Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bgn canım çok sıkkın saçım için doktora gitmiştim hipertiroid olabilirsin dedi yarın tekrar başka doktora gitcem

çok iyi canım :)

çig köftenin dürümü yoksa çok iyi :)

bizde seni sevdik canım :) huyumuz kurumasın sıcakkanlıyızdır :)

süper süper :)

akşama ekmekle kızartmayla yüklenmek yerine mini bi ara ögün yapsaydın daha iyi olurdu canım :)

Buda benim menüm
04:20
Bir tabak türlü
Bir tabak havuçlu makarna
Çeyrek ekmek
2 fıstıklı sarma

14:00
2 tane baş parmaktan az büyük börek
Çay

20:00
Bir servis kaşıgı türlü
Cacık

Öğle ve akşama az bir şey fazla yükleniyorsun ama ara öğün yapmadığın için bir şey demiyorum, eksik kaloriden iyidir. :)

mrb kızlar dün eve geldim ve 19:30da yarım saat uyuyayım diye uzandım ve uyandığımda saat 3:58di dün uğrayamadım hiç herkes iyiydri umarım :)

Uyandıracak kimse yok muydu ki? Alarm kurmadan uyuma. :)

Kahvenin kalorisi yok, yani ara öğün değil. Suyla aynı şey.
80 gr ne kadar oluyor? Bir küçük teneke falan mı? Sabah olsa daha iyi olurmuş tabi, çiğ köfteyle de arası çok yakın, o yüzden fazla yüklenme olmuş bence... Tabi çiğ köfte dürüm değildiyse yine daha iyi...

Kaptanımızın adı da Ebru. :) (Ladyline)
Benim dışımda bir bekar daha gelmiş oldu. Aslında Gönül diye bir arkadaş daha vardı ama pek uğramıyor artık.
Ne katipliği canım? Mahkeme mi? Yoksa bir tek orda mı katiplik oluyor, bilmiyorum da...

Çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim. :)

2 dilim çay ne kız?
Kahvenin kalorisi yok, öğün değil.
Ama menün güzelmiş.

Kahvenin kalorisi yok, o yüzden öğün değil. (Bugün 3 etti bunu dediğim. ) Aynı şey çay ve sade soda için de geçerli...
Menü dengesiz olmuş. Kızartma fazla olmasa da, sonuçta kızartma. 3 kaşık olarak yiyorsun ama 3 kaşık kabaktan en az 3 kat daha kalorili bir şey yemiş oluyorsun. Ama takıma bir adapte ol, menüler hemen yola gelir.

bgn canım çok sıkkın saçım için doktora gitmiştim hipertiroid olabilirsin dedi yarın tekrar başka doktora gitcem

Test yok yani daha ortada? Dur bakalım, hemen moralini bozma o zaman.

Buda benim menüm
04:20
Bir tabak türlü
Bir tabak havuçlu makarna
Çeyrek ekmek
2 fıstıklı sarma

14:00
2 tane baş parmaktan az büyük börek
Çay

20:00
Bir servis kaşıgı türlü
Cacık

Çok güzel toparlamışsın Edacım.

Menüm

10:00 (Babama o kadar erken kaldır beni dedim, o kaldıracak diye saatlerce yarı uyanık olmama rağmen yattım, sonra şeytan dürttü, saate bir baktım ki 10 olmuş. Geçen kardeşim de aynısını yaptı. En iyisi her sabah saat kurayım ben, bunlardan bana hayır yok. :))
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
5 zeytin

15:00
1 tabak fasulye
1 dilim çavdar ekmeği

18:00
1 tabak yeşil mercimek yemeği

21:00 (Saat anca 20:00'dir diyordum, ama bir baktım ki 21'miş. Ama geç yattığım için acıkmayayım diye yedim)
Yarım tabak fasulye
1 dilim çavdar ekmeği

1 saat de step

test var saçım dökülüyor diye gitmiştim tsh yüksek çıktı hipertiroid olabilir dedi yarın detaylı bi kan tahlili için gitcem bakalım ne çıkar tırsıom da stres oldum şimdiden

Kızlaaar kusura bakmayın uğruyorum ama mesajlarımda kesintiye uğradı.. Şu yolculuk işini atlatayım hayırlısıyla sizinleyim :)

bu hafta verecegin kiloları merak ediyorum :) dikkatini çekerim kilo degil kilolar :)

Buarada fundacım ilgilendiğin için söylüyorum albümü bütün kayıtlı kullanıcılara açtım denemek için sana zahmet bakar mısın açılmış mı :)

test var saçım dökülüyor diye gitmiştim tsh yüksek çıktı hipertiroid olabilir dedi yarın detaylı bi kan tahlili için gitcem bakalım ne çıkar tırsıom da stres oldum şimdiden

Hmmm... Yine de dur bakalım, yarını bir gör.

bu hafta verecegin kiloları merak ediyorum :) dikkatini çekerim kilo degil kilolar :)

Çok isterim "kilolar" olmasını ama bilemiyorum Edacım. :) 2 gün önce tartıldığımda pek fark yoktu. Gerçi regl dönemimdi, dün oldum ama yarın tüm şişkinliğini atmış olur muyum bilemiyorum. Hep beraber göreceğiz. :)

Buarada fundacım ilgilendiğin için söylüyorum albümü bütün kayıtlı kullanıcılara açtım denemek için sana zahmet bakar mısın açılmış mı :)

Canım göremedim ya...
Ben bir foto atıyorum kendi albümlerime, bak bakalım sen görecek misin? Ona göre bir formül düşünürüz.

Merhaba Ebru, gruba hoş geldin. Ben Fatma. 34 yaşındayım. boy ve kilo olarak sana yakınım. Bursa'da yaşıyorum. Evliyim ve 9 yaşında bir kızım var. Hayırlı uğurlu olsun. :)

Mercimek salatasının da sebzesi çoksa harika olmuş.

Havvacım köftenin miktarını yazmamışsın da umarım konuşurken fazla kaçmamıştır. Konuşurken yenen yemekten hep korkmuşumdur.

Öyleyse ben nasıl yaptığımı anlatayım:

Profilime tıkladığım zaman en yukarıda birkaç başlık çıkıyor.

Portal Forumlar Albümler Üyeler Bize Ulaşın

Ordan albümlere tıklıyorum, aynı başlıkların altında

Albümlerim Medya Gezinti Etiket Bulutu çıkıyor

Ordan albümlerime tıklayıp "Yeni albüm oluştur" diyorum.

Albüm başlığını yazıyorum. Kimler görebilir vs. ayarlarını yapıyorum.

En altta "fotoğraf yükle" ye tıklıyorum ve bilgisayarımdan istediğim fotoğrafı şeçiyorum. Sonra da "kaydet" diyorum.

Ben böyle yaptım.

Albüm ayarlarını "sadece takip ettiklerim" olarak belirledim. Hepinizi takip listeme aldığımı düşünüyorum. Ama atladığım biri varsa söylesin onu da alayım hemen. Öylesine bir foto koydum, aslında önemli bir albüm değil, görmek isteyen olursa diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…