- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
olmuş olmuş:)funda'nın dediği gibi yaptım olmuş mudur sizce :)
çok heves ettim bende mi alsam ki stres atılır ne güzel canım ya bi fotoğrafını çekip atar mısın sana zahmet olacak ne kadar yer kaplıyor ?Evet kızlar dün trambolin geldi, bugün kurduk.
Bugün çok fazla deneme fırsatımız olmadı, o nedenle yazmadım. Ben sadece 5 dk dayanabildim, 300 kez zıpladım, o da ara ara dinlenerek.Kızımla yarış yaptık o 9 yaşında 12 dk da 1000 kez zıpladı.) Yani anlayacağınız bu fazla yükler zıplamaya bile engel. Ama pes etmiyorum. Hergün 10 sayı arttırsam performansımı o bile yeter.
Yalnız hiç göründüğü kadar kolay değilmiş, ama çok zevkli. Tavana da çarpmıyorsun, halı üstünde gürültüde yapmıyor. :)
Kullandıkça deneyimlerimi paylaşırım artık. Ha bu arada bugün yürüyüş ayakkabılarımı da yeniledim. Yani spor için tüm ekipmanlar hazır :)
kız sen niye o kadar çok uyuyorsun ne iş yapıyorsun sen ya da evde misin ? işte bu da menüye diyecek bişeyi olmayan insanın laf diyecek bişey arayışı oluyor
Evet kızlar dün trambolin geldi, bugün kurduk.
Bugün çok fazla deneme fırsatımız olmadı, o nedenle yazmadım. Ben sadece 5 dk dayanabildim, 300 kez zıpladım, o da ara ara dinlenerek.Kızımla yarış yaptık o 9 yaşında 12 dk da 1000 kez zıpladı.) Yani anlayacağınız bu fazla yükler zıplamaya bile engel. Ama pes etmiyorum. Hergün 10 sayı arttırsam performansımı o bile yeter.
Yalnız hiç göründüğü kadar kolay değilmiş, ama çok zevkli. Tavana da çarpmıyorsun, halı üstünde gürültüde yapmıyor. :)
Kullandıkça deneyimlerimi paylaşırım artık. Ha bu arada bugün yürüyüş ayakkabılarımı da yeniledim. Yani spor için tüm ekipmanlar hazır :)
Tamam şimdi gördüm. Fundacım senin vücudun çok iri değil yüzün daha toplu sanki. Yada spor yaptığın için daha sıkı. Bu şimdiki halin değil herhalde.
oeşekkürler canım :) iki bekar olarak zayıflayalım bizde napalım belki zayıflayınca koca buluruzzabıt katipliği canım ama mahkeme mi bende bilmiyorum genelde adliyede çalışıyolar ama adli tıpta çalışan falan da var nereye verirler bilmiyorum şans artık :) bende sanki katip oldum da konuşuyorum böyle özgüven tavan aa kaptanımızda mı ebru? eğer katip olabilirsem bana yaz kızım ebru dersiniz karışmayız kaptanla
funda'nın dediği gibi yaptım olmuş mudur sizce :)
Olmuş Edacım. Çok yakışmışsınız, ömür boyu mutlu olun.funda'nın dediği gibi yaptım olmuş mudur sizce :)
Umarım o günleri de görücez ama iyisin yine de, sıkı duruyorsun.Fatmacım bak en yeni halim bu. Geçen hafta size avatar fotosu yapayım diye anneme fotoğraf çektirmiştim. Onların arasından en vücudumu gösteren bu. İki fotoda da pantolonlar pot cenneti olmuş.Normalde o kadar bol ve biçimsiz pantolon giymiyorum tabi, anca fotonun belden altını kesip atacakken giyiyorum.
80 kilo olduğumu düşünürsek hiç de ince durmuyorum, hatta aynı kilodaki ve aynı boydaki çoğu insandan fazla duruyorum, resmen 90 gibiyim.Bunun nedeni de aygır boyutundaki kemiklerim. Pantolonun potluğunu saymazsak o gördüğünüz kalçanın ve göğüsün yanlarında hiç yağ yok bayanlar, direkt kemik var. Yani 45 kilo bile olsam enim o kadar geniş olacak. Zayıfken fit görünmek kolay olacak ama böyle şişmanken de çok daha şişman görünüyor insan.
Ya nefret ediyorum geç kalkmaktan. Ben istiyorum ki hep 7:30 da kalkayım. Ama biz kentsel dönüşüm yüzünden evi taşıyıp birkaç aylığına kiraya taşınmak zorunda kaldık. Kimse de az kalacak kişiye ev kiralamak istemiyor, mecburen 130 m2 lik evden çıkıp 50 m2 eve girdik. Göçebeler gibi yaşıyoruz, her şey kutularda, eşyaların anca 1/15 ini açabildik. O kadar küçük ev olunca da bir sürü rahatsız durum yaşanıyor. Onlardan biri yüzünden ben de geç yatmaya başladım. Geç yatınca da geç kalkmaya başladım. Ama geçen kural koydurdum, 23:30 da ışıklar kapanacak diye... Anca haftasonu 1 saat esneklik olur dedim. İnşallah artık düzelecek bu sayede. Bütün günüm gidiyor ve uyumaktan nefret eden biriyim.
12 yaşında kızın enerjisiyle baş etmek kolay mı? :) O kilolar olmasaydı bile yenerdi seni. :)
Yüzümde bir yağlanma durumu oluyor ne yazık ki... :) Bu foto yılbaşındaki halim, yani neredeyse 1 yıl oldu. Bir de üstümdeki kazak çok iri gösteriyor. Ama aslında o halimle aramda kilo olarak bir fark olmamasına rağmen şu an çok daha zayıf duruyorum, yüzümde yine inceldi. Yazın 3 hafta boyunca her gün 3 saat yürüyüp kilo verememiştim, kas mı yapmışım o ara, artık ne olmuş bilmiyorum. Tartıda çok fark yok ama görüntüde fark var. 70 kilo halimi de ekleyeyim buraya, onu da görün. :) Hiç ince değildim yine ama en ince halimdi.
Düzeltme: Eski bilgisayarım çökünce düzgün fotolarım da onunla beraber çökmüş.Geride bir tek saçımın-başımın dağınık olduğu ve dil çıkardığım zayıf fotolarım kalmış. Artık kilo verdikçe albüme eklerim, ordan bakarsınız.
Kız ben koca adayını buldum da 4 yıldır evlenecek parayı biriktiremedik gitti.
İnşallah zayıflayınca üstümüzdeki bu uğursuzluk ortadan kalkar.
Evlenmeye hiç hevesli değildim, ama kendime göre birini bulunca işler değişti.
3 dakikada 90 kelime fazla gelmedi bana... Bence yapılabilir, bol şans diliyorum sana... :)
Olmuş olmuş. :)
Şemsiyeli fotoğrafınızı çok sevdim. :) Çok yakışıyorsunuz ayrıca...
Ya nefret ediyorum geç kalkmaktan. Ben istiyorum ki hep 7:30 da kalkayım. Ama biz kentsel dönüşüm yüzünden evi taşıyıp birkaç aylığına kiraya taşınmak zorunda kaldık. Kimse de az kalacak kişiye ev kiralamak istemiyor, mecburen 130 m2 lik evden çıkıp 50 m2 eve girdik. Göçebeler gibi yaşıyoruz, her şey kutularda, eşyaların anca 1/15 ini açabildik. O kadar küçük ev olunca da bir sürü rahatsız durum yaşanıyor. Onlardan biri yüzünden ben de geç yatmaya başladım. Geç yatınca da geç kalkmaya başladım. Ama geçen kural koydurdum, 23:30 da ışıklar kapanacak diye... Anca haftasonu 1 saat esneklik olur dedim. İnşallah artık düzelecek bu sayede. Bütün günüm gidiyor ve uyumaktan nefret eden biriyim.
12 yaşında kızın enerjisiyle baş etmek kolay mı? :) O kilolar olmasaydı bile yenerdi seni. :)
Yüzümde bir yağlanma durumu oluyor ne yazık ki... :) Bu foto yılbaşındaki halim, yani neredeyse 1 yıl oldu. Bir de üstümdeki kazak çok iri gösteriyor. Ama aslında o halimle aramda kilo olarak bir fark olmamasına rağmen şu an çok daha zayıf duruyorum, yüzümde yine inceldi. Yazın 3 hafta boyunca her gün 3 saat yürüyüp kilo verememiştim, kas mı yapmışım o ara, artık ne olmuş bilmiyorum. Tartıda çok fark yok ama görüntüde fark var. 70 kilo halimi de ekleyeyim buraya, onu da görün. :) Hiç ince değildim yine ama en ince halimdi.
Düzeltme: Eski bilgisayarım çökünce düzgün fotolarım da onunla beraber çökmüş.Geride bir tek saçımın-başımın dağınık olduğu ve dil çıkardığım zayıf fotolarım kalmış. Artık kilo verdikçe albüme eklerim, ordan bakarsınız.
Kız ben koca adayını buldum da 4 yıldır evlenecek parayı biriktiremedik gitti.
İnşallah zayıflayınca üstümüzdeki bu uğursuzluk ortadan kalkar.
Evlenmeye hiç hevesli değildim, ama kendime göre birini bulunca işler değişti.
3 dakikada 90 kelime fazla gelmedi bana... Bence yapılabilir, bol şans diliyorum sana... :)
Olmuş olmuş. :)
Şemsiyeli fotoğrafınızı çok sevdim. :) Çok yakışıyorsunuz ayrıca...
11 eylul menum
Sabah 10:00
Yarım dilim ekmek
Biraz incir receli
Domates
Peynir
Azcık kaşar
1-2 tane ceviz
11:15
Sekersiz neskafe
İki ufak kare bitter (10 gr)
13:45
1 tane muz
16:00
1 kase sosis (salcalı sosla yapmıstım kızlaara)
17:10
1 dilim ekmek
Bal-kaymak
19:30
1 servis kasıgı patlıcan yemeği (turlu gibi)
2 tane incir
Su 2 lt
Spor
5 km - 45 dk - 470 kalori
Sonrada 15 dk egzersiz
günaydın kızlar reg oldum felakate bi şişliğim var birde normalde 7:45de tartılıyordum bgn 6da tartıldım
geçen hafta 94.7
bu hafta 93.7
fark 1
hastayene yetişcem grşrz herkes tartıda kendi mutlu edeni görür inşallah
800 g vermişim kızlar.
5.9 => 79.8 kg
12.9 => 79.0 kg
Fark => 800 g
Gunaydin kizlar:)Kg:91,10 (onceki,92,20)
Farki:1,10 kg
Daha fazla veririm sanmistim ama regl donemi diye heralde..neyse 1 kg da olsa eksi sonuc almak guzel:)
günaydın kızlar reg oldum felakate bi şişliğim var birde normalde 7:45de tartılıyordum bgn 6da tartıldım
geçen hafta 94.7
bu hafta 93.7
fark 1
hastayene yetişcem grşrz herkes tartıda kendi mutlu edeni görür inşallah
800 g vermişim kızlar.
5.9 => 79.8 kg
12.9 => 79.0 kg
Fark => 800 g
Kg:91,10 (onceki,92,20)
Farki:1,10 kg
Daha fazla veririm sanmistim ama regl donemi diye heralde..neyse 1 kg da olsa eksi sonuc almak guzel:)
Günaydın kızlar..
Gecen hafta 78.500
Bu hafta 77.900
Fark -600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?