Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok heves ettim bende mi alsam ki stres atılır ne güzel canım ya bi fotoğrafını çekip atar mısın sana zahmet olacak ne kadar yer kaplıyor ?

Dayanamadım bunu yazıcam bızım yaz kızım Ebru cok enerjik geldi banaaa :) hoşgeldin canım ben ece tanısmanın devamı yarın gece

kız sen niye o kadar çok uyuyorsun ne iş yapıyorsun sen ya da evde misin ? işte bu da menüye diyecek bişeyi olmayan insanın laf diyecek bişey arayışı oluyor

Ya nefret ediyorum geç kalkmaktan. Ben istiyorum ki hep 7:30 da kalkayım. Ama biz kentsel dönüşüm yüzünden evi taşıyıp birkaç aylığına kiraya taşınmak zorunda kaldık. Kimse de az kalacak kişiye ev kiralamak istemiyor, mecburen 130 m2 lik evden çıkıp 50 m2 eve girdik. Göçebeler gibi yaşıyoruz, her şey kutularda, eşyaların anca 1/15 ini açabildik. O kadar küçük ev olunca da bir sürü rahatsız durum yaşanıyor. Onlardan biri yüzünden ben de geç yatmaya başladım. Geç yatınca da geç kalkmaya başladım. Ama geçen kural koydurdum, 23:30 da ışıklar kapanacak diye... Anca haftasonu 1 saat esneklik olur dedim. İnşallah artık düzelecek bu sayede. Bütün günüm gidiyor ve uyumaktan nefret eden biriyim.

12 yaşında kızın enerjisiyle baş etmek kolay mı? :) O kilolar olmasaydı bile yenerdi seni. :)

Tamam şimdi gördüm. Fundacım senin vücudun çok iri değil yüzün daha toplu sanki. Yada spor yaptığın için daha sıkı. Bu şimdiki halin değil herhalde.

Yüzümde bir yağlanma durumu oluyor ne yazık ki... :) Bu foto yılbaşındaki halim, yani neredeyse 1 yıl oldu. Bir de üstümdeki kazak çok iri gösteriyor. Ama aslında o halimle aramda kilo olarak bir fark olmamasına rağmen şu an çok daha zayıf duruyorum, yüzümde yine inceldi. Yazın 3 hafta boyunca her gün 3 saat yürüyüp kilo verememiştim, kas mı yapmışım o ara, artık ne olmuş bilmiyorum. Tartıda çok fark yok ama görüntüde fark var. 70 kilo halimi de ekleyeyim buraya, onu da görün. :) Hiç ince değildim yine ama en ince halimdi.

Düzeltme: Eski bilgisayarım çökünce düzgün fotolarım da onunla beraber çökmüş. Geride bir tek saçımın-başımın dağınık olduğu ve dil çıkardığım zayıf fotolarım kalmış. Artık kilo verdikçe albüme eklerim, ordan bakarsınız.

Kız ben koca adayını buldum da 4 yıldır evlenecek parayı biriktiremedik gitti.
İnşallah zayıflayınca üstümüzdeki bu uğursuzluk ortadan kalkar.
Evlenmeye hiç hevesli değildim, ama kendime göre birini bulunca işler değişti.

3 dakikada 90 kelime fazla gelmedi bana... Bence yapılabilir, bol şans diliyorum sana... :)

funda'nın dediği gibi yaptım olmuş mudur sizce :)

Olmuş olmuş. :)
Şemsiyeli fotoğrafınızı çok sevdim. :) Çok yakışıyorsunuz ayrıca...

Son düzenleme:
11 Eylül mesaj sayım: 15

Ben yatıyorum kızlar. Yarın cuma olunca üstüme cuma akşamı havası çöktü, 00:30 da ışıklar kapanacak sanıyorum ama meğer çoktan kapanması gerekiyormuş.

İyi geceler, yarın tartıda küçük rakamlar...

Fatmacım bak en yeni halim bu. Geçen hafta size avatar fotosu yapayım diye anneme fotoğraf çektirmiştim. Onların arasından en vücudumu gösteren bu. İki fotoda da pantolonlar pot cenneti olmuş. Normalde o kadar bol ve biçimsiz pantolon giymiyorum tabi, anca fotonun belden altını kesip atacakken giyiyorum.

80 kilo olduğumu düşünürsek hiç de ince durmuyorum, hatta aynı kilodaki ve aynı boydaki çoğu insandan fazla duruyorum, resmen 90 gibiyim. Bunun nedeni de aygır boyutundaki kemiklerim. Pantolonun potluğunu saymazsak o gördüğünüz kalçanın ve göğüsün yanlarında hiç yağ yok bayanlar, direkt kemik var. Yani 45 kilo bile olsam enim o kadar geniş olacak. Zayıfken fit görünmek kolay olacak ama böyle şişmanken de çok daha şişman görünüyor insan.

Eklentiler

• Adsız56.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba hanımlar
Bu saat olunca kimse kalmamıs tabi herkes gitmiş.. Ya birsuru sey vardı aklımda , bakalım hatırladıklarımınyazıcam simdi

Beni aman dikkat diyerek yureklendüren ve kaçamak yapmamama vesile olan tum arkadaslara tesekkuru bir borc bilirim

Yaz kızım ebru sınavında insallah istediğini yapar ve kazAnırsın

Funda ve eda ben ikinizinde resimlerini gorememdim, album ve foto sayılarınıızı goruyorum ama obur taraftan da henuz foto yuklemememiş yazıyor. Ama cok merak ettim

Menuler genel olarK gayet iyi gorunuyor bence. Benim de bugun fena değildi. Sporumu da yaptım.
Aksam kızımı yatırınca yine uyuya kalmısım. O yuzden bu saatte uykusuzum kalktım, gecmişi okudum kitap okurum smdi.

.

11 eylul menum

Sabah 10:00
Yarım dilim ekmek
Biraz incir receli
Domates
Peynir
Azcık kaşar
1-2 tane ceviz

11:15
Sekersiz neskafe
İki ufak kare bitter (10 gr)

13:45
1 tane muz

16:00
1 kase sosis (salcalı sosla yapmıstım kızlaara)

17:10
1 dilim ekmek
Bal-kaymak

19:30
1 servis kasıgı patlıcan yemeği (turlu gibi)

2 tane incir

Su 2 lt

Spor
5 km - 45 dk - 470 kalori
Sonrada 15 dk egzersiz

günaydın kızlar reg oldum felakate bi şişliğim var birde normalde 7:45de tartılıyordum bgn 6da tartıldım
geçen hafta 94.7
bu hafta 93.7
fark 1
hastayene yetişcem grşrz herkes tartıda kendi mutlu edeni görür inşallah

funda'nın dediği gibi yaptım olmuş mudur sizce :)
Olmuş Edacım. Çok yakışmışsınız, ömür boyu mutlu olun.

Umarım o günleri de görücez ama iyisin yine de, sıkı duruyorsun.

Ben de geç kalkmayı sevmem. Bunun için de erken yatmak gerekiyor. Özellikle melatonin hormonundan iyi derecede faydalanmak için 11 de mutlaka uykuda olmaya gayret ediyorum. Gerçi bu aralar okullar açık biraz zor oluyor ama haftaya okul açılınca biz de düzene gireceğiz artık.

Tubacım sosis olayını hiç sevmedim. Hele çocukların yemesini hiç istemiyorum. Onun dışında kaymakla bal fazla kaçmadıysa dengeli olmuş.

800 g vermişim kızlar.

5.9 => 79.8 kg
12.9 => 79.0 kg
Fark => 800 g

Kg:91,10 (onceki,92,20)

Farki:1,10 kg

Daha fazla veririm sanmistim ama regl donemi diye heralde..neyse 1 kg da olsa eksi sonuc almak guzel:)
Gunaydin kizlar:)
Harikasiniz.

Günün ilk (ve umarım tek) kötü haberi de benden olsun.

Geçen hafta: 79,4
Bu hafta: 79,1
Fark: 300 gr
% 0,3778

78'leri görmeyi isterdim ama artık yapacak bir şey yok. Umarım gerçekten şişlikten böyle olmuştur da haftaya fazlasıyla kilo veririm. Bir de geçen hafta çok su içmiştim, bu hafta hiç de çok içtiğimi sanmıyorum, sanırım ortalama anca 1 lt olmuştur gün başına... Bilmiyorum etkisi olmuş mudur ama bu hafta daha çok içeceğim.

Kız bir de iki tane bahane yazmışsın, 1 kilo vermişsin, daha ne olsun. Tebrik ederim. :)

800 g vermişim kızlar.

5.9 => 79.8 kg
12.9 => 79.0 kg
Fark => 800 g

Çok güzel sonuç canım. :)

Kg:91,10 (onceki,92,20)

Farki:1,10 kg

Daha fazla veririm sanmistim ama regl donemi diye heralde..neyse 1 kg da olsa eksi sonuc almak guzel:)

Daha fazlası pek gerçekçi olmayabilir Dilaracım. Her gün 1000 kalori az alsak haftada anca 1 kg yağ veririz. Daha fazla giden ya sudur ya kas. O yüzden gayet güzel bir sonuç, tebrikler. :)

Günaydın kızlar..
Gecen hafta 78.500
Bu hafta 77.900
Fark -600

Birler basamağı küçülmüş.
Tebrikler Edacım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…