Ben de geç kalkmayı sevmem. Bunun için de erken yatmak gerekiyor. Özellikle melatonin hormonundan iyi derecede faydalanmak için 11 de mutlaka uykuda olmaya gayret ediyorum. Gerçi bu aralar okullar açık biraz zor oluyor ama haftaya okul açılınca biz de düzene gireceğiz artık.
Tubacım sosis olayını hiç sevmedim. Hele çocukların yemesini hiç istemiyorum. Onun dışında kaymakla bal fazla kaçmadıysa dengeli olmuş.
Günün ilk (ve umarım tek) kötü haberi de benden olsun.
Geçen hafta: 79,4
Bu hafta: 79,1
Fark: 300 gr
% 0,3778
78'leri görmeyi isterdim ama artık yapacak bir şey yok. Umarım gerçekten şişlikten böyle olmuştur da haftaya fazlasıyla kilo veririm. Bir de geçen hafta çok su içmiştim, bu hafta hiç de çok içtiğimi sanmıyorum, sanırım ortalama anca 1 lt olmuştur gün başına... Bilmiyorum etkisi olmuş mudur ama bu hafta daha çok içeceğim.
cnm evet haklisin iyiki meslegine eline almissin.insalah esinle birlikte ustesinde gelirsiniz cnm.inş canım...
2002 den 2008 e kadar full günlük yazdım, yazmak sıkıcı geliyo artık
yok degil canım
nazmiyecim eşimle ilgili degil problemim ailesiyle..uzun lafın kısası cahillikleriyle uğraşıyorum olgun insanlar degiller yada boş zamanları çok :)
Çalışıyorum canım bırakır mıyım hiç :) ve iyi ki kendimi yetiştirmişim iyi ki meslegimi elime almışım diyorum :)
Merhaba cnm hos geldin..hoşbuldum kızlaradım ebru 23 yaşındayım bekarım yarışmaya izmirden katılıyorum aslında kimyagerim ama atanamadığım için cumartesi katiplik sınavına gircem inş yaz kızım olcamm bu takımı çok sevdim şimdiden çok sıcakkanlısınız bende tam anlamıyla cumartesi başlıcam diyete şu sınavı bi atlatıyım da :) bu arada ayın 1.de yediklerime dikkat etmeye başladım bi kaç gün spor yapabildim ve 10 günde 3,5 kilo vermişim tabi bunun çoğunluğu ödem ama olsun yinede çok mesudum :) boy:1,68 kilo: 80...sabah yine tartılıp yazıcam yarın tartı günü ama kilo verdiğimi görünce heyecanlandım paylaşıverdim
Kizartma pek onerilmesede yeni baslamana ragmen fena degil menun.bugünkü menüm:
sabah:
bir kase mısır gevreği ve süt
ara:
şekersiz türk kahvesi
akşam:
3 yk melemen, 3 yk karışık kızartma, bir kase yoğurt,2dilim ekmek ve 5 zeytin
ara:
bir avuç kadar üzüm
3lt karbonatlı su
spor yok
Sayacida mi var cnm.Evet kızlar dün trambolin geldi, bugün kurduk.
Bugün çok fazla deneme fırsatımız olmadı, o nedenle yazmadım. Ben sadece 5 dk dayanabildim, 300 kez zıpladım, o da ara ara dinlenerek.Kızımla yarış yaptık o 9 yaşında 12 dk da 1000 kez zıpladı.) Yani anlayacağınız bu fazla yükler zıplamaya bile engel. Ama pes etmiyorum. Hergün 10 sayı arttırsam performansımı o bile yeter.
Yalnız hiç göründüğü kadar kolay değilmiş, ama çok zevkli. Tavana da çarpmıyorsun, halı üstünde gürültüde yapmıyor. :)
Kullandıkça deneyimlerimi paylaşırım artık. Ha bu arada bugün yürüyüş ayakkabılarımı da yeniledim. Yani spor için tüm ekipmanlar hazır :)
slm kızlar. gecen hafta 79.4
bu hafta 79.0
fark 400 gr
800 g vermişim kızlar.
5.9 => 79.8 kg
12.9 => 79.0 kg
Fark => 800 g
Kg:91,10 (onceki,92,20)
Farki:1,10 kg
Daha fazla veririm sanmistim ama regl donemi diye heralde..neyse 1 kg da olsa eksi sonuc almak guzel:)
Günün ilk (ve umarım tek) kötü haberi de benden olsun.
Geçen hafta: 79,4
Bu hafta: 79,1
Fark: 300 gr
% 0,3778
78'leri görmeyi isterdim ama artık yapacak bir şey yok. Umarım gerçekten şişlikten böyle olmuştur da haftaya fazlasıyla kilo veririm. Bir de geçen hafta çok su içmiştim, bu hafta hiç de çok içtiğimi sanmıyorum, sanırım ortalama anca 1 lt olmuştur gün başına... Bilmiyorum etkisi olmuş mudur ama bu hafta daha çok içeceğim.
Günaydın kızlar..
Gecen hafta 78.500
Bu hafta 77.900
Fark -600
1
Geçen hafta : 86.1
Bu hafta : 85.2
Fark :900 gram
Çok sevindim
Bu kadar beklemiyordum
Yuppiiiiii
Kader arkadaşım, rakibem...
100 gram var aramızda, niye böyle olduk ki kız?
Hiç yoktan iyi tabi ama insan daha fazlasını bekliyor.
Fundacım bu bizi daha da gaza getirsin. haftaya daha da iyi sonuclar alalım. benim sucum belli düzensiz yiyorum.birazdan menümü paylaşınca görceksin
dünkü menüm
9:00 3 tane mini eti cin
1 ikisi bir arada nescafe (şekersiz)
12:30 4 yk piliç sufle
4 yk bulgur pilavı
1 kepçe cacık
20:00 5 piliç nugget
2 yk pilav
2 yk yayla çorbası.
yarım saat yürüyüş. su belki bir bardak bile içmemişimdir. şimdi farkettim. gidip bi bardak su alayım hemen
En azından aramızdaki fark açılmadı.
Benim yaptıklarım standart, değiştirecek pek bir şeyim yok. Ama belki su içip, uykuyu da düzene koyunca daha iyi olabilir. Başta regle yormuştum ama baksana bizim hatunlara... Onlar da regl olmalarına rağmen 1 kg vermişler maşallah.:)
Demek ki ben de bir hata var.
Gecen hafta 67,5
Bu hafta 67
Fark 500 gr
Benn 1 kilo veririm diyordum ama reglim yakın oldugundan evdeki hesap carsıya uymadı. Bir de tabi ebrunun duaları kabul olmus olabilir, ben ona ceza vermiyim diye ac yatıp ac kalkıcaktı, kesin ondan ... :)
Kızlar masallah yaaa herkes kilo vermiş cok iyi durumdayız bence ,, kesin yine ilk üçteyiz, daha ne olsun.. Hrpinize tebrikler
Nazmiye ne ceza veriyorsun bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?