gördüm oni :) işin sırrı ne :)
6
Bu günkü menüm
Sabah 10.30
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
Domates
Yarım haşlanmış yumurta
2 dilim çay
Ara 12.30
Şekersiz türk kahvesi
Öğle 14.00
Közlenmiş 1 patlıcan ve 1 kırmızi biber
2 inegöl köfte
1 kase yoğurt
Bol salata
1 dilim ekmek
Akşam 19.00
Öğlenin ki menünün aynısı
3 litre su 40 dakika koşu bandında yürüyüş
Canım çok az olmuş. Açlık sınırının altında :) doyabildin mi böyle?bugünkü menüm:
sabah:
bir kase mısır gevreği ve süt
ara:
şekersiz türk kahvesi
akşam:
3 yk melemen, 3 yk karışık kızartma, bir kase yoğurt,2dilim ekmek ve 5 zeytin
ara:
bir avuç kadar üzüm
3lt karbonatlı su
spor yok
Geçmiş olsun. Hiper tiroid kilo aldıran mı verdiren mi acaba?bgn canım çok sıkkın saçım için doktora gitmiştim hipertiroid olabilirsin dedi yarın tekrar başka doktora gitcem
Fundacım seçimlerin güzel de 3 öğünde de bakliyat olması biraz dengesiz geldi bana. Dün de ekmek ağırlıklıydı. Öğünlerin güzel ama biraz sebze vb ile dengeye getirsen sanki daha sağlıklı olacaMenüm
10:00 (Babama o kadar erken kaldır beni dedim, o kaldıracak diye saatlerce yarı uyanık olmama rağmen yattım, sonra şeytan dürttü, saate bir baktım ki 10 olmuş.Geçen kardeşim de aynısını yaptı. En iyisi her sabah saat kurayım ben, bunlardan bana hayır yok. :))
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
5 zeytin
15:00
1 tabak fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
18:00
1 tabak yeşil mercimek yemeği
21:00 (Saat anca 20:00'dir diyordum, ama bir baktım ki 21'miş. Ama geç yattığım için acıkmayayım diye yedim)
Yarım tabak fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
1 saat de step
Fundacım seçimlerin güzel de 3 öğünde de bakliyat olması biraz dengesiz geldi bana. Dün de ekmek ağırlıklıydı. Öğünlerin güzel ama biraz sebze vb ile dengeye getirsen sanki daha sağlıklı olaca
hoşbuldum canım :) çok teşekkür ederim evet zor biraz 3 dakikada en az 90 dogru kelime yazmalıyım bide 50 kişi aynı anda sınava gircez o klavye sesi çıldırtır insanı bakalım artık hayırlısı :) branşın ne bu arada ? dershanede kimya öğretmenliği yaptım bende 2 yıl :)
Sadece dogus cayin var migroslarda satiliyo bulabilirsin canim
Buda benim menüm
04:20
Bir tabak türlü
Bir tabak havuçlu makarna
Çeyrek ekmek
2 fıstıklı sarma
14:00
2 tane baş parmaktan az büyük börek
Çay
20:00
Bir servis kaşıgı türlü
Cacık
Menüm
10:00 (Babama o kadar erken kaldır beni dedim, o kaldıracak diye saatlerce yarı uyanık olmama rağmen yattım, sonra şeytan dürttü, saate bir baktım ki 10 olmuş.Geçen kardeşim de aynısını yaptı. En iyisi her sabah saat kurayım ben, bunlardan bana hayır yok. :))
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
5 zeytin
1 tabak fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
21:00 (Saat anca 20:00'dir diyordum, ama bir baktım ki 21'miş. Ama geç yattığım için acıkmayayım diye yedim)
Yarım tabak fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
1 saat de step
Merhaba Ebru, gruba hoş geldin. Ben Fatma. 34 yaşındayım. boy ve kilo olarak sana yakınım. Bursa'da yaşıyorum. Evliyim ve 9 yaşında bir kızım var. Hayırlı uğurlu olsun. :)
Mercimek salatasının da sebzesi çoksa harika olmuş.
Havvacım köftenin miktarını yazmamışsın da umarım konuşurken fazla kaçmamıştır. Konuşurken yenen yemekten hep korkmuşumdur.
Eda ve Funda ikinizin de albümünü göremedim maalesef. Beni eklemadiniz mi yoksa :)
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü
Bende bu hafta senden güzel bir sonuç bekliyorum
Hadi bakalım sabaha az kaldı
Heyecan başkasın
hipertiroid de iştah artışı oluyormuş ama ona rağmen kilo kaybı oluyormuş zaten bunu okuyunca dedim bende kesin yoktur böyle bişey ben kiloluyum :dseçimler ve miktarlar çok iyi olmuş.
Canım çok az olmuş. Açlık sınırının altında :) doyabildin mi böyle?
Geçmiş olsun. Hiper tiroid kilo aldıran mı verdiren mi acaba?
Fundacım seçimlerin güzel de 3 öğünde de bakliyat olması biraz dengesiz geldi bana. Dün de ekmek ağırlıklıydı. Öğünlerin güzel ama biraz sebze vb ile dengeye getirsen sanki daha sağlıklı olaca
kızlar ya bu saatlerde acıkınca napıyorsunuz şuan aklımdan fena şeyler geçiyor ? sizinde başınıza gelince napıyorsunuz birde regl olunca canım fena fena şeyler çekiyor
tonbalık öyle bişey yapıyor olabilir gibi geldi bana esasen yazdıklarının hepsi mantıklı gerekçeler :) bende tonbalığı yedim ve açım şuan çok fenaaaa11.09 menümü yazayım bari. Beni biraz eleştirin kızlar. Bu hafta çok iyi gidiyordum taki bugüne kadar. Kaçamak yapmadım ama ekmeği fazla kaçırdım.
Bunun nedeni ne olabilir diye düşünürken çeşitli ihtimaller üzerinde kafa yordum.
ben işin içinden çıkamadım bakalım siz ne diyeceksiniz.
*yürüyüşü biraz arttırdığım için daha çok acıkmış olabilir miyim?
*ton balığı midemi mi kazındırdı?
*bilinç altım sıkıldı bu diyet işinden kocaman iştahım yeniden mi geliyor?
*öğlen arkadaşla sırf onu üzmemek adına vakit geçirdim, çok sıkıldığım için mi midem kazındı?
06:30 75 dktempolu yürüyüş.
07:40 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir, domates sos
10:00 2 yumurta, 2 dilim ekmek
14:00 ton balıklı yağsız bol yeşillikli sandviç, çay (arkadaşla buluştuk, bulunduğum yerdeki en masum yiyecek buydu)
19:00 1 kase çorba, 3 dilim ekmek
22:00 2 avuç patlamış mısır
Yani toplam 8 dilim ekmek yemişim
1,5 - 2 lt su, yürüyüşün yanında 5 dk trambolinde zıpladım (ancak 5 dk dayanabildim)
gidim domates yiyeyim bariYağsız domates-salatalık + çay
Benim formülüm bu. :)
11.09 menümü yazayım bari. Beni biraz eleştirin kızlar. Bu hafta çok iyi gidiyordum taki bugüne kadar. Kaçamak yapmadım ama ekmeği fazla kaçırdım.
Bunun nedeni ne olabilir diye düşünürken çeşitli ihtimaller üzerinde kafa yordum.
ben işin içinden çıkamadım bakalım siz ne diyeceksiniz.
*yürüyüşü biraz arttırdığım için daha çok acıkmış olabilir miyim?
*ton balığı midemi mi kazındırdı?
*bilinç altım sıkıldı bu diyet işinden kocaman iştahım yeniden mi geliyor?
*öğlen arkadaşla sırf onu üzmemek adına vakit geçirdim, çok sıkıldığım için mi midem kazındı?
06:30 75 dktempolu yürüyüş.
07:40 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir, domates sos
10:00 2 yumurta, 2 dilim ekmek
14:00 ton balıklı yağsız bol yeşillikli sandviç, çay (arkadaşla buluştuk, bulunduğum yerdeki en masum yiyecek buydu)
19:00 1 kase çorba, 3 dilim ekmek
22:00 2 avuç patlamış mısır
Yani toplam 8 dilim ekmek yemişim
1,5 - 2 lt su, yürüyüşün yanında 5 dk trambolinde zıpladım (ancak 5 dk dayanabildim)
Menüm
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
5 zeytin
1 tabak fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
Yarım tabak fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
1 saat de step
Bir daha bak canım, görürsün şimdi benimkini. :)
Öğle ve akşama az bir şey fazla yükleniyorsun ama ara öğün yapmadığın için bir şey demiyorum, eksik kaloriden iyidir. :)
Uyandıracak kimse yok muydu ki? Alarm kurmadan uyuma. :)
Kahvenin kalorisi yok, yani ara öğün değil. Suyla aynı şey.
80 gr ne kadar oluyor? Bir küçük teneke falan mı? Sabah olsa daha iyi olurmuş tabi, çiğ köfteyle de arası çok yakın, o yüzden fazla yüklenme olmuş bence... Tabi çiğ köfte dürüm değildiyse yine daha iyi...
Kaptanımızın adı da Ebru. :) (Ladyline)
Benim dışımda bir bekar daha gelmiş oldu.Aslında Gönül diye bir arkadaş daha vardı ama pek uğramıyor artık.
Ne katipliği canım? Mahkeme mi? Yoksa bir tek orda mı katiplik oluyor, bilmiyorum da...
Çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim. :)
teşekkürler canım :) iki bekar olarak zayıflayalım bizde napalım belki zayıflayınca koca buluruzzabıt katipliği canım ama mahkeme mi bende bilmiyorum genelde adliyede çalışıyolar ama adli tıpta çalışan falan da var nereye verirler bilmiyorum şans artık :) bende sanki katip oldum da konuşuyorum böyle özgüven tavan aa kaptanımızda mı ebru? eğer katip olabilirsem bana yaz kızım ebru dersiniz karışmayız kaptanla
2 dilim çay ne kız?
Kahvenin kalorisi yok, öğün değil.
Ama menün güzelmiş.
Kahvenin kalorisi yok, o yüzden öğün değil. (Bugün 3 etti bunu dediğim.) Aynı şey çay ve sade soda için de geçerli...
Menü dengesiz olmuş. Kızartma fazla olmasa da, sonuçta kızartma. 3 kaşık olarak yiyorsun ama 3 kaşık kabaktan en az 3 kat daha kalorili bir şey yemiş oluyorsun. Ama takıma bir adapte ol, menüler hemen yola gelir.
Test yok yani daha ortada? Dur bakalım, hemen moralini bozma o zaman.
Çok güzel toparlamışsın Edacım.
Merhaba Ebru, gruba hoş geldin. Ben Fatma. 34 yaşındayım. boy ve kilo olarak sana yakınım. Bursa'da yaşıyorum. Evliyim ve 9 yaşında bir kızım var. Hayırlı uğurlu olsun. :)
Mercimek salatasının da sebzesi çoksa harika olmuş.
Havvacım köftenin miktarını yazmamışsın da umarım konuşurken fazla kaçmamıştır. Konuşurken yenen yemekten hep korkmuşumdur.
hoşbuldum canım :) çok teşekkür ederim :) bu arada ben zaten az yiyorum normaldede hareketsizlikten ve geç saatte yemekten kilo alıyorum hepseçimler ve miktarlar çok iyi olmuş.
Canım çok az olmuş. Açlık sınırının altında :) doyabildin mi böyle?
Geçmiş olsun. Hiper tiroid kilo aldıran mı verdiren mi acaba?
7
branşım matematik
90 kelime olduğunu biliyorum arkadaşımızın eşi 87 de kaldı çok üzülmüştü kızcaż rabbim kolaylık versin stresli bir süreç
saokasın dilaracım
bir kaç gün içinde uğrarın inşallah migrosa
edacım afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü
Bende bu hafta senden güzel bir sonuç bekliyorum
Hadi bakalım sabaha az kaldı
Heyecan başkasın
funda'nın dediği gibi yaptım olmuş mudur sizce :)Eda ve Funda ikinizin de albümünü göremedim maalesef. Beni eklemadiniz mi yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?