Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sosis konusunda haklısın fatma. Nadir alıyoruz çocukların nefsini köreltmek içn, o bile iyi değil ama...

Cok da kötü değil reglini de hesaba katınca... Yine iyi vermissin dediğin gibi haftaya daha cok vermiş olursun, bol bolnda su içersin, bu hafta bende cok su içemedim

cnm evet haklisin iyiki meslegine eline almissin.insalah esinle birlikte ustesinde gelirsiniz cnm.

Merhaba cnm hos geldin..
83 ile baslamistim simdi 75:)
Insallah birlikte kurtulacagiz.
Insallaah sinavda basarili olursn cnm.:)
Kizartma pek onerilmesede yeni baslamana ragmen fena degil menun.
O gevrekleri oglen yedin sanirim gec kalktigin icin.
Yoksa oglen ac kalman dogru olmamis.:)
Sayacida mi var cnm.

Gecen hafta 67,5
Bu hafta 67
Fark 500 gr

Benn 1 kilo veririm diyordum ama reglim yakın oldugundan evdeki hesap carsıya uymadı. Bir de tabi ebrunun duaları kabul olmus olabilir, ben ona ceza vermiyim diye ac yatıp ac kalkıcaktı, kesin ondan ... :)

800 g vermişim kızlar.

5.9 => 79.8 kg
12.9 => 79.0 kg
Fark => 800 g

Kg:91,10 (onceki,92,20)

Farki:1,10 kg

Daha fazla veririm sanmistim ama regl donemi diye heralde..neyse 1 kg da olsa eksi sonuc almak guzel:)

Günaydın kızlar..
Gecen hafta 78.500
Bu hafta 77.900
Fark -600

1
Geçen hafta : 86.1
Bu hafta : 85.2
Fark :900 gram
Çok sevindim
Bu kadar beklemiyordum
Yuppiiiiii

kılzar hepinizi tebrik ederim az ya da cok herkesde bir azalma var. rakibem sabah tartıda rakamı görünce kesin Funda beni geçmiştir demiştim ama neyseki kıl payı yırttım :)

Kader arkadaşım, rakibem...
100 gram var aramızda, niye böyle olduk ki kız?
Hiç yoktan iyi tabi ama insan daha fazlasını bekliyor.

Fundacım bu bizi daha da gaza getirsin. haftaya daha da iyi sonuclar alalım. benim sucum belli düzensiz yiyorum. birazdan menümü paylaşınca görceksin

Kizlar hepiniz harikasiniz.herkes kilo vermis.tebrikler.
Bende birazdan tartilacam.ZEYNEPPP cezalari hazirla.

dünkü menüm

9:00 3 tane mini eti cin
1 ikisi bir arada nescafe (şekersiz)

12:30 4 yk piliç sufle
4 yk bulgur pilavı
1 kepçe cacık

20:00 5 piliç nugget
2 yk pilav
2 yk yayla çorbası.

yarım saat yürüyüş. su belki bir bardak bile içmemişimdir. şimdi farkettim. gidip bi bardak su alayım hemen

Fundacım bu bizi daha da gaza getirsin. haftaya daha da iyi sonuclar alalım. benim sucum belli düzensiz yiyorum. birazdan menümü paylaşınca görceksin

En azından aramızdaki fark açılmadı.
Benim yaptıklarım standart, değiştirecek pek bir şeyim yok. Ama belki su içip, uykuyu da düzene koyunca daha iyi olabilir. Başta regle yormuştum ama baksana bizim hatunlara... Onlar da regl olmalarına rağmen 1 kg vermişler maşallah. :)

Demek ki ben de bir hata var.

Aman aman...
Biraz daha özenmenin vakti gelmiş, hatta biraz değil, bayağı bir özenmenin...

benim hatalarım çok bariz yta. kendime bi çeki düzen vermeliyim. tüm gün bilgisayar basındayım hareketsizim. teleafi etmek için işe yürüyerek gidip geliyorum ama pek tempolu olmuyor sonuıçta. suyu az içiyorum. akşamları spor yapayım diyorum ama ders calışmak zorundayım. 1 kasımda mali müşavirlik sınavına gireceğim. offffffffff çok çalışmam lazım çoookkkk

Mevcut kilo da azalıyor tabi git gide... :) Bence kilona göre iyi vermişsin.

Kızlar masallah yaaa herkes kilo vermiş cok iyi durumdayız bence ,, kesin yine ilk üçteyiz, daha ne olsun.. Hrpinize tebrikler

Umarım gireriz ilk üçe... :)

Bugün kendimi kötü hissediyorum kızlar. O nedenle gelemedim daha önce. Dünde uğrayamadım. Dişlerimin tedavisine başlandı. Dün çok acı verici bir gündü. Akşam da erkenden uyumuşum. Tuba' cım tebrik ederim bana ceza vereceksin. Çünkü benden daha çok kilo vermişsin.

Geçen hafta: 64,8

Bu hafta : 64.5

Kilom çok yavaş gitmeye başladı. Hafta içi daha düşük kilolar gördüm tartıda ama bugün kalkar kalkmaz tartılmak zorunda kaldım. Neden böyle yavaş gittiğini de bir türlü anlamış değilim. Sanırım spor lazım. Yoksa gram gram gitmeye devam edecek.

Bildirim yapanların kilolarını not aldım. Listeyi 11:30 dan sonra hazırlarım. Merak etmeyin.

Fatma' cım seni listeye almak istiyorum. Tabii ki hep burda bizimle kalmaya söz verirsen. Birde hedef kilonu yazar mısın? Bildirmemiz gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…