Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

seçimler ve miktarlar çok iyi olmuş.

Canım çok az olmuş. Açlık sınırının altında :) doyabildin mi böyle?

bgn canım çok sıkkın saçım için doktora gitmiştim hipertiroid olabilirsin dedi yarın tekrar başka doktora gitcem
Geçmiş olsun. Hiper tiroid kilo aldıran mı verdiren mi acaba?

Fundacım seçimlerin güzel de 3 öğünde de bakliyat olması biraz dengesiz geldi bana. Dün de ekmek ağırlıklıydı. Öğünlerin güzel ama biraz sebze vb ile dengeye getirsen sanki daha sağlıklı olaca

Fasulye, taze fasulye... Bildiğim kadarıyla taze olanı bakliyat değil sebze grubuna giriyor. Ama haklısın, her gün her şeyden dengeli yemeyi bir türlü başaramıyorum, ne bulursam onu yiyorum genelde. Hep düzeltmeye çalışıyorum ama söz versem yalan olur, zaman içinde oturur herhalde... :)

Aaaa, meyve deyince, unutmuşum, mercimeğin yanında 10 tanede kırmızı üzüm vardı, büyüğünden. Menüde unutuvermişim.

Eda ve Funda ikinizin de albümünü göremedim maalesef. Beni eklemadiniz mi yoksa :)

7

branşım matematik
90 kelime olduğunu biliyorum arkadaşımızın eşi 87 de kaldı çok üzülmüştü kızcaż rabbim kolaylık versin stresli bir süreç

Sadece dogus cayin var migroslarda satiliyo bulabilirsin canim

saokasın dilaracım
bir kaç gün içinde uğrarın inşallah migrosa

Buda benim menüm
04:20
Bir tabak türlü
Bir tabak havuçlu makarna
Çeyrek ekmek
2 fıstıklı sarma

14:00
2 tane baş parmaktan az büyük börek
Çay

20:00
Bir servis kaşıgı türlü
Cacık

edacım afiyet olsun

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü
Bende bu hafta senden güzel bir sonuç bekliyorum
Hadi bakalım sabaha az kaldı
Heyecan başkasın

azcıkdıı zaten hemen acıktım o nedenle ve şuan yine açım savaşıyorum kendimle

Eda ve Funda ikinizin de albümünü göremedim maalesef. Beni eklemadiniz mi yoksa :)

Bir daha bak canım, görürsün şimdi benimkini. :)

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü
Bende bu hafta senden güzel bir sonuç bekliyorum
Hadi bakalım sabaha az kaldı
Heyecan başkasın

Ya ben kendimden niye umutlu değilim? Çok mu strese girdim acaba? Son yarıştığım zamanlarda veremez olmuştum, o anılarım mı hortladı nedir. Yine aynısı olacak diye çok korkuyorum. Umarım veririm.

Sen "heyecan başlasın" deyince havaya girdim. Keşke cuma yarışmasındakiler için tartılma zamanına kalan süreyi sayan bir sayaç olsaymış forumda.

Umarım herbirimizden güzel sonuçlar gelir. :)

kızlar ya bu saatlerde acıkınca napıyorsunuz şuan aklımdan fena şeyler geçiyor ? sizinde başınıza gelince napıyorsunuz birde regl olunca canım fena fena şeyler çekiyor

hipertiroid de iştah artışı oluyormuş ama ona rağmen kilo kaybı oluyormuş zaten bunu okuyunca dedim bende kesin yoktur böyle bişey ben kiloluyum :d

11.09 menümü yazayım bari. Beni biraz eleştirin kızlar. Bu hafta çok iyi gidiyordum taki bugüne kadar. Kaçamak yapmadım ama ekmeği fazla kaçırdım.

Bunun nedeni ne olabilir diye düşünürken çeşitli ihtimaller üzerinde kafa yordum.
ben işin içinden çıkamadım bakalım siz ne diyeceksiniz.

*yürüyüşü biraz arttırdığım için daha çok acıkmış olabilir miyim?
*ton balığı midemi mi kazındırdı?
*bilinç altım sıkıldı bu diyet işinden kocaman iştahım yeniden mi geliyor?
*öğlen arkadaşla sırf onu üzmemek adına vakit geçirdim, çok sıkıldığım için mi midem kazındı?

06:30 75 dktempolu yürüyüş.
07:40 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir, domates sos

10:00 2 yumurta, 2 dilim ekmek

14:00 ton balıklı yağsız bol yeşillikli sandviç, çay (arkadaşla buluştuk, bulunduğum yerdeki en masum yiyecek buydu)

19:00 1 kase çorba, 3 dilim ekmek

22:00 2 avuç patlamış mısır

Yani toplam 8 dilim ekmek yemişim

1,5 - 2 lt su, yürüyüşün yanında 5 dk trambolinde zıpladım (ancak 5 dk dayanabildim)

tonbalık öyle bişey yapıyor olabilir gibi geldi bana esasen yazdıklarının hepsi mantıklı gerekçeler :) bende tonbalığı yedim ve açım şuan çok fenaaaa

Aaaa, trambolin geldi mi? Bilmiyordum.

Aslında çok da kaçırmamışsın.
Bence ton balığını normalde ekmekle yiyorsan onun getirdiği alışkanlık olabilir.
Yarın cuma olduğu için hata yapmama baskısı hataya sevk ediyor olabilir.
Uzun zamandır rejim de olabilir ama ne kadar oldu sen rejime başlayalı bilemiyorum. :)
Trambolin de olabilir bir de, ilk defa bugün yaptın herhalde, değil mi? Bence ondan olma ihtimali daha yüksek.

kız sen niye o kadar çok uyuyorsun ne iş yapıyorsun sen ya da evde misin ? işte bu da menüye diyecek bişeyi olmayan insanın laf diyecek bişey arayışı oluyor

Evet kızlar dün trambolin geldi, bugün kurduk.

Bugün çok fazla deneme fırsatımız olmadı, o nedenle yazmadım. Ben sadece 5 dk dayanabildim, 300 kez zıpladım, o da ara ara dinlenerek. Kızımla yarış yaptık o 9 yaşında 12 dk da 1000 kez zıpladı.) Yani anlayacağınız bu fazla yükler zıplamaya bile engel. Ama pes etmiyorum. Hergün 10 sayı arttırsam performansımı o bile yeter.

Yalnız hiç göründüğü kadar kolay değilmiş, ama çok zevkli. Tavana da çarpmıyorsun, halı üstünde gürültüde yapmıyor. :)

Kullandıkça deneyimlerimi paylaşırım artık. Ha bu arada bugün yürüyüş ayakkabılarımı da yeniledim. Yani spor için tüm ekipmanlar hazır :)

oeşekkürler canım :) iki bekar olarak zayıflayalım bizde napalım belki zayıflayınca koca buluruz zabıt katipliği canım ama mahkeme mi bende bilmiyorum genelde adliyede çalışıyolar ama adli tıpta çalışan falan da var nereye verirler bilmiyorum şans artık :) bende sanki katip oldum da konuşuyorum böyle özgüven tavan aa kaptanımızda mı ebru? eğer katip olabilirsem bana yaz kızım ebru dersiniz karışmayız kaptanla

hoşbuldum canım :) çok teşekkür ederim :) bu arada ben zaten az yiyorum normaldede hareketsizlikten ve geç saatte yemekten kilo alıyorum hep doydum yani :)

evet çok kötü oluyor öyle 3 tane kelime daha yazsa kazancakmış neyse hayırlısı artık napalım çok teşekkür ederim :) matematik en sevdiğim ders bu arada :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…