bir kaç çikolata, uh cok tehlikeli dusunceler bunlar
Funda kahvaltıya çeşit arıyordun ya domates sosunu şiddetle tavsiye ediyorum acı olmak zorunda degil sevmiyosan..içeriği domates kapya biber maydanoz sarımsak baharat ve azıcık yag..cevizde katabilirsin
Zeynepcim bitki cayi su ya da sutle iciyorsun.mistik cay.metabolizmayi hizlandiriyormus.karisik bitki cayi vanilyali.tadi da oldukca lezzetli dene istersen.
Kizlar menum
Sabah 9,00 iki yumurtadan cirpilmis beyaz peynirli yumurta,cay
Ogle 12,30 3 tane tavuk baget firinda,1 kase yogurt,1 dilim karpuz,2 dilim kavun kucuk dilimler
Ara cay ve iki grisini kepekli
Aksam 19,30 mercimek salatasi2 tabak.1 tabak tarhana corbasi,1 dilim ekmek
2,5 lt su
Hoş geldin aramıza.
Ben Funda, 27 yaşımdayım, yarışmaya İstanbul'dan katılyıorum.
Sen de kendinden bahseder misin bize? :)
Nazmiyecim sevindim senin için, hayırlı olsun evin. :)
Hayalinden geçmeyecek iş ne kız, ne yapıyordun ki sen?
Bu ne?
Akşam öğünü dışında her şeye lafım var.Eksik, çok eksik...
Tubacım teşekkür ederim. :)
Edacım üzme kendini... Her kim her ne yapmış olursa olsun kendine zarar vermene değmez. Bize ters yapan insanlardan en güzel intikamı tamamiyle idealimizdeki kişi olarak alırız. Sadece fiziki olarak da değil... İnsanları çok kafaya takmamak gerekiyor. Ben de dün akşam benzer bir olay yaşadım. Benim de çok içesim vardı ama "S.ktir et aptal insanları, sen kendi keyfine bak, kendini kurtarmaya bak." dedim. Sen de yapabilirsin bunu, hepimiz yapabiliriz.
Şu dakikadan sonra tavsiyem bugünü mümkün olduğunca hafif tut ve yapabildiğin kadar spor yap. Vicdan azabı yaşatma kendine... Kim bilir ne kadar zor bir şeydi de sana bunu yaptırdı. Kendini affet ve önüne bak. Rejim sırasında hepimizin başına geliyor benzer şeyler... Önemli olan kendini affedip devam etmen.
hoşgeldin canım..ben eda 28 yaşındayım kuran kursu hocasıyım 2 buçuk aylık evliyim :)
nazmiyecim Allah bu gönül huzurunu daim etsin canım arkadasım :) evinizde hayırlı olsun
sagol canım ama gecmiyo can sıkıntım maalesef...
hoşbuldum kızlaradım ebru 23 yaşındayım bekarım yarışmaya izmirden katılıyorum aslında kimyagerim ama atanamadığım için cumartesi katiplik sınavına gircem inş yaz kızım olcamm bu takımı çok sevdim şimdiden çok sıcakkanlısınız bende tam anlamıyla cumartesi başlıcam diyete şu sınavı bi atlatıyım da :) bu arada ayın 1.de yediklerime dikkat etmeye başladım bi kaç gün spor yapabildim ve 10 günde 3,5 kilo vermişim tabi bunun çoğunluğu ödem ama olsun yinede çok mesudum :) boy:1,68 kilo: 80...sabah yine tartılıp yazıcam yarın tartı günü ama kilo verdiğimi görünce heyecanlandım paylaşıverdim
Canım bh sağlıkli bir menü olmamışbugünkü menüm:
sabah:
bir kase mısır gevreği ve süt
ara:
şekersiz türk kahvesi
akşam:
3 yk melemen, 3 yk karışık kızartma, bir kase yoğurt,2dilim ekmek ve 5 zeytin
ara:
bir avuç kadar üzüm
3lt karbonatlı su
spor yok
hoşbuldum canım :) çok teşekkür ederim evet zor biraz 3 dakikada en az 90 dogru kelime yazmalıyım bide 50 kişi aynı anda sınava gircez o klavye sesi çıldırtır insanı bakalım artık hayırlısı :) branşın ne bu arada ? dershanede kimya öğretmenliği yaptım bende 2 yıl :)7
hoşgeldin ebru
ben de zeynep 34 yaşındayım
2 kızım var ve öğretmenim
bu arada sınavında başarılar
zor bir sınav olduğunu duymuştum daha önce
farkındayım ama gece çalıştığım için geç kalkıyorum o yüzden öğlen yok,kızartma olmadı bende biliyorum da sınavdan dolayı tam anlamıyla başlayamadım diyete az yiyerek dikkat etmeye çalışıyorum şimdilik ama cumartesiden sonra daha sağlıklı menülerle gelicem söz :)8
Canım bh sağlıkli bir menü olmamış
Kızartma olmsmış bir de öğlen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?