- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
çok iyi canım :)Kizlar menum
Sabah 9,00 iki yumurtadan cirpilmis beyaz peynirli yumurta,cay
Ogle 12,30 3 tane tavuk baget firinda,1 kase yogurt,1 dilim karpuz,2 dilim kavun kucuk dilimler
Ara cay ve iki grisini kepekli
Aksam 19,30 mercimek salatasi2 tabak.1 tabak tarhana corbasi,1 dilim ekmek
2,5 lt su
çig köftenin dürümü yoksa çok iyi :)mneüm
kahvaltı 7:45
1 yumurta haşlanmış
1kk peynir
yarım domates
5 zeytin
1 dilim çok tahıllı
9:00
yarım kahve
öğlen 12:30
1 kase ayran aşı
2 fırın baget
1kase zeytnyağlı fasülye
2-3 çatal irmik helva
akşam 17:00 ( arkadaşımın biraz sıkıntısı vardı onla konuşurken yedim)
çiğ köfte -ayran
19:00
80gr ton balık
bizde seni sevdik canım :) huyumuz kurumasın sıcakkanlıyızdır :)hoşbuldum kızlaradım ebru 23 yaşındayım bekarım yarışmaya izmirden katılıyorum aslında kimyagerim ama atanamadığım için cumartesi katiplik sınavına gircem inş yaz kızım olcamm bu takımı çok sevdim şimdiden çok sıcakkanlısınız bende tam anlamıyla cumartesi başlıcam diyete şu sınavı bi atlatıyım da :) bu arada ayın 1.de yediklerime dikkat etmeye başladım bi kaç gün spor yapabildim ve 10 günde 3,5 kilo vermişim tabi bunun çoğunluğu ödem ama olsun yinede çok mesudum :) boy:1,68 kilo: 80...sabah yine tartılıp yazıcam yarın tartı günü ama kilo verdiğimi görünce heyecanlandım paylaşıverdim
süper süper :)6
Bu günkü menüm
Sabah 10.30
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
Domates
Yarım haşlanmış yumurta
2 dilim çay
Ara 12.30
Şekersiz türk kahvesi
Öğle 14.00
Közlenmiş 1 patlıcan ve 1 kırmızi biber
2 inegöl köfte
1 kase yoğurt
Bol salata
1 dilim ekmek
Akşam 19.00
Öğlenin ki menünün aynısı
3 litre su 40 dakika koşu bandında yürüyüş
akşama ekmekle kızartmayla yüklenmek yerine mini bi ara ögün yapsaydın daha iyi olurdu canım :)bugünkü menüm:
sabah:
bir kase mısır gevreği ve süt
ara:
şekersiz türk kahvesi
akşam:
3 yk melemen, 3 yk karışık kızartma, bir kase yoğurt,2dilim ekmek ve 5 zeytin
ara:
bir avuç kadar üzüm
3lt karbonatlı su
spor yok
Kizlar menum
Ogle 12,30 3 tane tavuk baget firinda,1 kase yogurt,1 dilim karpuz,2 dilim kavun kucuk dilimler
2,5 lt su
mrb kızlar dün eve geldim ve 19:30da yarım saat uyuyayım diye uzandım ve uyandığımda saat 3:58di dün uğrayamadım hiç herkes iyiydri umarım :)
mneüm
1 yumurta haşlanmış
1kk peynir
yarım domates
5 zeytin
1 dilim çok tahıllı
yarım kahve
1 kase ayran aşı
2 fırın baget
1kase zeytnyağlı fasülye
2-3 çatal irmik helva
çiğ köfte -ayran
80gr ton balık
hoşbuldum kızlaradım ebru 23 yaşındayım bekarım yarışmaya izmirden katılıyorum aslında kimyagerim ama atanamadığım için cumartesi katiplik sınavına gircem inş yaz kızım olcamm bu takımı çok sevdim şimdiden çok sıcakkanlısınız bende tam anlamıyla cumartesi başlıcam diyete şu sınavı bi atlatıyım da :) bu arada ayın 1.de yediklerime dikkat etmeye başladım bi kaç gün spor yapabildim ve 10 günde 3,5 kilo vermişim tabi bunun çoğunluğu ödem ama olsun yinede çok mesudum :) boy:1,68 kilo: 80...sabah yine tartılıp yazıcam yarın tartı günü ama kilo verdiğimi görünce heyecanlandım paylaşıverdim
6
Bu günkü menüm
Sabah 10.30
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
Domates
Yarım haşlanmış yumurta
2 dilim çay
Ara 12.30
Şekersiz türk kahvesi
Öğle 14.00
Közlenmiş 1 patlıcan ve 1 kırmızi biber
2 inegöl köfte
1 kase yoğurt
Bol salata
1 dilim ekmek
Akşam 19.00
Öğlenin ki menünün aynısı
3 litre su 40 dakika koşu bandında yürüyüş
bugünkü menüm:
sabah:
bir kase mısır gevreği ve süt
ara:
şekersiz türk kahvesi
akşam:
3 yk melemen, 3 yk karışık kızartma, bir kase yoğurt,2dilim ekmek ve 5 zeytin
ara:
bir avuç kadar üzüm
3lt karbonatlı su
spor yok
bgn canım çok sıkkın saçım için doktora gitmiştim hipertiroid olabilirsin dedi yarın tekrar başka doktora gitcem
Buda benim menüm
04:20
Bir tabak türlü
Bir tabak havuçlu makarna
Çeyrek ekmek
2 fıstıklı sarma
14:00
2 tane baş parmaktan az büyük börek
Çay
20:00
Bir servis kaşıgı türlü
Cacık
Öğle ve akşama az bir şey fazla yükleniyorsun ama ara öğün yapmadığın için bir şey demiyorum, eksik kaloriden iyidir. :)
Uyandıracak kimse yok muydu ki? Alarm kurmadan uyuma. :)
Kahvenin kalorisi yok, yani ara öğün değil. Suyla aynı şey.
80 gr ne kadar oluyor? Bir küçük teneke falan mı? Sabah olsa daha iyi olurmuş tabi, çiğ köfteyle de arası çok yakın, o yüzden fazla yüklenme olmuş bence... Tabi çiğ köfte dürüm değildiyse yine daha iyi...
Kaptanımızın adı da Ebru. :) (Ladyline)
Benim dışımda bir bekar daha gelmiş oldu.Aslında Gönül diye bir arkadaş daha vardı ama pek uğramıyor artık.
Ne katipliği canım? Mahkeme mi? Yoksa bir tek orda mı katiplik oluyor, bilmiyorum da...
Çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim. :)
2 dilim çay ne kız?
Kahvenin kalorisi yok, öğün değil.
Ama menün güzelmiş.
Kahvenin kalorisi yok, o yüzden öğün değil. (Bugün 3 etti bunu dediğim.) Aynı şey çay ve sade soda için de geçerli...
Menü dengesiz olmuş. Kızartma fazla olmasa da, sonuçta kızartma. 3 kaşık olarak yiyorsun ama 3 kaşık kabaktan en az 3 kat daha kalorili bir şey yemiş oluyorsun. Ama takıma bir adapte ol, menüler hemen yola gelir.
Test yok yani daha ortada? Dur bakalım, hemen moralini bozma o zaman.
Çok güzel toparlamışsın Edacım.
bu hafta verecegin kiloları merak ediyorum :) dikkatini çekerim kilo degil kilolar :)Menüm
10:00 (Babama o kadar erken kaldır beni dedim, o kaldıracak diye saatlerce yarı uyanık olmama rağmen yattım, sonra şeytan dürttü, saate bir baktım ki 10 olmuş.Geçen kardeşim de aynısını yaptı. En iyisi her sabah saat kurayım ben, bunlardan bana hayır yok. :))
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
5 zeytin
15:00
1 tabak fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
18:00
1 tabak yeşil mercimek yemeği
21:00 (Saat anca 20:00'dir diyordum, ama bir baktım ki 21'miş. Ama geç yattığım için acıkmayayım diye yedim)
Yarım tabak fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
1 saat de step
hadi bakalım bekliyoruz :)Kızlaaar kusura bakmayın uğruyorum ama mesajlarımda kesintiye uğradı.. Şu yolculuk işini atlatayım hayırlısıyla sizinleyim :)
canım bende sessiz sessiz bekliyorum baktım ama göremedim :)Buarada fundacım ilgilendiğin için söylüyorum albümü bütün kayıtlı kullanıcılara açtım denemek için sana zahmet bakar mısın açılmış mı :)
test var saçım dökülüyor diye gitmiştim tsh yüksek çıktı hipertiroid olabilir dedi yarın detaylı bi kan tahlili için gitcem bakalım ne çıkar tırsıom da stres oldum şimdiden
bu hafta verecegin kiloları merak ediyorum :) dikkatini çekerim kilo degil kilolar :)
Buarada fundacım ilgilendiğin için söylüyorum albümü bütün kayıtlı kullanıcılara açtım denemek için sana zahmet bakar mısın açılmış mı :)
görünmüyor ki canım yine:Buarada fundacım ilgilendiğin için söylüyorum albümü bütün kayıtlı kullanıcılara açtım denemek için sana zahmet bakar mısın açılmış mı :)
görünüyor canım:)Kızlar bana bir bakar mısınız? Albüm oluşturup 1 tane foto koydum, görünüyor mu?
Merhaba Ebru, gruba hoş geldin. Ben Fatma. 34 yaşındayım. boy ve kilo olarak sana yakınım. Bursa'da yaşıyorum. Evliyim ve 9 yaşında bir kızım var. Hayırlı uğurlu olsun. :)hoşbuldum kızlaradım ebru 23 yaşındayım bekarım yarışmaya izmirden katılıyorum aslında kimyagerim ama atanamadığım için cumartesi katiplik sınavına gircem inş yaz kızım olcamm bu takımı çok sevdim şimdiden çok sıcakkanlısınız bende tam anlamıyla cumartesi başlıcam diyete şu sınavı bi atlatıyım da :) bu arada ayın 1.de yediklerime dikkat etmeye başladım bi kaç gün spor yapabildim ve 10 günde 3,5 kilo vermişim tabi bunun çoğunluğu ödem ama olsun yinede çok mesudum :) boy:1,68 kilo: 80...sabah yine tartılıp yazıcam yarın tartı günü ama kilo verdiğimi görünce heyecanlandım paylaşıverdim
Mercimek salatasının da sebzesi çoksa harika olmuş.Kizlar menum
2,5 lt su
mneüm
1 yumurta haşlanmış
1kk peynir
yarım domates
5 zeytin
1 dilim çok tahıllı
yarım kahve
1 kase ayran aşı
2 fırın baget
1kase zeytnyağlı fasülye
2-3 çatal irmik helva
çiğ köfte -ayran
80gr ton balık
gördüm oni :) işin sırrı ne :)Kızlar bana bir bakar mısınız? Albüm oluşturup 1 tane foto koydum, görünüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?